2010. január 11. hétfő

jan. 11
8:06
12 új fitnesz- és wellnesstrend az új évre (NLC)
Néhány évtizede még valamiféle úri huncutságnak számított a Jane Fonda-féle lábmelegítős aerobik – 2010-re azonban már senki sem vitatja, hogy a rendszeres sportnak és testünk-lelkünk karbantartásának mindenki napi programjában ott a helye. Már csak az a kérdés, mi a legújabb divat az edzőtermek órarendjében és a tányérokon.
jan. 11
9:00
5 divatszabály, amit ideje felrúgnod (NLC)
Nagymamáink divatszabályai között vannak olyanok, amiket a mai napig érdemes betartani, de vannak olyanok is, amiket trendkövető, divatérzékeny nőként ideje sutba vágnod. Azt viszont ne feledd: a szabályok felrúgása nem egyenlő az ízléstelen öltözködéssel!
jan. 11
9:54
Tanácstalan tini: Nincs orgazmusom! (NLC)
14 éves vagyok, már többször próbálkoztam önkielégítéssel, de eddig mindegyik kudarcba fulladt. Teljesen elment a kedvem az egésztől. Pedig van párom, biztos a kapcsolatunk, és már többet is szeretnék tőle...
jan. 11
11:24
3 tuti fogyókúrás édesség (NLC)
Most, hogy fogyókúrázol, szomorúan gondolsz a finom édességekre, és úgy érzed, neked már soha nem jut ilyen kényeztetés? Ugyan már! Csak okosan kell választanod! Megmutatjuk a három legjobb finomságot, ami még fogyaszt is!
jan. 11
13:48
Szülinapos sztár - Debreczeni Zita: Érzelmileg zárkózott vagyok (NLC)
A szexi modell műsort vezet, és közben a kollégáit is fotózza. Debreczeni Zita állandó pörgésben van. Születésnapi beszélgetésünkben azt is elárulta, hogy miért veszekszik Dukai Reginával, illetve hogy mit gondol a „szeretlek” szóról.
jan. 11
14:42
Mi lesz a nem kívánt ajándékokkal? (NLC)
Nem tetszik a nyakkendő? Nem jó méretű a pulcsi? Sokan kapnak olyan ajándékot karácsonyra, amely ezért vagy azért nem teszik, nem jó, ám ezeket ahelyett, hogy kicserélnék, rendszerint inkább megtartják.
jan. 11
15:36
Völgyi Zsuzsira a lányok is hajtanak (NLC)
A Romantic együttes volt énekesnőjének férfiak és nők is tettek már ajánlatot.
jan. 11
15:38
Ismerd meg a hangszereket! - előadások gyerekeknek (NLC)
2010 januárjától új sorozat várja a Művészetek Palotájában a 6-12 éveseket: a Hang-Szer-Szám elnevezésű rendezvények arra vállalkoznak, hogy a autentikus élőzenével mutassák be a zenélés eszközeit, hangszereit. A sorozat minden félévben adott téma köré gyűjtött hangszerekre, hangszercsoportokra koncentrál - az első félévben a magyar népi hangszerek a főszereplők.
jan. 11
17:25
Miért fokozza a fény a migrénes fejfájást? (NLC)
Az amerikai Harvard Egyetem kutatóinak sikerült kideríteniük, hogy miért fokozza a fény a migrénes fájdalmat. A tudósok kutatásaikról a Nature Neuroscience című szaklapban számoltak be.
jan. 11
18:36
Amit a pasik hat másodperc alatt megnéznek rajtad (NLC)
Egy új kutatás szerint az első benyomásnak nagyobb a hatalma, mint hittük: a fizikai megjelenésünk meglepően pontos képet ad a velünk szemben állónak a személyiségünkről. Íme hat dolog, amit a friss frizurára híresen érzéketlen pasik az első hat másodpercben megnéznek rajtad.
jan. 11
19:12
Magyarországon is a legsikeresebb film az Avatar (NLC)
Az Avatar című film fantasztikus sikert aratott hazánkban.
jan. 11
20:42
Elképesztő zenei sorozat a Hajón (NLC)
Az A38 Hajó Real Your Nature sorozatában a legújabb és legelképesztőbb, leghaladóbb és legszerethetőbb figuráit mutatja be az elektronikus zenének. Ezúttal egy őrült angliai dubstep offbeat császárnő és a kiváló osztrák Dorian Concept mutatják be legújabb cuccaikat.
jan. 11
21:36
A magyar fiatalok az önmegvalósításban hisznek, rossz szokásaik miatt mégis a környezetüket okolják (NLC)
Akár újévi fogadalom is lehetne a mértékletesség és az önkontroll gyakorlása, hiszen ezek hiányára, a túlzott befolyásolhatóságra és a felelősség áthárítására mutatott rá az a közelmúltban lezárult kutatássorozat, amely a magyar fiatalfelnőttek feszültségoldó szokásait, ezen belül az alkoholfogyasztás gyakoriságát és hátterét vizsgálta.
jan. 11
22:30
Bugyiban és alsógatyában a tömegközlekedésen (NLC)
A hideg ellenére több ezren vetkőztek neki vasárnap az északi féltekén, hogy immár régi hagyománynak eleget téve bugyiban és alsógatyában utazzanak.

Keresés