2010. január 16. szombat

jan. 16
0:57
Valentin nap: új kisfilm (est.hu)
Új kisfilmet hoztak nyilvánosságra a Valentin nap című Garry Marshall-filmhez kapcsolódva. Mint arról korábban beszámoltunk, a Micsoda nő! direktora minden idők talán legtöbb sztárját felvonultató romantikus komédiáját rendezte meg.
jan. 16
1:01
The Tourist: von Donnersmarck visszatért (est.hu)
Lassan egy szappanoperához kezd hasonlítani a The Tourist című produkció története. Az Anthony Zimmer című francia thriller alapján készülő, kalandos sorsú hollywoodi remake először rendezőt cserélt, majd főszereplőket. Majd ismét...
jan. 16
7:51
Az internet gyermekei nem szakadnak el a valóságtól (NLCafé)
A mai gyerekek nem is ismerik az internet nélküli világot, mégsem kell őket attól félteni, hogy teljesen elszakadnának a valóságtól - ez derül ki egy európai gyerekek körében elvégzett felmérésből.
jan. 16
8:45
Légy trendi és szexi! - A szezon legkülönlegesebb sáljai (NLCafé)
A januári leárazások során kedvezményesen szerezhetünk be olyan különleges sálakat, amelyekkel tél végéig biztosan bezsebelhetünk néhány elismerő pillantást.
jan. 16
9:39
Stohl András tíz év után búcsúzik a Reggelitől (est.hu)
Stohl András "túl öregnek és túl fáradtnak" érzi magát a hajnali tévézéshez és a koránkeléshez. Úgy érzi, hosszabb pihenésre van szüksége, ezért jó ideig biztos nem lesz látható a Reggeliben. A stáb hétfőn köszön el tőle a maga módján.
jan. 16
10:16
Összeáll a Suede (est.hu)
A kilencvenes évek meghatározó brit zenekara a tervek szerint csupán egyetlen koncert erejéig áll ismét össze, mégpedig az 1994 utáni felállásában, Bernard Butler nélkül.
jan. 16
10:33
És a sebész megteremté a nőt - Miss Plastic (NLCafé)
A Miss Plastic 2009 egyik szervezőjének elmondása szerint Magyarországon kb. minden hatodik nő átesett már plasztikai beavatkozáson. Eljött tehát az idő, hogy versenyeztessék őket – erről dokumentumfilm készült.
jan. 16
11:09
Eremofóbia - Te félsz az egyedülléttől? (NLCafé)
Félsz? Akkor hívd fel a barátnődet, a barátodat, vagy menj el sétálni – gondolnád azonnal. A dolog azonban korántsem ilyen egyszerű. Az igazi veszélye, hogy olyan kompromisszumokra is rávehet, amelyekre egyébként nem lennél hajlandó.
jan. 16
13:15
Gondolkodjunk máshogy a főzésről! (NLCafé)
Azt gondolom, sok területen, de főleg a gasztronómiában Magyarország évtizedekkel van lemaradva a világ fejlettebb részeihez képest.
jan. 16
15:39
Mandula, térd, anyajegy - Műttessük vagy ne? (NLCafé)
A válasz nem mindig egyértelmű – a műtét mellett és ellen is mindig sok érv szól, ráadásul sok esetben a páciensnek kell kimondania a végső szót. Érdemes hát megismerni a különféle testrészek, elváltozások megtartása és eltávolítása melletti érveket is.
jan. 16
16:15
Kovács Áron: Bátorságból nincs hiány (NLCafé)
Mindketten odavannak a motorokért. Ha meglátnak egy jobb járgányt, akár órákig is képesek elnézegetni, és közben kivesézik a legutolsó csavart is. Az apa, Kovács Áron és fia, Máté nagyon egy húron pendülnek.
jan. 16
21:03
50 milliós bírság gyorshajtásért (NLCafé)
Rekordbüntetést kapott egy svájci gyorshajtó. A Ferrarival hajtó sofőrnek több mint 50 millió forintnyi összeget kell befizetnie.

Keresés