2010. január 17. vasárnap

jan. 17
0:39
Haiti megsegítéséért kampányolnak a popsztárok (est.hu)
Az Arcade Fire és Chris Martin, a Coldplay frontembere is adományozásra szólított fel azokat, akik megengedhetik maguknak, hogy segítsenek, Madonna maga járt elől jó példával.
jan. 17
0:43
Kelist nem érdeklik az állatvédők, ragaszkodik a szőrmeruhához (est.hu)
Az énekesnőt hidegen hagyja, mennyi állatot kell meggyilkolni ahhoz, hogy viselhesse a szőrmekabátjait. Úgy véli, a rágcsálókért nem kár, az állatvédők akkor kritizálják, ha egy jegesmedve szőrét viseli.
jan. 17
9:03
Kíméletes, alapos, környezetbarát: mindent a mosódióról (NLCafé)
A mosódió egy indiai fa termése, nem tartalmaz olyan mesterségesen előállított kémiai anyagokat, amelyek szennyezik környezetünket, és amelyek az allergiásoknál és a különféle bőrbetegségekben szenvedőknél bőrirritációt okozhatnak.
jan. 17
9:05
Botrány az Avatar körül! (NLCafé)
James Cameronnak főhet a feje az oroszok miatt.
jan. 17
10:51
Európa legjobb csokimúzeumai: 5+1 tipp kreatív édesszájúaknak (NLCafé)
Minden csokimúzeum maga az Édes Veszély: miközben látszólag türelemre és önmérsékletre tanítja az elbűvölt bámészkodót, valójában csak egyre fokozza a vágyat, hogy aztán a látogatás féktelen csokirohamban teljesedjen ki. Na de őszintén, ki ne vállalna szívesen ilyen kockázatot?
jan. 17
11:45
4 tipp a téli rosszkedv ellen! (NLCafé)
Már unod a hideget és a sötétet, pedig hol van még a tél vége? Van néhány ötletünk, hogyan számolhatsz le a negatív érzésekkel!
jan. 17
14:45
Pornó a hirdetőtáblán (NLCafé)
Lelassult a forgalom egy moszkvai főúton, amikor egy elektronikus reklámtáblán a szokásos reklámfilmek helyett néhány percig pornográf jelenetek tűntek fel.
jan. 17
19:15
Charlotte Brontë titkos naplója (NLCafé)
Milyen intim titkokat őrzött szívében Charlotte Brontё? Mik voltak a legbensőbb gondolatai és emlékei? És vajon rátalált-e az igaz szerelemre? Syrie James új regényében lenyűgöző képet rajzol az írónő szenvedélyes, nyugtalan életéről.
jan. 17
22:51
Dr. Dre: idén sem lesz lemez (est.hu)
A neves rapper/producer több mint tíz éve váratja rajongóit, és az idei évre ígért - állítólag legutolsó - lemezének kiadását újabb egy évvel elhalasztja.
jan. 17
22:53
Letaszítva (est.hu)
Bármibe lefogadnám, hogy Gregory Hoblit rendező thrillerek esetén csak nagyritkán kapja elő a kliségenerátort. A Frequency, a Törés, és igen, a Letaszítva is arról árulkodik, hogy emberünk nem a bevett fordulatok megveszekedett híve.
jan. 17
22:55
A lény (est.hu)
Mint azt tudjuk, pályafutása során Michael Madsen nem egyszer belekóstolt a költséghatékony filmgyártás gyönyöreibe. Amennyiben "A" harmincadrangú mozit kerestük hősünk főszereplésével, kijelenthetjük, hogy máris célt értünk.
jan. 17
22:57
Miami rapszódia (est.hu)
Sarah Jessica Parker számomra Tom Cruise női manifesztációja, ergo hatására a Kennedy-gyilkosságot is hajlandó lennék magamra vállalni. Dacára annak, hogy itt még jó pár évvel azelőtt járunk, hogy a Szex és New York bemutatásra került volna.
jan. 17
22:59
Amatőr bowling verseny a Dub Kupáért (est.hu)
A Mobil Sport Kft. amatőr csapat és egyéni bowling versenyt szervez a Dub Kupáért február 1-én, hétfőn 17.30-tól a Hotel Pólusban lévő 4 sávos bowling klubban. Bárki jelentkezhet, aki elég erőt érez magában a kihívásos bábudöntögetésre.

Keresés