2010. január 17. vasárnap

jan. 17
9:03
Kíméletes, alapos, környezetbarát: mindent a mosódióról (NLC)
A mosódió egy indiai fa termése, nem tartalmaz olyan mesterségesen előállított kémiai anyagokat, amelyek szennyezik környezetünket, és amelyek az allergiásoknál és a különféle bőrbetegségekben szenvedőknél bőrirritációt okozhatnak.
jan. 17
9:05
Botrány az Avatar körül! (NLC)
James Cameronnak főhet a feje az oroszok miatt.
jan. 17
10:51
Európa legjobb csokimúzeumai: 5+1 tipp kreatív édesszájúaknak (NLC)
Minden csokimúzeum maga az Édes Veszély: miközben látszólag türelemre és önmérsékletre tanítja az elbűvölt bámészkodót, valójában csak egyre fokozza a vágyat, hogy aztán a látogatás féktelen csokirohamban teljesedjen ki. Na de őszintén, ki ne vállalna szívesen ilyen kockázatot?
jan. 17
11:45
4 tipp a téli rosszkedv ellen! (NLC)
Már unod a hideget és a sötétet, pedig hol van még a tél vége? Van néhány ötletünk, hogyan számolhatsz le a negatív érzésekkel!
jan. 17
14:45
Pornó a hirdetőtáblán (NLC)
Lelassult a forgalom egy moszkvai főúton, amikor egy elektronikus reklámtáblán a szokásos reklámfilmek helyett néhány percig pornográf jelenetek tűntek fel.
jan. 17
19:15
Charlotte Brontë titkos naplója (NLC)
Milyen intim titkokat őrzött szívében Charlotte Brontё? Mik voltak a legbensőbb gondolatai és emlékei? És vajon rátalált-e az igaz szerelemre? Syrie James új regényében lenyűgöző képet rajzol az írónő szenvedélyes, nyugtalan életéről.

Keresés