2010. január 8. péntek

jan. 8
7:12
Zoltán Erika gyászol (NLC)
Nem sokáig örülhetett édesapjának Zoltán Erika.
jan. 8
7:14
Virágos rítusok - ilyen a téli virágtrend (NLC)
A téli virágtrend ezúttal Afrika világába kalauzol bennünket. Meríts ihletet az álomszép virágkompozíciókból, és varázsolj afrikai hangulatot otthonodba!
jan. 8
8:06
Britney-vel smárolt Ben! (NLC)
Britney Spears rezzenéstelen arccal fogadta a magyar srác csókját.
jan. 8
10:12
Miért nem vagyok boldog kismama? (NLC)
Megszületett a várva várt baba, ám a családtagok aggódva nézik az újdonsült kismamát: mintha nem örülne annyira, amennyire szerintük örülnie kellene. Mi lehet az oka a rossz hangulatnak? Talán a szülés utáni depresszió?
jan. 8
10:14
A Lego gyártja a legtöbb kereket (NLC)
Nem a Goodyear, vagy Michelin a világ legnagyobb abroncsgyártója, hanem a Lego. További meglepő érdekességek a 62 éves játékról.
jan. 8
10:48
Egy cigi miatt állt a világ leggyorsabb vonata (NLC)
Egy tilosban dohányzó utas miatt kellett leállítani a világ leggyorsabb vonatát, amely nemrég kezdett rendszeresen közlekedni Kína déli részén.
jan. 8
11:24
Celeb, szingli, böszmeség (NLC)
Kifejezések, fogalmak, amelyeket egy évtizede még nem ismertünk. Vagy amelyek a tízes évek kezdetével már mást jelentenek, mint régebben. Történelmi korszakokat nemcsak tényekkel, adatokkal lehet jellemezni, hanem a nyelv változásával is. Íme az ezredforduló éveinek néhány fontos kifejezése.
jan. 8
12:36
A legújabb divathóbort: fűzőt hordanak a férfiak! (NLC)
Divatba jött az ausztrál férfiak körében a fűző.
jan. 8
12:38
3 egészséges fogadalom 2010-re (NLC)
Jól akarod érezni magad 2010-ben? Tegyél olyan fogadalmakat, amelyeket könnyű betartani, de nagyon jót tesznek az egészségednek!
jan. 8
13:30
Neked jósol a varázsgömb! (NLC)
Igazi boszorkánysegédlettel jósolhatsz! Eldöntendő kérdésedet írd be a gömb alatti mezőbe, várj a jóslatodra!
jan. 8
14:24
Hétvégi horoszkóp (2010. január 8-10.) (NLC)
Máris itt van január második hétvégéje. A csillagok most a Bikák figyelmét párjukra irányítják, a Rák szülöttekben túlárad a szeretet, míg a Vízöntőknek jobb lesz kerülniük minden vitát.
jan. 8
17:42
A láz fontos jelzés! (NLC)
„Harminchat fokos lázban égek mindig…” – írta a költő, paradox állapotát kifejezendő, anyja fájó hiányáról. Ha orvosi szemmel olvasnánk: a láz ennél két fokkal magasabban kezdődik. A szervezet, az immunrendszer jelzése: felvettem a harcot a betolakodókkal, támadókkal, küzdök a vírusok, baktériumok, gyulladások ellen. A láz jó, szükséges, de ha nem csökken, bizonyos idő elteltével és bizonyos…
jan. 8
17:44
1881-es érme a gyűjtődobozban (NLC)
Az amerikai Üdvhadsereg egyik tisztjét nagy meglepetés érte, amikor a szervezet gyűjtődobozaiba bedobott aprót számolta: a dobozból egy ritka, 1881-es érme pottyant ki.
jan. 8
18:36
Kalapáccsal verték szét Brózik Klári kocsiját (NLC)
Nem csak a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában, hanem az életben is haragosa akadt Brózik Klárinak. Vagy csupán nem volt szerencsés? A fiatal színésznő a TV2 Mokkájában mesélte el, mi történt vele.
jan. 8
18:38
A családnál a börtön is jobb? (NLC)
Egy szicíliai férfi Szilveszterkor ellopott néhány édességet és egy csomag rágógumit, hogy letartóztassák, és egy nyugalmas cellában köszönthesse az új évet ahelyett, hogy feleségével és rokonaival kelljen ünnepelnie.
jan. 8
19:12
Párizsban az élet – A szerelem és a csábító fehérnemű nyomában (NLC)
Ha már jártál Párizsban, azért, ha pedig még nem, akkor azért számít érdekfeszítő, különleges olvasmánynak Janelle McCulloch laza szövésű beszámolója a fény és a szerelmek városáról.
jan. 8
20:42
Három jó ok, hogy nemet mondj az alkoholra (NLC)
Ha összejössz a barátaiddal, egy-két pohár ital is lecsúszik? Vigyázz vele, mert nem kell ahhoz alkoholistának lenni, hogy az egészséged a kárát lássa az iszogatásnak!

Keresés