2010. január 8. péntek

jan. 8
4:57
Kellene egy jobb magyar szinkron... (Spa Trend Online)
A Spektrum Tv-én A mindent látó Hubble címmel fut egy sorozat. A Hubble egy fantasztikus űrteleszkóp, bámulatos, mi mindent észlel, temérdek fényévnyi távolságra is. Én A színek csodája című részt néztem meg. Az a furcsa, hogy a Hubble tulajdonképpen a szürke különböző árnyalataiban lát bármit, de éppen az árnyalatokból remekül rekonstruálhatók az elképesztő színek. A szürrealista festők gyönyörű…
jan. 8
7:30
Koncerttel búcsúzik a Cotton Club Singers (Metropol)
Tizenöt év aktív tevékenység után szombaton elbúcsúzik a közönségtől a Cotton Club Singers: az egyik legnépszerűbb hazai vokálegyüttes a Papp László Budapest Sportarénában tartja utolsó koncertjét Záróakkord címmel.
jan. 8
7:32
Bajor Imre bilincsbe verve (Metropol)
A doktor úr Molnár Ferenc első színpadi alkotása volt. Az 1902-ben született műben a gátlástalan ügyvédet, Dr. Sárkányt ismerhetjük meg.
jan. 8
7:57
Ennyi volt a Cotton Club Singers - Búcsúkoncert az Arénában (Spa Trend Online)
Tizenöt év aktív tevékenység után szombaton elbúcsúzik a közönségtől a Cotton Club Singers: az egyik legnépszerűbb hazai vokálegyüttes a Papp László Budapest Sportarénában tartja utolsó koncertjét Záróakkord címmel.
jan. 8
9:18
Pécsi EKF: ezzel készülnek (Metropol)
A várakozás lázában ég Pécs. A baranyai megyeszékhelyen vasárnap kezdődik az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) programsorozat.
jan. 8
13:48
450-nél tart a Simpson család (Metropol)
A Simpson család a minap ünnepelte 20. születésnapját, és máris újabb jubileummal büszkélkedhet: vasárnap vetítik Amerikában az animációs tévésorozat 450. epizódját.
jan. 8
15:54
Békekoncert romákkal a Duna Palotában (Metropol)
Újévköszöntő békekoncertet tartanak szombaton a Duna Palotában Budapesten, a műsorban cigány fiatalok lépnek fel.
jan. 8
16:12
Újra Budapesten a Depeche Mode (Metropol)
A brit trió a tavaly nyári stadionkoncert után hétfőn a Papp László Budapest Sportarénában zenél.
jan. 8
16:21
Gondolta volna? Charlie Chaplin visszatér (Spa Trend Online)
Több mint százrészes 3D-s animációs tévésorozat készül Charlie Chaplin rajzolt figurájával a főszerepben - közölte pénteken a sorozatot gyártó indiai-francia koprodukciós vállalkozás.
jan. 8
16:23
Újra Budapesten a Depeche Mode - Best of programra lehet számítani (Spa Trend Online)
Fél év elteltével ismét Budapesten lép fel napjaink egyik legnépszerűbb popcsapata, a Depeche Mode; a brit trió a tavaly nyári stadionkoncert után hétfőn a Papp László Budapest Sportarénában zenél.
jan. 8
16:30
Charlie Chaplin animációs tévésztár lesz (Metropol)
Több mint százrészes 3D-s animációs tévésorozat készül Charlie Chaplin rajzolt figurájával a főszerepben.
jan. 8
17:42
Több néző, kevés magyar filmsiker (Metropol)
Felemás évet zárt a hazai mozipiac: több néző és nagyobb jegybevétel mellett a magyar filmek közül csupán a Valami Amerika 2. tudott felkerülni a tízes toplistára.
jan. 8
18:27
Zenei fesztivál a sivatagban - tavaly több külföldi látogatót is elraboltak (Spa Trend Online)
Mali és más afrikai zenészek koncertjével kezdődött meg a Sivatagi fesztivál a nyugat-afrikai Maliban, Timbuktu szaharai város közelében.
jan. 8
18:36
Nyomoz az egész család (Metropol)
Fiatal, pimasz és nincs szerencséje a pasikkal. Meg a családjával – Izzy Spellmannak csak expasijai vannak, meg idegesítő családtagjai.
jan. 8
18:38
A dohányzást ellenzők támadják az Avatart (Metropol)
Doányzást ellenző amerikai csoportok a közegészségre veszélyes filmnek tartják az Avatart, amiért az egyik főszereplő cigarettázik.
jan. 8
19:12
Ha érteni akarod a világot - dokumentumfilm fesztivált rendez az ELTE (Infostart)
2010. január 9-10-én második alkalommal szervez ingyenes dokumentumfilm fesztivált az ELTE Társadalomtudományi Kara. A rendezvény célja, hogy bemutassa: fontos társadalmi kérdésekkel nemcsak elméleti szinten kell és lehet foglalkozni, hanem azokat izgalmas módon, audiovizuális eszközökkel is fel lehet dolgozni.
jan. 8
20:15
Kínos! Legkésőbb február közepén módosítható az elhibázott adószabály (Spa Trend Online)
Egy törvénykezési műhiba miatt megszűnt a filmtámogatáshoz kötődő adókedvezmény egyik, ösztönző része. Az elmúlt években fellendülő bérmunkát, vagyis a külföldi produkciók magyar közreműködésű – hazai stúdiókban – elkészítését visszavető jogszabály korrigálása információnk szerint késlekedik, bár dolgoznak rajta a pénzügyi tárcánál. Félő azonban, hogy ha a választások előtti kétszer kétnapos…
jan. 8
20:33
"Minden bizonnyal szerepet játszik ebben a magyar rajongók kitartó szeretete" (Spa Trend Online)
Válság ide, válság oda, a nagy hírességek manapság is telt házas koncertet adnak Budapesten – jöjjenek bár kéthetente hazánkba. Idén is bővelkedünk majd jó nevű előadókban, mint Rod Stewart vagy Mark Knopfler, és sokan közülük visszatérő vendégnek számítanak, mint Paul Anka vagy a Depeche Mode.
jan. 8
20:35
Végleg búcsúzik a Cotton Club Singers (Spa Trend Online)
Végleg búcsúzik a Cotton Club Singers, búcsúkoncertjükre Záróakkord címmel szombaton, 19.30 órakor kerül sor a Budapest Sportarénában, amikor az együttes több egykori énekese egy közös koncert erejéig még színpadra áll a Papp László Budapest Sportarénában.

Keresés