2010. január 7. csütörtök

jan. 7
8:06
Amiért érdemes moziba menni 2010-ben is (Metropol)
Folytatások sora jön: Iron Man 2, Twilight, Harry Potter, Szex és New York vagy éppen a Shrek, új mozikkal érkezik Johnny Depp, Leonardo DiCaprio és Russel Crowe.
jan. 7
10:21
Vámpírlázban ég Amerika (Spa Trend Online)
Az amerikai közönség a vámpírokat választotta: a szerdai közönségdíj-átadó ceremónián az Újhold, az Inni és élni hagyni, valamint egy új sorozat, a The Vampire Diaries kapta a legtöbb díjat.
jan. 7
11:15
Nem sikerült betiltatni a Szigetet (Spa Trend Online)
Megszüntette a másodfokon eljáró bíróság a IV. kerület által a Sziget fesztivál ellen indított pert - közölte Vető Viktória, a fesztivál sajtófőnöke csütörtökön az MTI-vel.
jan. 7
11:17
Avatar, Star Trek, District 9 - A sci-fi a nyerő a producerek szerint (Spa Trend Online)
Három tudományos fantasztikus alkotás, az Avatar, a Star Trek és a District 9 a legesélyesebb arra, hogy az idei év legjobb filmjének kiáltsa ki, s díjjal jutalmazza az amerikai producerek szervezete, a Producer's Guild of America.
jan. 7
13:21
Magas Mona Lisa koleszterinszintje (Spa Trend Online)
A művészettörténészeket évszázadok óta foglalkoztatja Leonardo da Vinci Mona Lisájának sejtelmes mosolya, egy orvos szerint azonban a koleszterinszintre érdemesebb odafigyelni.
jan. 7
14:15
Nem semmi! A Simpson család Amerika leghosszabb sorozata - a négyszázötvenedik epizód következik szombaton (Spa Trend Online)
A "defektes", mégis tömegek által rajongva szeretett család kalandjai húsz évvel ezelőtt kezdődtek, s az alkotók szerint a szerencsén múlott, hogy később popkulturális szimbólum vált a sorozatból, illetve a szereplőkből. Szombat este már a négyszázötvenedik részt sugározza a Fox tévécsatorna, s egyelőre nem látszik a vége.
jan. 7
15:09
A törött nádszál... (Spa Trend Online)
Báthory Zsigmond erdélyi fejedelem életének egy újabb szakaszát, Erdély függetlenségi küzdelmét mutatja be A törött nádszál című dráma, amelyet pénteken mutat be az egri Gárdonyi Géza színház társulata.
jan. 7
16:48
Kínában súlyos börtönbüntetésre ítéltek egy tibeti filmrendezőt (Metropol)
Hatévi börtönbüntetésre ítéltek Kínában "a haza kettészakítása" címén egy tibeti filmrendezőt. Mint a Radio Free Asia amerikai rádióadó csütörtökön jelentette, az ítéletet december 28-án mondta ki egy bíróság Dondup Vangcsen ellen.
jan. 7
19:30
Megújul a Producerek (Metropol)
Új szereplőkkel gazdagodik a Madách Színház musicalsikerének gárdája: januártól Hajdú Steve és Hujber Ferenc is látható a darabban.
jan. 7
19:48
Sherlock Holmes újratöltve (Metropol)
Bár az Avatar bevételével ezidáig nem tudott versenybe szállni, mégis Guy Ritchie legsikeresebb filmje a magyar mozikban mától látható Sherlock Holmes.
jan. 7
19:57
EKF: Linz átadta a stafétát Pécsnek (Spa Trend Online)
Átvette a stafétát az ausztriai Linztől csütörtökön Pécs, az Európa Kulturális Fővárosa cím egyik 2010-es birtokosa.
jan. 7
21:00
Kétmillió dollárért énekelt (Metropol)
Roman Abramovics szilveszteri partiján ragadott mikrofont Beyonce, a világhírű amerikai énekesnő később Moammer el-Kadhafi líbiai vezér egyik fiának is énekelt.
jan. 7
21:54
EKF: Linz átadta a stafétabotot Pécsnek (Infostart)
Átvette a stafétabotot az ausztriai Linztől Pécs, az Európa Kulturális Fővárosa cím egyik 2010-es birtokosa.

Keresés