2010. január 17. vasárnap

jan. 17
0:57
Több lány volt önkívületi állapotban a Tribute to Michael Jackson show-n (Zene.hu)
Úgy érzem, azonnal gép elé kellett ülnöm, mert most - január 16-án este 11 órakor - értem haza a SYMA Csarnokból, és még mindig teljesen a Michael Jackson koncert hatása alatt vagyok! Minden idők legnagyobb pop ikonjának dalait ilyen előadásban nem minden nap hallani! [Dátum: 2010.01.18. 18:53]
jan. 17
4:15
Milliók várják! Január 18-án új időszámítás kezdődik - visszatér a Bumeráng (Zene.hu)
Január 18-án indul és két évig a Neo FM reggeli műsorsávjában az elmúlt évek leghallgatottabb rádióműsora, a Bumeráng fog jelentkezni. [Dátum: 2010.01.17. 11:44]
jan. 17
6:03
Mark: "Sajnos nem tudok erre válaszolni" (Zene.hu)
A tinisztárnak a magyar versekkel jobban meggyűlik a baja, mint a dalszövegekkel. A jazz nagyon közel áll hozzá, s bízik benne, hogy a férfit is meglátják benne a kedvelői. Zentai Márkkal beszélgettünk. [Dátum: 2010.01.17. 06:00]
jan. 17
8:45
Eltemették Szörényi Éva színművésznőt (ma.hu)
Eltemették Szörényi Éva színművésznőt szombaton a Los Angeles melletti Szent Ferdinánd Misszió (San Fernando Mission) sírkertjében - tudatta a magyar főkonzulátus az MTI-vel.
jan. 17
9:21
Eltemették Szörényi Évát (Inforádió)
Eltemették Szörényi Éva Kossuth-díjas színművésznőt a Los Angeles melletti Szent Ferdinánd Misszió sírkertjében. A december 1-jén Los Angeles-i otthonában 93 éves korában elhunyt művésznő földi maradványait Árpádházi Szent Erzsébet szobra mellett, szűk családi körben helyezték végső nyugalomra.
jan. 17
9:39
Ősbemutató az MR Szimfonikusok estjén (ma.hu)
Melis László modern hangzású, játékos szerkezetű "Over..re... ami megmaradt belőle..." című darabjának ősbemutatójával indul az MR Szimfonikusok estje a Magyar Szimfonikus Körkép sorozatában, a Művészetek Palotájában január 21-én.
jan. 17
9:39
Eltemették Szörényi Évát (Népszava)
Eltemették Szörényi Éva színművésznőt szombaton a Los Angeles melletti Szent Ferdinánd Misszió (San Fernando Mission) sírkertjében - tudatta a magyar főkonzulátus az MTI-vel.
jan. 17
10:33
Magyarországon eddig soha nem látott alkotások: filmek a vészkorszakról a Holokauszt Emlékközpontban (ma.hu)
Magyarországon eddig soha nem látott alkotásokkal és egy világpremierrel várja a Holokauszt-Film-Emlékezet című filmhéten január 25. és 30. között a budapesti Holokauszt Emlékközpont a közönséget.
jan. 17
11:45
Újabb érdekességek a hétfőn a NeoFM-ből kirepülő Bumerángról (Zene.hu)
Hétfőn 6 órákor felcsendül a jól ismert műsor szignálja és ismét útjára indul a Bumeráng. [Dátum: 2010.01.17. 19:04]
jan. 17
12:21
Elhunyt Fekete Gyula író (orientpress)
88 éves korában, szombaton elhunyt Fekete Gyula háromszoros József Attila-díjas író.
jan. 17
13:15
Már válogatják a szereplőket a szegedi Hairbe (ma.hu)
Már válogatják a szereplőket a népszerű musical, a Hair nyári bemutatójára; a Szegedi Szabadtéri Játékok meghallgatásán olyan népszerű énekesek is részt vettek, mint Dolhai Attila, Szemenyei János és Peller Anna.
jan. 17
13:33
A szépség alkimistája a Szépművészeti Múzeumban (Népszava)
A szépség alkímiája címmel Parmigianino rajzok és metszetek láthatók március 15-éig a Szépművészeti Múzeumban. A manierista mester egész életműve felidézhető a Budapesten őrzött 20 saját kezű rajz, és megannyi metszet segítségével.
jan. 17
14:45
Átadták a Raoul Wallenberg-díjat (ma.hu)
Átadták a Raoul Wallenberg-díjat a Páva utcai Holokauszt Emlékközpontban vasárnap Budapesten; az elismerést megkapta Dúl Géza plébános, a Szent Erzsébet Segítő Alapítvány kuratóriumának elnöke, Rozner László, az újpesti zsidó hitközség elöljárója, Somos László esperes-plébános, Szécsi József, a Keresztény-Zsidó Társaság főtitkára és Tóth Józsefné pedagógus.
jan. 17
15:09
Gyermeköngyilkosság, önpusztítás, tragédia - Magyar valóság a vásznon (Napvilág)
Sopsits Árpád, a 32. Magyar Filmszemlén legjobb rendezői és legjobb férfi mellékszereplői díjat elnyerő Torzók után ismét a gyermeki lelket vizsgálja. Az abban rejlő kétségbeesésről, az egyre érthetetlenebb és durvább egymás- és önpusztításról szól legújabb, A hetedik kör című filmje.
jan. 17
16:12
Neil Simon: A 88. utca foglyai - Bemutató a Centrál Színházban (Napvilág)
Mel és Edna Edison élete fenekestül felfordul, amikor Mel, a gazdasági válság következtében elveszíti az állását. Edna humorral, empátiával próbál reagálni, és mindent elkövet, hogy segítsen levert férjén, de Mel-nek most sem kedve, sem ereje méltányolni ezt - a helyzet kezd aggasztóvá válni.
jan. 17
16:15
Időkapszulára bukkantak Madridban, a múltból üzentek (HVG)
Csaknem kétszáz éves "időkapszula" került elő a földből egy madridi Cervantes-szobor közelében végzett talajmunka során.
jan. 17
18:18
Álmodj és kirándulj! (Napvilág)
A Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. "Ország-város-fiú-lány" című pályázatának segítségével a 3-4. osztályos tanulóknak most lehetőségük nyílik arra, hogy osztálykirándulás keretében eljussanak egy általuk megálmodott magyarországi helyszínre. Ehhez mindössze egy kis fantáziára és egy jó pályázatra van szükség.

Keresés