2010. január 26. kedd

jan. 26
0:36
A Producers Guild of America díjai (est.hu)
A bombák földjén tarolt a producerek körében a vasárnapi gálán, ahonnan a Producers Guild of America Awards fődíját hozta el. Kathryn Bigelow filmje korábban a Golden Globe-on a fontosabb kategóriákban alulmaradt az Avatarral szemben.
jan. 26
0:40
Avatar: újabb rekordok (est.hu)
Mozitörténelmet írt James Cameron sci-fi-je: világszerte elért jegybevétele a napokban leelőzte a Titanicét, azaz az 1,84 milliárd dollárt, ezzel az eredménnyel pedig jelenleg a csúcson áll. A Titanic egyébként szintén Cameron rendezése.
jan. 26
0:54
Megújul a 10 éves filmhu (est.hu)
A filmhu kívül-belül megújulva ünnepli 10. születésnapját a 41. Magyar Filmszemlén. A változás jegyében aloldalaikat (www.magyar.film.hu, www.szakma.film.hu, www.filmtortenet.hu, www.filminhungary.com) egy közös portállá olvasztják.
jan. 26
4:51
Visszamennél dolgozni és bölcsit keresel? Évekig is elhúzódhat! (NLC)
Szűkösek a férőhelyek a bölcsődékben és az óvodákban, így hiába szeretnének a kismamák minél előbb visszatérni a munkaerőpiacra, akár évekbe is telhet, mire sikerül megtalálniuk a megfelelő intézményt a gyermekeik számára.
jan. 26
8:09
Bolondítsd meg a pasikat! Tuti tippek biztos forrásból (NLC)
Vallatóra fogtuk az erősebbik nem képviselőit, mondják meg kerek perec, mivel lehet levenni őket a lábukról. Nos, megtették.
jan. 26
8:11
Egy hónapja van hátra a színésznőnek (NLC)
A terhessége nyolcadik hónapjában járó Deutsch Anita alig várja, hogy megszülessen a második gyermeke.
jan. 26
8:24
Serj Tankian filharmonikusokkal készített lemezt (est.hu)
A System Of a Down énekese új számokat nem írt ugyan, de megjelentetett egy lemezt, és könnyen lehet, hogy a következő albumot már ismét a System Of a Downnal készíti el.
jan. 26
9:21
Jennifer Garner normális akar lenni (NLC)
A színésznő egy interjúban elárulta, hogy amennyire csak lehet, normális életet szeretne – már csak a gyerekei miatt is.
jan. 26
10:15
Anya lettem! - Belebújt a kisördög! (NLC)
Semmire sem vágyik úgy egy anya, mint a csendre, és nincs annál nyugtalanítóbb érzés, mint ha a gyereke csendben van, mert akkor valami rosszban sántikál.
jan. 26
10:17
Rosszak voltak. Nagyon rosszak – Filmsztárok legrosszabb alakításai (NLC)
Még a legjobb színészek is mellényúlnak néha. Mostanában ez éppen Hugh Granttel történt meg a Hova lettek Morganék?-ben, valamint Robin Williamsszel a Vén csontokban. Összeszedtük híres kollégáik leggyatrább alakításait.
jan. 26
11:24
Szerb Antalra emlékezik a Duna Televízió (est.hu)
Szerb Antal író, irodalomtörténész 65 esztendővel ezelőtt munkaszolgálatosként halt meg Balfon. A tragikus esemény évfordulójára emlékezik január 27-én, szerdán a Duna Televízió, három, az íróhoz köthető filmet tűzve műsorára.
jan. 26
11:33
TV SS, a kulisszák mögött (Graffiti.hu)
Autós üldözés, féltve őrzött kazetták és szemezgetés az elmúlt egy év legjobb felvételeiből - a TV SS legjobb pillanatai.
jan. 26
12:03
Mit üzen a tarot a Vízöntő havára? (NLC)
A hideg téli esték igazán alkalmasak lehetnek arra, hogy terveket szőjünk, vagy összegezzük a múltunkat.
jan. 26
12:18
A TV2 a javulás útjára lépett (est.hu)
Ha lassan is, de szépen, fokozatosan csökken a különbség a két legnagyobb kereskedelmi csatorna, az RTL Klub és a TV2 között. A múlt héten a 18 és 49 év közöttiek korcsoportjában, főműsoridőben mért közönségarányok között 6 százalék volt a különbség, persze még mindig az RTL Klub javára.
jan. 26
13:15
5+1 tipp, hogy az állatoknak se legyen kutya hideg (NLC)
Ebben a kutya hidegben bizony a négylábúaknak sincs könnyű dolguk. Íme néhány tipp, hogy kis házi kedvenceid se szenvedjék meg a telet!
jan. 26
13:27
Égesse poénját a nézők retinájába! (est.hu)
Újra játékra hívja nézőit a Comedy Central. A magyar humorcsatorna ezúttal a legjobb találós kérdéseket keresi, amelyeket március 1-től a tévéképernyőjén oszt meg a közönséggel. A legeredetibb poénok Dumaszínház-jegyeket érnek.
jan. 26
13:39
TV SS, a kulisszák mögött (Graffiti.hu)
Autós üldözés, féltve őrzött kazetták és szemezgetés az elmúlt egy év legjobb felvételeiből - a TV SS legjobb pillanatai.
jan. 26
14:27
Feltámadás: napi sorozatok és a tv2 (NLC)
Egyenlítés felé halad a kisebbik kereskedelmi tévé, visszatért a Barátok közt, combosodik a Jóban Rosszban. Óriási a kupleráj a nézettségi listán.
jan. 26
15:21
Szánalmas! - Vágyfokozók fiatalítják a világsztárt (NLC)
A 65 éves színész szerint a potencianövelő tablettáktól mindenki fiatalabbnak érzi magát.
jan. 26
15:33
Az Arctic Monkeys a favorit az NME-nél (est.hu)
A brit New Musical Express februári díjkiosztója előtt nyilvánosságra hozta az egyes kategóriák esélyeseinek listáját. Az Arctic Monkeys akár hat díjat is nyerhet, a Kasabiant öt kategóriában jelölték.
jan. 26
15:35
Közösen énekel Haitiért Robbie Williams és a Take That (est.hu)
A Simon Cowell által kitalált, jótékonysági célokat szolgáló dalban sztárok sora hallható majd, így Robbie Williams és a Take That is. Az előadók az R.E.M. Everybody Hurts című számát éneklik el.
jan. 26
21:39
Kémnők - egy könyv, ha szereted a háborús regényeket (NLC)
Úgy látszik, minél messzebb kerülünk időben a második világháborútól, annál érdekesebb dolgokat tudunk meg róla.

Keresés