2010. január 20. szerda

jan. 20
6:57
A nő illata vonzza a férfiakat (NLC)
Egy nemrég közzétett kutatás eredménye szerint azok a nők, akik magukra akarják vonni egy férfi figyelmét, jobb, ha egyáltalán nem viselnek parfümöt - természetes illatuk ugyanis sokkal vonzóbb, mint az illatszer.
jan. 20
7:51
10 elképesztően furcsa épület - melyikbe költöznél be? (NLC)
Biztosan te is láttál már olyan különös családi házat, amitől a hideg rázott ki, avagy sárgultál az irigységtől. Az alábbi épületek azonban minden eddigit überelnek.
jan. 20
7:53
Tabáni István: Volt egy pillanat az életemben, amikor azt éreztem, vége... (NLC)
Egy régi Szabó István-filmben van a jelenet: filmforgatás a filmben, Bálint András megy a fogolykísérők között, amikor azt mondják, pillanat, maga ott öltözzön át, kevés a rab, álljon inkább közéjük. Egy perc, és megváltozik a világ, más ruha, más szerep. Körülbelül ezt élem át. Egy hónapja még összehúzott szemű zsűritagként néztem a magasból, hogyan is énekel a teremőr, mindannyiunk teremőre,…
jan. 20
11:27
Jóban Rosszban: bejön a duplázás? (NLC)
Ez a hét híre a nézettségi versenyben: a dupla részekkel nyomuló tv2-s szappanopera sosem látott magasságban!
jan. 20
11:29
Szulák Andrea: Az asztrológia mindig sokat segített (NLC)
A Vízöntő jegyének híres szülötte tizenkét évig járt asztrológushoz. Nagyon sokat köszönhet a csillagfejtőnek, mert életének egy szakaszában az asztrológia jelentett kapaszkodót a számára.
jan. 20
12:39
Sápadtságűző praktikák - válasz a leggyakoribb kérdésekre (NLC)
Eleged van a sápadtságból? Ha nem tudsz elutazni egy meleg, napsütötte tengerpartra, akkor marad a szolárium vagy az önbarnító.
jan. 20
12:41
Kire ütött ez a gyerek? (NLC)
Újságíróink, Szigeti Hajni és Dobray Sarolta, illetve szerkesztőnk, Szekeres P. Mónika kisbabáikat nevelik otthon, s kéthetente megosztják olvasóinkkal élményeiket. E héten arról Mónika és Hajni arról mesél, miben utánozza őket Leti és Barni.
jan. 20
12:43
49 évesen pucérkodik a világsztár (NLC)
A színésznő egy kampányfotó kedvéért dobta le a textilt.
jan. 20
13:33
Véd a baktériumoktól és csökkenti a koleszterinszintet, mi az? (NLC)
A magyar konyha egyik méltatlanul elhanyagolt, egészséges alapanyaga a póréhagyma. Számos ponton tesz jót a szervezetünknek, ezért érdemes közelebbről is megismerkedni vele.
jan. 20
15:57
Isteni mézes receptek (NLC)
Egészséges, finom, jótékony hatásait felsorolni szinte lehetetlen. A magyar méz ráadásul első osztályú, jó volna, ha többet fogyasztanánk belőle.
jan. 20
18:39
Készül a világ legnagyobb jade Buddhája (NLC)
Vietnam egyik legjobban menő vállalkozója nemrég nyilvánosan is bemutatta azt a hatalmas jade-tömböt, amelyből hamarosan kifaragják a világ legnagyobb jade Buddháját.
jan. 20
19:33
A férfiak egyre többet profitálnak a házasságkötésből (NLC)
jan. 20
21:21
Eltűnt az oroszlán nyelve (NLC)
Röviden: Motion & Emotion az új szlogen, kisebb az oroszlán farkán a bojt, sőt, a Peugeot kékje is sötétebb lett. Ez minden, amit a cég hatalmas változásaiból a földi halandók érzékelnek. Igaz, a kékséget is sokáig kell nézni.

Keresés