2010. január 30. szombat

jan. 30
1:30
FIFA Online - Hivatalosan bejelentve (SG)
Az Electronic Arts alaposan belehúz az idén, hiszen a már bejelentett 2010 FIFA World Cup South Africa és a várható Fifa '11 mellett a mai napon leleplezte a Fifa Online című játékát, mely Ázsiában már évek óta működik.
jan. 30
1:34
Újabb focijáték készül (SG)
A Ubisoft is belép a focis játékok piacára és elméletileg még idén kiadja saját játékát.
jan. 30
1:38
GTA IV: Episodes from Liberty City PC-n (SG)
A korábbi pletykák ma végül valósággá váltak: az elméletileg X360 exkluzív GTA IV: Episodes from Liberty City hamarosan megjelenik PC-re is.
jan. 30
2:15
Cipőtalpba integrált Twitter-kliens (Pazar Cuccok)
Elterjedésében, használatban a Twitter ha nem is a Facebook sebességével hódít, de azért ott liheg a második vonalban erősen, különösen, ha a lerágott csont web kettőről beszélünk vagy a social media kerül szóba mindig ott a kékverebes logó. A kék logó melynek kevesen tudják a történetét. Nem egy ügynökség készítette brief alapján sok száz-tíz-ezer dollárért, hanem a Twitter egy Simon Oxley…
jan. 30
6:18
Készül a Star Wars: Battlefront Online (SG)
A korábbi pletykák úgy tűnik mégis igaznak bizonyulnak, ugyanis készül az új Star Wars: Battlefront játék.
jan. 30
8:42
Jó Éjt január huszonkilencedikén, pénteken. (GameStar)
Mára jutott jónéhány bejelentés, érdemes a mai híreket végigböngészni.
jan. 30
8:45
Megszünteti az Internet Explorer 6 támogatását a Google (pcforum.hu)
jan. 30
9:18
'Reggelt! 2010. 01. 30. (GameStar)
Itt van végre a szombat, odakint meg zima, maradjatok hát szépen a meleg szobában, és hát talán lesznek hírek is.
jan. 30
9:36
AMD és Intel újdonságok (prohardver)
Frissen érkezett processzorok, alaplapok és notebookok mellett egyéb érdekességekkel is szolgálunk aktuális összefoglalónkban.
jan. 30
9:54
Hétvégi leárazások (GameStar)
Nem csak a Steam akciózgat a hétvégén, érdemes kicsit jobban körülnézni időnként.
jan. 30
10:12
Mass Effect 2 (SG)
A két évvel ezelőtt napvilágot látott Mass Effect után végre megérkezett a három részesre tervezett trilógia középső felvonása, mely az első rész szövevényes sztorija után egy sokkal sötétebb, komorabb hangulatú mesét tár elénk. A játékipar egyértelműen felnőtt Hollywoodhoz.
jan. 30
10:30
StarCraft II - Nem pontos a gépigény (GameStar)
A Blizzard sűrű bocsánatkérések közepette közölte, hogy a tegnap kikerült gépigény sajna nem valós.
jan. 30
10:30
27 inches 1080p BenQ LCD monitor tévé helyett (prim)
A BenQ belépett a 27 inches LCD monitorok piacára, a teljes HD 1080p M2700HD modellel, mely távirányítójával komoly versenytársa a kategóriájában versenyző hasonló méretű és árú televízióknak.
jan. 30
10:30
Informatikai fejlesztés a győri és a csornai könyvtárban (SG)
Felgyorsul az olvasók információhoz jutása a győri és a csornai városi könyvtárban az Európai Unió támogatásával megvalósuló fejlesztés eredményeként - mondta a győri Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár igazgatója.
jan. 30
10:32
Ízelítők a 41. Magyar Filmszemle alkotásaiból a T-Home IPTV Videotékában (prim)
A 41. Magyar Filmszemle főtámogatójaként a T-Home díjat ajánl fel a kategóriájában nyertes TV film rendezőjének, valamint IPTV Videotékájában ízelítőt kínál a seregszemle alkotásaiból.
jan. 30
10:32
Másodpercenként éri kibertámadás a közműveket (SG)
Másodpercenként éri kibernetikai támadás a stratégiai közműveket - derül ki a McAfee felméréséből, amely szerint a támadások gyakorisága ellenére csak ritkán derül fény az informatikai védelmi rendszerek áttörésére.
jan. 30
10:34
Van-e kiút a mobiltarifa-erdőből? (prim)
Nagyon alacsony a tarifacsomag-váltók száma, illetve kimutatható egy viszonylag nagyarányú érdektelenség a folytatott beszélgetések díjaival kapcsolatban.
jan. 30
10:34
150 pornóoldal tulajdonost fogtak el Kínában (SG)
Internetes pornóoldalakat külföldi szerverekről működtetető, illetve külföldi pornóweblapokkal együttműködő személyekre csapott le a kínai rendőrség, 152 gyanúsítottat őrizetbe vettek.
jan. 30
10:48
Web 2.0-ra váltott az LG (prim)
Arculatában és tartalmában is megújult az LG magyar weboldala, a www.lg.hu . A nemzetközi irányvonalakhoz igazított honlapon web 2.0 köntösben találhatók friss vállalati- és termékinformációk, a gyártó értékeivel összhangban pedig a letisztult felületen egyszerűbb az eligazodás.
jan. 30
10:48
Új Zelda az E3-on (wii) (Gamer365)
Évek óta mindenki arra vár a Nintendo E3-as konferenciáin, hogy a konzolgyártó bemutassa a legújabb nagygépes The Legend of Zelda játékot. Most végre sor kerülhet erre.
jan. 30
10:50
Crysis 2: az első szkenek (x360,ps3,pc) (Gamer365)
A héten már írtunk arról, hogy a német PC Games hasábjain lesz olvasható az első nagyobb hangvételű Crysis 2 előzetes - ennek megfelelően nem is hiányzik a friss megjelenésből.
jan. 30
10:51
Tapasztaltak, de nem hűségesek a magyar internetes vásárlók (pcforum.hu)
jan. 30
11:24
Alan Wake: még kérdéses a folytatás (x360) (Gamer365)
Manapság elég sok olyan új franchise indul útjára, amit eleve trilógiának terveznek a kitalálói, az Alan Wake azonban egyelőre semmiképp sem tartozik ebbe a táborba.
jan. 30
11:24
Programösszeomlások ellen véd a Dimmunix (SG)
Svájci szakemberek olyan szoftvert fejlesztettek ki, amely felismeri a szoftverhibákat és megóvja a rendszert azok ismételt felbukkanásától. Az alkalmazás a hiba újbóli felbukkanásakor már közbe tud lépni.
jan. 30
11:26
Optikai kábelhálózat épül Zürichben (SG)
A helyi elektromos művek és a Swisscom távközlési cég közösen építi ki a városban az optikai kábelrendszert. Az együttműködésnek köszönhetően elhárult az a veszély, hogy Zürichben egymás mellett épüljön ki több hálózat.
jan. 30
11:28
Máris bírálatok kereszttüzében az iPad (SG)
Több szempontból is komoly támadások érték az Apple-t a Steve Jobs által forradalminak nevezett iPad miatt. A fő probléma az elvárások túlzott volta, így most nagy a csalódottság.
jan. 30
11:33
Tumblr kabaré (újabb epizód, ezúttal Apple iPad) (plastik media)
How much easier it is to distrust, to doubt, to fold the arms and say “Not impressed”. I’m not advocating dumb gullibility, but it is has always amused me that those who instinctively dislike Apple for being apparently cool, trendy, design fixated and so on are the ones who are actually so damned cool and [...]
jan. 30
11:33
Tinta mentes nyomtatás - PrintStik (IT-Extreme)
A Planon cég PrintStik nyomtatója egyike a világ legkisebb hordozható nyomtatóinak és még tintát sem használ, valamint akkumulátora és Bluetooth kapcsolat révén telefonról is közvetlenül nyomtathatunk
jan. 30
11:42
Blur fejlesztői napló (x360,ps3,pc) (Gamer365)
Mostanában ismételten elkezdtek szállingózni a képek és a videók a tavalyról idénre átcsúszott Blur-ről: ma például egy új fejlesztői naplót tudunk nektek mutatni róla.
jan. 30
11:54
Bemutatkozik az iPad, az Apple legújabb terméke (pcforum.hu)
jan. 30
12:15
Tarifaerdő: 109 mobil díjcsomag közül választhatunk (MaHu)
Magyarországon a mobilszolgáltatók több mint száz különböző tarifacsomagot kínálnak ügyfeleik számára.
jan. 30
13:12
Rock Band zenei pack - Érkeznek a farmzenék (Game Channel Online)
A mai rohanó világban sorra dobnak ki különböző fejlesztők innovációval kecsegtető, interaktív produktumokat. Már Dunát lehetne rekeszteni a különféle gitáros játékokkal, hiszen ha a gép forog, akkor az alkotó jól jár. Igazából ez egy gonosz körfolyamat, ahol végül mindenki boldog, de ha a vásárló nem figyel eléggé oda, kom...
jan. 30
13:14
StarCraft II: Hivatalos rendszerkövetelmények (Game Channel Online)
Kétség kívül felgyorsult az élet a StarCraft II körül, amely az idei esztendő egyik legjobban várt stratégiája lesz. A pörgést annak köszönhetjük, hogy két nap alatt, éppen ennyi újdonsággal lettünk gazdagabbak az alkotással kapcsolatban, így míg tegnap az illetékesek a Mac-es és a PC-s verzió egy lemezen való megjelentetés...
jan. 30
13:16
Készül az AMD legújabb HD 5450-es gyorsítója (Game Channel Online)
A napokban felröppent hírek szerint az Advanced Micro Devices újabb taggal készül kibővíteni a grafikus gyorsítóinak termékkínálatát. A kiszivárgott információk alapján a készülő újdonság AMD ATI Radeon HD 5450 típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és az eddigi adatok értelmében a Radeon HD 5000-es szériána...
jan. 30
13:18
R.U.S.E.: Így készült (második rész) (Game Channel Online)
A UbiSoft sajnos a napokban egy nagyon távoli, jelenleg is ismeretlen időpontra csúsztatta a R.U.S.E. névre hallgató második világháborús stratégiát, amely komolyan megreformálta volna a műfajt, ám ez szerencsére nem jelenti azt, hogy a korábban megkezdett látnivalók kibocsájtásával leálltak volna, lévén egy "így készült" t...
jan. 30
13:20
They: Feláldozva a The Witcher 2 oltárán (Game Channel Online)
A They névre hallgató, enyhén sci-fi, roppant véres és túlontúl rejtélyes alkotást a Metropolis Software fejlesztgette néhány évvel ezelőtt, majd a CD Projekt RED felvásárolta az egészet, minekutána komoly válságba került a program, és úgy hittük, sőt, hivatalos közleményben adták tudtunkra az illetékesek, hogy az ismeretle...
jan. 30
13:48
Retro TV az LG-től - Nem mind full HD, ami fénylik (Pazar Cuccok)
A CES-en sétálgatva folyamatosan leheletvékony másfél méter képátlóval feszítő 3D LED tévékbe lehetett botlani. De mi van, ha nem kell? Ha nincs szükségünk 3D-re, ha unjuk már a szögletes, lapos formákat és a fekete színtől is kiráz a hideg? Az LG Serie 1 készülékeivel visszarepülhetünk a jövőbe és feldobhatjuk a nappalit egy igazi retro csemegével. Nyoma sincs full HD-nek, meg lapos képernyőnek,…
jan. 30
13:57
A Toshiba az LCD piaci kivonulást fontolgatja (IT-Extreme)
A Toshiba LCD képernyő üzletága, mely a Toshiba Mobile Display Co. Ltd. keretein beül üzemel két éve folyamatosan veszteséges és a cégnél lehetőségeket mérlegelik...
jan. 30
14:15
Az MSI bemutatta legújabb Classic notebookjait (Game Channel Online)
A patinás hírnevű Micro Star International a napokban bejelentette, hogy két újabb taggal bővítette ki a hordozható gépeinek termékkínálatát. Az újonnan bemutatott noteszgépek a gyártó Classic szériájába tartoznak, az üzletek kínálatában pedig MSI CR420 és MSI CX420 típusjelzéssel fognak felbukkanni. A laptopok technikai pa...
jan. 30
14:24
Heavy Rain: fantasztikus látnivalók (ps3) (Gamer365)
Kevesebb, mint egy hónap van már csak hátra a Heavy Rain megjelenéséig, ha azonban olyan képek jönnek addig, mint a mostaniak, akkor igencsak nehéz lesz kivárni a hátrelevő heteket.
jan. 30
14:42
Magyar játékszoftver-eladási toplista, 2010 3. hét (GameStar)
Eltelt egy újabb hét, érkezett egy újabb toplista. Nézzük mi kell a magyar gamereknek.
jan. 30
14:44
Lead and Gold - Lesántult a Fatshark lova (GameStar)
Egy kicsit később indulhatunk csak a vadnyugatra hancúrozni.
jan. 30
15:00
LEGO Harry Potter: Years 1-4 - új képek és videó (GameStar)
Új képek érkeztek minap a LEGO Harry Potter: Years 1-4-ből, valamint egy vadonat új videóval is gazdagabbak lettünk.
jan. 30
15:02
Stargate Resistance - Megjelenési dátum (GameStar)
A Stargate MMO sorsa igencsak bizonytan, de egy TPS legalább érkezik.
jan. 30
15:18
Samsung Galaxy Spica teszt: az erő vele van (PCWorld)
Androidos okostelefon aránylag nagy tudással, kisebb hibákkal és nem kell érte 100 ezer Ft feletti összeget fizetni.
jan. 30
15:18
Miért nem fogynak jól az exkluzív címek? (Game Channel Online)
Már sokan, sokszor és sok helyen feltették a kérdést: Miért nem kirobbanóan sikeresek az exkluzívként beharangozott - példának okáért említsük az Uncharted 2-őt - alkotások? Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy az eladások nem voltak rosszak, és minden bizonnyal a projektbe áldozott pénz megtérült, de a tavalyi évben...
jan. 30
15:36
Dell Mini 5: 3G-s képkeret? (PCWorld)
Google Androiddal kerülhet a boltok polcaira nemsokára az amerikai gyártó új eszköze.
jan. 30
15:51
Másodpercenként éri kibernetikai támadás a stratégiai közműveket (MaHu)
Másodpercenként éri kibernetikai támadás a stratégiai közműveket - derül ki a McAfee felméréséből, amely szerint a támadások gyakorisága ellenére csak ritkán derül fény az informatikai védelmi rendszerek áttörésére.
jan. 30
16:21
Nyugat felé tart a FIFA Online (Game Channel Online)
Ha nem hallottál még a FIFA Online névről, ne törd magad, nem ok nélkül, felénk, avagy a "nyugaton" még egyelőre ez egy nem létező fogalom, ellenben a messzi keleten, Ázsiában például már meg is unták a játékosok a FIFA ezen formáját, amely egy böngészőből futtatható, kizárólag online küzdelmekre szakosodott alkotás. Az EA ...
jan. 30
16:30
Új korszak előtt állhat az USA emberi űrrepülése (SG)
Obama tervei szerint az USA belátható időn belül nem tér vissza a Holdra, a NASA pedig közel 50 év után elveszti az emberi űrrepülésben szerzett privilégiumát.

Keresés