2010. január 21. csütörtök

jan. 21
0:03
Videó: nézze meg Kuyt Tottenham elleni dupláját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság korábbról elmaradt meccsén a Liverpool Dirk Kuyt két góljával nyert a Tottenham ellen. Most megnézheti a találatokat videón!
jan. 21
0:07
Felkészülési mérkőzések: kiütéses dán győzelem Szingapúr ellen (She)
Szerdán három európai labdarúgó-válogatott lépett pályára felkészülési mérkőzésen. A vb-résztvevő Dánia csak otthon játszó futballistákkal felállva 5–1-re megverte Szingapúrt, Lengyelország Thaiföld, Svédország pedig Omán ellen nyert.
jan. 21
0:21
Anglia: Priskin Tamás gólt fejelt, csapata döntetlent játszott (She)
Az angol másodosztályú Ipswich Town magyar csatára, Priskin Tamás gólt fejelt a harmadosztályú Southend United ellen a két klub tartalékcsapatainak szerdai összecsapásán.
jan. 21
0:21
H1N1 - Majdnem száz halott hazánkban? (WebBeteg)
Bajnai Gordon a járvány elleni védekezést "egy Európa-bajnoksághoz" hasonlította, amelyben - tette hozzá -, eddig dobogós helyet szerzett Magyarország.
jan. 21
0:30
Dakota Fanning imád züllött leszbit alakítani! (Habostorta)
Jó kislányból vad rocker csaj lett
jan. 21
0:48
Nekem mi a legjobb? (HáziPatika)
A nedvszívó képesség, a méret és az ár kétségtelenül fontos szempontok a választásban. Csakhogy pusztán ezek figyelembevételével még nem biztos, hogy kényelmes megoldást talál. A lényeg, hogy jól érezze magát a bőrében.
jan. 21
0:52
Fiú vagy lány? Nem csak a szülőkön múlik! (HáziPatika)
Fiú vagy lány? A babát váró szülők már hozzászokhattak ehhez a kérdéshez, azonban a közhiedelemmel ellentétben a válasz nem csak a baba nemi kromoszómáitól függ.
jan. 21
2:09
Francia bók a magyaroknak (Blikk)
A klasszisokkal felálló ellenfél örül, hogy a hajrában pontot tudott menteni a mieink ellen.
jan. 21
2:13
Schumi 3-assal száguld (Blikk)
jan. 21
2:18
Kiss Gergely az év vízilabdázója (Blikk)
jan. 21
2:27
Tévez bosszút állt a Manchester ellen (Blikk)
A Manchester City argentin légiósa az angol Ligakupában vett elégtételt egykori klubján.
jan. 21
2:54
Megtört Szávay átka (Blikk)
Szávay Ágnes az Australian Open első fordulójában a kanadai Dubois-t győzte le.
jan. 21
2:58
Jönnek a 3D-s televíziók (Blikk)
Minden év januárjában megrendezik Las Vegasban a Con sumer Electronics Show-t (CES)
jan. 21
3:30
Bangó Margit és a mellrák - "A legrosszabb, ha a beteg lemond önmagáról!" (WebBeteg)
Bangó Margit eleinte nem vette komolyan, amikor egy apró csomót tapintott ki a mellében. Azután egy hirtelen jött másik súlyos betegség miatt mégiscsak kórházba került, ahol a kivizsgálások során kiderült: mellrák alakult ki a szervezetében.
jan. 21
3:48
Fagyos folyóban ment férjhez a terhes ara (Blikk)
jan. 21
4:03
Hisz a Sláger az igazában (Napi)
jan. 21
4:06
23 évesen 6 gyereke van (Blikk)
jan. 21
4:15
Milliókkal üzletelnek a sztárok (Blikk)
BUDAPEST – A sztároknak sem könnyű az élete, a válság vagy épp a megrendült egészség sokakat kényszerít arra, hogy több lábon álljon. Aki a médiában, a művészvilágban alkot, bizony tudja, a siker sem mindig tart örökké, a legnagyobb bőséget is követheti szerepínséges időszak.
jan. 21
4:15
"Durva indulatok és szenvedélyek feszülnek egymásnak" (Spa Trend Online)
A közhangulat tekintetében ma Magyarország rosszabb helyzetben van, mint tíz-tizenöt évvel ezelőtt - mondta lapunknak adott interjújában Fischer Ádám. A Kossuth-díjas karmester szerint Magyarországon ma durva indulatok és szenvedélyek feszülnek egymásnak.
jan. 21
4:33
Háromezer méterre repült fel 55 lufival - videó (Blikk)
jan. 21
4:33
Kirúgják a főnökét lehülyéző rendőrt (168 Óra Online)
Ha egy rendőr ittasan gázol, még nem kell feltétlenül elveszítenie az állását. De ha öt percet késik, vagy ha lehülyézi a főnökét, akkor bíróság elé kerül és a törvény szerint azonnal ki is rúgják. Egy januártól életbe lépett rendelkezés szerint ugyanis minden szolgálattal kapcsolatos bűncselekménynek automatikusan elbocsátás a következménye – írta a .
jan. 21
4:33
Megdöbbentő képek! Így terült el a 13 emeletes kínai panelház (Pénzcentrum)
Elterült, mint a Nagyalföld az a 13 emeletes kínai társasház, amelynek déli oldalán egy közel 5 méteres mélygarázs ásásába kezdtek, a kitermelt földet pedig az északi oldalán halmozták fel. A heves esőzések során a víz alámosta az épületet, amely végül engedelmeskedett a gravitáció törvényeinek és eldőlt....
jan. 21
4:37
Innen lépett meg a maffiaper fővádlottja (Blikk)
Negyedik éve nincs még elsőfokú ítélet a „fekete sereg" tagjai és főnöke ellen.
jan. 21
4:51
Több autót, mint mozdonyt használ a MÁV (Blikk)
MAGYARORSZÁG – A MÁV-főnökök biztos sokkal kényelmesebben utazgatnak, mint mi! – bosszankodnak a gyakran túlzsúfolt vonatokon összepréselődő utasok. És igazuk lehet: a MÁV csoport több gépkocsit használ, mint ahány mozdony  fut az ország vasúti pályáin.
jan. 21
4:55
Miért nem védte meg az oltás a férjemet? (Blikk)
MAGYARORSZÁG – A férjemnek magas láza volt. Kihívtuk a háziorvost, de ő csak azt mondta, semmi olyat nem lát, ami miatt aggódni kéne, és lázcsillapítót írt fel – mesélte a TV2 Tényeknek elfúló hangon Szabóné Margó.
jan. 21
5:00
Kinek higgyenek a nyugdíjasok? (Blikk)
A pártoknak szükségük van a hárommillió nyugdíjas szavazatára.
jan. 21
5:02
Feltámasztják az őstulkot (Blikk)
Négyszáz év után feltámasztanák az őstulkot, a barlangrajzok ismert figuráját
jan. 21
5:04
Tizenkét éves diáklányt csábított el a nevelő (Blikk)
PÉCS – Gyomorforgató a gyanú: az egyik gyermekotthonban a nevelő, P. Tamás megrontotta Tamarát (12)! Szemácz Tünde korábban maga is nevelőként dolgozott az otthonban, így tud az ott történtekről.
jan. 21
5:09
Puccshangulatban ülésezett tegnap az MDF budapesti választmánya (Alternatív Energia)
Forrnak az indulatok az MDF-ben. Tegnap a párt budapesti választmányának kellett igent mondani a szabad demokratákkal tervezett együttműködésre, ám értesülésünk szerint a tanácskozás előtt a testület tagjainak több mint fele ezt meg akarta torpedózni. Demokrata fórumos forrásokból úgy tudjuk, hogy a hét elején mások mellett Almássy Kornél, a korábban kizárt, volt elnökhelyettes beszélgetett néhány…
jan. 21
5:09
"A Fidesz végül csak behúzta magát a csőbe" (Grill Receptek)
Nem kétséges, a nyugdíj ügye politikai kérdés. Még akkor is, ha elválaszthatatlan a gazdaságtól, megannyi számítástól és részlettől. Ám a leginkább érintettek - vagyis a nyugdíjasok - szavazatai választást dönthetnek el. Voksaikra minden pártnak nagy szüksége van. Így tehát senkit sem lephet meg, hogy most e téma körül feszülnek egymásnak a politika erői. Modellek, adatok, elképzelések repkednek a…
jan. 21
5:09
Nem árt tudni, pedig sok nyugdíjas még csak nem is hallott róla (2.) (Pénzcentrum)
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság közzétette a 2009. második félévre vonatkozó országos ügyfélelégedettség felmérés összesített adatait. A számok jól mutatják, hogy sokan még mindig nem hallottak az elektronikus ügyintézés adta lehetőségekről, ha mégis, akkor sem használják azokat. A Pénzcentrum összeállítása a felmérés végeredményének bemutatását követően az első lépések…
jan. 21
5:18
Kitört a botrány! Több mint 10 millióval tartozik, nem fizetett a TV2 sikeres műsora (ATV)
"A repülőjegyek ellenértékét csak részben egyenlítették ki".
jan. 21
5:20
Ki cumiztatja a nyugdíjasokat? Egymásnak ugrott az MSZP és a Fidesz + videó (ATV)
Az idősekért indított harc egyértelműen jelzi: megkezdődött a kampány.
jan. 21
5:27
A Fidesz visszavonulója után a svéd helyett itt a szocialista nyudíjmodell (Alternatív Energia)
Folytatódna és bővülne a nyugdíjkorrekciós program, kegyeleti támogatást kapnának a hozzátartozójukat elvesztők, és több pénz jutna méltányossági nyugdíjra - többek között ezekre számíthatnak az idősek, ha a szocialisták megnyerik a tavaszi országgyűlési választást. A Fidesz szerint viszont az időseket meg kell menteni a "jövő nagy, ifjú titánjától, Mesterházy Attilától". Noha tegnapi…
jan. 21
5:27
Mai vámpírok (Spa Trend Online)
Népszerű témát választottak a XXI. század - a legendák velünk élnek című magazin szerkesztői, a legutóbbi műsorban, ugyanis az egyik negyedórás összeállításban a vámpíroké volt a képenyő. Filmen, színházban, irodalomban, sőt a mindennapjainkban is keresettek manapság a vámpírok. Ennek a jelenségnek az okait kutatták a műsor alkotói, de nem jutottak a mélyére. Megelégedtek a látványos felszínnel.
jan. 21
5:27
Az életmentés, az élelmiszert, ivóvizet osztó segélyszervezetek támogatása a legfontosabb (Kripto Akadémia)
A Richter-skála szerint 6,1-es erejű földrengés rázta meg Haitit tegnap. A helyi idő szerint reggel hat óra után pár perccel bekövetkezett földmozgás epicentruma a fővárostól, Port-au-Prince-től 56 kilométerre északnyugatra volt, hipocentruma (fészke) pedig mindössze tíz kilométer mélységben. Az emberek pánikba esve szaladtak ki az utcákra, sérültektől, anyagi károkról lapzártánkig nem érkezett…
jan. 21
5:36
Kollégáitól kért kölcsön Damu Roland (Blikk)
A színész felháborítónak tartja, hogy pályatársai „köptek" anyagi helyzetéről
jan. 21
5:36
Fél év börtönért "nevelte meg" a más gyerekét (Infostart)
Bőgő gyerek elfenekeléséért kapott fél év börtönt egy férfi az Egyesült Államokban.
jan. 21
5:36
Az intimtorna - Milyen problémákra ajánlott és hogyan zajlik? (WebBeteg)
Intimtorna - 17-től 70 évesig: minden korosztályból jönnek nők a foglalkozásokra. Van, akinek a megelőzés a célja, mások a már elindult folyamatot szeretnék visszafordítani.
jan. 21
5:38
Bárdos András százmilliót szerzett az egyetemnek (Blikk)
BUDAPEST  – Bárdos  András (45) és Máté Kriszta (39) majdnem négy hónapja tűnt el a képernyőről, a TV2 tavaly októberben gazdasági okokra hivatkozva vált meg a híradós házaspártól. A Blikknek Bárdos András arról beszélt, hogyan telnek napjaik a hírek nélkül.
jan. 21
5:45
Heteken belül újra tombolhat a járvány (Adó1százalék)
Csak átmenetileg csökken az új típusú influenzával fertőzöttek száma, mert a járvány heteken belül újra csúcspontjára érhet - vélekedett egybehangzóan a miniszterelnök, az egészségügyi miniszter és az országos tisztifőorvos tegnap az Országos Epidemológiai Központban tett látogatásuk alkalmával. Noha Magyarországon már közel három millióan rendelkeznek védőoltással, az elkövetkező hetek…
jan. 21
5:45
Közelebb a vég, mint gondolnánk (Portfolio)
Ha a kamatcsökkentési tempó 50-ről 25 bázispontra való csökkentésének valóban az volt az egyik oka, hogy megakadályozza a túlzott piaci várakozások okozta turbulenciákat, akkor valószínűleg sikerrel...
jan. 21
5:45
Bármikor drágulhat az e-matrica: vedd meg még januárban! (Pénzcentrum)
A jelenleg, vagyis még idén januárban is érvényben lévő autópálya-díjak 2005 óta változatlanok, utoljára akkor emeltek ugyanis átlagosan öt százalékkal a matricák árán. Tavaly nyáron ráadásul húszról huszonöt százalékra emelték az áfát, melynek hatását nem érvényesítették év közben, így elég valószínűtlen, hogy idén is elmaradjon a drágulás. Érdemes lehet még januárban megvenni az éves…
jan. 21
5:54
Bohóc lett Ördög Nórából (Blikk)
BUDAPEST – Ördög Nóri (28) kora reggel bohóckodott. Az RTL Klub bájos műsorvezetője óriási piros bohócorral köszöntötte a nézőket és édesapját, akinek a tévén keresztül kívánt boldog születésnapot.
jan. 21
5:54
Nem ad a kormány hozományt (Infostart)
Piros jelzést mutatott a nepáli legfelsőbb bíróság annak a kormánykezdeményezésnek, amelynek keretében "özvegyi hozománnyal" tették volna kívánatosabbá a férj nélkül maradt nőket a férfiak szemében.
jan. 21
5:56
Kisnyuszóra várnak Nyuszómuszóék (Blikk)
A bankreklámos és felesége régóta próbálkozik, de a gólya nem jött
jan. 21
5:58
Brooke Shieldsről is kiderült, hogy adócsaló (Blikk)
LOS ANGELES – A két világsztár, Wesley Snipes és Nicolas Cage után Brooke Shieldsről is kiderült, hogy tetemes adótartozása van.
jan. 21
6:00
Itt van Bujtor utódja! (Blikk)
VESZPRÉM – Elődje, Bujtor István (†67) megkezdett útját szeretné folytatni a veszprémi Petőfi Színház igazgatójaként a tegnap egyhangúlag támogatott Oberfrank Pál (45). A Vígszínház népszerű színésze hétfőn leendő társulata előtt is beszámolt terveiről; a közalkalmazottaknak és a szakszervezeti tagoknak elnyerte tetszését.
jan. 21
6:03
Kocsis István: A bevételeknek kell fedezniük a kiadásokat (Infostart)
Az nem járható út, hogy az állam újra és újra konszolidálja a BKV adósságállományát - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a közlekedési vállalat vezérigazgatója. Kocsis István szerint olyan helyzetet kell teremteni, amelyben az éves bevételek fedezetet nyújtanak a kiadásokra, beleértve a kamatköltségeket is - közölte a vezérigazgató, hozzátéve, hogy a 70 milliárdos bankhitel éves kamata 10…
jan. 21
6:03
Szakad a hó – időjárás-előrejelzés (168 Óra Online)
Csütörtök estig várhatóan túlnyomóan borult idő lesz, de főként északon, északkeleten felszakadozhat a felhőzet – írta az .

Keresés