2010. január 4. hétfő

jan. 4
0:12
Felrobbantottak egy volt tartományi minisztert Pakisztánban (Velvet)
Az Északnyugati határtartomány volt minisztere, valamint két testőre és a sofőr egyaránt belehalt sérüléseibe.
jan. 4
0:18
Olvasnivaló: 613 csodás mag: a gránátalma (Mindmegette)
Ennek a nagyon egészséges és különleges gyümölcsnek a magjai savanykásak, mint a ribizli. Érdemes télvíz idején gránátalmamagokkal díszíteni desszertjeinket, ízesíteni salátáinkat vagy húsokkal együtt fogyasztani, hiszen annyira sokoldalú gyümölcs.
jan. 4
0:22
Olvasnivaló: 2010. Karácsony után - fokhagymával felvértezve (Mindmegette)
Az idei karácsony egy kicsit másképp alakult, mint ahogy terveztem, ugyanis Szenteste előtt részt vettünk egy Halász Judit koncerten, ami után Dorka és Ká nagyon csúnyán megbetegedett.
jan. 4
0:24
Szavazzon Ön is az Év Orvosára! (HáziPatika)
A Tegyünk az Egészségünkért Alapítvány által szeptemberben meghirdetett Év Orvosa kezdeményezésre több száz történet érkezett, amelyekkel betegek jelölik orvosukat az Astellas Díjra. Az idei év három legemberségesebb orvosa...
jan. 4
0:28
"Az immunrendszerem lepuffantja a vírusokat" - videó! (HáziPatika)
Veszélyes a gyermekek oltása H1N1-es új influenza vírus ellen? Mit csinál az oltás? Milyen mellékhatásokra lehet számítani a H1N1-es vakcinától? Erről kaphatnak információkat rövid videónkból.
jan. 4
0:33
Szilágyi Tibor színművész a durva erőszak reklámarca lett (Tékozló Homár)
Ugye, hogy ha a kommunisták engedik az akciófilmeket, most Szilágyi Tibor lenne a magyar Dennis Hopper? Legendás jelenet lehetett volna, ahogy egy kozmódiszkkel eltöri Gyabronka József gerincét. Lehettek volna legendás páros a filmes kínzásra termett Paudits Bélával. De a kommunisták sajnos nem engedték, így a kapitalizmus 20-dik évét is meg kellett várnunk, hogy Tuxi megmutassa nekünk Tibor másik…
jan. 4
0:36
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 4
0:36
Ken Loach filmjei az Örökmozgóban (est.hu)
A budapesti Örökmozgó január 6-án, 20.30-kor premier előtt vetíti Ken Loach Barátom, Eric című új filmjét, melyhez kapcsolódóan válogatást mutatnak be a rendező korábbi alkotásaiból. Látható lesz a Még egy csók és a Nevem Joe is.
jan. 4
0:37
Szilveszteri mikroproblémák, berúgva, az Etele téren (Tékozló Homár)
Elsején reggel, a szilveszteri mulatságból hazamenvén kicsit szomjas lettem. Persze semmilyen boltot nem találtam, ezért az Etele téri buszpályaudvaron vettem egy pohár vizet a Nescafé automatából. Nem tudom, mennyire látszik a képen, de a víz teljesen szutykos volt, mindenféle kis sötét színű dolgok úsztak benne. Gondolom, a kávéba is ugyanezt a vizet eresztik, csak abban nem feltűnő. Azt már nem…
jan. 4
0:39
Rekord mélységben az Euribor (HVG)
Az irányadó euróövezeti bankközi eurókamat (Euribor) rekord mélységben fejezte be az elmúlt évet. Az irányadó háromhónapos határidőre - amely a legjobban jelzi a bankok kölcsönzési kedvét, alapkamat-várakozásait, illetve a keresletet - ismét 0,70 százalék volt az Európai Unió bankszövetségének az óév utolsó napján történt ármegállapításában.
jan. 4
0:40
Csődbe viszi a Nine Weinsteinéket? (est.hu)
Nem festenek túl jól a Weinsteinék által gyártott Nine mutatói. Habár karácsony és újév között rekordot döntött az amerikai mozik jegybevétele (egy hét alatt a nézők 500 millió dollárért moziztak), a musical ebből nem sokat profitált.
jan. 4
0:54
Hogy mondják debilül, hogy be van fagyva a tó te fasz? (subba.blog.hu)
jan. 4
1:06
Nem ajánlatos már gyertyát gyújtani a karácsonyfákon (WebBeteg)
A karácsonyfák január elejére már annyira kiszáradtak a lakásokban, hogy nem ajánlatos azokon gyertyát, vagy csillagszórót gyújtani, ugyanis nagyon könnyen lakástűz alakulhat ki ebből - mondta a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság főosztályvezetője.
jan. 4
1:24
[hirdetés] Keressük a legszerencsésebb LG termék tulajdonost! (hup.hu)
Legyen az LG Klub tagja és vigye haza az 500 000 Ft értékű főnyereményt!
jan. 4
1:33
"Megvette" a posztját az új amerikai nagykövet? (168 Óra Online)
A jövő héten várhatóan elfoglalja budapesti állomáshelyét az új amerikai nagykövet - közölte a hétvégén a washingtoni magyar nagykövetség.
jan. 4
2:06
Rekordot döntött az Avatar (est.hu)
James Cameron sci-fije érte el leghamarabb az egymilliárd dolláros bevételt világszerte. Az Avatar rekorderedménye az Egyesült Államok mozijaiban keresett 350 millió és a világ többi országában termelt 670 millió dollárból áll össze.
jan. 4
2:24
Szerelmes Klicsko (Blikk)
A 198 cm magas világbajnok bokszoló és a Hősök filmsorozat 155 cm magas sztárja együtt szilveszterezett
jan. 4
2:42
Gyilkos Dakar (Blikk)
A német Mirco Schultis kisodródó autója öt, szabálytalan helyen álló nézőt ütött el
jan. 4
2:45
Ő a röplabdakirály (Blikk)
Csapattársa már „Apának" nevezi, de Kántor Sándor 38 évesen is verhetetlen
jan. 4
2:46
Erdei Zsolt a hónap bokszolója a WBC-nél (Blikk)
jan. 4
3:00
A Blikk nagy heti horoszkópja (Blikk)
Ezt ígérik a csillagok január 4‒10. között
jan. 4
3:03
Hőst látnak Henryban (Blikk)
jan. 4
3:18
Íme Edvard, Európa legnagyobb kutyája (Blikk)
jan. 4
3:36
Kanadai magyart öltek a tálibok (Blikk)
jan. 4
3:40
Dobd le az ünnepi kilókat! (Blikk)
A Blikk szakembereket kérdezett: hogy fogyhatunk le a legkönnyebben?
jan. 4
3:54
Palástot húzna a pedofilvád után (Blikk)
Hatályon kívül helyezték S. Zsolt ügyében a másodfokú bíróság ítéletét
jan. 4
3:57
Változtat-e még Bajnai a kormányán? (168 Óra Online)
Bajnai Gordon szerint a kormány eddigi tevékenységének köszönhetően január 1-jétől az élet számos területén alapvető változások történtek Magyarországon.
jan. 4
4:06
Egy évvel a Nagy Buli után, újra képernyőn a V’Moto-Rock (Zene)
Az egyik kereskedelmi televíziós csatorna, csaknem egy évvel a nagysikerű, arénás V’Moto-Rock megméretés után, részleteket sugárzott a koncertből. [Dátum: 2010.01.04. 10:48]
jan. 4
4:12
Százezres béren kívüli juttatások a köztisztviselőknek (Blikk)
Csak a MeH-ben az idén fejenként bruttó 750 ezer forint jár
jan. 4
4:16
55 szervet kapott donortól (Blikk)
Új gyomrot, májat, hasnyálmirigyet kapott többek között a 22 éves Kristin Molini
jan. 4
4:20
Anyagi csődben Pamela (Blikk)
Már a hitelkártyáit sem fogadják el Pamela Andersonnak, ugyanis mindet lenullázta
jan. 4
4:30
Vásáry Andrét akarja Benkő (Blikk)
Himnuszlemezét a Csillag születik egyik szereplőjével énekeltetné el. Andrénak nincs ellenére a dolog
jan. 4
4:48
Mikor lesz Benkőné Andreából? (storyonline)
Bár a kamerák előtt már jelképesen házasságot kötött egymással Benkő Dániel és választottja, Kovács Andrea, a valóságban azonban kicsit másképpen alakulnak a dolgok. De vajon a lantművész miért hallogatja a lánykérést? Tényleg el akarja venni Andreát?
jan. 4
4:48
Pikáns vacsi Claudiával - videó (Blikk)
jan. 4
4:51
Ismét támadhat az influenza, újranyitnak a oltópontok (168 Óra Online)
A január első két hetében regisztrált megbetegedések ismeretében lehet majd eldönteni, hogy túl vagyunk-e a járvány első hullámának a csúcsán Magyarországon - mondta Falus Ferenc országos tiszti főorvos vasárnap az MTI-nek.
jan. 4
5:00
Több pénz jut gyorsforgalmi utak építésére (Népszava)
A előző évek gyakorlatához hasonlóan 2010-ben ismét autópálya-átadási dömping lesz. A tervek szerint forgalomba helyezik egyebek mellett az M31-es gyorsforgalmi utat, az M6-os új szakaszát, egy újonnan épülő M4-es pályarészt, és az M43-s utat. Idén több pénz jut majd a sztráda- és a vasúthálózat fejlesztésére. Míg tavaly - az uniós támogatásokkal együtt - 240 milliárd forintot költöttek erre a…
jan. 4
5:06
Anikónak bejön István (storyonline)
Újabb híresség vallotta meg a StoryOnline-nak, hogy bejön neki az RTL Klub Csillag születik című műsorának nyertese, Tabáni István. Ezúttal Molnár Anikó mondta el érzéseit és véleményét az újdonsült énekessel kapcsolatban.
jan. 4
5:06
Megállt az idő Jimmy házában (Blikk)
jan. 4
5:08
Elton John döbbenetes vallomása (Blikk)
Elton John (62) húzta ki Eminemet (37) a gyógyszerfüggőség poklából, derült ki a brit popsztár egyik legutóbbi interjújából
jan. 4
5:18
A parlamenti választás első fordulóját április 11-én, a másodikat április 25-én tarthatják meg (Népszava)
Várhatóan január 28-án tűzi ki a tavaszi országgyűlési választások időpontját Sólyom László köztársasági elnök. A voksolás dátumát ugyanis az alkotmány szerint az államfő választja ki, az időpontban pedig a választási eljárásról szóló törvény igazíthat el. Eszerint "a választást legkésőbb 72 nappal a szavazás napja előtt kell kitűzni". Ugyan Mádl Ferenc korábbi köztársasági elnök 2002-ben több…
jan. 4
5:18
Magyarosch benzinvásár (Népszava)
A több, mint 90 esztendeje kimúlt Osztrák-Magyar Monarchiában a cégtulajdonosok számára kiemelt megbecsülésnek számított cs. és kir. udvari szállítóvá válni, sőt akik kicsit is jobban dörgölőztek Bécshez, azoknak még a bárói cím elnyerése sem volt elképzelhetetlen. Az uralkodó ház azokat emelte szállítói sorába, akik jó minőségű áruikkal pontosan látták el őfelsége birodalmát, de igazából a…
jan. 4
5:18
Tetőket bontott meg az orkán erejű szél - Vigyázni kell a kiszáradt karácsonyfákkal (Népszava)
A folyók áradnak, de sehol sincs komolyabb árvízveszély. A változékony időben többféle csapadékra és csúszós útviszonyokra kell felkészülni a következő napokban is. Ha még nem szedtük le a karácsonyfát, már ne gyújtsünk rajta gyertyát, vagy csillagszórót, mert nagyon veszélyes.
jan. 4
5:18
Győzike ezt is megélte (Zene)
Ma már szinte semmi sem biztos vele kapcsolatban. Csak egy dolog tuti, ma van a szülinapja.   [Dátum: 2010.01.04. 05:00]
jan. 4
5:24
Síeltek a Mátrában, csúszkáltak Pesten (Blikk)
jan. 4
5:24
Rosszul lett, elájult! Kivizsgálták a magyar énekest (ATV)
Laci élete szerelmének tartja kedvesét, aki – immár – közös otthonukban ápolja.
jan. 4
5:26
Zárva volt a vészkijárat a kiégett klubban (Blikk)
Nem tudott menekülni a szilveszteri buliból Rab E. Ahmed, megégett az arca
jan. 4
5:26
Havazás, hófúvás várható a napsütés mellett + videó (ATV)
A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn +1 és -3 fok között várható.
jan. 4
5:27
Súlyos a lezuhant magyar hegymászók sérülése (168 Óra Online)
Baleset ért három magyar hegymászót a szlovákiai Magas-Tátrában, a szerencsétlenül járt sportolók súlyos sérüléseket szenvedtek, de túlélték a balesetet - jelentette a szlovák hírügynökség.
jan. 4
5:36
Baltával és késsel tört be a dán rajzoló otthonába (Népszava)
Egy szélsőséges iszlamista szervezettel és az al-Kaidával is kapcsolatot tartó szomáliait lőttek meg rendőrök péntek este a nyugat-dániai Aarhusban, miközben a férfi be akart hatolni a Mohamed prófétáról készült karikatúrák egyik szerzőjének a házába - közölte a hétvégén a helyi rendőrség.
jan. 4
5:36
Heteken belül itthon lehet a szökött sportoló - több hibát is vétett Farkas Pétert (Népszava)
Feltehetően rendszeresen felvette életjáradékát 14 hónapos bujkálása alatt Farkas Péter, így sikerült a nyomozóknak megtalálniuk őt. Nemcsak bakkártya használata nyomán tudták követni; valószínűleg figyelték családtagjaival, élettársával való internetes levelezését is. A sportoló barátnőjével és két gyermekével találkozott egy andorrai luxushotelben, mikor a helyi rendőrség hattagú csapata…

Keresés