2009. december 29. kedd

dec. 29
0:09
Amikor a TNT legenda újra robban, immáron Emiliával  - Hatezer ember előtt szerelmeskedett Dobrády Ákos és az egykori világsztár (Zene)
A TNT zenekar egykori frontembere négy év után újra Budapesten adott nagykoncertet, ezúttal a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban tartották az eseményt. [Dátum: 2010.01.01. 13:29]
dec. 29
0:15
Változókor, változó csontok (HáziPatika)
A menopauza ősidőktől ismert természetes jelenség a hölgyeknél. Nem más, mint a menstruáció megszűnése, a termékenység elmúlása a csökkenő ösztrogén-termelés következtében. A változó kort azonban számos egészségügyi probléma...
dec. 29
0:27
Karácsonyi szopások MDCVIII.: Nem hajlandó foglalkozni az Electro World a rossz Wii-lemezzel (Tékozló Homár)
Daniella Wiit vett a gyerekeknek karácsonyra, de egy fatális error már szenteste jelezte, hogy nem lesz ez egyszerű kör. Az EW törvénytelenül lepattintotta őket, úgyhogy innen borítékolható volt a vesszőfutás. Részletek Daniella blogján.
dec. 29
0:31
Az ember, aki a Magyar Postával akart karácsonyi ajándékot hozatni (Tékozló Homár)
Na, mit érdemel az ilyen? Pokoli kínokat. Ehhez képest marha jól járt, hogy megúszta annyival, hogy nem tudott ajándékot adni szenteste. Nevetséges naivitásról árulkodó részletek alant.[...] Bővebben!
dec. 29
0:35
Pofátlan, csóri magyarok a Wizzair rémei (Tékozló Homár)
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon centiméter? Gyöngyvér véleménye lesújtó. Sokat wizzairező olvasók, mik a tapasztalatok? [...] Bővebben!
dec. 29
0:39
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
dec. 29
0:54
Az igazán tartós családi autók (NLCafé)
Vajon egy teherautóból reszelt családi batár tényleg tovább állja a kilométereket és a gyerekek rohamait egy személyautónál? Megpróbáltuk kideríteni.
dec. 29
0:57
Tabáni István: Óvatos leszek a lányokkal (Blikk)
A Csillag születik győztese volt a blikk.hu vendége
dec. 29
0:58
150 jogsi ugrott három nap alatt (NLCafé)
Rászálltak az ittas vezetőkre az ünnepek előtt a rendőrök. Még mindig sokan ülnek alkohol fogyasztása után autóba.
dec. 29
1:02
Ronaldo olcsó autóra váltott (NLCafé)
Nem egy méregdrága luxusautót vásárolt legutóbb Cristiano Ronaldo, a Real Madrid klasszisa, hanem egy olcsó családi modellt, egy Hyundai i30-ast.
dec. 29
1:06
Ultradrága Bugattik Dubajban (NLCafé)
Három egyedi Veyront is bemutatott a Bugatti a Dubaji Autószalonon. Csak az egyikből lesz sorozatgyártású modell.
dec. 29
1:10
Kevesebben hajtanak autópályán (NLCafé)
Csökkent hazánkban az autópályák forgalma, ezzel az eladott e-matricák darabszáma s így a hozzájuk kapcsolódó árbevétel is.
dec. 29
1:12
H1N1 - Megduplázódott a beteg gyerekek száma (WebBeteg)
Meghalt egy krónikus betegségben szenvedő, a H1N1 vírus miatt is kezelt idős nő Szegeden, az újinfluenza-fertőzés miatt kezelt gyermekek száma pedig egy hét alatt megduplázódott - közölte a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központja hétfőn az MTI-vel.
dec. 29
2:54
Nagyon várják a rajongók a Másnaposok 2-t (est.hu)
A Másnaposok c. sikerfilm folytatását várják a leginkább a rajongók egy új internetes felmérés szerint, melyben azt a kérdést tették fel, mely - franchise-ba egyelőre nem illeszkedő - alkotás második részét akarják a leginkább látni.
dec. 29
3:18
Gera gólja is kevés volt a Chelsea ellen (Blikk)
A válogatottságot lemondó támadó egyre jobb formába lendül a Fulhamben.
dec. 29
3:27
Búcsúzik 2009, búcsúzik a Zene.hu (Zene)
Ismét eljött az év vége, vitathatatlan, hogy búcsúzik a 2009-es esztendő. Nekünk pedig nem maradt más hátra, mint összegezzünk és köszönetet mondjunk olvasóinknak. Ja, és hogy hívjunk titeket: jövőre veletek, ugyanitt! [Dátum: 2009.12.31. 23:39]
dec. 29
3:30
Írói álmokat dédelget Hugh Grant (est.hu)
Írói karriert szeretne kezdeni a romantikus komédiák brit sztárja, Hugh Grant, olyan filmek után, mint a Négy esküvő és egy temetés, a Sztárom a párom vagy a Zene és szöveg. Vágyálmát a 49 éves színész állítólag már évek óta dédelgeti.
dec. 29
3:39
Ralf Schumi is visszatérne (Blikk)
dec. 29
3:45
6 kihagyhatatlan szilveszteri és újévi SMS (Zene)
Ezeket az SMS-eket a Zene.hu olvasóknak raktuk össze - természetesen zenei kötődésűeket tettünk a csokorba. [Dátum: 2009.12.31. 23:37]
dec. 29
4:03
Rossz hír a Csillag születik Gálára készülőknek - erre büszke lehet az RTL Klub (Zene)
Az eredeti egyhez képest három előadást tartanak az RTL Klub tehetségkutató műsorának felfedezettjei a Thália színházban. A Csillag születik Gála első körben kétszer - december 30-án - rendezik meg, majd januárban egy ráadás előadást is tartanak. [Dátum: 2009.12.29. 04:12]
dec. 29
4:33
Toros tippek (Blikk)
A kolbász- és a hurkakészítés hagyományát disznóvágás nélkül is megőrizhetjük.
dec. 29
4:48
Magyarok, törökök, csehek tülekednek az elhagyott autókért (HVG)
A környezetvédelmi zónák bevezetésével a régi, környezetszennyező autókat egyszerűen az út szélén hagyják német gazdáik. A Berlin-Lichtenberg-i kerület vezetése nem tűri meg a roncsokat, elárverezi őket. Használt- és roncsautó-kereskedők tolonganak a járművekért, hisz ezekben még jó pénz van.
dec. 29
4:48
Magyarok, törökök, csehek tülekednek az elhagyott autókért (HVG)
A környezetvédelmi zónák bevezetésével a régi, környezetszennyező autókat egyszerűen az út szélén hagyják német gazdáik. A Berlin-Lichtenberg-i kerület vezetése nem tűri meg a roncsokat, elárverezi őket. Használt- és roncsautó-kereskedők tolonganak a járművekért, hisz ezekben még jó pénz van.
dec. 29
4:48
Drámai adatok: félmillió álláskereső 2009-ben (Pénzcentrum)
Szomorú számok jellemzik a 2009-es év magyarországi munkaerőpiacát. Drámaian csökkent a foglalkoztatottak száma, a munkanélkülieké pedig az elbocsátások hatására pedig jelentősen emelkedett. Az álláskeresők száma a legnagyobb mértékben a legfejlettebb régiókban nőtt....
dec. 29
4:51
Rettegnek az esőtől a megáradta megáradt Sajónál (Blikk)
A szakemberek szerint a héten lezúduló csapadék nagyobb árvizet okozhat.
dec. 29
4:55
Pápának becézték az dúsgazdag öngyilkos merénylőt (Blikk)
Nigéria egyik leggazdagabb családjának sarja akarta felrobbantani a gépet.
dec. 29
5:00
Hatalmas kiütések, és remek pillanatok 2009-ből (video) (Monokli)
Mi minden történt a boksz világában 2009-ben? Mostani videónk ebbe enged egy rövid bepillantást. Érdemes végignézni!
dec. 29
5:06
H1N1: az újévet már otthon ünnepelheti két kismama + videó (ATV)
A Kútvölgyiben már csak egy kismama fekszik az intenzíven, ő több mint egy hónapja van ott.
dec. 29
5:09
Íme Kennedy botrányképe! (Blikk)
dec. 29
5:09
Újabb csatát nyert a mopedautós (Blikk)
dec. 29
5:11
Tabáni óvatos lesz a lányokkal (Blikk)
Megszámlálhatatlanul sok kérdéssel ostromolták olvasóink Tabáni Istvánt, aki két órán keresztül válaszolt telefonokra és online feltett kérdésekre.
dec. 29
5:11
Csak ezután tetőzik majd a járvány (Blikk)
Itthon eddig 46-an haltak meg bizonyíthatóan az új influenza miatt.
dec. 29
5:13
Suchman némaságot fogadott a parlamentben (Blikk)
Összegeztük, ki mennyit szólalt fel a T. Házban. 44 honatya maradt néma, köztük Orbán Viktor is.
dec. 29
5:15
Így zsákol Pancho (31) (Blikk)
dec. 29
5:15
H1N1: megduplázódott a kezelt gyermekek száma (168 Óra Online)
Meghalt egy krónikus betegségben szenvedő, a H1N1 vírus miatt is kezelt idős nő Szegeden, az újinfluenza-fertőzés miatt kezelt gyermekek száma pedig egy hét alatt megduplázódott - közölte a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központja az MTI-vel.
dec. 29
5:15
"Már Budán honvágyam van, imádom Pest bűzét" (Népszava)
A gyermeki lelket nála jobban senki nem ismeri. Talán, mert az ő lelke is valamelyest gyermeki. Mondják róla: minden családban elkelne egy ilyen nagypapa, hiszen legendás tévé­műsorából, könyveiből nemzedékek tanulták, hogyan kell gyereket nevelni. A hetvennégy éves dr. Ranschburg Jenő ma is dolgozik. És még mindig nem hiszi el, hogy december elején Prima Primissima Díjat kapott.
dec. 29
5:15
"2010. az orbáni befaragás éve lehet" (Népszava)
"A Fidesz elnöke minden idők legnehezebb feladatai között tartja számon a fenyőfa befaragását, ennél a műveletnél már csak az ajándékok becsomagolása nagyobb kihívás." Ezeket Orbán Viktortól olvashattuk, és megnyugodtunk: az ország dolgaiban eszerint minden rendben van: 2010. az orbáni befaragás éve lehet. (Jelzem, ezt már eddig is sejtettük…)
dec. 29
5:17
Hitelplafon a bankoknak (Blikk)
dec. 29
5:17
Nincsenek "bűnözőparadicsomok" – Előbb-utóbb mindenki kézre kerül (Népszava)
Kétszeresen is "szerencséje" volt a rendőrségnek Farkas Péter elfogásakor – mondta el lapunknak egy rendőrtiszt. Egyrészt két hete jogerősen is elítélték az egykori olimpiai bajnokot. Másrészt szakemberek szerint a szökésben lévők egy év után kezdenek annyira vágyakozni szeretteikre, hogy egy találkozás miatt hajlamosak könnyelműbben kezelni a maguk számára felállított biztonsági szabályokat. Az…
dec. 29
5:18
Makói földgázmező, fogyatkozó magyarok (Napi)
dec. 29
5:24
A helyes testedzés szabályai (WebBeteg)
A 2-es típusú cukorbetegség egyre több embert érint, mindez az öregedéssel járó anyagcsere-változásokkal és az elhízással magyarázható. Optimálisan megtervezett testedzés hatására az izomerő és az állóképesség nő. A változás akkor a legeredményesebb, ha az aerob állóképességi edzés súlyzós (rezisztencia) edzésekkel egészül ki. Ezen a héten a diabéteszt vesszük gorcsó alá.
dec. 29
5:24
Csütörtökig 100 ezer forint "ajándékba" (168 Óra Online)
Talált pénz lehet a nyugdíj-előtakarékossági számlára (NYESZ) utalt befizetések után kapható adójóváírás azoknak, akik még a következő néhány napban lépnek. A NYESZ számlára még idén befizetett megtakarítás 30 százalékát, de maximum 100 ezer forintot vissza lehet igényelni a személyi jövedelemadóból – írta a VG Online.
dec. 29
5:24
„Kitartok a csatornám mellett” A magyar sztár visszautasította a TV2-t (ATV)
Heteken ár nagy pénzt ígértek neki.
dec. 29
5:33
Jöhet a BKV-sztrájk! (Népszava)
Újabb sikertelen egyeztetést tartott a BKV menedzsmentje a szakszervezetekkel a lejáró kollektív szerződés (ksz) újrakötéséről. A tárgyalást ma ugyan folytatják, de aligha tudnak megállapodni az új feltételekben a december 31-i határidőig, ráadásul az érdekképviseletek sem egységesek, ami gátolhatja a folyamatot. Ha nincs új ksz, január második hetében sztrájk lehet.
dec. 29
5:35
Végre pénzhez jutnak a kórházak (Népszava)
Noha tegnap elindította a kormány a kórházaknak hatmilliárd forint utalását, a pénz az intézményekhez csak januárban érkezik meg. Varga Ferenc, a Magyar Kórházszövetség elnöke lapunknak elmondta: felkészültek a likviditási vészhelyzet elkerülésére, az intézmények kérvényezték az idei átlagbevételük 40 százalékának kifizetését, s ez meg is történt.
dec. 29
5:42
Kiderült: így öl a H1N1! (168 Óra Online)
A H1N1 miatt elhunyt emberek halálát - akik mind az influenza gyors lefolyású változatát kapták el - általában tüdejük sérülése okozza, noha a különböző pácienseknél más-más módon - derül ki az American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine című szaklap januári számában megjelenő tanulmányból.
dec. 29
5:45
Szépségkirálynőkkel ünnepelte Dzsudzsák a szülinapját (Blikk)
Focistákkal és szép szégkirálynőkkel ünnepelte 23. születésnapját a PSV sztárja
dec. 29
5:47
Találkára készül Tabáni István (Blikk)
Nemzetközi karrierre vágyik, ezért akár külföldre is költözne – mesélte olvasóinknak a kiscsillag.
dec. 29
5:51
Utoléri az MSZP a Fideszt? (Népszava)
Év végére jelentősen csökkent a két nagy párt támogatottsága közötti különbség, mivel a Fidesz-tábor lemorzsolódása folytatódott, az MSZP pedig visszakapaszkodott az év eleji szintre – írta a Medián decemberi felmérésében. Hasonló tendenciáról számolt be a Szonda Ipsos ez évi utolsó közvélemény-kutatásában. Bár a Szonda szerint is felfelé indult az MSZP az elmúlt két hónapban, ám hozzátették: ez…
dec. 29
5:53
Gátlástalan pártok közé szorul a Fidesz (Népszava)
Gátlástalan pártok közé szorul a Fidesz 2010-től az Országgyűlésben – állította Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke a Magyar Nemzetben megjelent interjúban. Kiszelly Zoltán szerint a Fidesznek most az az érdeke, hogy elhitesse magáról: ők állnak középen, míg a többi párt valamiért radikális. Ez azonban tényszerűen nem igaz, ám a Fidesz taktikája hatásos lehet. A mostani interjú…

Keresés