2010. január 31. vasárnap

jan. 31
0:00
Borderlands - Az első kettő DLC dobozosan is elérhető lesz (GameStar)
A 2K Games ma jelentette be, hogy a Borderlands első két letölthető tartalmát dobozos formában is megvásárolhatjuk jövő hónap végén.
jan. 31
0:00
Gáspár Győzike: Nincs munkám! (Habostorta)
Új fejezet kezdődött a Gáspár család életében?
jan. 31
0:18
Sztárként fogadták Overdose-t Hoppegartenben (Habostorta)
Az utazást problémamentesen, jól viselte, megérkezésekor azonban...
jan. 31
0:30
Ligue 1: továbbra is menetel a Marseille ellen nyerő Montpellier (She)
A Montpellier odahaza nyert 2–0-ra a Marseille ellen a francia labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A hazai csapat őrzi jó formáját a bajnokságban: hat ponttal lemaradva a második helyen követi a listavezető Bordeaux-t.
jan. 31
1:03
Vegyék, vigyék! - avagy amit a szülőknek az őssejtlevételről tudni érdemes (HáziPatika)
Fő az egészség! - szól a mondás, és szinte mindent hajlandók vagyunk elkövetni azért, hogy születendő gyermekünk egészsége maximális biztonságban legyen. A hazánkban is egyre terjedő őssejtlevétel sokaknak adhat lelki megnyugvást...
jan. 31
1:06
Új, hatékonyabb esemény utáni tabletta - Öt napig hatásos (WebBeteg)
A leggyakrabban alkalmazott sürgősségi fogamzásgátló szer, a levonorgesztrel csak akkor hatásos, ha az együttlétet követő három napon (72 órán) belül beveszi a nő. Ez a hatóanyag különböző márkaneveken a világ 140 országában elérhető, melyek közül mintegy ötven országban recept nélkül beszerezhető.
jan. 31
2:36
Sumenov vár Erdeire? (Blikk)
LAS VEGAS – Tizedik összecsapása után máris világbajnok Bejbut Sumenov (26)!
jan. 31
2:42
Bűnös a félrelépő Terry (Blikk)
jan. 31
2:54
Világbajnoki túra Michelisszel (Blikk)
PÉCS – Először szurkolhatunk magyar pilótának a túraautó-világbajnokságon. Michelisz Norbert (25) ott lesz a Forma–1 utáni egyik legnépszerűbb szakágban.
jan. 31
2:58
Vallásos légiós a Fradiban (Blikk)
MELLIAH – A Ferencváros labdarúgócsapatának máltai edzőtáborában is tartja magát szokásaihoz Adnan Ahmed (25). A zöld-fehérek pakisztáni légiósa az iszlám vallás szerint éli  mindennapjait. A középpályás nemcsak rendszeresen imádkozik, hanem az étkezésnél is ügyel arra, hogy mit eszik: Adnan többször mást ebédel, mint a csapattársai.
jan. 31
3:00
Ferencvárosiak között Platini (Blikk)
VALLETTA – Bekerült a Fradi labdarúgócsapatába Michel Platini (54). Az Európai Labdarúgószövetség (UEFA) elnöke persze csak jelképesen lett tagja az NB I 11. helyén álló együttesnek. A kisbéri Péter ugyanis együtt utazott Máltáról Budapestre Platinivel, akitől ugyanarra az A4-es lapra kapott aláírást, amelyet a Ferencváros játékosai is elláttak kézjegyükkel korábban.
jan. 31
3:04
A Bamako-rali számokban (Blikk)
Száguldás és koordinátakeresés árkon-bokron át, sziklák között, a kő-, valamint a homoksivatagon keresztül. A Vasárnapi Blikk afrikai matekórát tart: így nézett ki a „Fapados Dakar".
jan. 31
3:36
Vasárnapi ízkavalkád (Blikk)
Sági Szilárd egyik receptjében a zöldségek, a másikban pedig a gyümölcsök játsszák a főszerepet. Valami mégis közös az ételekben: mindkettőt könnyű elkészíteni.
jan. 31
3:36
Erősítsd az immunrendszeredet tippjeinkkel! (Blikk)
Bár a mostani mínuszokban kevésbé terjednek a vírusok, de így is rá kell gyúrni szervezetünk védekezőrendszere.
jan. 31
4:30
Bábut adott Platininek Bajnai (Blikk)
jan. 31
4:34
Mi neveltük Kádár Jánost! (Blikk)
KAPOLY – Az egykori kommunista pártvezér, Kádár János emlékét már csak egy düledező vályogház őrzi Kapolyon.
jan. 31
4:48
Mégis idegen lény a csillaggyerek? (Blikk)
CHIHUAHA – Egy földön kívüli megtermékenyített egy nőt, avagy génhiba és ritka betegségek összjátéka miatt deformálódott így az ötévesen elhunyt csillaggyerek koponyája? Mind a két elmélet arra utal, hogy a megfejtés egy rendhagyó eseményben keresendő, de furcsa, hogy a tudósok tíz évvel a szenzáció után sem tudtak magyarázatot adni a rejtélyre.
jan. 31
4:48
Ötcsillagos cellában raboskodik Farkas Péter (Blikk)
ANDORRA–BUDAPEST – Ha cseppnyi esze van Farkas Péternek, mindent megtesz azért, hogy minél később hozzák haza Magyarországra. A hazai igazságszolgáltatás elől menekülő egykori olimpiai bajnokot – aki manapság már inkább drogtermesztési ügyéről ismert – ugyanis olyan körülmények között tartják fogva, amilyet bármelyik magyar rab megirigyelhetne.
jan. 31
4:52
Legyen a férfi szőrös, vagy borotválja? (Blikk)
BUDAPEST – Pikáns témáról folyt a diskurzus a héten a szaunában, miközben a csajok visítoztak a nevetéstől. Legyen a férfi szőrös, vagy borotválja?
jan. 31
4:56
Királynének hódoltak a nagykutyák (Blikk)
jan. 31
5:00
Haiti mészárszék (Blikk)
Túl sok „ész nélküli" amputációval vádolják a karibi szigetországban dolgozó amerikai katonaorvosokat.
jan. 31
5:04
Rablót fogott a 76 éves István bácsi (Blikk)
BALATONALMÁDI – „Azon a kerítésen ugrottam át"– mutatta büszkén a 76 éves Pista bácsi. Bizony, ilyen még nem volt Almádiban! Zab István, vagy ahogy a helyiek nevezik, Pista bácsi igazi hős lett! Ez nem is meglepő, hiszen nyugdíjas létére egyedül elfogott egy betörőt.
jan. 31
5:06
Évente tízezer tini esik teherbe Magyarországon (Blikk)
BUDAPEST – Tízezer tini esik teherbe egy év alatt átlagosan Magyarországon, sőt 2008-ban tizenkétezer 19 év alatti lány lett várandós – derült ki a KSH adataiból. A számok megdöbbentőek, ennyire felelőtlenek lennének a mai fiatalok?
jan. 31
5:08
Miből állja mindezt a Fidesz? (Blikk)
BUDAPEST – 296  milliárd  forintot  szeretne  lefaragni  a  Fidesz  a  költségvetésből, legalábbis eddigi ígéreteik valóra váltásához ennyi  pénzre  lenne  szükség. Számos  javaslatot  tettek arra,  mivel  javítanak  majd az ország helyzetén, ha kormányra kerülnek. Kérdés azonban, hogy az ellenzéki párt miből finanszírozza majd ígéretei megvalósítását?
jan. 31
5:09
SZDSZ-MDF: "háttérbe szorítjuk saját identitásunkat" (168 Óra Online)
A 2010-es választásokon az SZDSZ Bokros Lajos programját támogatja -jelentette be a párt országos tanácsának (ot) ülése után Skaliczky Andrea, az ot elnöke. A liberálisok elfogadják a két párt pénteken kötött fővárosi megállapodását, amely szerint Budapesten az MDF állít listát, de az első, a harmadik, a negyedik, illetve minden további páros listás helyre is a liberálisok jelölhetnek. A főváros…
jan. 31
5:15
Összeomlott a magyar műsorvezető! Kórházba vitték (ATV)
Már első gyermeke születése után is depresszióba esett.
jan. 31
5:18
Epilepszia gyermekkorban - Az orvos válaszol (WebBeteg)
"Gyermekem EEG-s vizsgálatán kiderült, hogy epilepsziával állhatunk szemben, és további MRI vizsgálat is szükséges. Milyenek az esélyei a kicsinek, mit tehetünk mi, szülők?" A WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
jan. 31
5:42
Ígéretével ellentétben visszatér a képernyőre Győzi (Blikk)
BUDAPEST – Bár Gáspár Győző mindenre megesküdött, hogy örökre hátat fordít a médiának, valami csoda folytán holnaptól mégis oszlopos szereplője lesz az RTL Klub Vacsoracsatájának.
jan. 31
5:44
Rippel Viktor gyorsabban gyógyul, mint bárki más (Blikk)
BUDAPEST – Nem várt ütemben gyógyul Rippel Viktor! A duó fiatalabbik tagja novemberben sérült meg, miközben az egyik tanítványának segített.
jan. 31
5:46
Ütős műsort keresnek Vágónak (Blikk)
BUDAPEST – Késő tavaszig vagy akár őszig is várni kell arra, hogy Vágó István visszatérjen a képernyőre. A kvízprofesszor folyamatosan nézi az interneten a külföldi műsorokat, hátha valamelyik megtetszik, sőt saját forgatókönyv is lapul a fiókjában, ám még nem dőlt el, hogy mivel tűnik fel újra.
jan. 31
6:00
Bajor Imre sutyiban megiszik egy-két viszkit (Blikk)
DUNAKESZI – Bajor Imre vérbeli komikus, nevettet, maga is nevet, akár magán is. Most ez csak egyszer sikerült. Napok óta feküdnie kell, miután 200-as vérnyomással, kimerültséggel kezelik. Betegágyán mesélt élete egyik legnagyobb tragédiájáról.
jan. 31
6:02
Harsányi Levente „parasztot" csinált vendégeiből (Blikk)
jan. 31
6:03
Néhol már csak sítalpon (168 Óra Online)
Hó bénítja Európát: komoly fennakadásokat és hatalmas dugókat okoz a havazás.
jan. 31
6:36
Rékasi kihúzza a bajból Encit (BorsOnline)
Aznap kellett a Figaro házassága címszerepét eljátszania Rékasi Károlynak, amikor a felesége kórházba került, de profi színészként oldotta meg a feladatot. Az előadás után lapunk kérdésére azt mondta: együtt túl fognak jutni a nehézségeken.
jan. 31
6:54
Hajdú meghívta Jennifer Anistont (BorsOnline)
Egy hét múlva indul a TV2-n a Frizbi Hajdú Péterrel, amelybe világsztárokat készül meghívni a műsorvezető. Elismerte, Mariah Carey nemet mondott neki, s most Jennifer Anistonnal tárgyal.
jan. 31
6:56
Rubint Réka elvinné a gyerekeit (BorsOnline)
Borzalmasan megviselte az egész családot, hogy Schobert Norbit leütötték a saját kávézójában. Kislányuk, Lara egész éjjel sírt, a fitneszguru felesége pedig azonnal el akarja hagyni az országot.
jan. 31
7:03
Valutaalap: idén már növekedni fog a világgazdaság + videó (ATV)
Véget ért a davosi csúcstalálkozó.
jan. 31
7:06
NBA: az 52 pontig jutó Miller vezette sikerre a Portlandet a Dallas ellen (She)
A Portland Trail Blazers a karriercsúcsot jelentő 52 pontot szerző Andre Miller vezetésével verte meg 114–112-re a Maverickst Dallasban a hosszabbítással záruló mérkőzésen az NBA 95. játéknapján.
jan. 31
7:12
Borsdaráló (BorsOnline)
A hét mondása: „Most inkább vetélkedőműsorokba meg Hal a tortánba, Vacsoracsatába hívják meg a színészeket a tévék, de csak azért, hogy az általuk kitermelt celebeket legalizálják, nem létező embereket hozzanak helyzetbe”
jan. 31
7:14
Visszavarrták Zsuzsa arcát - sokkoló fotóval (BorsOnline)
Zsuzsa élete hajszálon múlt, miután a petárdázástól megriadt rottweilere letépte az arcát. Dr. Sashegyi Mihály bravúros műtétet hajtott végre, a sebész szerint egy év múlva csak egy rossz emlék marad az eset.
jan. 31
7:15
Ferihegy: talán ma normalizálódik a helyzet (168 Óra Online)
Megnyitották szombaton fél hat körül a ferihegyi repülőteret - mondta a Független Hírügynökségnek Hardy Mihály, a Budapest Airport vállalati és közkapcsolati igazgatója. A gépeket fokozatosan indítják, fogadni is tudnak már járatokat, a menetrend azonban csak vasárnapra állhat helyre. A havazás miatt zárták le a repteret szombaton, reggel 9 óra óta nem indítottak és nem is fogadtak gépeket…
jan. 31
7:15
A túlsúlyosak tovább élnek? Kutatók ezt állítják (Pénzcentrum)
Ausztrál kutatók szerint a túlsúly nem feltétlenül hátrány, sőt 70 felett még ajándék is, már amennyiben plusz 10 évnek ennyi idősen örül valaki....
jan. 31
7:21
Részegen szerepelt élő adásban az RTL Klub sztárja (ATV)
Nem volt ideje kijózanodni.
jan. 31
7:24
NHL: a Senators győzött, és rekordot döntött a Canadiens ellen (She)
Az Ottawa Senators Mike Fisher hosszabbításban szerzett góljával 3–2-re megverte a Montreal Canadienst hazai pályán, és ezzel sorozatban kilencedszer nyert, ami rekord a klub történetében.
jan. 31
7:26
Oroszország: Szemsov visszatért a Dinamo Moszkvához Husztiéktól (She)
Igor Szemsov nem tudott gyökeret verni a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Zenitben, így visszatért korábbi klubjához, a Dinamo Moszkvához.
jan. 31
7:30
Serena Williams mindent besöpört (BorsOnline)
Ötödször nyerte meg az ausztrál nyílt teniszbajnokságot Serena Williams, aki sikerét elsősorban bivalyerős szerváinak köszönheti. A majd 200 km/órás ütésekkel szemben Justine Henin tehetetlen volt.
jan. 31
7:33
Détár Enikő nem bírta tovább! (NLC)
Kórházba szállították a Madách Színház művésznőjét.
jan. 31
7:51
Kis plusz is plusz - A BUX enyhe emelkedéssel zárta a hetet (Üzlet és Utazás)
Enyhe emelkedéssel zárta a múlt hetet a Budapesti Értéktőzsde, a BUX 164 ponttal, 0,76 százalékkal erősödött, 21.831,46 ponton zárt pénteken.
jan. 31
7:51
Vasárnap is fennakadásokat okoz a hó (Adó1százalék)
Vasárnap sem közlekednek a budapesti elővárosi vonatok négy vonalon, helyettük a zónázó vonatok minden elővárosi állomáson és megállóhelyen megállnak - közölte Peiper Károly, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel. A fővárosban megkezdték a mellékutcák tisztítását is, míg Borsodban hófúvás miatt több út is járhatatlanná vált. Országszerte tizenöt százalékkal több riasztást kaptak a mentők, mint…
jan. 31
8:00
Kerékpár: Alberto Contador úgy érzi, jobb, mint tavaly (She)
„Jobb vagyok, mint tavaly!" – jelentette ki a Tour de France kerékpáros körverseny kétszeres bajnoka, a spanyol Alberto Contador a januári edzési eredményére utalva.

Keresés