2009. március 6. péntek

márc. 6
0:45
Tenisz: Szávay Ágnes három szettben kikapott Monterreyben (She)
Szávay Ágnes jól kezdett az amerikai Vania King ellen a Monterreyben zajló 220 ezer dollár összdíjazású WTA-tenisztorna 2. fordulójában, hiszen 6:3-ra megnyerte az első szettet, majd a második játszmában már 4:1-re is vezetett, de végül 6:3, 4:6, 3:6 arányban vereséget szenvedett.
márc. 6
1:21
Férfi kosárlabda, Euroliga: újabb két csapat jutott tovább (She)
Szerdán az orosz CSZKA Moszkva és a spanyol Barcelona, csütörtökön az olasz Montepaschi és a görög Olympiakosz is továbbjutott csoportjából. A középszakasz 5. fordulójában az olaszok a horvát Cibonát, a görögök az olasz Milanót győzték le.
márc. 6
4:39
Az NB I-re gyúr a Fradi (Blikk)
BUDAPEST — Erkölcs, erő, egyetértés. A Ferencváros címerében a három E betű örök érvényű.
márc. 6
4:43
Végre pályán a Debrecen! (Blikk)
DEBRECEN — Hosszabbra nyúlt a téli szünet az NB I-ben listavezető DVSC-TEVA labdarúgóinak, mint azt előtte gondolták volna.
márc. 6
4:47
Úgy edzek, mint Rocky (Blikk)
20 kilós farönkkel fut az ukránok profi ökölvívója.
márc. 6
6:27
Szávay ismét kikapott (Behaviour)
Szávay Ágnes három szettben vereséget szenvedett az amerikai Vania Kingtől a mexikói Monterreyben zajló, 220 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna helyi idő szerint csütörtökön rendezett nyolcaddöntőjében.
márc. 6
6:45
A Ferrari-főnök támogatja a római Forma-1-es futamot (Behaviour)
Luca di Montezemolo Ferrari-elnök támogatja, hogy Róma is Forma-1-es futamot rendezzen.
márc. 6
7:03
Formula-1: Brawn GP néven indul a volt Honda, 2008-as pilótáival (She)
Alig három héttel a szezonnyitó futam előtt megmenekült a Honda Formula–1-es csapata: Ross Brawn, a versenyistálló korábbi brit igazgatója megvásárolta a csapatot, amely a jövőben Brawn GP néven versenyez.
márc. 6
7:05
Tenisz: a magyarok búcsúztatói Czinket is kiejtették párosban (She)
Sima, 6:2, 6:2-es vereséget szenvedett párosban Czink Melinda és dél-afrikai partnere, Natalie Grandin a Vania King, Cseng Csie duótól. Érdekesség, hogy egyesben King Szávay Ágnest, Cseng pedig pont Czinket búcsúztatta.
márc. 6
7:21
NHL: a 4–2-re győző Rangers bizonyult New York urának (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga 142. játéknapján a „Rangers-fóbiával” küszködő New York Islanders 4–2-re kikapott városi riválisától hazai jégen. Góllal tért vissza sérülése után Sidney Crosby (nyert is a Pittsburgh), csúnya verést osztott ki a Flyersnek a Flames, továbbra is tartja kitűnő formáját a Nashville Predators.
márc. 6
7:21
Megmenekült a Honda Forma-1-es csapata (Metropol)
Alig három héttel a szezonnyitó futam előtt megmenekült a Honda Forma-1-es csapata: Ross Brawn, a versenyistálló korábbi brit igazgatója megvásárolta a csapatot, amely a jövőben Brawn GP néven versenyez majd.
márc. 6
7:23
NBA: folytatta remek sorozatát a New Orleans Hornets (She)
Tovább folytatta idénycsúcsnál tartó győzelmi sorozatát a New Orleans Hornets az NBA 123. játéknapján: Chris Paul megint zseniálisat nyújtott (27 pont, 15 assziszt), csapata pedig magabiztosan verte meg otthon a Dallast. A Hornets már zsinórban hat győzelemnél jár.
márc. 6
7:39
NHL: a 4-2-re győző Rangers bizonyult New York urának (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga 142. játéknapján a „Rangers-fóbiával” küszködő New York Islanders 4–2-re kikapott városi riválisától hazai jégen. Góllal tért vissza sérülése után Sidney Crosby (nyert is a Pittsburgh), csúnya verést osztott ki a Flyersnek a Flames, és továbbra is tartja kitűnő formáját a Nashville Predators.
márc. 6
7:41
Tenisz: új edzővel dolgozik együtt ideiglenesen Roger Federer (She)
Az ausztrál Darren Cahill-lel készül próbaképpen dubaji edzőközpontjában Roger Federer, a svájciak teniszsztárja.
márc. 6
7:43
Atlétika: kihagyja a London Marathont Paula Radcliffe (She)
Lábujjtörés miatt kihagyja az áprilisi London Marathont Paula Radcliffe, a szám brit világcsúcstartója.
márc. 6
7:45
Bundesliga: Hildebrand kihagyja a Werder Bremen elleni rangadót (She)
Izomfájdalmai miatt a Werder Bremen elleni Bundesliga-mérkőzés kihagyására kényszerül Timo Hildebrand, a Hoffenheim labdarúgócsapatának kapusa.
márc. 6
8:51
Oroszország: Berti Vogts szerint Hiddink a világ legjobb edzője (She)
A szakvezetőként a német válogatottal 1996-ban Európa-bajnokságot nyerő Berti Vogts véleménye szerint jelenleg az orosz nemzeti csapatot és a Chelsea-t irányító Guus Hiddink a világ legjobb edzője.
márc. 6
8:51
Szávay és Czink is kiesett (Infostart)
Szávay Ágnes egyesben, Czink Melinda párosban búcsúzott a monterrey-i keménypályás tenisztornától.
márc. 6
8:53
Anglia: ostoba sérülést szenvedett a Bradford középpályása (She)
Hihetetlen sérülést szenvedett Chris Brandon, az angol Bradford City középpályása: egy teniszlabda miatt kell kényszerpihenőt tartania.
márc. 6
8:55
Oroszország: kisebb sérülés miatt nem játszott Huszti, nyert a Zenit (She)
Felkészülési mérkőzésen 2–1-es győzelmet aratott a Zenit labdarúgócsapata Marbellán az örmény MIKA Asztarak ellen.
márc. 6
9:27
Tenisz: ideiglenesen új edzővel dolgozik Roger Federer (She)
Az ausztrál Darren Cahill-lel készül próbaképpen dubai edzőközpontjában Roger Federer, a svájciak teniszsztárja.
márc. 6
9:27
A gazdasági válság tönkre teszi az autóipart - Vagy mégsem? (Behaviour)
Hiába az autóipart kegyetlenül megrázó gazdasági válság, a tegnap a széles közönség számára megnyíló 79. Genfi Autószalon ismét bebizonyította, hogy valamennyi földrész gyártójának kiemelkedően fontos rendezvénye. Van olyan márka, amely csak itt képviselteti magát idén.
márc. 6
9:29
Atlétika: kihagyja a londoni maratonit Paula Radcliffe (She)
Lábujjtörés miatt kihagyja az áprilisi London Marathon elnevezésű maratoni futóversenyt Paula Radcliffe, a szám brit világcsúcstartója.
márc. 6
9:31
Tenisz: Elfújta a szél a spanyol-szerb Dk-meccs első napját (She)
A viharos szél okozta károk miatt nem tudják pénteken elkezdeni a címvédő spanyol, valamint a vendég szerb csapat találkozóját a tenisz Davis-kupa világcsoportjának első fordulójában.
márc. 6
9:45
Tenisz: elfújta a szél a spanyol-szerb Dk-meccset (She)
A viharos szél okozta károk miatt nem tudják pénteken elkezdeni a címvédő spanyol, valamint a vendég szerb csapat találkozóját a tenisz Davis-kupa világcsoportjának első fordulójában.
márc. 6
9:45
A veszprémi kézisek az élre törnek (Behaviour)
Amennyiben az MKB Veszprém pontot szerez a vendég francia Montpellier ellen szombaton, úgy megnyeri csoportját a férfi kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében.
márc. 6
9:47
Anglia: antwerpeni tehetséget szerződtetne a Manchester Utd. (She)
Belga sajtóértesülések szerint a Manchester United szerződtetné a Royal Antwerp mindössze 15 éves, kongói származású tehetségét, Charni Ekangamenét.
márc. 6
10:21
Póker: egyetlen magyar továbbjutó az Unibet Open 1B játéknapján (She)
Az Unibet Open Budapest második selejtezőnapja véget ért. A 120 nevezőből 42-en folytatják a játékot szombaton, a magyarok közül egyedül Karkus András jutott tovább.
márc. 6
10:39
Ökumenikus istentisztelet Marian Cozma emlékére Veszprémben (Infostart)
Ökumenikus istentiszteletet tartanak az MKB Veszprém és a román válogatott február 8-án meggyilkolt kézilabdázója, Marian Cozma emlékére vasárnap 16 órakor Veszprémben, a várban lévő Szent Mihály Székesegyházban
márc. 6
10:39
Gyorskorcsolya: az ötszörös olimpiai bajnok kihagyja a vb-t (She)
Az ötszörös olimpiai bajnok gyorskorcsolyázónő, Claudia Pechstein betegsége miatt nem lesz ott a szezon legnagyobb hátralévő versenyén, a távonkénti világbajnokságon.
márc. 6
10:57
Németország: 85 éves a berni német csapat klasszisa (She)
85. születésnapját ünnepli a (német szempontból) „berni csoda” egyik hőse, az 1954-es labdarúgó-világbajnok Ottmar Walter. A svájci vb-n négyszer talált a hálóba, összesen 20 válogatott találkozón 10 gólt szerzett.
márc. 6
10:59
NB II: 15 nap múlva lesz hivatalos a Dunaújváros kizárása (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága kizárta a 2008–09-es másodosztályú bajnokságból a Dunaújvárost, mivel a klub képviselője hivatalosan bejelentette a visszalépést. A határozat 15 nap múlva emelkedik jogerőre, ezután a dunaújvárosiak valamennyi őszi eredménye érvényben marad, a következő fordulókban a csapat aktuális ellenfele szabadnapos lesz, s automatikusan megkapja a mérkőzés 3 pontját, 3–0-ás…
márc. 6
11:15
Kaposvár: Pest és Gujics is teljes értékű munkát végez (She)
Teljes értékű munkát végezhet a Kaposvár két, sérüléssel bajlódó labdarúgója, Borisz Gujics és Pest Krisztián – adta hírül a Rákóczi hivatalos honlapja.
márc. 6
11:17
Chelsea: a rendőrség 80 fontra bírságolta Cole-t, Hiddink 160 ezerre (She)
Úgy látszik, Guus Hiddink, a Chelsea menedzsere kevesellte a randalírozó Ashley Cole-ra kirótt 80 fontos rendőrségi bírságot, mert kétheti bérére, 160 ezer fontra büntette a védőt, ráadásul Cole valószínűleg kimarad az FA-kupa-negyeddöntőre készülő csapatból is.
márc. 6
11:19
AC Milan: lehet, hogy megszületett a megállapodás Beckham ügyében (She)
Az angol skysports.com saját, közelebbről meg nem nevezett forrásra hivatkozva nemrég bejelentette, hogy megállapodott egymással a Los Angeles Galaxy és az AC Milan David Beckhamről.
márc. 6
11:33
Atlétika: Bekele és Dibaba nem lesz, de mégis lesz (She)
Két olimpiai és világbajnoki klasszisa, Kenenisa Bekele és Tirunesh Dibaba nélkül utazik az etióp válogatott a március 28-án, a jordániai Ammanban rendezendő mezeifutó-világbajnokságra.
márc. 6
11:33
Beckham június 30-ig Milánóban marad (Metropol)
David Beckham június 30-ig az AC Milannál marad - állítólag erről állapodott meg egymással az olasz klub és az angol futballista amerikai munkaadója, a Los Angeles Galaxy.
márc. 6
11:35
NFL: kétéves, 23 milliós új szerződést kapott Kurt Warner (She)
Kétéves, 23 millió dolláros új szerződést írt alá az Arizona Cardinals amerikaifutball-csapatával Kurt Warner.
márc. 6
11:37
Ajax: hosszú időre kidőlt a gólerős belga válogatott hátvéd (She)
Lábsérülése miatt több mint egy hónapos pihenő vár a holland labdarúgó-élvonalban szereplő Ajax belga válogatott hátvédjére, Jan Vertonghenre.
márc. 6
11:51
Tenisz: Navratilova és Sabatini jótékony célért találkozik a pályán (She)
Jótékonysági célú mérkőzést játszik március 14-én, jövő szombaton a női tenisz két korábbi kiválósága, Martina Navratilova és Gabriela Sabatini.
márc. 6
11:51
Beckham marad a szezon végéig a Milanban (Infostart)
David Beckham marad az idény végéig a Milanban, azaz nem az Atalanta elleni lesz ebben az idényben az utolsó mérkőzése a piros-feketéknél. Ami a hétvége többi mérkőzését illeti, az Atlético és a Real Madrid, valamint a Juventus és a Torino is városi rangadót játszik. Angliában az FA-kupa mérkőzései kerülnek fókuszba.
márc. 6
11:53
Atlétika, fedett pályás Eb: Baji Balázs kiesett a selejtezőben (She)
Magyar szempontból Baji Balázs szereplésével kezdődött meg pénteken a torinói fedett pályás atlétikai Európa-bajnokság, a fiatal sprinternek nem sikerült beverekednie magát a 60 m gát elődöntőjébe.
márc. 6
12:09
Ross Brawn megvette a Honda F1-es csapatát (Infostart)
A Honda hirtelen kiugrása a Forma-1-ből hónapokra megnehezítette a csapat helyzetét. Az eladó istálló a teszteken sem vett részt. A mentőöv végül a csapaton belülről érkezett: Ross Brawn vette meg a Honda Racing F1 Team-et.
márc. 6
12:09
NB II: a Dunaújváros kizárása 15 nap múlva hivatalossá válik (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága kizárta a 2008–2009-es másodosztályú bajnokságból a Dunaújvárost, mivel a klub képviselője hivatalosan bejelentette a visszalépést. A határozat 15 nap múlva emelkedik jogerőre, ezután a dunaújvárosiak valamennyi őszi eredménye érvényben marad, a következő fordulókban a csapat aktuális ellenfele szabadnapos lesz, s automatikusan megkapja a mérkőzés 3 pontját, 3–0-s…
márc. 6
12:11
Kaposvár: Pest és Gujic is teljes értékű munkát végez (She)
Teljes értékű munkát végezhet a Kaposvár két, sérüléssel bajlódó labdarúgója, Boris Gujic és Pest Krisztián – adta hírül a Rákóczi hivatalos honlapja.
márc. 6
12:13
Bajnokok Ligája: Anelka kihagyja a Juventus elleni mérkőzést (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Chelsea francia válogatott támadója, Nicolas Anelka lábsérülése miatt kihagyja a Juventus elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő torinói visszavágóját.
márc. 6
12:15
Belgium: Juhász bokahúzódása a múlté, játszhat szombaton (She)
Juhász Roland kisebb bokasérülése meggyógyult, így az Anderlecht magyar válogatott védője pályára léphet a szombati, Zulte-Waregem elleni hazai bajnoki mérkőzésen.
márc. 6
12:17
Olaszország: a kapuslegenda szerint Júlio César a legjobb (She)
Az olasz kapuslegenda, Dino Zoff szerint az Internazionale brazil klasszisa, Júlio César a világ legjobb kapusává nőtte ki magát – bár ezt a pozíciót meg kell osztania Gianluigi Buffonnal.
márc. 6
12:19
ZTE: a klub visszarendelheti Meyét, mert nem fizetnek a törökök (She)
A ZTE FC elnöke, Nagy Ferenc a Zalai Hírlapnak adott interjújában elmondta, a gazdasági válság érzékenyen érintheti a klubot, illetve arról is beszámolt, hogy visszarendelhetik Zalaegerszegre a török Ankaraspornak eladott gaboni Roguy Meyét, mert az érte járó összeg második felét nem utalták át a törökök.
márc. 6
12:27
Brazília: Fred csillaga a Fluban ragyoghat fel ismét (She)
A brazil Fluminense sajtótájékoztatón mutatta be új szerzeményét, a francia Olympique Lyontól igazolt Fredet, akivel vasárnap kötöttek ötéves szerződést.

Keresés