2009. március 11. szerda

márc. 11
0:42
BL-nyolcaddöntő: idegenben jutott tovább a Villarreal (She)
Az idegenben játszó Villarreal 2–1-re megverte a Panathinaikoszt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így összesítésben 3–2-vel továbbjutott a legjobb nyolc csapat közé.
márc. 11
0:46
BL-nyolcaddöntő: nem volt esélye a Real Madridnak (She)
A Real Madrid idegenben sem bírt a Liverpoollal a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében: 4–0-s vereségbe szaladt bele a kiválóan játszó „vörösök” ellen, akik megérdemelten jutottak tovább a legjobb nyolc közé 5–0-s összesítéssel.
márc. 11
0:50
BL-nyolcaddöntő: ikszelt és továbbment a Chelsea (She)
A sérüléséből nemrég visszatérő Michael Essien, valamint Didier Drogba gólja juttatta BL-negyeddöntőbe a Chelsea csapatát: a londoni „kékek” 2–2-t játszottak a Juventusszal a torinói Olimpicóban, így 3–2-es összesítéssel jutottak a legjobb nyolc közé.
márc. 11
0:54
BL-nyolcaddöntő: elképesztő Sporting-kiütés Münchenben! (She)
A Bayern München az 5–0-s lisszaboni győzelem után a visszavágón 7–1-re győzte le a Sporting CP-t, és összesítésben 12–1-gyel jutott tovább a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé. A müncheniek a szünetben már 4–1-re vezettek, és a második félidőben történelmi különbségűre növelték a sikert!
márc. 11
0:58
Olaszország: Roberto Donadoni már most a Napoli vezetőedzője lett (She)
Edzőváltás Nápolyban: Edoardo Reja helyett a korábbi válogatott futballista, majd szövetségi kapitányként is dolgozó Roberto Donadoni lett az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Napoli új vezetőedzője.
márc. 11
1:02
BL-nyolcaddöntő: a keddi játéknap összes eredménye (She)
Tekintse meg a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóinak keddi végeredményeit!
márc. 11
5:51
A Manchester Unitednél a túl sok klasszis csatár jelent gondot a BL-meccs előtt (Behaviour)
A Bajnokok Ligája mai játéknapjára két igazi csemege jutott az olasz–angol párharcok sorából. A papírforma mindkét esetben szigetországi továbbjutást ígér, ám hiba lenne előre leírni az itáliaiakat. Ami azt illeti, ma csak a Barcelona esetleges kiesése jelentene szenzációt.
márc. 11
6:06
Fanny az én bajnokom (Blikk)
A Vasas fociedzőjének lánya az egyik legtehetségesebb ritmikus gimnasztikázó.
márc. 11
6:08
Veszprémben a világ legjobbjai (Blikk)
A világ egyik leggazdagabb és legerősebb klubját, a Ciudad Realt kapta ellenfélül a Veszprémi kézicsapat
márc. 11
6:10
Cristiano Ronaldo, a közellenség (Blikk)
A Manchester United portugál focistáját utálják a vetélytársak és a nézők.
márc. 11
7:00
Tenisz: Szávay erőnyerőként a 2. körben kezd Indian Wellsben (She)
Szávay Ágnes az első fordulóban erőnyerő lesz a szerdán kezdődő, 4.5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i WTA-tornán, a 32 közé jutásért pedig az orosz Marija Kirilenko és a romániai Gallovits Edina párharcának győztesével találkozik.
márc. 11
7:02
Ausztria: vitás esetek miatt vizsgálják az asszisztensek látását (She)
Néhány közelmúltbeli vitás eset miatt látásvizsgálatnak vetik alá az osztrák labdarúgó-bajnokságban közreműködő partjelzőket.
márc. 11
7:03
Dunga szerint Ronaldónak még lehet jövője (Behaviour)
Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint Ronaldónak még mindig van jövője a világ futballelitjében, persze csak akkor, ha képes visszanyerni legjobb formáját.
márc. 11
7:18
NHL: a tízből hat mérkőzés is csak hosszabbítás után dőlt el (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 147. játéknapján tíz mérkőzést rendeztek. A csapatok hat találkozón nem jutottak dűlőre egymással, így hosszabbítás után nyert a nyugati első kettő, a San Jose és a Detroit is, a keleti listavezető Bostont viszont a rendes játékidőben lenullázta a Columbus.
márc. 11
7:36
NBA: egymást követő 12. meccsén is győzni tudott a Utah Jazz (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 127. játéknapján zsinórban 12. meccsén is győzni tudott a Utah Jazz, megszakadt a Charlotte Bobcats hatmeccses veretlenségi sorozata, míg a Cleveland Cavaliers 19 pont hátrányt ledolgozva verte a Los Angeles Clipperst.
márc. 11
7:38
Férfi kosárlabda: Báderék a nyolc között az Európa-kupában (She)
Megnyerte legutolsó meccsét a legjobb 16 között, és ezzel csoportmásodikként bejutott a nyolcas döntőbe az Európa-kupában Báder Márton csapata, a szerb Hemofarm Vrsac.
márc. 11
8:12
Vízilabda: a horvát válogatott Jokovic bal kezében trombózis van (She)
Az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy a Jug Dubrovnik és a horvát válogatott játékosának, Maro Jokovicnak trombózis van a bal kezében, ezért várhatóan egy-két hónapos kihagyásra kényszerül.
márc. 11
8:48
Kungfu: Fejér Tünde sikerét hozta a hazai nyílt bajnokság (She)
Nagy sikerrel zárult az első alkalommal megrendezett Kaqun Wushu Open Hungary nyílt nemzetközi wushu és sanda bajnokság.
márc. 11
9:24
Kung-fu: Fejér Tünde sikerét hozta a hazai nyílt bajnokság (She)
Nagy sikerrel zárult az első alkalommal megrendezett Kaqun Wushu Open Hungary nemzetközi wushu és sanda bajnokság.
márc. 11
9:26
MotoGP: Gyenesei István szerint sem lesz az idén futam Sávolyban (She)
Gyenesei István sportért is felelős önkormányzati miniszter szerint nincs realitása annak, hogy szeptember 20-án a Balatonringen gyorsasági motoros világbajnoki futamot rendezzenek, ugyanakkor még nincs veszve a magyarországi verseny.
márc. 11
9:27
Elállt a spanyol beruházó? (Behaviour)
Gyenesei István sportért is felelős önkormányzati miniszter szerint nincs realitása annak, hogy szeptember 20-án a Balatonringen gyorsaságimotoros világbajnoki futamot rendezzenek, ugyanakkor még nincs veszve a magyarországi verseny. A tárcavezető ezt szerdán az MTV Nap-kelte című műsorában mondta, csatlakozva ezzel Suchman Tamáshoz, a kiemelt fejlesztésekért, ezen belül a sávolyi beruházás…
márc. 11
9:42
Kung-fu: Fejér Tünde sikerét hozta a hazai nemzetközi bajnokság (She)
Nagy sikerrel zárult az első alkalommal megrendezett Kaqun Wushu Open Hungary nemzetközi wushu és sanda bajnokság.
márc. 11
9:44
Egyesült Államok: Donovan úgy érzi, sokat fejlődött a Bayernnél (She)
Landon Donovan, a Los Angeles Galaxy játékosa elárulta, nagyon sokat tanult az elmúlt hónapokban, amikor a Bayern Münchennél játszott kölcsönben.
márc. 11
10:03
maradona már népszerű? (Behaviour)
Nem tud együtt dolgozni Diego Maradonával, ezért lemondta a válogatottságot Juan Román Riquelme, a Boca Juniors argentin labdarúgója.
márc. 11
10:05
Mocsai Tamás eszméletét vesztette (Behaviour)
Súlyos agyrázkódással kórházba került Mocsai Tamás, a német TBV Lemgo magyar válogatott kézilabdázója, miután a kedd esti, Göppingen elleni, idegenbeli bajnoki mérkőzésen egy ütközés után a padlóra esve beütötte a fejét.
márc. 11
10:18
Férfi kézilabda: súlyos agyrázkódást szenvedett Mocsai Tamás (She)
Súlyos agyrázkódással kórházba került Mocsai Tamás, a német TBV Lemgo magyar válogatott kézilabdázója, miután a kedd esti, Göppingen elleni, idegenbeli bajnoki mérkőzésen egy ütközés után a padlóra esve beütötte a fejét.
márc. 11
10:20
Argentína: Riquelme Maradona miatt lemondta a válogatottságot (She)
Juan Román Riquelme megint lemondta a válogatottságot: az argentin középpályás elárulta, Diego Maradona szövetségi kapitány miatt nem akar a nemzeti csapatban szerepelni.
márc. 11
11:15
Gyenesei szerint sem lesz kész a Balatonring (Metropol)
Még a kérelmet sem nyújtotta be a Magyar Fejlesztési Banknak a spanyol vállalkozó, így nem sok esélye van annak, hogy szeptemberre használható legyen a pálya. A valaha leggyorsabban megépített ilyen pályát hét hónap alatt húzták fel. Talmácsi azért optimista.
márc. 11
11:30
Alpesisí-vk: Lindsey Vonn megvédte címét összetettben (She)
Tavaly kiharcolt címét megvédve ismét az amerikai Lindsey Vonn nyerte meg a nők összetett pontversenyét az alpesisí-világkupában, miután győzött a sorozat szerdán kezdődött, svédországi döntőjének első számában, a lesiklásban.
márc. 11
11:32
FIFA: Magyarország öt helyet visszacsúszott a világranglistán (She)
Magyarország öt pozíciót rontva a 48. a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is az Európa-bajnok spanyolok vezetnek.
márc. 11
11:34
Sporting CP: tüntető szurkolók fogadták a leégett csapatot (She)
Alighanem senkit nem lep meg: tüntető drukkerek fogadták Lisszabonban a müncheni szégyenletes 1–7 (összesítésben 1–12) után hazakullogó Sporting CP csapatát.
márc. 11
11:48
Sporting CP: tüntető szurkolók fogadták a leégő csapatot (She)
Alighanem senkit sem lep meg: tüntető drukkerek fogadták Lisszabonban a müncheni szégyenletes 1–7 (összesítésben 1–12) után hazakullogó Sporting CP csapatát.
márc. 11
11:50
Seattle Sounders: Ljungberg játszani akar az első bajnokin (She)
A decemberben csípőműtéten áteső Fredrik Ljungberg szeretne pályára lépni a Seattle Sounders első labdarúgó bajnoki mérkőzésén az MLS-ben március 19-én.
márc. 11
11:51
Történelmi Bayern-siker (Metropol)
A Bayern München labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája keddi nyolcaddöntőjében elért 7-1-es győzelmével a sorozat történetének negyedik legnagyobb különbségű sikerét aratta.
márc. 11
11:53
Mocsai Tamás súlyos agyrázkódással van kórházban (Metropol)
Súlyos agyrázkódással kórházba került Mocsai Tamás, a német TBV Lemgo magyar válogatott kézilabdázója, miután a kedd esti, Göppingen elleni, idegenbeli bajnoki mérkőzés 49. percében egy ütközés után a padlóra esve beütötte a fejét.
márc. 11
12:06
Anglia: Behramit megműtötték, hat hónapig harcképtelen lesz (She)
Mint beszámoltunk róla, Valon Behrami számára nem kezdődött jól a hónap, március elsején térdsérülést szenvedett.
márc. 11
12:42
Görögország: a Wolfsburg volt trénere lesz a Xanthi edzője (She)
A Wolfsburg és a Nürnberg volt vezetőedzője, Wolfgang Wolf veszi át júliustól a görög élvonalbeli Skoda Xanthi irányítását.
márc. 11
13:00
Bajnokok Ligája: szerdai program, tv-műsorral (She)
Szerdán négy nyolcaddöntő visszavágójára kerül sor a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Íme, az este programja.
márc. 11
13:18
Portugália: 11 millióért lehet a Benficáé a Boro klasszisa (She)
11 millió euróért vásárolhatja meg a Benfica labdarúgócsapata a Middlesbrough brazil támadóját, Afonso Alvest. A játékos menedzsere már tárgyalt Lisszabonban a piros-fehérek vezetőivel.
márc. 11
13:20
Olimpia 2020: rendezésre pályázik a dél-koreai Buszan (She)
Megrendezné a 2020-as nyári olimpiát Buszan – jelentették be a 3.65 milliós lakosságú dél-koreai kikötőváros vezetői.
márc. 11
13:36
Olimpia 2020: rendezésre pályázik a dél-koreai Puszan (She)
Megrendezné a 2020-as nyári olimpiát Puszan – jelentették be a 3.65 milliós lakosságú dél-koreai kikötőváros vezetői.
márc. 11
13:38
MotoGP: 2010-re tennék át a Magyar Nagydíjat (She)
A MotoGP Magyar Nagydíj szervezője hivatalos közleményben kérte a vb-t szervező Dornát és a Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetséget, a FIM-et, hogy a Magyar Nagydíj időpontját megváltoztathassa, és 2009 szeptembere helyett 2010 tavaszán rendezhesse meg.
márc. 11
14:12
Alpesi sí: Michael Walchhoferé a kristálygömb férfi lesiklásban (She)
Michael Walchhofer nyerte meg a férfi lesikló-világkupát, annak ellenre, hogy az Areben megrendezett döntőben az osztrákok kiválósága kiesett.
márc. 11
14:30
MLSZ: időpontváltozások sora, hétfőn lesz a Kaposvár-ZTE (She)
Az MLSZ versenybizottsága két Soproni Liga-találkozó mellett egy Ligakupa-mérkőzés és három NB II-es összecsapás (mindhármon a Ferencváros lép pályára) időpontját változtatta meg.
márc. 11
14:32
Real Madrid: előrehozhatják az elnökválasztást, Boluda nem indul (She)
Vicente Boluda, a Real Madrid Ramón Calderón távozása után kinevezett elnöke az As értesülései szerint azon gondolkodik, hogy korábbi időpontra teszi az elnökválasztást a klubnál.
márc. 11
14:51
Nem lesz idén motoros Magyar Nagydíj (Metropol)
Eldőlt, hogy szeptember 20-án nem lesz gyorsaságimotoros Magyar Nagydíj a Sávoly mellé tervezett Balatonringen, a verseny szervezője, a Balatonring Zrt. ugyanis időpont-módosítást kért a jogtulajdonos Dorna cégtől és a Nemzetközi Motorsport Szövetségtől (FIM), új dátumként 2010 tavaszát jelölve meg.
márc. 11
15:09
Mit viseljenek az úszók? (Metropol)
Döntés születhet az úszók versenydresszeinek szabályozásáról a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) csütörtöktől, Dubajban sorra kerülő háromnapos konferenciáján.
márc. 11
15:24
Bayern München: Toni és Borowski sem játszhat Bochumban (She)
Sem Luca Toni, sem Tim Borowski nem léphet pályára a német labdarúgó Bundesliga hétvégi fordulójában, a Bochum–Bayern München találkozón.
márc. 11
15:26
Oroszország: tovább erősödött Huszti csapata, Meira aláírt (She)
Hároméves szerződést kötött az orosz Zenit labdarúgócsapatával Fernando Meira, a Galatasaray rutinos, portugál válogatott védője.
márc. 11
15:27
Nem versenyezhet Ujlaky Virginie (Metropol)
Jelenlegi klubja, a Honvéd nem váltja ki a felfüggesztett eltiltással sújtott tőröző Ujlaky Virginie versenyzői kártyáját, így nem indulhat a különböző hazai viadalokon, ezáltal pedig nem lehet kerettag és válogatott.

Keresés