2009. március 29. vasárnap

márc. 29
0:15
Vb 2010: a spanyolok Piqué góljával nyertek a törökök ellen (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott Gerard Piqué góljával 1–0-ra győzött Törökország ellen az európai vb-selejtezők 5. csoportjában.
márc. 29
0:33
Videó: Franck Ribéry bombájával nyertek a franciák (She)
A litvániai vb-selejtező előtt nagyon fogadkoztak a franciák, hogy nyernek, mert egy közvélemény-kutatás szerint még saját szurkolóik sem bíztak a nemzeti csapat továbbjutásában. Franck Ribéry bombagóljával végül nagy nehezen győztek Litvániában, így életben maradtak a vb-reményeik. Nézze meg ön is a győztes találatot!
márc. 29
0:51
Videó: nézze meg az olaszok két gólját Montenegró ellen! (She)
A világbajnoki címvédő olasz labdarúgó-válogatott a vb-selejtező 8. csoportjában 2–0-ra nyert idegenben Montenegró ellen. Az első gólt Andrea Pirlo szerezte büntetőből, majd Giampaolo Pazzini fejese is utat tört a hazaiak kapujába. Nézze meg a két gólt!
márc. 29
1:09
VB 2010: a szombati európai selejtezők végeredménye (She)
Tekintse meg az európai vb-selejtezők szombati játéknapjának eredményeit!
márc. 29
1:13
Videó: nézze meg Torghelle Sándor gólját Albánia ellen! (She)
Torghelle Sándor győztes gólt szerzett az Albánia elleni vb-selejtező mérkőzésen. Nézze meg ön is a találatot, mellyel a magyar válogatott 1–0-ra győzött Tiranában!
márc. 29
1:27
Videó: Piqué szerezte az egyetlen gólt a spanyol-török meccsen! (She)
Gerard Piqué góljával Spanyolország legyőzte Törökországot az európai vb-selejtezők 5. csoportjában. Nézze meg ön is a győztes találatot!
márc. 29
1:31
Vb 2010: Argentína négy góllal verte meg Venezuelát (She)
Jól sikerült Diego Maradona hazai bemutatkozása szövetségi kapitányként, ugyanis Argentína 4–0-ra győzött Venezuela ellen a dél-amerikai vb-selejtezők szombati játéknapján.
márc. 29
4:15
Magyar győzelem Albániában (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott Torghelle Sándor 38. percben szerzett góljával 1-0-ra győzött Albániában világbajnoki selejtező mérkőzésen, szombaton. Erwin Koeman együttese ezzel megerősítette második helyét a csoportban.
márc. 29
6:39
Koemant imádják a játékosai (Blikk)
Már a szurkolók is látják a változásokat, és újra szeretik a magyar csapatot.
márc. 29
6:41
Búcsú az U17-es EB-től (Blikk)
Helyzeteik ezúttal is voltak a fiúknak, de nem tudták kihasználni azokat
márc. 29
6:43
Horror! Ferenczi a fogát hagyta a pályán (Blikk)
Ferenczi megsérült, de győzött a Fradi az Előre ellen.
márc. 29
6:45
Megtörik a veszprémiek az átkot? (Blikk)
A BL-címvédővel játszik a veszprémi kézicsapat
márc. 29
6:47
Nyertünk Tiranában! (Blikk)
A magyar labdarúgó-válogatott Torghelle Sándor 38. percben szerzett góljával 1-0-ra győzött Albániában világbajnoki selejtező mérkőzésen, szombaton. Erwin Koeman együttese ezzel megerősítette második helyét a csoportban.
márc. 29
7:15
NBA: csak a Detroit Pistons tudott győzni vendégként (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján nyolc mérkőzést rendeztek, és mindössze egy találkozón született vendéggyőzelem. A Detroit Pistons a Washington Wizards otthonában nyert 98–96-ra.
márc. 29
7:17
Tenisz: Nadal továbblépett, Jankovics elvérzett Miamiban (She)
A miami tenisztorna második fordulójában Rafael Nadal a férfi egyes versenyének harmadik fordulójába jutott, miután 6:2, 6:2 győzött Tejmuraz Gabasvili ellen. A nőknél a harmadik helyen kiemelt Jelena Jankovics búcsúzott a további küzdelmektől, a szerb teniszezőt az argentin Gisela Dulko verte meg 6:4, 7:6-ra.
márc. 29
7:33
NHL: hét gólt ütött a Boston Torontóban, kikapott a Devils (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján a Boston Bruins idegenben győzött gólzáporos mérkőzésen 7–5-re a Toronto Maple Leafs ellen. A New Jersey Devils hazai pályán 2–1-re kikapott a Carolina Hurricanestől.
márc. 29
7:51
Vb 2010: az USA nem bírt El Salvadorral, de vezeti a csoportot (She)
Vasárnap hajnalra három labdarúgó-világbajnoki selejtező mérkőzést rendeztek a CONCACAF-zónában. A 4. selejtezőkör (amely már a vb-re kvalifikál) 2. fordulójában Mexikó 2–0-ra győzött Costa Rica ellen, az Egyesült Államok 2–2-es döntetlent játszott El Salvador otthonában, és a Trinidad és Tobago–Honduras mérkőzésen is pontosztozkodás történt. A csoportot jelenleg az Egyesült Államok vezeti.
márc. 29
8:09
Formula-1: kövesse velünk az év első versenyét! (She)
Melbourne-ben elkezdődött a 2009-es Formula–1-es világbajnoki sorozat első futama, az Ausztrál Nagydíj.
márc. 29
8:54
Történelmet írt a válogatott (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott szombat este Torghelle Sándor góljával 1-0-ra győzött Albániában, ezzel sorozatban harmadik világbajnoki selejtezőjét nyerte meg, erre 1985 óta nem volt példa.
márc. 29
9:03
Tenisz: a WTA szerint Serena Williams 2008 legjobb játékosa (She)
A WTA Serena Williamset választotta 2008 legjobb játékosának, aki 2002 után másodszor részesült a megtisztelő címben.
márc. 29
9:57
Button nyerte a szezonnyitót, a Ferrari leégett (Infostart)
A Brawn-Mercedes angol pilótája, Jenson Button nyerte a szezonnyitó Formula-1-es Ausztrál Nagydíjat csapattársa, a brazil Rubens Barrichello előtt. Harmadikként az olasz Jarno Trulli ért célba, de a Toyota versenyzőjét megbüntették, mivel a futam hajrájában, a biztonsági autós időszak alatt kisodródása után szabálytalanul előzte vissza a címvédő Lewis Hamiltont. A McLaren-Mercedes versenyzője így…
márc. 29
9:57
Formula-1: Button nyerte az év első versenyét (She)
A Brawn GP pilótája, a brit Jenson Button nyerte meg a 2009-es Formula–1-es versenysorozat első nagydíját, az Ausztrál GP-t. A brit pilóta élete második futamelsősége alkalmával rajt-cél győzelmet aratott. A második helyen a borzalmasan rajtoló brazil Rubens Barichello, a harmadikon pedig az olasz Jarno Trulli végzett.
márc. 29
10:15
Öttusa: Marosi Ádám bronzérmes lett a mexikói vk-n (She)
Marosi Ádám a harmadik helyen végzett az öttusázók idei első világkupaversenyén Mexikóvárosban. Győzött a lengyel Marcin Horbacz, míg az ezüstérem a mexikói Oscar Sotónak jutott. A mezőny másik magyarja, Kasza Róbert 26. lett.
márc. 29
10:33
Button nyert Melbourne-ben (Blikk)
márc. 29
11:36
A Brawn GP pilótája nyerte az Ausztrál Nagydíjat (Metropol)
A Brawn GP pilótája, a brit Jenson Button győzött a Forma-1-es világbajnokság idei első futamán, a vasárnapi, melbourne-i Ausztrál Nagydíjon.
márc. 29
11:45
Műkorcsolya-vb: Dél-Koreába került a női aranyérem (She)
Első nőként a világbajnokságok históriájában 200 pont feletti teljesítménnyel győzött a hölgyek egyéni versenyében a dél-koreai Kim Ju Na a Los Angelesben zajló műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon.
márc. 29
12:03
Vb 2010: a svédek ellen megsérülő Bosingwa nem játszhat szerdán (She)
A Portugália–Svédország vb-selejtezőn (0–0) combsérülést szenvedett a hazaiaknál játszó José Bosingwa, s nem játszhat a portugálok szerdai, Dél-Afrika elleni felkészülési mérkőzésén.
márc. 29
12:05
Vb 2010: Di Natale térdsérülést szenvedett Montenegró ellen (She)
Antonio Di Natale számára fájdalmas emlék marad a Montenegró–Olaszország vb-selejtező. Az olaszok ugyan nyertek 2–0-ra, ám az Udinese csatárát már a 8. percben le kellett cserélni egy szerencsétlen mozdulat után.
márc. 29
12:21
Trullit megbüntették, Hamilton a harmadik (Infostart)
A sportfelügyelők megbüntették az olasz Jarno Trullit a Formula-1-es Ausztrál Nagydíj után. A Toyota pilótájától az angol Lewis Hamilton örökölte meg a harmadik helyet.
márc. 29
12:39
Videó: nézze meg, Messiék miként gáláztak Venezuela ellen! (She)
Jól sikerült Diego Maradona hazai bemutatkozása szövetségi kapitányként, Argentína ugyanis 4–0-ra győzött Venezuela ellen a dél-amerikai vb-selejtezők szombati játéknapján. Videónkon ön is megnézheti az argentinok diadalát hozó gólokat!
márc. 29
12:41
Sílövészet: Dominik Landertingeré a tömegrajtos világkupa (She)
Az osztrák Simon Eder nyerte a férfi sílövők utolsó tömegrajtos versenyét az oroszországi Hanti-Manszijszkban. A szakági világkupát a második helyen célba érő, szintén osztrák Dominik Landertinger szerezte meg.
márc. 29
12:57
Formula-1: Vettelt és Trullit is megbüntették, Hamilton a 3. (She)
Röviddel az idénynyitó Ausztrál Nagydíj leintése után akcióba lépett a fegyelmi bizottság, több pilótát is megbüntetett, így felborult a pályán elért eredmény.
márc. 29
13:15
Válogatott: Babos eltiltás miatt nem játszhat Málta ellen (She)
Nemcsak Dárdai Pál, hanem Babos Gábor is begyűjtötte második sárga lapját a szombati Albánia–Magyarország vb-selejtezőn, ami azt jelenti, hogy a NEC kapusa nem játszhat a Málta elleni szerdai selejtezőn.
márc. 29
13:33
Videó: elképesztő öngól az északír-lengyel mérkőzésen (She)
Észak-Írország élre állt az európai világbajnoki selejtezők 3. csoportjában, miután szombaton hazai pályán 3–2-re legyőzte Lengyelországot. A vendégek különösen balszerencsések voltak a harmadik északír találat előtt, Michal Zewlakow hazaadása ugyanis megpattant egy buckán, és ez becsapta Artur Boruc kapust. Íme a peches öngól videón!
márc. 29
13:35
Vettel elismerte, jobb lett volna elengedni Kubicát (She)
Röviddel az idénynyitó Ausztrál Nagydíj leintése után „akcióba lépett” a fegyelmi bizottság, és több pilótát is megbüntetett, így felborult a pályán elért eredmény. Trullit 25 másodperces időbüntetéssel sújtották, Vettel pedig rajthelybüntetést kapott Az olasz büntetésével több pilóta is jól járt, hiszen az előzetesen a pontszerzésben sem bízó Lewis Hamilton végül a harmadik lett, és a Toro Rosso…
márc. 29
13:51
Sílövészet: Helena Jonsson az összetett világkupa győztese (She)
A német Simone Hauswald sikerével ért véget a női sílövők tömegrajtos versenye az oroszországi Hanti-Manszijszkban. A második helyen a svéd Helena Jonsson ért célba, míg a harmadik pozíciót a szintén német Andrea Henkel szerezte meg.
márc. 29
14:27
Videó: nézze meg Vettel és Kubica melbourne-i ütközését (She)
A ma reggel megkezdődött Formula–1-es idénynek máris itt a sok vitára okot adó első jelenete. A verseny 56. körében a második pozícióját védeni igyekvő Sebastian Vettel és az előzni vágyó Robert Kubica fej fej mellett fordult be egy lassú jobbkanyarba. Nézze meg, mi lett a vége, és döntse el, jogos volt-e Vettel büntetése.
márc. 29
14:45
Női kosárlabda MK: a Szeged nyerte a bronzmeccset a Győr ellen (She)
A Szeviép-Szeged nyerte meg a női kosárlabda Magyar Kupa bronzmérkőzését, miután 89–75-re legyőzte a Győrt.
márc. 29
14:47
Profi ökölvívás: Dirrell egyre közelebb kerül Balzsayhoz (She)
Újra nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő a nagyközépsúlyú tehetség Andre Dirrell, aki Derrick Findleyt verte meg vasárnapra virradóra.
márc. 29
15:03
Irán: kirúgták Daei kapitányt a válogatott éléről (She)
Kirúgták a világ legtöbb válogatottbeli gólját elérő Ali Daeit az iráni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, miután csapata 2–1-es vereséget szenvedett Szaúd-Arábiától világbajnoki selejtezőn.
márc. 29
15:05
Vb 2010: René Adler nem játszhat a walesiek elleni meccsen (She)
Könyöksérülése miatt a Wales elleni labdarúgó-világbajnoki selejtező kihagyására kényszerül René Adler, a német válogatott és a Bayer Leverkusen kapusa.
márc. 29
15:21
Real Madrid: Boludát megerősítették az elnöki poszton (She)
A Real Madrid mai közgyűlésén megerősítették az elnöki poszton Vicente Boludát, akit Ramón Calderón lemondása után neveztek ki a klub vezetői.
márc. 29
15:23
Vb 2010: Heskey nem játszhat az ukránok elleni selejtezőn (She)
Emile Heskey nem léphet pályára az angol labdarúgó-válogatott szerdai, Ukrajna elleni vb-selejtezőjén.
márc. 29
16:15
Chelsea: Quaresma önbizalmának jót tett a kölcsönszerződés (She)
Ricardo Quaresmának visszatért az önbizalma, mióta az Intertől kölcsönjátékosként a Chelsea-hez került.
márc. 29
16:17
Magyar válogatott: hazaérkezett a csapat, egy nap pihenő (She)
Vasárnap hazaérkezett Tiranából, az Albánia elleni, 1-0-s sikert hozó világbajnoki selejtező helyszínéről a magyar labdarúgó-válogatott, amelynek tagjai egy nap pihenőt kaptak Erwin Koeman szövetségi kapitánytól.
márc. 29
16:19
Vb 2010: össztűz alatt Piturca, inog a kapitány padja (She)
Minden korábbinál jobban inog Victor Piturcának, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a padja a szerbek elleni hazai vereség (2–3) után. A szakembert többen is lemondásra szólították fel.
márc. 29
16:21
AS Roma: Aquilani napokon belül szerződést hosszabbíthat (She)
Alberto Aquilani megnyugtatta a Roma szurkolóit: marad a „farkasoknál”.
márc. 29
16:33
Vb 2010: szarajevói népünnepély a belgák elleni siker után (She)
Hatalmas éjszakai népünnepély volt Szarajevó utcáin a bosnyák labdarúgó-válogatott meglepő, Belgiumban aratott sikere (4–2) után. A szurkolók remélik, hogy a gólokat „sztahanovista üzemmódban” termelő kedvencek meg sem állnak Dél-Afrikáig. A kapitány Otto Baric óvatosságra int.
márc. 29
16:35
Curling: világbajnoki aranyérem koronázta a kínai fejlődést (She)
A kínai curlingválogatott győzelmével zárult a sportág női világbajnoksága, amelyet a dél-koreai Kangnungban rendeztek. Az 1979 óta évente megrendezett seregszemlén először fordult elő, hogy ázsiai együttes szerzi meg az aranyérmet.
márc. 29
16:37
Vb 2010: Di Natale mellett Chiellini is kórházba került (She)
A térdsérülést szenvedő Antonio Di Natale mellett Giorgio Chiellini is egyből a kórházba indult az olasz labdarúgó-válogatott hazaérkezése után. A Juve védője törött orrát fájlalta.

Keresés