2009. április 2. csütörtök

ápr. 2
0:03
Az angolok és a spanyolok szenvedtek, de nyertek (Infostart)
A magyar csapat ismét nyert, számunkra ez a legfontosabb. Az angolok sokkal nehezebben gyűrték le az ukránokat, a spanyolok csak a 89. percben szerzett találattal gyűrték le a törököket - de mindkét csapat továbbra is százszázalékos. Mint ahogy a holland legénység is, amely könnyen kiütötte a macedónokat. A románok alighanem kiszálltak a versengésből, az olaszok odahaza nem tudták legyőzni az…
ápr. 2
0:03
Vb 2010: a szerbek példát mutattak a mieinknek, legyőzték Svédországot (She)
A szerb labdarúgó-válogatott hazai pályán felkészülési mérkőzésen 2–0-ra megverte Svédországot.
ápr. 2
0:07
Videó: nézze meg Ribéry Litvánia elleni győztes gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, Franciaország Franck Ribéry góljával 1–0-ra legyőzte Litvániát az európai zóna 7. csoportjában. Most megtekintheti a találatot videón!
ápr. 2
0:11
Asztalitenisz: kikapott a női válogatott a románoktól (She)
A magyar női asztalitenisz-válogatott 3:2-re kikapott a vendég román együttestől az Európai Nemzetek Ligájában szerdán Egerben.
ápr. 2
0:21
Videó: Iaquinta és Robbie Keane gólja az olasz-ír meccsen (She)
Mint már beszámoltunk róla, Olaszország 1–1-es döntetlent játszott Írországgal. Most megmutatjuk Vincenzo Iaquinta 10. percbeli találatát, valamint Robbie Keane hajrában lőtt egyenlítő gólját.
ápr. 2
0:39
Maradona Argentínája egy hatost kapott a bolíviai magaslaton (Infostart)
Óriási meglepetés született Dél-Amerikában: a bolíviai magaslaton a hazai válogatott 6-1-re kiütötte a világsztárokkal felálló argentin csapatot. Diego Maradona szövetségi kapitánynak ez volt az első veresége a válogatottjával.
ápr. 2
1:15
Videó: Szélesi háta borsódzott, Juhász fáradtan is gólt fejelt (She)
A Magyarország–Málta (3–0) világbajnoki selejtezőt követően a Nemzeti Sport Online-nak boldogan nyilatkozott Szélesi Zoltán és Juhász Roland. Szélesi Zolán elmondta, a közönség olyan hangulatot varázsolt, amelytől libabőrös lett a háta. Juhász Roland bár az utolsó pillanatokban fejelt gólt, fáradtnak érezte magát és nem volt teljesen megelégedve a mutatott játékával.
ápr. 2
1:33
Videó: nézze meg a dánok Albániának lőtt három gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a „magyar” csoport másik mérkőzésén Dánia 3–0-ra verte meg Albániát. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
ápr. 2
3:21
Tenisz: Serena és Venus Williams egymás ellen játszik Miamiban (She)
A Miamiban zajló tenisztornán női egyesben a negyeddöntőben az amerikai Venus Williams két szettben legyőzte a cseh Iveta Benesovát, az elődöntőben húgával, Serena Williamsszel találkozik. A férfiaknál Novak Djokovics a negyeddöntőben győzött Jo-Wilfried Tsonga ellen.
ápr. 2
6:57
Vb 2010: Brazília simán győzött, Paraguay pontot vesztett (She)
Brazília 3–0-ra legyőzte a sereghajtó Perut a labdarúgó-világbajnoki selejtezők dél-amerikai csoportjában , és ezzel felugrott a zóna második helyére. A Bolíviától 6–1-es vereséget szenvedő Argentína visszacsúszott a 4. helyre. A listavezető Paraguay – emberhátrányban játszva – a rendes játékidő utolsó percében mentett pontot Ecuador ellen.
ápr. 2
7:15
NHL: alaposan kitömte a Pittsburgh a New Jerseyt (She)
Kiadós verést szenvedett el az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) 169. játéknapján a New Jersey Devils. Az Ördögök a Pittsburgh Penguins otthonában kaptak ki 6–1-es különbséggel, a mélyrepülésben lévő gárda sorozatban hatodik vereségét könyvelhette el.
ápr. 2
7:17
Vb 2010: nyert az USA, Hondurastól kapott ki Mexikó (She)
Az észak- és közép-amerikai labdarúgó-világbajnoki selejtezőzóna utolsó körének harmadik fordulójában az Egyesült Államok Jozy Altidore mesterhármasával hazai pályán győzte le Trinidad és Tobago válogatottját. Mexikó 3–1-es vereséget szenvedett idegenben Hondurastól, Costa Rica El Salvadort győzte le 1–0-ra.
ápr. 2
7:33
Tenisz: Federer három játszmában verte meg Roddickot (She)
A Miamiban zajló, 9 millió dollár összdíjazású tenisztorna férfi egyesének küzdelmeiben a svájci Roger Federer három játszmában megverte az amerikai Andy Roddickot, és bejutott az elődöntőbe.
ápr. 2
8:09
NBA: Mavs-siker a Heat ellen, 284 pont a Warriors-Kings meccsen (She)
Az észak-amerikai kosárlabdaliga legutóbbi játéknapján egyaránt győzött a két tavalyi nagydöntős Boston Celtics és a Los Angeles Lakers. A Dallas Mavericks két ponttal megverte a Miami Heatet. A Golden State Warriors–Sacramento Kings összecsapás 284 pontot hozott.
ápr. 2
8:27
Videó: a kapus óriási baklövése után lőttek gólt a románok! (She)
A 7. csoportban játszott Ausztria–Románia világbajnoki selejtezőn elképesztő kapushiba után szereztek gólt a sárga mezes vendégek. A „sógorok" hálóőre, Michael Gspurning a kapujából kifutva bakizott, így Cristian Tanase az üres kapuba emelhetett! A szerencsétlen mozdulat ellenére az osztrákok fordítottak, Erwin Hoffer még a félidő előtt két gólt lőtt, így Ausztria otthon tartotta a pontokat.
ápr. 2
8:45
AS Roma: Vucsinics megsérült, Totti viszont felépült (She)
Egy jó és egy rossz hírt kaptak a Roma-szurkolók szerda este: Mirko Vucsinics combsérülése miatt nemcsak a Grúzia–Montenegró vb-selejtezőt volt kénytelen kihagyni, hanem a Bologna elleni hétvégi bajnokin sem léphet pályára. Francesco Totti ugyanakkor felépült térdsérüléséből, így Luciano Spalletti mester rendelkezésére állhat vasárnap.
ápr. 2
8:45
Több ezren búcsúztatták Ocskay Gábort (Blikk)
Több ezren rótták le kegyeletüket ifjabb Ocskay Gábor ravatalánál a múlt kedden elhunyt sportolóról elnevezett jégcsarnokban.
ápr. 2
8:47
Videó: Ballack távoli bombája és egy elképesztő öngól (She)
Michael Ballack távoli lövésével szerzett vezetést a német válogatott a Wales elleni világbajnoki selejtezőn, majd egy szilveszteri összeállításba kívánkozó öngóllal növelte előnyét. Tekintse meg a találatokat videón!
ápr. 2
9:03
Videó: Van der Vaart ülve is gólt szerzett Macedónia ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, Hollandia fölényesen verte meg Macedóniát világbajnoki selejtező mérkőzésen. Tekintse meg a találkozó góljait, közte Van der Vaart csaknem ülve lőtt gólját.
ápr. 2
9:21
Videó: nézze meg, hogyan verte meg Bolívia 6-1-re Argentínát! (She)
Óriási verést kapott Diego Maradona együttese La Pazban a Bolívia elleni vb-selejtezőn. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
ápr. 2
9:21
Federer ismét nyert (Behaviour)
A második helyen kiemelt svájci Roger Federer nagy csatában legyőzte a hazai Andy Roddickot, s ezzel bejutott az elődöntőbe a 9 millió dollár összdíjazású, miami keménypályás tenisztorna férfi versenyében.
ápr. 2
9:39
Inter: Ibrahimovic visszaadná a Juve bajnoki címeit (She)
Zlatan Ibrahimovic, az Internazionale svéd labdarúgója szerint a Juventusnak vissza kellene kapnia azt a két bajnoki címet, amelytől a 2006-os bundabotrányt követően fosztották meg a klubot.
ápr. 2
9:57
Belgium: hiábavaló a Bukrán Gábor-gól, tökutolsó a csapata (She)
Sorozatban tizenegyedik vereségét szenvedte el a belga másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő UR Namur, amely 31 forduló alatt mindössze 11 pontot tudott összekaparni a pontvadászatban.
ápr. 2
10:15
Vb 2010: Kisteleki: négy vagy öt pont kell még a második helyhez (She)
Kisteleki István szerint a magyar labdarúgó-válogatottnak a hátralévő négy világbajnoki selejtezőn négy vagy öt pontot kell gyűjtenie ahhoz, hogy megszerezze a pótselejtezőt érő második helyet a csoportban.
ápr. 2
10:15
Kisteleki: négy vagy öt pont kell a második helyhez (Behaviour)
Kisteleki István szerint a magyar labdarúgó-válogatottnak a hátralévő négy világbajnoki selejtezőn négy vagy öt pontot kell gyűjtenie ahhoz, hogy megszerezze a pótselejtezőt érő második helyet a csoportban.
ápr. 2
10:17
Vb 2010: győri a Stade de France-ban, hibátlan Loki-kapus (She)
Ahogy a hétvégi világbajnoki selejtezők után, ezúttal is megnéztük, hogyan szerepeltek a magyar klubokban futballozó légiósok hazájuk nemzeti tizenegyében. Mivel az afrikai zónában a szerda nem volt játéknap, kevesebb labdarúgót kellett figyelnünk.
ápr. 2
10:19
Birkózás: Szabó negyeddöntős, Godó kikapott az Eb-n (She)
Az 51 kg-ban szereplő Szabó Zsuzsanna győzött, az 59 kg-os Godó Kitti pedig kikapott a nyolcaddöntőben a vilniusi birkózó Európa-bajnokság harmadik napján.
ápr. 2
10:33
Kézilabda: Ghionea feleségével erősít a Hódmezővásárhely (She)
A jövő évi játékoskeret kialakításán is dolgoznak a hódmezővásárhelyi női kézilabdaklub vezetői Farkas József vezetőedzővel karöltve. Ennek első lépéseként kötöttek két évre szóló szerződést Renata Tataran Ghionea balátlövővel. A huszonnégy éves román játékos az Otelul Galati játékosa volt az utóbbi években, és többek között főszerepet játszott a DVSC-Aquaticum elleni – magyar szemszögből nézve…
ápr. 2
10:35
Női kosárlabda Euroliga: Rátgéber Sopron-Szpartak döntőt vár (She)
Rátgéber László, aki már vasárnap óta Madridban készül a Szpartak Moszkvával a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjére, a Sopront és saját csapatát várja a fináléba.
ápr. 2
10:51
Vb 2010: Maradona szerint egyszerűen jobb volt az ellenfél (She)
A szerdai világbajnoki selejtezők talán legnagyobb meglepetése, hogy az argentin válogatott 6–1-re kikapott Bolíviában. Az albiceleste legutóbb 1958-ban kapott ennyi gólt, amikor a vb-n Csehszlovákia páholta el ugyanilyen különbséggel.
ápr. 2
11:09
Birkózó Eb: Szabó Emese újabb két siker után már döntős (She)
Az 51 kg-ban szereplő Szabó Emese bejutott a fináléba, miután a negyed- és az elődöntőben is győzött a vilniusi birkózó Európa-bajnokság harmadik napján.
ápr. 2
11:27
Hamiltont kizárták, mégis Trulli a harmadik (Infostart)
Megfosztották a szezonnyitó Forma-1-es Ausztrál Nagydíjon elért harmadik helyétől az angol Lewis Hamiltont. A McLaren-Mercedes címvédőjét azért zárták ki utólag, mert a melbourne-i futam után történt meghallgatáson megtévesztette a sportfelügyelőket.
ápr. 2
11:27
Birkózó Eb: Szabó Emese újabb két siker után már döntős (She)
Az 51 kg-ban szereplő Szabó Emese bejutott a fináléba, miután a negyed- és az elődöntőben is győzött a vilniusi birkózó Európa-bajnokság harmadik napján.
ápr. 2
11:29
Formula-1: újratárgyalják Trulli ausztráliai büntetését (She)
A versenybizottság újratárgyalja a Forma–1-es Ausztrál Nagydíjon megbüntetett s így a harmadik helytől megfosztott Jarno Trulli ügyét.
ápr. 2
11:31
Formula-1: Hamiltont utólag kizárták az Ausztrál Nagydíjról (She)
Az FIA utólag kizárta Lewis Hamiltont és a McLarent az Ausztrál Nagydíjról, így a brit pilóta elvesztette harmadik helyét, amelyet a GP befejeztével, Jarno Trulli megbüntetése után ítéltek oda neki a bírók.
ápr. 2
11:33
MLSZ: 15 ezer férőhellyel bővíteni kell a Puskás-stadiont (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége csütörtöki ülésén, napirend előtt döntött arról, hogy levélben fordul a Puskás Ferenc Stadion illetékes vezetőjéhez, Kiss Györgyhöz, amelyben kéri a létesítmény befogadóképességének 15 ezer fővel történő növelését – olvasható az MLSZ honlapján.
ápr. 2
11:48
Az argentin válogatott súlyos veresége (Metropol)
Diego Maradona szövetségi kapitány irányítása alatt először vesztett pontokat az együttes, ráadásul ezt megelőzően utoljára 16 évvel ezelőtt kapott ki ilyen gólaránnyal, akkor a kolumbiaiaktól 5-0-ra.
ápr. 2
12:03
Hamiltont kizárták, mégis Trulli lett a harmadik Ausztráliában (Infostart)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) illetékes testülete utólag kizárta a címvédő Lewis Hamiltont és csapatát, a McLaren-Mercedest a vasárnapi Formula-1-es Ausztrál Nagydíjról, mert szándékosan félrevezették a versenybírókat.
ápr. 2
12:21
Napoli: Santacroce tagadja, hogy alkoholista lenne (She)
Fabiano Santacroce kikéri magának, hogy alkoholistának nevezzék. A Napoli védőjét a múlt héten érték ittas vezetésen a rendőrök, bevonták a jogosítványát, és 500 euróra megbírságolták.
ápr. 2
12:39
Világjátékok: testépítők a csapatban, gigantikus megnyitó (She)
Bővült a világjátékokra készülő magyar csapat, két testépítő is képviseli Magyarországot a júliusi eseményen. A Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) tájékoztatása szerint Vajda Zoltán a 70 kilósok között, Vargha Viola pedig az abszolút mezőnyben (a nőknél ez az egy kategória van) szerzett kvótát.
ápr. 2
12:41
Súlyemelés: legalább négy hétig kórházban marad Veres Győző (She)
Melbourne-ben megoperálták minden idők egyik legeredményesebb magyar súlyemelőjét, Veres Győzőt, akinek várhatóan négy-öt hetet kell kórházban töltenie.
ápr. 2
12:43
Torna Eb: kemény és sikeres pódiumedzés Milánóban (She)
Sikeresen szerepelt a magyar férfi és női tornászválogatott a milánói Európa-bajnokság pódiumedzésén, a magyar tornászok megállapították: kemények a szerek.
ápr. 2
13:15
Tenisz: Sávolt Attila készíti fel a salakos szezonra Szávayt (She)
Sávolt Attila irányítja a tavaszi európai versenyekre készülő Szávay Ágnes felkészülését – olvasható a játékos hivatalos honlapján.
ápr. 2
13:17
Wolfsburg: Simon Jentzsch szabadon igazolható (She)
A Wolfsburg edzője, Felix Magath átadólistára helyezte Simon Jentzschet, az együttes 32 éves kapusát.
ápr. 2
13:33
Formula-1: a McLaren elfogadja az FIA döntését, nem fellebbez (She)
A McLaren vezetői nem fellebbeznek az FIA azon döntése ellen, melynek értelmében a szervezet megfosztotta Lewis Hamiltont az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon – ugyancsak a zöld asztalnál – megszerzett harmadik helyétől.
ápr. 2
13:36
Kizárták Hamiltont és a McLarent az Ausztrál Nagydíjról (Metropol)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) illetékes testülete utólag kizárta a címvédő Lewis Hamiltont és csapatát, a McLaren-Mercedest a vasárnapi Forma-1-es Ausztrál Nagydíjról, mert szándékosan félrevezették a versenybírókat.
ápr. 2
13:38
Fél tucat tőr Maradona szívébe (Metropol)
A szerda esti kudarcot az egykori nagyszerű futballistából lett szakvezető azzal magyarázta, hogy a házigazdák csapata remekelt, s bárki lett volna ezen a napon az ellenfél, azt ugyanúgy legyőzte volna.
ápr. 2
13:51
Kézilabda: az európai élklubok nagyobb befolyást akarnak (She)
A vezető európai kézilabdaklubokat tömörítő szervezet (GCH) keresetet nyújtott be az Európai Unióhoz, amellyel többek között azt szeretné elérni, hogy nagyobb beleszólása legyen a nemzetközi versenynaptár kialakításába.
ápr. 2
14:09
Blog: Fülöp szerint a vetélytársak aggódhatnak (She)
Újabb írással jelentkezett fanzone.hu-n olvasható blogjában Fülöp Márton, a magyar válogatott kapusa, aki ezúttal a Málta elleni győztes mérkőzésről fejti ki véleményét, valamint egy érdekes fotózásról mesél.
ápr. 2
14:11
Kézilabda: a Ciudad Real is sikerrel hangolt a Veszprém ellen (She)
A Ciudad Real győzelemmel hangolt az MKB Veszprém elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágójára, amely szombaton 17.15 órakor kezdődik Veszprémben.

Keresés