2009. április 8. szerda

ápr. 8
0:21
Bajnokok Ligája: Ferguson a végén kiengedett győzelmet siratja (She)
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének 1. mérkőzésén igazságos, 2–2-es döntetlent játszott a Manchester United a Portóval. Az angolok trénere, Sir Alex Ferguson ennek ellenére a hajrában kiengedett győzelmet siratja, bár elismeri: az első félidőben jobbak voltak a portugálok.
ápr. 8
0:39
Bajnokok Ligája: lehet, hogy vége William Gallas szezonjának (She)
A Villarreal elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő 41. percében le kellett cserélni az Arsenal védőjét, William Gallast. Az első hírek szerint lehet, hogy a francia játékos a szezon hátralévő részére harcképtelenné vált.
ápr. 8
1:15
Bajnokok Ligája: Pellegrini szerint igazságtalan eredmény született (She)
Manuel Pellegrini, a Villarreal edzője szerint igazságtalan eredmény született az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén, míg kollégája, Arsene Wenger játékosai mentális erejét emelte ki.
ápr. 8
3:03
Klinsmannért küzd a Bayern (Blikk)
BARCELONA – Néhány óra alatt elfogyott a 86 ezer belépőjegy a Camp Nouba, amikor kiderült, hogy a Bayern München lesz a Barcelona ellenfele a labdarúgó-Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
ápr. 8
3:07
Utazna a vébére a szupertini (Blikk)
BUDAPEST – Nagy álmát válthatja valóra Kóger Dániel (19). A válogatott tehetséges jégkorongozója mindent megtesz, hogy ott legyen az április 24-én kezdődő svájci A csoportos világbajnokságon.
ápr. 8
3:11
240 millióért jön Magyarországra a Milan? (Blikk)
BUDAPEST – Sztárcsapat sztárgázsiért. Bár a hétszeres Bajnokcsapatok Európa-kupája/Bajnokok Ligája-győztes AC Milan és a magyar ligaválogatott mérkőzését szervező cég üzleti titokként kezeli a fellépti díjat, információink szerint körülbelül 240 millió forintnyi euróba kerül az olasz futballklub hazánkba csábítása.
ápr. 8
3:15
Kásás Tamás, az ellenfél (Blikk)
Újra idehaza pólóznak a vízilabdázás álompasijai
ápr. 8
3:19
61 ezer drukker Klicsko meccsén (Blikk)
HAMBURG – Eredetileg a Chelsea stadionjában akarták megrendezni június 20-án a Vlagyimir Klicsko (33)–David Haye (28) nehézsúlyú profi világbajnoki bokszmeccset. A szervezők azonban nem jutottak dűlőre a Stamford Bridge londoni főnökeivel, s új helyszínt kerestek.
ápr. 8
3:23
Debrecen: Vissza a csúcsra! (Blikk)
DEBRECEN – Az első hely visszaszerzését tervezi a Debrecen labdarúgócsapata. A DVSC-TEVA jelenleg a második helyen áll az NB I-es táblázaton, egy pont a hátránya az éllovas Újpesttel szemben, így ha ma (Zalaegerszeg, 18 óra) a tavaszi első fordulóból elhalasztott meccsen nyer a ZTE vendégeként, akkor az első helyről várhatja a folytatást.
ápr. 8
6:57
Románia: két év múlva termel Hagi „futballistagyára” (She)
Helyi lapértesülések szerint Gheorghe Hagi holland mintára futballakadémiát indít be 2011-től.
ápr. 8
7:15
NBA: a küzdelmes győzelem rájátszást ért a Hornetsnek (She)
A New Orleans Hornets rendkívül izgalmas mérkőzésen, hosszabbításban verte meg 93–87-re a Miami Heatet, ezzel biztosította helyét a rájátszásban a Nyugati főcsoportban.
ápr. 8
7:33
NHL: nyert a Flyers, ezzel biztosította helyét a playoffban (She)
A Philadelphia Flyers 1–1-es állás után Jeff Carter találatával 2–1-re legyőzte a Florida Pantherst hazai pályán, ezzel biztosította helyét a rájátszásban a Keleti főcsoportban.
ápr. 8
8:27
Nyíregyháza: vége a REAC ellen kidőlő Cornaci idényének (She)
Térdsérülés miatt kellett lecserélni szombaton Rákospalotán Claudiu Cornaci-ot, a Nyíregyháza Spartacus román balhátvédjét, akit hétfőn Székesfehérváron megműtöttek, és számára véget ért a szezon.
ápr. 8
8:27
Ronaldinho és Kaká is futsallal kezdte (Behaviour)
Négycsapatos futsaltorna zajlik a Körcsarnokban, ahol ma a világbajnok Brazília lesz a magyar válogatott vendége. Lapunk a dél-ameri­kaiak keddi edzésén – no meg előző meccsein – járva egyértelműen azon a véleményen van, ezt a magyar–brazilt sem érdemes kihagyni.
ápr. 8
8:29
Pécs: Gyánó felépült részleges bokaszalag-szakadásából (She)
Felépült részleges bokaszalag-szakadásából Gyánó Szabolcs, s már csak erőnléti lemaradását kell pótolnia.
ápr. 8
8:45
Jégkorong: Cortina három játékostól elköszönt a válogatottban (She)
Három játékostól – a dunaújvárosi Hegyi I. Ádámtól és Kiss Ákostól, valamint az újpesti Borbás Gergelytől – elköszönt Pat Cortina szövetségi kapitány, így 28 hokis folytatja a felkészülést az április 24-én kezdődő svájci világbajnokságra.
ápr. 8
9:03
Sporting: húzódás miatt egy hónapot pihen a volt Barca-játékos (She)
Egy hónapos pihenő vár a portugál Sporting labdarúgócsapatának brazil középpályására, Fabio Rochembackra.
ápr. 8
9:03
Előny nélkül várja a BL-visszavágót a MU (Blikk)
Öt esztendő után újra az FC Porto lehet a manchesteri futballsztárok veszte
ápr. 8
9:05
Juventus: térdsérülés miatt vége Salihamidzic szezonjának (She)
Véget ért a szezon az olasz Juventus bosnyák labdarúgója, Hasan Salihamidzic számára.
ápr. 8
9:21
MotoGP: Talmácsi elesett az utolsó teszten, de nem esett baja (She)
A kedd esti teszteléssel véget ért a felkészülési időszak a 2009-es gyorsaságimotoros-világbajnokságra, melynek első futamát vasárnap rendezik Katarban.
ápr. 8
9:23
Tenisz: Czink kiejtője a kiemelt Schnyder legyőzőjével játszik (She)
Véget ért az első forduló a amerikai Ponte Vedrában zajló salakos női tenisztornán.
ápr. 8
9:39
Tenisz: Jankovics magabiztosan ment tovább Marbellán (She)
A második helyen kiemelt Jelena Jankovics magabiztosan jutott be a második körbe a spanyolországi Marbellán zajló, 500 ezer dolláros salakpályás női tenisztornán, 6:1, 6:2-re győzte le az olasz Francesca Schiavonét.
ápr. 8
9:57
Tenisz: amerikai bánat, két hazai kedvenc is elköszönt az első körben (She)
A houstoni publikum nagy bánatára már az első fordulóban búcsúzott a helyi, 500 ezer dollár összdíjazású, salakpályás férfi tenisztornán az első helyen kiemelt James Blake.
ápr. 8
10:15
Korántsem unalmas a Liverpool-Chelsea párharc a BL-ben (Infostart)
Nem lenne Bajnokok Ligája a Bajnokok Ligája, ha a két angol sztáregyüttes, a Chelsea és a Liverpool nem akadna össze. Az idei negyeddöntőbeli párharcnak külön rangot ad, hogy mindkét együttes kispadján olyan edző ül, aki már megnyerte a sorozatot korábban. Liverpoolban Steven Gerrard, Londonban pedig Didier Drogba felépülésében bíznak.
ápr. 8
10:15
Póker: két magyar is felkerült a pocketfives tízes listájára (She)
Az elmúlt időben sikert sikerre halmozó Traply Péter az egyik meghatározó internetes szaklap versenypóker-játékosokat tömörítő listáján bekerült az első tíz közé.
ápr. 8
10:17
Argentína: a szövetség elnöke Riquelme behívására kéri Maradonát (She)
Az Argentin Labdarúgó-szövetség elnöke, Julio Grondona tegnap késő este megbeszélést tartott Diego Maradonával, és helyi hírek szerint arra kérte a válogatott szövetségi kapitányát, hogy hívja be a nemzeti csapatba Juan Román Riquelmét.
ápr. 8
10:19
Tenisz: Ferrero 10 év után győzelemmel tért vissza Marokkóba (She)
Győzelemmel tért vissza a marokkói Casablancában zajló férfi tenisztornára a korábbi világelső és Roland Garros-győztes Juan Carlos Ferrero.
ápr. 8
10:21
Jégkorong: embléma Ocskaynak, gyászol a kanadai jégkorongsport (She)
Életének 74. évében elhunyt Allan Morris, aki a magyarokkal egy vb-csoportban szereplő Kanada jégkorong-szövetségének igazgatói testületét vezette. Amint az a kanadai szövetség honlapján olvasható, Morris egész életét a hokinak szentelte, az 1970-es években korosztályos csapatokkal volt bajnok, hokis iskolát és alapítványokat működtetett. 2002-ben a brit királynő kitüntette munkásságáért.
ápr. 8
10:33
Atlétika: Liu Hsziang kihagyja a vébét, szeptemberben futhat újra (She)
Kihagyja a világbajnokságot, és nagy valószínűséggel szeptemberben versenyez újra a 110 méteres gátfutás világbajnoki címvédője, athéni olimpiai bajnoka és korábbi világcsúcstartója, Liu Hsziang.
ápr. 8
10:51
Újpest: Rajczi Péter szerint nevetséges az eltiltása (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága 2009. április 13-ig eltiltotta az Újpest FC csatárát, Rajczi Pétert a 2009. március 2-án lejátszott, Győri ETO FC elleni Ligakupa-mérkőzés 30. percében, Vladimir Djordjevics ellen elkövetett szabálytalansága miatt.
ápr. 8
11:09
Ferguson: Csak magunkat okolhatjuk - videók a BL-meccsekről (Infostart)
A Manchester United játékosai csak magukat okolhatják, hogy az utolsó percben kapott góllal 2-2-re végeztek hazai pályán a Porto ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén - mondta Sir Alex Ferguson. A skót edző szerint a fáradtság is közrejátszott, visszaütött, hogy a játékosok keveset pihenhettek a vasárnapi bajnoki után. Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger elégedett a…
ápr. 8
11:27
Formula-1: Liuzzi a nemzetek autósport-vb-jén szerepel (She)
Vitantonio Liuzzi, a Force India tartalék pilótája megállapodott az A1 GP-ben szereplő olasz csapattal, így a hét végi, algarvei futamtól kezdve hazáját képviseli a nemzetek autósport-világbajnokságában.
ápr. 8
11:29
Sunderland: Gordon megtartaná magának Fülöp helyét az MU ellen (She)
Még Craig Gordon is meglepődött az elmúlt hét végén, amikor azzal szembesült, hogy a korábbi hónapokkal és Fülöp Mártonnal szemben a kispad helyett a pályán kap szerepet a West Ham United otthonában a legutóbbi bajnokin.
ápr. 8
11:31
Férfi kosárlabda: Marciulionis távozott Kaposvárról (She)
Elbúcsúzott a Kaposvári KK NB I A-csoportos férficsapatától Kestutis Marciulionis.
ápr. 8
11:45
Libertadores-kupa: Porto Alegrében elsüllyedt az Aurora (She)
A bolíviai Aurora kedd este 3–0-s vereséget szenvedett a Gremio otthonában, ezzel szinte biztossá vált, hogy nem jut tovább a Libertadores-kupa 7. csoportjából. A brazil gárda viszont majdnem biztos, hogy ott lesz a legjobb 16 csapat között.
ápr. 8
12:03
FIFA: a magyar válogatott a 44. az aktuális világranglistán (She)
A FIFA közzétette legfrissebb világranglistáját, amelyen a magyar válogatott az előző havi helyezéséhez képest négy helyet javítva immár a 44. helyen található. A lista első három helyén nincs változás, a rangsort továbbra is az Európa-bajnok spanyol válogatott vezeti, megelőzve a német és a holland nemzeti együttest.
ápr. 8
12:39
Kerékpár: Stefan Schumacher fellebbez az eltiltás ellen (She)
Fellebbezést nyújtott be a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) Stefan Schumacher német kerékpáros, akit március elején két évre tiltott el a versenyzéstől a nemzetközi szövetség, mivel doppingolt a tavalyi Tour de France-on.
ápr. 8
12:57
Milan: Kaká 9 millió eurós fizetésért menne a Real Madridba? (She)
A spanyol As napilap értesülései szerint Kaká ügynöke, aki egyben édesapja, tárgyalt Florentino Pérezzel a játékos Real Madridba igazolásáról a spanyol üzletember elnökké választása esetén.
ápr. 8
12:59
Jégkorong: már olvad a Nyugati téren Szuper Levente ütője (She)
Szerdán délelőtt a fővárosi Nyugati téren leleplezték azt a jégtömböt, amelybe befagyasztották a magyar jégkorong-válogatott kiváló kapusának, Szuper Leventének a hokiütőjét. Az A-csoportos világbajnokságra készülő válogatott egyik támogatója, a betsson.com akciójának lényege, hogy aki a jegfogadas.hu oldalon helyesen tippeli meg, mikor olvad ki az ütő, megnyeri a sporteszközt.
ápr. 8
13:01
Inter: az ügyvezető házon belül szeretné elintézni Adriano ügyét (She)
Az Internazionale ügyvezetője, Ernesto Paolillo elmondta, házon belül, a nyilvánosság kizárásával szeretne pontot tenni Adriano ügyének végére.
ápr. 8
13:15
Real Madrid: Ancelotti mellett Mourinho is Pérez célkeresztjében (She)
Az As értesülései szerint a Real Madrid elnöki posztjára pályázó Florentino Pérez listáján szerepel José Mourinho is a „királyi gárda” vezetőedzői posztjára.
ápr. 8
13:17
Csehország: a tivornyázó Ujfalusi visszavonul a válogatottól (She)
Többé nem akar a cseh válogatottban futballozni a nemzeti együttes csapatkapitánya, Tomás Ujfalusi.
ápr. 8
13:33
Moto GP: eldőlt, Pedrosa biztosan indul az idénynyitón (She)
Hivatalosan is bejelentette a spanyol Dani Pedrosa, hogy rajthoz áll a gyorsaságimotoros-világbajnokság első versenyén az előttünk álló hét végén Katarban. A királykategóriában szereplő pilóta indulása erősen kétséges volt, miután március elején ráesett a még tavaly júliusban a Német Nagydíjon megsérült bal térdére.
ápr. 8
13:51
Gyász: elhunyt Kellner Ádám, az öttusa- és vívóválogatott korábbi masszőre (She)
Életének 68. évében elhunyt Kellner Ádám, a Bp. Honvéd, az öttusa- és vívóválogatott egykori masszőre.
ápr. 8
14:09
Jupiler League: a nyártól Koster lesz az FC Bruges edzője (She)
A szezon végétől Adrie Koster irányítja a belga bajnokság harmadik helyén álló FC Brugest, miután a vezetőség az idény végén megválik az eddigi trénertől, Jacky Mathijssentől – jelentette be a klub vezetősége.
ápr. 8
14:11
UEFA-kupa: Kassai Viktor nem kapott szerepet csütörtökön (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kihirdette, hogy kik működhetnek közre az UEFA-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésein. Az európai játékvezetői rangsorban a hazai bírók közül a legelőkelőbb helyen található Kassai Viktor ez alkalommal nem kapott feladatot.
ápr. 8
14:45
Juventus: felbontották a portugál Jorge Andrade szerződését (She)
Az olasz élvonalbeli Juventus labdarúgóklub felbontotta Jorge Andrade szerződését. A 30 éves, korábbi portugál válogatott védő 2007 nyarán tízmillió euróért szerződött a torinóiakhoz.
ápr. 8
15:03
Werder Bremen: Daniel Jensen számára véget ért az idény (She)
Az Achilles-ín-műtéten átesett Daniel Jensen ebben a szezonban már nem léphet pályára.
ápr. 8
15:21
Olimpia 2016: Chicago lenyűgözte a NOB-küldöttséget (She)
„Mély benyomást” tett a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB) a 2016-os játékok lehetséges házigazdáit szemléző testületére Chicago erőteljes pályázata.
ápr. 8
15:23
Atlétika: Gyulai Miklós az egyetlen elnökjelölt a szövetségnél (She)
Gyulai Miklós az egyetlen jelölt a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) elnöki posztjára, így április 25-én a jelenleg alelnökként tevékenykedő korábbi rövidtávfutó kerülhet a szervezet élére.

Keresés