2009. április 9. csütörtök

ápr. 9
0:03
Bajnokok Ligája: Rafa Benítez szerint még nem úszott el a hajó (She)
Rafa Benítez, a Liverpool menedzsere szerint csapata még nem esett ki a Bajnokok Ligájából, annak ellenére, hogy a negyeddöntő első mérkőzésén hazai pályán szenvedett 3–1-es vereséget a Chelsea-től.
ápr. 9
0:21
Bajnokok Ligája: Ivanovics második gólja a legjobbkor jött - Cech (She)
Petr Cech, a Chelsea kapusa szerint a második találatot a lehető legjobb pillanatban szerezték meg a Liverpool otthonában játszott Bajnokok Ligája-negyeddöntőn. A cseh kapus hozzátette: most már a londoniak a továbbjutás esélyesei.
ápr. 9
1:15
Férfi vízilabda Euroliga: a negyeddöntők eredményei (She)
A férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőtőjének első összecsapásán a görög Olympiakosz háromgólos előnyt szerzett a horvátországi visszavágóra a Mladost Zagreb ellen.
ápr. 9
1:51
Bajnokok Ligája: Pep Guardiola szerint tökéletes volt a Barca (She)
Pep Guardiola, a Barcelona trénere szerint a visszavágón még egy gólra van szüksége a katalánoknak ahhoz, hogy biztosan bejussanak a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A 4–0-s vereséget szenvedő Bayeern Münchent irányító Jürgen Klinsmann ellenben a mostani sokkból szeretne felocsúdni.
ápr. 9
3:03
Ferguson beismerte: Az én hibám volt! (Blikk)
MANCHESTER – A 22. hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésén is megőrizte veretlenségét a Manchester United labdarúgócsapata kedd késő este, ennek ellenére aggódnak az angolok. A MU fociedzője magát okolja, hogy 2-2-t játszottak a Portóval a BL-ben.
ápr. 9
3:07
Berki új csodafegyvere (Blikk)
BUDAPEST – Erősebb gyakorlattal készül a vébére a lólengés Európa-bajnoka, aki először csinál majd 720 fokos fordulatot egyetlen kápán.
ápr. 9
3:11
Lipcseire számít Mészöly (Blikk)
BUDAPEST – A Milan ellen térhet vissza Lipcsei Péter (37). Mészöly Géza (42), a ligaválogatott edzője számít az FTC tavaly augusztusban megsérült labdarúgójára az április 22-i budapesti gálameccsen.
ápr. 9
3:15
Futball az édenben (Blikk)
MALÉ – A földi paradicsomban érezheti magát egy hónapja Urbányi István (41) a Maldív-szigeteken. Az Újpest labdarúgócsapatának korábbi edzője azonban nem üdülni ment a festői szépségű dél-ázsiai országba, a válogatott szövetségi kapitányaként dolgozik.
ápr. 9
3:19
Robinho mégsem erőszakolt (Blikk)
LONDON – Robinho (25) olyan lett két nap alatt, mintha kicserélték volna. A Manchester City brazil sztárfocistája hetek óta gyötrődött, egy nő ugyanis feljelentette, hogy január 14-én megerőszakolta. Hiába tagadott körömszakadtáig, a rendőri vizsgálat mind jobban összetörte, de most kiderült: tisztázták a vád alól.
ápr. 9
3:23
Talma, a harcos (Blikk)
LOSAIL – Megújult külsővel vág neki toros világbajnokság hét végén kezdődő idei szezonjának. Az ebben az idényben 250 köbcentis kategóriában induló magyar versenyző már korábban bemutatta nemzeti színben pompázó motorját és ruháját. A Blikk olvasói azonban most a sisakját is megnézhetik, és megtudhatnak róla néhány érdekességet.
ápr. 9
4:33
A BL keddi mérkőzései után még minden gárda reménykedik (Behaviour)
Kedden egyik pályára lépő gárda sem tudott nyerni a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek első felvonásán. Ily módon egyik érintett csapatnál sem beszélnek még továbbjutásról, ugyanakkor a kvalifikációs esélyek - főleg az előzetes latolgatásokhoz mérten - alaposan megváltoztak, ami elsősorban a címvédő Manchester Unitedre nézve kellemetlen.
ápr. 9
6:39
NHL: kétéves szerződést kapott az Ottawa ideiglenes edzője (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Ottawa Senators elöljárói kétéves szerződést kötettek az eddig ideiglenes megbízatással dolgozó Cory Clouston vezetőedzővel.
ápr. 9
6:57
NHL: története során először jutott rájátszásba a Columbus (She)
A klub történetében először a Columbus Blue Jackets bejutott a rájátszásba, miután az NHL alapszakaszának 176. játéknapján szétlövéssel diadalmaskodott a Chicago otthonában.
ápr. 9
7:15
NBA: a Dallas biztos győzelmével bejutott a rájátszásba (She)
A Dallas Mavericks hazai pályán fölényes, 130–101-es győzelmet aratott a Utah Jazz ellen az NBA alapszakaszának 160. játéknapján, ezzel a Nyugati főcsoportban utolsóként biztosította helyét a rájátszásban.
ápr. 9
7:17
Tenisz: Czink Melinda párosban az első fordulóban kikapott (She)
Czink Melinda az egyes után a párosok küzdelmében is az első fordulóban búcsúzott a Ponte Vedrában zajló női tenisztornán. A magyar játékos az amerikai Lilia Osterloh oldalán kapott ki szuper tiebreakben a Csuang, Mirza duótól.
ápr. 9
7:19
Tenisz: Dinara Szafina áll az élre a női világranglistán (She)
Serena Williams nagy meglepetésre már az első fordulóban kikapott a Marbellán zajló női tenisztornán, ami egyben azt is jelenti, hogy április 20-tól az orosz Dinara Szafina áll az élre a női világranglistán.
ápr. 9
7:54
A Barcelona és a Chelsea félig már az elődöntőben (Metropol)
A katalánok hazai pályán négygólos győzelmet arattak a Bayern München felett, míg a Chelsea idegenben múlta felül 3-1-re a Liverpoolt.
ápr. 9
8:09
Premier League: a Sunderland menedzserét meglepte a Porto (She)
Ricky Sbragiát, a Sunderland menedzserét lenyűgözte a Porto játéka, amelyet a Manchester United otthonában mutatott be a keddi BL-negyeddöntőn (2–2). Fülöp Márton klubja épp a „vörös ördögöket” látja vendégül a hétvégi fordulóban.
ápr. 9
8:27
Lovassport: lebuktak a miniszterelnök által doppingolt lovak (She)
Doppingolta lovait a Nemzetközi Lovasszövetség (FEI) elnöke, Haja Bint al-Husszein férje, Mohamed bin Rasid al-Maktum, aki egyben az Egyesült Arab Emírségek miniszterelnöke.
ápr. 9
8:27
Czink párosban is búcsúzott (Behaviour)
Czink Melinda az amerikai Lilia Osteloh-val az oldalán vereséget szenvedett a Csuang Csia-csung, Sania Mirza tajvani, indiai duótól a floridai Ponte Vedra Beach-en zajló, 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás női tenisztorna párosküzdelmeinek első fordulójában.
ápr. 9
9:03
Anderlecht: olasz útlevelet kapott Juhász argentin csapattársa (She)
Felmenőinek köszönhetően megkapta olasz útlevelét Lucas Biglia, az Anderlecht argentin középpályása.
ápr. 9
9:06
Elrajtolt a magyar tavaszi regatta a horvát vizeken (Metropol)
Négy vitorlázó olimpikon részvételével kezdődött el tegnap a 12 Bavaria 42 Match vitorlás fedélzetén az egy hétig tartó Tavaszi Regatta mezőnye a horvát Adrián, Biogradban.
ápr. 9
9:24
Delfinek üdvözölték a mezőnyt (Metropol)
A Tavaszi Regatta második napján már kora reggel a kellemes áprilisi napsütés fogadta a versenyzőket, aminek azért örült a mezőny, mert egy hosszú túrafutamot kellett teljesíteniük. Az előző napi rövidebb túrán jól ráhangolódtak a versenyzők a tengerre, és persze a rajtnál is figyelmesebbek voltak, így érvényes volt az összes csapat futama.
ápr. 9
9:26
Pomucz előtt nincs akadály (Metropol)
A Tavaszi Regatta harmadik napjára két futamot tervezett a szervező, egy rövid navigációs és egy pályaversenyt. A reggeli kormányos értekezleten még teljes szélcsend uralkodott, így Hantó István, a vízi főrendező halasztott. Mialatt a versenyzők várták a szelet, a parton többen fekvőtámasz versennyel múlatták az időt, amit a mezőny egyik sportos hölgy tagja nyert.
ápr. 9
9:28
Detre megszerezte első győzelmét (Metropol)
Az Adriatic Challenge Tavaszi Regatta tegnapi, negyedik napján három pályaversenyt rendeztek. A nyolc csomós szélnél erősebbet is el tudtak volna viselni a versenyzők, de ahhoz elég volt, hogy a vízi rendezőség elindítsa a futamot.
ápr. 9
9:39
Póker: újabb magyar ért el remek eredményt a SCOOP-on (She)
Bélabácsi második, majd tomacampi első helye után újabb magyar játékos játszhatott heads-upot a Pokerstars Spring Online Poker Championship (SCOOP) versenysorozaton.
ápr. 9
9:39
Az A csoportban a helyünk! (Blikk)
BUDAPEST ― Az A csoportban a helye a magyar jégkorong-válogatottnak. Legalábbis az elmúlt egy hét alatt lejátszott négy felkészülési mérkőzés alapján.
ápr. 9
9:41
Szuper Barca (Blikk)
Barcelona — Hozta fantasztikus formáját és gólfesztivált rendezett a Barcelona labdarúgócsapata a Bayern München ellen 4-0-ra megnyert Bajnokok Ligája-negyeddöntőn.
ápr. 9
9:57
Tenisz: továbbjutottak a kiemeltek Ponte Vedrában (She)
A Ponte Vedrában zajló női tenisztorna szerdai játéknapján az első kiemelt Nadja Petrova mellett a harmadikként rangsorolt Dominika Cibulková és a hetedik helyen kiemelt Alona Bondarenko is továbbjutott a második fordulóból.
ápr. 9
9:57
Elbukott Zalaegerszegen a DVSC (Blikk)
Zalaegerszeg — Nagy esélyt szalasztott el a Debrecen futballcsapata. A DVSC játékosai ugyanis azzal a tudattal léptek pályára, ha megnyerik a tavaszi első fordulóból elhalasztott mérkőzésüket, akkor az NB I-es tabella élére ugranak. Ám a Zalaegerszeg 2-1-re győzött a Loki ellen, így 20 forduló után a piros-fehérek egypontos hátrányból követik a listavezető Újpestet.
ápr. 9
9:59
Tenisz: Hewitt győzött, Melzer és Chardy viszont kiesett (She)
Lleyton Hewitt simán lépett a harmadik fordulóba a houstoni tenisztornán, a harmadik, illetve negyedik kiemelt Jürgen Melzer és Jérémy Chardy viszont kiesett.
ápr. 9
9:59
Magyarok verték meg a Vasast (Blikk)
Budapest — Szomorú pólóünnepet rendeztek a Komjádi uszodában. A férfi Euroliga negyeddöntőjében a magyar világsztárokkal felálló Recco 11-8-ra győzte le a Vasas együttesét. Igazi csemegét jelentett a szurkolók számára a találkozó, hiszen összesen kilenc olimpiai bajnok volt a medencében, ráadásul mindannyian magyarok
ápr. 9
10:15
Gyász: búcsú Kellner Ádámtól, az öttusa- és vívóválogatott korábbi masszőrétől (She)
Életének 68. évében elhunyt Kellner Ádám, a Bp. Honvéd, az öttusa- és a vívóválogatott egykori masszőre, aki négy olimpián segítette a magyar sportolókat.
ápr. 9
10:17
MTK: a klub a Sportdöntőbírósághoz fordult Filkor ügyében (She)
Az AP hírügynökség beszámolója szerint az MTK a FIFA után a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz fordult Filkor Attila ügyében, aki 2006 nyarán igazolt az Internazonaléba.
ápr. 9
10:33
Talmácsi Gábortól futamgyőzelmeket vár csapata (Infostart)
Talmácsi Gábor csapatának alapítója biztos abban, hogy a magyar motoros dobogós helyezéseket is szerez a gyorsasági világbajnokság most kezdődő idényében a 250 köbcentisek között. Jorge Martínez az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy a Balatonring Team - a visszafogott támogatói érdeklődés miatt - komoly veszélyben volt.
ápr. 9
10:51
Szerbia: 51 embert tartóztattak le a szerdai rangadó után (She)
A szerdai Partizan–Crvena zvezda rangadó előtt és után történt rendbontások miatt 51 „szurkolót” tartóztattak le.
ápr. 9
10:53
Kézilabda: játékvezetői továbbképzés a Balaton-kupa keretében (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) játékvezetői bizottsága Andorka Sándor vezetésével bírótovábbképzést tart Balatonfüreden, Alsóörsön és Veszprémben szombattól hétfőig a 19. Balaton-kupa nemzetközi férfi utánpótlástorna keretében.
ápr. 9
11:09
Barcelona: a katalánokat is érdekli a Partizan balhátvédje (She)
Eddig a Tottenham Hotspur tűnt a befutónak Ivan Obradovics megszerzésével kapcsolatban, a Partizan Beograd balhátvédje azonban a hírek szerint a Barcelona érdeklődését is felkeltette.
ápr. 9
11:11
MTK: a lábadozó Pintér Ádám már labdás gyakorlatokat végez (She)
Az Újpest elleni Magyar Kupa-mérkőzésen bokaszalag-szakadást szenvedő Pintér Ádám újrakezdte a labdás edzéseket – olvasható az MTK honlapján.
ápr. 9
11:27
Soproni Liga: egy órával később kezdődik a KTE-Haladás meccs (She)
A hazai klub kérésének eleget téve a Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága egy órával későbbre, 20 órára tette a Soproni Liga 23. fordulójában sorra kerülő Kecskemét–Haladás mérkőzés kezdési időpontját.
ápr. 9
11:27
Saját edzőjével verekedett a világbajnok bokszoló (Behaviour)
Saját edzőjével verekedett össze az utcán a Puerto Ricó-i Miguel Cotto, a Boksz Világszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoka.
ápr. 9
11:30
Megverte edzőjét a világbajnok (Metropol)
A világbajnok bokszoló mestere kisebb zúzódásokat szenvedett, viszont bosszúból egy betontömböt vágott tanítványának vadonatúj Jaguarjához.
ápr. 9
11:45
"A Chelsea tökéletesen játszott" - videóval (Infostart)
A Chelsea tökéletesen játszott a Liverpool ellen - mondta a Kékek menedzsere, Guus Hiddink. A holland edző elismerte, látatlanban egy döntetlennel is megelégedett volna, de természetesen nagyon örül, hogy kétgólos előnnyel várhatják a jövő keddi visszavágót a Bajnokok Ligájában. Rafael Benítezt, a liverpooliak menedzserét nem lepte meg a Chelsea játéka, és játékosai rossz védekezést okolta a…
ápr. 9
11:45
Bundesliga: a chilei gólkirályra vadászik Dárdai csapata (She)
A Hertha BSC labdarúgócsapata az argentin Lucas Ramón Barriosszal erősítene a 2009–10-es szezonra.
ápr. 9
11:47
Anglia: Gera és Halmosi klubja is érdeklődik Priskin után (She)
A Daily Mail értesülései szerint három élvonalbeli klub is érdeklődik Priskin Tamás, a Championshipben szereplő Watford magyar támadója iránt.
ápr. 9
11:49
BL-negyeddöntő: Rensing örül, hogy nem ő kapta a gólokat (She)
Michael Rensinget, a Bayern München (eddigi) első számú kapusát saját bevallása szerint sokkolta Jürgen Klinsmann döntése, hogy nem őt, hanem Hans-Jörg Buttot állította a kapuba a Barcelona elleni BL-negyeddöntőn. Aztán a meccs után mégis megtalálta a „pozitívumokat”.
ápr. 9
12:03
Profi boksz: saját edzőjével verekedett a világbajnok bokszoló (She)
Saját edzőjével verekedett össze az utcán a Puerto Ricó-i Miguel Cotto, a Bokszvilágszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoka.
ápr. 9
12:06
Szafina lesz az új világelső (Metropol)
Az orosz Dinara Szafina váltja az amerikai Serena Williamst a női teniszezők világranglistájának élén.
ápr. 9
12:21
Hegymászás: expedíció a tizedik nyolcezres meghódításáért (She)
Április 14-én útnak indul a magyar Himalája-expedíció, hogy a világ nyolcezer méternél magasabb 14 hegycsúcsa közül megmásszon egy újabbat, a 8156 méter magas Manaslut.
ápr. 9
12:39
Kézilabda MK: Zsarko Sesum a négyes döntőben térhet vissza (She)
A Budapest Bank férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjében térhet vissza a Veszprém csapatába Zsarko Sesum, aki lassan teljesen felgyógyul.

Keresés