2009. április 23. csütörtök

ápr. 23
0:03
Videó: nézze meg az MU Portsmouthnak lőtt góljait! (She)
Miután a Liverpool és az Arsenal 4–4-es döntetlent játszott egymással, az Everton pedig a Chelsea ellen 0–0-ás döntetlent harcolt ki a Stamford Bridge-n, a Manchester United lehetett a Premier League-ban a forduló nyertese. A Vörös Ördögök be is húzták a kötelezőt, Rooney és Carrick góljaival 2-0-ra el is intézték a Portsmouth-t. Egy meccsel kevesebbet játszva is 3 ponttal vezetnek az üldöző,…
ápr. 23
0:07
Videó: nézze meg, miért állították ki Vadóczot a Málaga ellen! (She)
Egészen extrém mérkőzést játszott a spanyol bajnokság hétközi fordulójában Vadócz Krisztián csapata, az Osasuna. A pamplonai klub a Málagát fogadta és annak ellenére, hogy vezetett a hazai csapat, kikapott 3-2-re. Vadócz Krisztián csereként állt be a 63. percben, de csak a 89. minutumig lehetett a gyepen, akkor ugyanis egy becsúszás után kiállította a bíró a három hazai és egy vendég piros lapot…
ápr. 23
0:11
Primera División: a Barca hazai pályán lefocizta a Sevillát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában a Barcelona hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Sevillát.
ápr. 23
0:21
Porugál Kupa: veresége ellenére döntőbe jutott a Porto (She)
Bár az elődöntő visszavágóján 2–1-re kikapott a Estrela Amadora otthonában, a Porto az első mérkőzésen aratott 2–0-s győzelmének köszönhetően bejutott a Portugál Kupa döntőjébe.
ápr. 23
0:21
Nem jutott a négy közé a Vasas az Euroligában (Metropol)
A félidőben - az első két negyedbeli remek teljesítménnyel - még két góllal vezetett, a végén azonban csak eggyel nyert szerdán vendégként a Vasas, így az olasz Pro Recco jutott be a legjobb négy közé a férfi vízilabda Euroligában, miután az első összecsapáson, Budapesten három találattal diadalmaskodott.
ápr. 23
0:25
Videó: nézze meg a Barcelona Sevillának lőtt négy gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában a Barcelona hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Sevillát. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
ápr. 23
0:29
Tenisz: a Gasquet-t megverő C. Rochus játszik Nadallal (She)
A belga Christophe Rochus három játszmában megverte a 13. helyen kiemelt Richard Gasquet-t, így ő játszhat a barcelonai tenisztorna 3. fordulójában a spanyol Rafael Nadallal.
ápr. 23
0:57
Szlovák Kupa: hazai pályán szenvedett vereséget a Slovan (She)
A Szlovák Kupa elődöntőjében az első meccsen az Artmedia és a Kosice is idegenben tudott győzni, előbbi a Ruzomberok, utóbbi a Slovan Bratislava ellen.
ápr. 23
1:01
Videó: az egykori zalaegerszegi sztár gólja a Besiktasnak (She)
Mint azt már megírtuk meglepetésre 2–1-re győzni tudott az Ankaraspor a Besiktas elleni Török Kupa elődöntőjének visszavágóján, a fináléba ennek ellenére az isztambuli csapat jutott. A vendégek első gólját a rekordpénzért értékesített ex-zalaegerszegi Roguy Meyé szerezte. Tekintse meg a gaboni csatár találatát!
ápr. 23
1:15
Videó: nézze meg a Hamburg és a Werder 11-es párbaját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Bayer Leverkusen után a Werder Bremen jutott be a Német Kupa döntőjébe, miután az északi derbin 1–1 után tizenegyesekkel 3–1-re legyőzte idegenben a Hamburgot. Most megmutatjuk a találkozó góljait, valamint a 11-es párbajt videón!
ápr. 23
4:33
Ligaválogatott-AC Milan - "Megtiszteltetés számunkra, hogy eljöhettünk ide" (Behaviour)
Az AC Milan 5-2-re győzött a magyar labdarúgó-ligaválogatott ellen a Puskás Ferenc Stadionban, szerdán.
ápr. 23
6:03
Összetörték Dragóner arcát (Blikk)
Hathetes kihagyás vár a Fradi védőjére, de a labdarúgó reméli, a tavasszal még játszhat bajnokin.
ápr. 23
6:03
Sajnáljuk, hogy Hunvald György ebbe a helyzetbe került, és visszavárjuk” (Behaviour)
A vád szerint csalás és hivatali visszaélés gyanújával még február elején letartóztatták a VII. kerületi polgármestert, Hunvald Györgyöt, aki civilben az MTK társadalmi elnöke. Devosa Gábor, a klub alelnöke szerint Hunvald kényszerű távolléte nincs semmilyen befolyással az MTK költségvetésére, a szakosztályokban a korábban eltervezett, hosszú távú program szerint folyik a munka, és a költségvetés…
ápr. 23
6:05
Juhászt figyeli az Arsenal (Blikk)
Az Anderlecht magyar védőjét a BL-elődöntős klub is átigazolná.
ápr. 23
6:07
Erdei nélkül edz Balzsay (Blikk)
"Tudom, mit kell tennem, és ezt szombaton be is bizonyítom"
ápr. 23
6:09
20 milliós sikerdíj a hokisoknak (Blikk)
A magyar jégkorong-válogatott ugyanannyi pénzt kap az A csoportban maradásért, mint a tavalyi feljutásért
ápr. 23
6:11
Ciao, Milan! (Blikk)
Tizenegy órát töltött hazánkban a világ egyik leghíresebb labdarúgócsapata.
ápr. 23
6:39
Formula-1: Schumacher szerint Vettel esélyes a vb-címre (She)
A hétszeres Formula–1-es világbajnok német Michael Schumacher úgy véli, a múlt heti esős Kínai Nagydíjon magabiztosan diadalmaskodó Red Bull-os Sebastian Vettelnek nagy esélye van a világbajnoki cím megszerzésére.
ápr. 23
6:57
NBA: a Miami a második meccsen elvette az Atlanta pályaelőnyét (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első körében a keleti ötödik kiemelt Miami Heat elvette az Atlanta Hawks pályaelőnyét, miután az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc második mérkőzésén idegenben győzte le ellenfelét 108–93-ra. Az első mérkőzésen otthon botló Orlando Magic ezúttal javított, és 96–87-es sikerével 1–1-re alakította a Philadelphia 76ers elleni…
ápr. 23
6:57
Befuccsolt a transzszexuális teniszező bemutatkozása (Behaviour)
Gyengén sikerült Andrea Paredes chilei transzszexuális teniszező bemutatkozása, aki mindössze hét labdamenetet nyert meg élete első profi versenyén.
ápr. 23
6:59
Magyar válogatott: Kisteleki már a nyáron hosszabbítana Koemannal (She)
Már a nyáron 2012-ig szeretné meghosszabbítani Erwin Koeman szövetségi kapitány szerződését Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke.
ápr. 23
6:59
Kisteleki már a nyáron hosszabbítana Koemannal (Behaviour)
Már a nyár folyamán 2012-ig szeretné meghosszabbítani Erwin Koeman szövetségi kapitány szerződését Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke.
ápr. 23
7:33
NHL: a Boston Bruins kisöpörte a nagy rivális Montreal Canadienst (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában a Keleti főcsoportot az élen záró Boston Bruins ismét legyőzte a Montreal Canadienst, ezzel összesítésben 4–0-val „söpörte ki” a nagy riválist a playoffból. A New York Rangers megszerezte első hazai sikerét a Washington Capitals elleni párharcban, így 3–1-es vezetésre tett szert az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban. A Calgary…
ápr. 23
7:51
A Milan szórakozott, s időnként szórakoztatott (Infostart)
Minden vezető olasz sportlap, illetve internetes portál beszámolt a Milan szerda esti budapesti fellépéséről. A La Gazzetta dello Sport kiemelte, hogy mostanában ötgólos formában van Ancelotti csapata, a Torino után ennyit lőtt a magyar ligaválogatottnak is. Mások a két gólt is szerzett Andrij Sevcsenkót ünneplik. A Channel 4 kifejezetten az olasz futballal foglalkozó szakportálja szerint Seva…
ápr. 23
8:45
Tenisz: rosszul mutatkozott be a transzszexuális versenyző (She)
Gyengén sikerült Andrea Paredes chilei transzszexuális teniszező bemutatkozása, aki mindössze hét labdamenetet nyert meg élete első profi versenyén.
ápr. 23
8:47
Litvánia: visszaléptette csapatát a Hearts tulajdonosa (She)
Beváltotta fenyegetőzését Vladimir Romanov, a skót Hearts és a litván FBK Kaunas labdarúgócsapatának tulajdonosa: visszaléptette a Kaunast a litván élvonaltól.
ápr. 23
9:21
Varázsolt a Milan (Blikk)
BUDAPEST – Mindenütt futballünnep az AC Milan vendégjátéka, s tegnap a piros-fekete sztárcsapat, valamint a szép foci hívei is gálára készültek a Puskás Ferenc stadionban, hiszen végre hozzánk is eljöttek Kakáék.
ápr. 23
9:21
Birkózás: emléktáblát avatnak Hódos Imrének Hajdúnánáson (She)
Szülővárosában, Hajdúnánáson emléktáblát avatnak ma délután Hódos Imre olimpiai bajnok birkózónak.
ápr. 23
9:39
Anglia: Roy Keane az Ipswich menedzsereként folytatja (She)
Az Ipswich Town labdarúgócsapata bejelentette, hogy a jövőben Roy Keane, a Sunderland volt menedzsere irányítja az együttest.
ápr. 23
9:39
Tíz mérkőzésre is eltilthatják a brutális Real-védőt (Blikk)
ápr. 23
10:15
Cortina: "Nagyobb csoda lenne a bentmaradás, mint a tavalyi feljutás!" (Infostart)
"Nagyobb csoda lenne a bennmaradás, mint a tavalyi feljutás!" - hangoztatta Pat Cortina, a pénteken kezdődő svájci világbajnokságon szereplő magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya.
ápr. 23
10:15
Chelsea: Hiddink szerint végleg végük van az aranyálmoknak (She)
Guus Hiddink, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere elismerte: az Everton elleni szerdai, 0–0-s döntetlennel végleg elszálltak csapata aranyesélyei a Premier League-ben.
ápr. 23
10:17
Real Madrid: elképzelhető, hogy Pepe nem tér vissza a futballpályára (She)
A Real Madrid kedd esti, Getafe elleni bajnokiján ámokfutásba kezdő Pepe úgy nyilatkozott, hogy nincs kedve újra futballpályára lépni, és elképzelhetőnek tartja, hogy visszavonul a profi labdarúgástól.
ápr. 23
10:33
Férfi kézilabda: Vladan Matics lehet az új szerb kapitány (She)
Szerb sajtóértesülések szerint a Pick-Szeged szezon végén távozó mestere, Vladan Matics lehet a szerb férfi kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya.
ápr. 23
10:51
Manchester United: Gary Neville és O’Shea is kényszerpihenőn (She)
Gary Neville és John O’Shea is megsérült a Manchester United Portsmouth elleni, szerdai bajnokiján (2–0). Elképzelhető, hogy mindkét védő hosszabb kihagyásra kényszerül.
ápr. 23
10:53
Hamburg: Mladen Petric három hétig nem léphet pályára (She)
A Hamburg három hétig nélkülözni kénytelen horvát csatára, a Werder Bremen elleni Német Kupa-elődöntőn megsérülő Mladen Petric szolgálatait, így az UEFA-kupa elődöntőjét is a támadó nélkül kell megvívnia.
ápr. 23
11:09
Haladás: a KTE ellen lecserélt Kenesei a REAC ellen játszhat (She)
A Haladás hivatalos honlapja szerint az elmúlt hét végi, Kecskeméti TE-Ereco elleni bajnokin cserét kérő Kenesei Krisztián nem sérült meg, így a REAC ellen már pályára léphet szombaton.
ápr. 23
11:11
Formula-1: az Aston Martin csatlakozhat a sportághoz (She)
David Richards, az Aston Martin autógyártó cég elnöke elmondta, szívesen csatlakozna a Formula–1-hez 2010-ben, ha a száguldó cirkusznál valóban bevezetik a 30 millió fontos költségvetési sapkát.
ápr. 23
11:27
Udinese: a Juventus nyerte meg a Quagliarelláért zajló versenyfutást? (She)
A torinói illetőségű Tuttosport értesülései szerint a Juventus nagyon közel került az Udinese válogatott támadója, Fabio Quagliarella megszerzéséhez.
ápr. 23
11:29
AS Roma: a Bari középpályását szerződtetnék a „farkasok” (She)
Valószínűleg az AS Roma labdarúgócsapatába szerződik a másodosztályú Bari egyik nagy tehetsége, a 24 éves Stefano Guberti.
ápr. 23
11:45
MU: újabb brazil tehetséget vennének a „vörös ördögök” (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United újabb brazil tehetségre vetette ki a hálóját: Sir Alex Ferguson a Corinthians tehetséges védőjét, Dodót szeretné megszerezni.
ápr. 23
11:45
Kakát köszöntötte születésnapján Zsanett (Blikk)
BUDAPEST – Valóra vált az álom, létrejött a nagy találkozás! Németh Zsanett (17), a Blikk játékának boldog győztese felköszönthette huszonhetedik születésnapján Kakát, az AC Milan brazil sztárfutballistáját az olasz klub Magyar Ligaválogatott elleni barátságos mérkőzése előtt a Puskás Ferenc stadionban.
ápr. 23
11:47
Libertadores-kupa: a 94. percben lőtt góllal ment tovább a Defensor (She)
Rendkívül izgalmas mérkőzésen, 94. percben lőtt góllal jutott tovább a legjobb tizenhat közé a Libertadores-kupában a Defensor Sporting labdarúgócsapata. Az uruguayiak 4–3-ra győzték le az Independiente Medellint, amely háromszor egyenlített a meccs folyamán, de Alváro Navarro a 94. percben betalált a vendégek hálójába, a középkezdésre pedig már nem volt idő.
ápr. 23
12:03
Görögország: belga edző a Panioniosznál, román jöhet helyette (She)
A görög Panthrakikosz labdarúgócsapatának kispadjáról az Panionioszéra „ül át” Emilio Ferreira. A belga tréner közös megegyezéssel szerződést bontott a Panthrakikosszal, majd három évre aláírt az athéni együtteshez.
ápr. 23
12:03
Megint megtalálták a Juventus szurkolói Balotellit (Metropol)
A vasárnapi Internazionale elleni bajnoki rangadó után a Juventus szurkolói szerdán, a Lazio elleni Olasz Kupa elődöntőben is az Inter fiatal labdarúgóját, Mario Balotellit szidták dalolva.
ápr. 23
12:21
Olimpia 2018: Pjongcsang városa is pályázik a rendezésre (She)
A dél-koreai Pjongcsang városa is pályázik a 2018-as téli olimpia megrendezésére, jelentette be az ország olimpiai bizottsága.
ápr. 23
12:23
Világjátékok: Kozmann György is indul a tajvani seregszemlén (She)
A sárkányhajó számít a legnépesebb sportágnak a Világjátékokra utazó magyar csapatban. A 26 fős legénységben helyet kap több korábbi olimpikon, köztük a kenus Kozmann György is, aki kétszer végzett a harmadik helyen ötkarikás játékokon. Ezt a Nemzeti Sportszövetség adta hírül.
ápr. 23
13:51
Skócia: Gordon 50. meccse után „kaszálhat” László csapata (She)
Még egy mérkőzés, és „kaszál” a Hearts labdarúgócsapata: az edinburghi csapat 300 ezer angol fontot kap, ha Craig Gordon 50. alkalommal is pályára lép a Sunderlandben.
ápr. 23
13:53
Görögország: az Olympiakoszba igazolhat az Inter csatára (She)
A görög bajnok Olympiakoszhoz szerződhet David Suazo, az Internazionale hondurasi csatára.
ápr. 23
13:55
Gyermeksport: Nagy sportágválasztó, olimpikonokkal (She)
Pekingi magyar érmesek részvételével rendezik meg a IV. Nagy sportágválasztót május 22-én és 23-án a Maglódi úton, a Merkapt Maraton Sportközpontban.

Keresés