2009. április 13. hétfő

ápr. 13
2:27
MotoGP: hétfőn megrendezik a királykategória versenyét (She)
Hétfőn, magyar idő szerint este 8 órakor pótolják a Katari Nagydíj királykategóriájának idénynyitó versenyét.
ápr. 13
6:57
Chelsea: John Terry szeretné, ha Guus Hiddink maradna (She)
John Terry, a Chelsea labdarúgócsapatának kapitánya szeretné, ha a következő idényben is Guus Hiddink maradna a vezetőedzőjük.
ápr. 13
6:57
Már Ronaldó sem a régi? (Behaviour)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője megrótta portugál sztárjátékosát, Cristiano Ronaldót, mondván túlságosan is igényt tart a bírók jóindulatára.
ápr. 13
7:15
NBA: 31 ponttal verte a James vezette Cleveland a Bostont (She)
LeBron James nagyszerű teljesítményének és 29 pontjának is köszönhetően a Cleveland Cavaliers 107–76-ra elverte a címvédő Boston Celtics csapatát az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 165. játéknapján.
ápr. 13
7:17
Kézilabda: a Löwen színeiben visszatér Jackson Richardson (She)
Az idény végéig a német bajnokságban szereplő Rhein-Neckar Löwen csapatát erősíti a már visszavonult Jackson Richardson, az 1995-ös év legjobb kézilabdázója.
ápr. 13
7:33
NHL: véget ért az alapszakasz, a St. Louis 6. lett nyugaton (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság alapszakaszának utolsó, 184. játéknapján eldőlt az utolsó kérdés is: a St Louis Blues a hatodik helyet szerezte meg a Nyugati főcsoportban, miután 1–0-ra legyőzte a meccs eredményétől függetlenül nyugaton az utolsó helyen záró Colorado Avalanche-t, és ezzel elérte, hogy a ligaelső San José helyett a Vancouver Canucksszal játsszon a rájátszás első körében.
ápr. 13
8:27
Brazília: öt alkalommal került elő a piros lap a békemeccsen (She)
Nem állítjuk, hogy túl jól sikerült volna Brazíliában a sportszerű szurkolást hirdető „békemeccs” megrendezése a Juventude és a Caxias csapatai között. A játékvezető ugyanis ötször vette elő a találkozó során a piros lapot, kiállította mindkét együttes edzőjét és három játékost is.
ápr. 13
8:45
Ökölvívás: Kotelnik Ortiz helyett Khan ellen védi meg övét (She)
Meglepődve tapasztalta a Golden Boy Promotion, hogy a WBA kisváltósúlyú világbajnoka, Andreas Kotelnik, szóbeli ígérete ellenére, elállt a Victor Ortiz elleni címvédő mérkőzéstől, és június 27-én Amir Khan ellen teszi kockára övét.
ápr. 13
9:03
Barcelonai sztárt csábítanak Manchesterbe (Infostart)
A dúsgazdag Manchester City a nyáron újabb sztárokkal próbálja megerősíteni keretét. Könnyen lehet, hogy megdől a brit átigazolási rekord is, amelyet Robinho tart 32,5 millió fonttal.
ápr. 13
9:21
Tenisz: Lleyton Hewitt diadalmaskodott a houstoni tornán (She)
Az ausztrál Lleyton Hewitt nyerte meg az 500 ezer dollár összdíjazású houstoni férfi tenisztornát.
ápr. 13
9:24
Miami-siker Wade-parádéval (Metropol)
A Miami Heat 122-105-re verte a New York Knickset az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján, ezzel eldőlt, hogy ötödik kiemelt lesz a Keleti főcsoport rájátszásban.
ápr. 13
9:39
Jégkorong: papírforma-eredmények a divízió I-es vb A-csoportjában (She)
A divízió I-es világbajnokság két csoportja közül a B-jelűben nem rendeztek mérkőzést, az A-csoport hatosa viszont jégre lépett Vilniusban, s a három mérkőzés egyike sem hozott meglepetést.
ápr. 13
9:42
Bolt füvezett, de nem doppingolt (Metropol)
Usain Bolt fiatalkorában maga is kipróbálta a marihuánát. A világ leggyorsabb embere ugyanakkor leszögezte, hogy sohasem használt doppingszert.
ápr. 13
9:57
MotoGP: Valentino Rossinak elege lett az éjszakai futamokból (She)
A nyolcszoros világbajnok motoros Valentino Rossi úgy hiszi, hogy a gyorsaságimotoros-világbajnokság versenyeit a jövőben nem kellene este rendezni, miután a MotoGP osztály katari idénynyitó futamát a rossz időjárási és látási viszonyok miatt vasárnapról hétfő estére halasztották.
ápr. 13
9:57
Talmácsi csalódott, meg is van az oka rá (Behaviour)
Kissé csalódottan vette tudomásul Talmácsi Gábor, hogy csupán a tizedik helyen zárta első futamát a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-es kategóriájában, ugyanakkor nincs letörve, máris a következő versenyre koncentrál.
ápr. 13
10:00
Talmácsi a tizedik a Katari Nagydíjon (Metropol)
Talmácsi Gábor a 10. helyen végzett a 250 kcm-esek között a Katari Nagydíjon, a gyorsaságimotoros-világbajnokság idénynyitóján, vasárnap. A futamot a spanyol Hector Barbera nyerte.
ápr. 13
10:15
Rettegett Ivanovics, a "csendes gyilkos" (Infostart)
A Chelsea legcsendesebb, de egyben legerősebb tagja Braniszlav Ivanovics, a szerb védő, aki a Liverpoolnak két gólt fejelt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A 25 éves futballista lassan másfél éve a Kékek keretéhez tartozik, de eddig kevés lehetőséget kapott, így télen az is felvetődött, hogy távozik. Maradt, és két találatával stabilizálta helyét a kezdőcsapatban. Portrénkból megtudhatja, hogy…
ápr. 13
10:15
Videó: nézze meg Raúl és Robben Valladolidnak lőtt góljait! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Real Madrid 2–0-ra győzött a Valladolid ellen a spanyol bajnokság 30. fordulójában. Íme Raúl és Arjen Robben találata videón!
ápr. 13
10:15
Nem ment Talmának az esőben (Blikk)
Nem ment jól a magyaroknak Katarban, a losaili futamon, amelyet félig elmosott az eső. Talmácsi Gábor a szenzációs időmérők után csak a tizedik helyet szerezte meg, Tóth Imre a tizenhetedik helyen végzett a húszról tizenhárom körösre rövidült viadalon.
ápr. 13
10:18
Egygólos hátrányban a Győr (Metropol)
Minimális, 26-25-ös vereséget szenvedett a Győri Audi ETO KC az osztrák Hypo NÖ otthonában, a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, vasárnap.
ápr. 13
10:51
Curling: Skócia ötödször lett világbajnok a férfiaknál (She)
Saját közönsége előtt fosztotta meg a világbajnoki címtől Skócia válogatottja Kanada együttesét a férfi curling-világbajnokságon.
ápr. 13
12:03
Tenisz: Szávay továbbra is 24. a világranglistán (She)
Szávay Ágnes korábbi pozícióját megőrizve a huszonnegyedik a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is az amerikai Serena Williams vezet. A női profi játékosokat tömörítő szervezet, a WTA honlapja alapján Czink Melinda a 82. pozíciót foglalja el. A közvetlen élcsoportban nem történt változás.
ápr. 13
12:06
Véget ért az NHL alapszakasza (Metropol)
Lezárult a bajnoki alapszakasz az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL), s teljessé vált a legjobb 16 csapat alkotta mezőny, amely szerdától a rájátszásban, a két főcsoporton belül párokra osztva folytatja csatározását a Stanley Kupáért.
ápr. 13
12:39
Női jégkorong-vb: megvédte címét az Egyesült Államok csapata (She)
Címvédéssel ért véget vasárnap a finnországi Hameelinna városában rendezett 12. női jégkorong-világbajnokság, miután a döntőben az Egyesült Államok válogatottja 4–1-re legyőzte Kanada legjobbjait.
ápr. 13
12:41
Tenisz: befagyott a férfi világranglista élmezőnye (She)
Semmilyen változás nem történt a múlt hetihez képest a férfi teniszezők világranglistájának élmezőnyében: az élen továbbra is Rafael Nadal áll Roger Federer és Novak Djovkovics előtt – áll a férfi profi teniszezők szervezetének honlapján.
ápr. 13
13:51
Wolfsburg: Grafite a brazil válogatottságról álmodik (She)
A német labdarúgó-bajnokságban jelenleg élen álló Wolfsburg sikereiben nagy szerepet játszik a csapat kiváló formában levő támadója, Grafite. A brazil gólvágó elmondta, minden vágya, hogy bekerüljön a brazil válogatottba, és hazája nemzeti tizenegyével részt vehessen a 2010-es világbajnokságon.
ápr. 13
14:09
Real Madrid: Ramos megunta csapata meccsét, bikaviadalra ment (She)
A Real Madrid spanyol válogatott hátvédje, Sergio Ramos eltiltás miatt nem szerepelhetett csapatában a hétvégi, Valladolid ellen 2–0-ra megnyert bajnokin. De nemcsak a pályán nem volt jelen, hanem egy idő után már a stadionban sem – mérkőzés közben ugyanis elhagyta a Santiago Bernabeu Stadiont, és sajtóbeszámolók szerint egy bikaviadalon tűnt fel.
ápr. 13
14:45
Labdarúgás: az NB III hétvégi eredményei (She)
A hét végén a hatodik fordulót rendezték meg a labdarúgó NB III tavaszi idényében: mind a hat csoport eredményeit megtalálja a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 13
14:47
Bayern München: Van Bommel szerint Ribéry Barcelonába menne (She)
Franck Ribéry, a Bayern München francia válogatott középpályása az FC Barcelonában szeretne futballozni, legalábbis egyik csapattársa szerint. Mark van Bommel, a bajorok holland csapatkapitánya az egyik spanyol rádiónak nyilatkozott erről.
ápr. 13
15:03
Bundesliga 2: menesztették Torghelléék edzőjét, Holger Fachot (She)
Azonnali hatállyal menesztette a német másodosztályú FC Augsburg labdarúgócsapatának vezetősége Holger Fachot, a tavasszal nagyon gyengén szereplő együttes vezetőedzőjét.
ápr. 13
15:03
Ribéry a Barcelonába kívánkozik? (Behaviour)
Franck Ribéry, a Bayern München francia válogatott középpályása az FC Barcelonában szeretne futballozni, legalább is egyik csapattársa szerint.
ápr. 13
15:05
Milan: Beckhamék kastélyt vettek volna, a hatóság válasza: nem (She)
David és Victoria Beckham azt tervezte, hogy megveszik a híres Sforzesco kastélyt Milánóban, némi átalakítás után ezt szánták ideiglenes otthonuknak. A kastélyban egyébként múzeum is működik, ezt meghagyták volna, az innen befolyó bevételből remélték a vételár egy részének megtérülését. Terveiket a hatóságok húzták keresztül, nemes egyszerűséggel hallani sem akartak az értékes nemzeti vagyon…
ápr. 13
15:39
Románia: őrizetbe vették az Arges vesztegetéssel vádolt elnökét (She)
Az ügyészség parancsára őrizetbe vették Cornel Petrescut, a román FC Arges labdarúgócsapatának elnökét. A sportvezetőt többrendbeli vesztegetéssel vádolják.
ápr. 13
15:41
Aston Villa: Agbonlahor megsérült, heteket hagyhat ki (She)
Kellemetlen hír az Aston Villa drukkereinek: a csapat ifjú támadója, Gabriel Agbonlahor megsérült az Everton elleni mérkőzésen, és elképzelhető, hogy három hétig nem játszhat.
ápr. 13
15:57
Chelsea: öten mehetnek a nyáron a londoni „kékektől” (She)
Bruce Buck, a Chelsea elnöke szerint öt játékos mehet a nyáron a londoni sztárcsapattól, helyükre – Roman Abramovics segítségével – pedig több nagy név is érkezhet.
ápr. 13
16:15
Watford: Priskin sérülése nem javul, lemarad a bajnokiról (She)
Térd- és bokafájdalmai miatt nem játszhat csapata Norwich City elleni, angol másodosztályú bajnokiján Priskin Tamás, a Watford magyar csatára.
ápr. 13
16:18
Bundabotrány Romániában (Metropol)
Vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették a román élvonalbeli FC Arges labdarúgóklub tulajdonosát, továbbá négy játékvezetőt.
ápr. 13
16:51
Tenisz: Federer Seppi, Nadal Chela ellen készülhet (She)
Az olasz Andrea Seppi lesz Roger Federer első ellenfele a monte-carlói tenisztornán a második fordulóban, miután nagyon simán, 6:2, 6:0-ra legyőzte az osztrák Jürgen Melzert. A világelső Rafael Nadalra az argentin Juan Ignácio Chela vár, aki az orosz Igor Kunyicint verte hatalmas küzdelemben, a döntő szettben 3:5-ről fordítva.
ápr. 13
16:53
Serie A: a Twente osztrák tehetségét figyeli az AS Roma (She)
Az AS Roma labdarúgócsapatának megfigyelői követik Marko Arnautovic, a Twente ifjú osztrák csatára teljesítményét, lehet, hogy a támadó már a nyáron Olaszországba szerződik.
ápr. 13
17:09
Labdarúgás: kiterjesztett jegyvásárlás a ligaválogatott Milan elleni meccsére (She)
Keddtől már nemcsak az interneten lehet jegyet vásárolni az április 22-i Magyar Ligaválogatott–AC Milan labdarúgó-mérkőzésre.
ápr. 13
17:09
Nagy bajban a 2014-es téli olimpia! (Behaviour)
Orosz lapértesülések szerint jelentős pénzhiány lassítja az előkészületeket Szocsiban a 2014-es téli olimpiára.
ápr. 13
17:11
Newcastle: Shearer magyarázatot vár Martinstől a hiányzásra (She)
Alan Shearer, a Newcastle United menedzsere magyarázatot vár a nigériai Obafemi Martinstől, miért csak szombaton 11 órakor mondta le a szereplést csapata Stoke City elleni bajnokiján.
ápr. 13
17:27
Bővített jegyvásárlás keddtől a Milan-mérkőzésre (Infostart)
Keddtől már nemcsak az interneten lehet jegyet vásárolni az április 22-i Magyar Ligaválogatott-AC Milan labdarúgó-mérkőzésre.
ápr. 13
17:27
Serie A: válságtanácskozás a Bolognánál, bajban Mihajlovics (She)
Válságértekezletre rendelte a klubházba a Bologna labdarúgócsapatának vezérkara Szinisa Mihajlovicsot, az együttes szerb szakvezetőjét.
ápr. 13
17:29
Manchester City: Hughes szerint Robinhónak pihennie kellett (She)
A Manchester City menedzsere, Mark Hughes angol újságíróknak elmondta, Robinho azért nem volt kezdő a Fulham elleni hétvégi bajnokin, mert pihenésre volt szüksége.
ápr. 13
17:31
Bajnokok Ligája: spanyol bíró a Chelsea-Liverpool meccsen (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közzétette a játékvezetői listát a keddi és szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésekre. Az angol „házi csatát” a Chelsea és a Liverpool között spanyol bíró, Luís Medina Cantalejo kapta.
ápr. 13
17:45
Moto2 lesz a 250 kcm-ből (Infostart)
A Nemzetközi Motorsport Szövetség (FIM) illetékes bizottsága, valamint a versenyzők tanácsa úgy határozott, hogy legkésőbb 2011-től egy gyár látja el erőforrásokkal a gyorsasági-vb eddigi 250 kcm-es kategóriájának résztvevőit. Az új géposztály elnevezése Moto2 lesz.
ápr. 13
17:48
Moto2 lesz a 250 kcm-ből (Metropol)
A Nemzetközi Motorsport Szövetség (FIM) illetékes bizottsága, valamint a versenyzők tanácsa úgy határozott, hogy legkésőbb 2011-től egy gyár látja el erőforrásokkal a gyorsasági-vb eddigi 250 kcm-es kategóriájának résztvevőit.
ápr. 13
18:21
Championship: hatalmas hajrával győzött Gyepes csapata (She)
Fantasztikus hajrájának (és két, az utolsó öt percben lőtt Ross McCormack-gólnak) köszönhetően 3–1-re győzött a Gyepes Gáborral felálló Cardiff City a Burnley ellen az angol labdarúgó-másodosztály húsvéthétfői fordulójában.
ápr. 13
18:23
Győr: a bérleteseknek kedveznek az ETO vezetői az MTK ellen (She)
A Győri ETO kedden 18 órától a Magyar Kupa elődöntőjében fogadja az MTK-t. A találkozóra érkező bérleteseket ingyenes belépővel ajándékozza meg a klub.

Keresés