2009. április 30. csütörtök

ápr. 30
0:03
Lengyel Kupa: idegenben szerzett előnyt a Ruch Chorzów (She)
A Ruch Chorzów megverte idegenben a Legia Warszawát a Lengyel Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, így kedvező helyzetből várhatja az egy hét múlva esedékes visszavágót.
ápr. 30
0:21
Mexikó: az első négy osztály 176 meccse zárt kapuk mögött (She)
Mind a 176 profi futballmérkőzést zárt kapuk mögött rendezik Mexikóban a sertésinfluenza-járvány miatt a hétvégén.
ápr. 30
0:21
Amerikai és finn csoportgyőzelem Svájcban (Metropol)
Az Egyesült Államok és Finnország válogatottja lett csoportgyőztes a svájci jégkorong-világbajnokság utolsó alapszakaszbeli fordulójában, szerdán.
ápr. 30
0:25
Bajnokok Ligája: Ferguson nagyon elégedett csapata teljesítményével (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere elégedett csapata Arsenal elleni, a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén nyújtott teljesítményével.
ápr. 30
0:25
Egygólos előnyt szerzett a MU (Metropol)
A címvédő Manchester United hazai pályán egygólos előnyre tett szert az Arsenallal szemben a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, szerdán.
ápr. 30
0:39
Bajnokok Ligája: Wenger szerint képesek fordítani az Emiratesben (She)
Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger szerint csapata hazai pályán megfordíthatja a Bajnokok Ligája elődöntőjét az Old Traffordon, a Manchester Unitedtől elszenvedett 1–0-s vereséget követően.
ápr. 30
0:43
Bajnokok Ligája: Rio Ferdinandot kórházba kellett szállítani (She)
Kórházba szállították Rio Ferdinandot, a Manchester United angol válogatott védőjét az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-elődöntőt követően.
ápr. 30
3:03
Műtét helyett tapasszal motorozik Talma (Blikk)
JEREZ – Nagyobb versenygépen nagyobb a terhelés. Ezt tapasztalja Talmácsi Gábor (27) a gyorsasági motoros vb 250 köbcentis kategóriájában. A két éve a 125-ötösök között világbajnok, idén egy géposztálylyal feljebb lépő versenyzőnek fáj az alkarja. Nem a tavalyi, Indianapolisi Nagydíjon eltört és rögtön megműtött csuklója rakoncátlankodik: izomzatának szokatlan a nagyobb erőkifejtés.
ápr. 30
3:07
Palikék 24 órán át száguldanak (Blikk)
BUDAPEST – Élete egyik legnagyobb kalandjára készül Palik László (47). A magyar terepralibajnok pilóta – Wéber Gáborral (37), Walter Csabával (29) és Vida Jánossal (32) együtt – rajthoz áll a május 23–24-én rendezendő nürburgringi 24 órás versenyen.
ápr. 30
3:11
Cech, a megmentő (Blikk)
LONDON – Minden korábbi vétkét megbocsátották Petr Cechnek (26) a Chelsea szurkolói. A cseh kapus ugyanis bravúrokkal állította meg a Barcelona támadóit a labdarúgó-Bajnokok Ligája elődöntőjének 0-0-ra végződött első meccsén (a Manchester United–Arsenal találkozót tegnap lapzártánk után játszották).
ápr. 30
3:15
Vlaszák nem tudott aludni a bekapott hét gól miatt (Blikk)
ZALAEGERSZEG – Megszakadt a Zalaegerszeg élvonalbeli futballcsapatának tavaly októbertől tartó nagy sorozata, méghozzá nem is akárhogyan!
ápr. 30
3:19
Hajrá, Csaba bácsi! (Blikk)
BUDAPEST–ZÜRICH – A jégkorong-válogatott tagjai közül alighanem Jánosi Csabának (28) van a legnagyobb szurkolótábora: Budapesten egy egész iskola szurkol neki. A Deák Téri Evangélikus Gimnázium diákjai árgus szemmel figyelik, hogy Csaba bácsi (ők így hívják Jánosit) miként teljesít. A hokis a vb egyetlen olyan tagja, aki nem profi, és civilben dolgozik: testnevelő tanár a Deák téri iskolában.
ápr. 30
6:57
NBA: az Atlantának már csak egy győzelem kell a továbbjutáshoz (She)
Az NBA rájátszásában az Atlanta Hawks hazai pályán 106–91-re győzött a Miami Heat ellen, ezzel 3–2-re vezet az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban, azaz már csak egy találkozót kell megnyernie ahhoz, hogy bejusson a Keleti főcsoport elődöntőjébe.
ápr. 30
6:59
Serie A: Lavezzi elárulta, nem érzi jól magát Nápolyban (She)
Meglepő kijelentést tett Ezequiel Lavezzi, a Napoli futballistája: nem érzi magát jól a dél-olasz városban.
ápr. 30
7:33
NBA: a Denvernek öt meccs kellett a Hornets búcsúztatásához (She)
Az NBA rájátszásában a Denver hazai pályán 107–86-ra legyőzte a New Orleanst, ezzel a két csapat párharcát 4–1-re megnyerve bejutott a Nyugati főcsoport elődöntőjébe.
ápr. 30
7:51
NBA: Dwight Howard nem játszhat a 76ers elleni 6. meccsen (She)
Az Orlandót erősítő Dwight Howard nem léphet pályára az NBA rájátszásában a Philadelphia 76ers elleni keleti negyeddöntő hatodik mérkőzésén. Az eltiltást azért kapta a játékos, mert az ötödik találkozón lekönyökölte Samuel Dalembertet, a Sixers centerét.
ápr. 30
8:09
Atlétika: Bolt Ostravában is vágtat még a vb előtt (She)
Az augusztusi vb-t megelőzően a háromszoros olimpiai bajnok jamaicai sprinter, Usain Bolt is rajthoz áll 100 méteren a június 17-i, ostravai nemzetközi versenyen – jelentették be a csehországi Grand Prix-viadal szervezői.
ápr. 30
8:27
Asztalitenisz-vb: hibátlan magyar rajt egyesben Japánban (She)
Mind a négy magyar játékos sikerrel vette a csütörtöki első fordulót egyesben a jokohamai egyéni asztalitenisz-világbajnokságon.
ápr. 30
8:29
Atlétika: Usain Bolt balesetezett és kórházba került (She)
Kórházba kellett szállítani bátyjával és egy utasával együtt Usain Boltot, a jamaicaiak atlétaklasszisát, miután BMW-jével közúti balesetet szenvedett Kingstonban.
ápr. 30
9:21
Premier League: Michael Owent szerződtetné az Everton? (She)
Angol sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy a Newcastle United jelenlegi, a Liverpool és a Real Madrid volt csatáráért, Michael Owenért a nyáron ajánlatot tesz az Everton – főleg, ha a „szarkák” kiesnek az élvonalból.
ápr. 30
9:23
Tenisz: Del Potro Troicki legyőzésével jutott a 3. fordulóba (She)
Az argentin Juan Martin del Potro is bejutott a 3. fordulóba a római tenisztornán, miután három játszmában legyőzte a szerb Vitkor Troickit.
ápr. 30
9:39
Libertadores-kupa: továbbjutott a Palmeiras, kiesett az Everton (She)
A Libertadores-kupa 1. csoportjának utolsó fordulójában a Palmeiras ki-ki meccsen idegenben győzött 1–0-ra a Colo Colo ellen, ezzel a Sport Recife mögött másodikként jutott tovább.
ápr. 30
9:57
Újpest: megmarad a Southampton opciós joga Liptákra (She)
Annak ellenére, hogy megszűnt Lipták Zoltán kölcsönszerződése az angol másodosztályú Southampton csapatával, a „szenteknek” megmaradt az opciós joguk a játékos megvásárlására – közölte az Újpest FC hivatalos honlapja.
ápr. 30
9:59
Videó: nézze meg, hogy verte meg az MTK az Újpestet! (She)
A hétközi bajnoki forduló zárómeccsén az MTK hazai pályán fordulatos meccsen verte meg 3–2-re a korábbi listavezető Újpestet. Nézze meg a találkozó góljait!
ápr. 30
10:01
RM Castilla: Szalai nem játszhat az egyik sorsdöntő meccsen (She)
Szalai Ádám, a Real Madrid Castilla magyar támadója nem léphet pályára csapatában a Segunda División B II-es csoportjának utolsó előtti fordulójában, mivel a legutóbbi találkozón begyűjtötte ötödik sárga lapját.
ápr. 30
10:15
Overdose új tulajdonosa Szlovákia egyik leggazdagabb embere (Infostart)
Két új társsal osztozik immár Overdose tulajdonjogán Mikóczy Zoltán, aki nem nevezte meg partnereit. Egyikükről annyit árult el, hogy "Szlovákia talán leggazdagabb embere."
ápr. 30
10:15
Póker: újabb három magyar továbbjutó Monte-Carlóban (She)
A European Poker Tour idei évadának záró versenyén újabb három magyar játékos jutott tovább a második napra.
ápr. 30
10:17
Asztalitenisz-vb: a Tóth, Póta duó simán jutott a 32 közé (She)
A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó sima győzelmet aratott a luxemburgi Ni Xia Lian, Simone Haan kettős ellen a jokohamai asztalitenisz-vb-n a női párosok 1. fordulójában.
ápr. 30
10:33
UEFA-kupa: a mai program - tévéműsorral (She)
A második számú európai labdarúgó kupasorozatban, az UEFA-kupában ma kerül sor az elődöntő első mérkőzéseire.
ápr. 30
10:35
Jégkorong-vb: amerikai és finn bíró a magyar-osztrák meccsen (She)
Az amerikai Rick Looker és a finn Jyri Ronn vezeti a pénteki magyar–osztrák mérkőzést a svájci jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 30
10:51
Formula-1: Ecclestone fekete zsidó női pilótát szeretne (She)
Bernie Ecclestone vicces kedvében volt, amikor arról beszélt, hogy fel kellene pezsdíteni a Formula–1 világát. Szerinte a száguldó cirkusznak nincs olyan egyénisége, mint a futballnak David Beckham.
ápr. 30
10:53
Bayern München: Ribéry elmenne, ha lemaradnának a BL-ről (She)
Franck Ribéry számára nehéz lenne a Bayern Münchennél maradni, ha a bajorok nem indulnának a következő szezonban a Bajnokok Ligájában.
ápr. 30
10:55
Juventus: ismét fellebbeztek a zárt kapus bajnoki miatt (She)
Az olasz élvonalbeli futballbajnokság harmadik helyezettje, a Juventus újabb fellebbezést nyújtott be ama fegyelmi döntés ellen, amely szerint zárt kapuk mögött, vagyis üres nézőtér előtt kell lejátszania vasárnapi, hazai mérkőzését a Lecce ellen.
ápr. 30
11:09
Brazília: nagy volt az ijedség, miután Ronaldo tegnap megsérült (She)
Ronaldo tegnap megsérült a Corinthians Atlético Paranaense elleni 3–2-re elveszített mérkőzésén a Brazil Kupában.
ápr. 30
11:11
Portsmouth: a Liverpool, a Spurs és a Villa is vinné Johnsont (She)
A Liverpool, a Tottenham Hotspur és az Aston Villa labdarúgócsapata is érdeklődik Glen Johnson, a Portsmouth jobbhátvédje iránt.
ápr. 30
11:27
Kerékpár: nem indul a világbajnok Ballan a Giro d’Italián (She)
Betegsége miatt nem indul a Giro d’Italián az országúti kerékpáros világbajnok Alessandro Ballan.
ápr. 30
11:45
Sportműsor: a hétvégi események programja! (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a csütörtöki, pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
ápr. 30
11:47
Asztalitenisz-vb: Sharara maradt a nemzetközi szövetség elnöke (She)
A Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) újabb négy évre elnöknek választotta a tisztséget 2005 óta betöltő kanadai Adham Shararát.
ápr. 30
12:03
Bayern München: Van Gaal is az edzőjelöltek között van (She)
Német sajtóértesülések szerint az AZ Alkmaarral a 2008–2009-es szezonban holland bajnoki címet nyerő Louis van Gaal is a Bayern München edzőjelöltjei között szerepel.
ápr. 30
12:03
Idén is lesz City Run a Népligetben (Metropol)
A City Run minden év május 1.-én kerül megrendezésre a Budapesti Népligetben. Délelőtt gyűlünk össze a nyárfakör mellett hogy mintegy szezonnyitóként találkozzunk mindazokkal kiket a hosszú tél alatt nem láttunk, és együtt guruljunk egyet a városban. Hogy azok is jól érezzék magukat akik nem motorral jönnek, barátaink különböző programokkal készülnek...
ápr. 30
12:05
Hegyikerékpár: május elsején a Buda maratonival indul a szezon (She)
A hazai mountainbike maratoni versenyek tekintetében már hagyomány a budai kezdés, ilyenkor montisokkal népesül be a Hármas-határ-hegy környéke. A május elsején megrendezésre kerülő VII. Uniqa–Schwinn Csepel Buda Maratonin – a tavalyi esztendőkhöz hasonlóan – 6-700 kerekest vár a szervező Sportaktív SE.
ápr. 30
12:07
Jégkorong-vb: a mai összes meccs - tévéműsorral (She)
A 13–16. helyért csatázó válogatottak – köztük a magyar – ugyan csütörtökön nem lépnek jégre a Svájcban zajló világbajnokságon, a középdöntő küzdelmei már megkezdődnek. Tekintse meg a vb csütörtöki programját!
ápr. 30
12:39
Bayern München: Rensing nem lesz a bajorok tartalékkapusa (She)
Michael Rensing kijelentette, ha a Bayern München vezetői kapust szerződtetnek a nyáron, ő távozik a csapattól.
ápr. 30
12:39
Van Gaal válthatja Klinsmannt a Bayernnél (Metropol)
A holland Louis Van Gaal az elsőszámú jelölt a Bayern München labdarúgócsapatának edzői posztjára a következő idénytől.
ápr. 30
12:57
Inter: Sztankovics és Balotelli sem játszhat a Lazio ellen (She)
Az Inter hét végi bajnokiján Dejan Sztankovics és Mario Balotelli sem léphet pályára a Lazio ellen.
ápr. 30
13:15
Peru: két hét után három hónapos eltiltás a világbajnoknak (She)
Csupán két hete vette át a perui labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Cienciano del Cusco irányítását Marcelo Trobbiani, s új csapata máris három hónapra nélkülözni kényszerül őt.
ápr. 30
13:15
Kéthetes munka után három hónapos eltiltás (Metropol)
Csupán két hete vette át a perui labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Cienciano del Cusco irányítását Marcelo Trobbiani, s új csapata máris három hónapra nélkülözni kényszerül őt.
ápr. 30
13:17
Formula-1: elfogadták a költségvetési sapkát, 40 millió font lesz (She)
Az FIA bejelentette, hogy a következő idénytől az előzetes tervek szerint bevezeti a költségvetési sapkát. A döntéshozók 40 millió fontban állapították meg az istállók által elkölthető összeget.
ápr. 30
13:33
Ligue 1: zárt kapuk mögött játszik a PSG a szurkolói miatt (She)
A francia élvonalbeli Paris Saint-Germain labdarúgócsapata zárt kapuk mögött köteles lejátszani következő, hazai bajnoki mérkőzését, miután szurkolói rendbontást követtek el a múlt hónapban, az Olympique Marseille elleni, 3–1-re elveszített összecsapáson.
ápr. 30
13:51
Kajak-kenu: felavatták a megújult Maty-éri olimpiai központot (She)
Átadták a 350 millió forintból megújult Nemzeti Kajak-kenu és Evezős Olimpiai Központot a Szeged melletti Maty-éren; a korszerűsítés az utóbbi idők legnagyobb sport célú állami beruházása volt – hangsúlyozta a szalagátvágást megelőzően a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet megbízott főigazgatója.

Keresés