2009. április 28. kedd

ápr. 28
3:03
Klinsmann megbukott! (Blikk)
MÜNCHEN – Három év alatt sztár kapitányból bukott edző lett Jürgen Klinsmann (44). A játékosként világbajnok labdarúgót 2006 nyarán istenítették Németországban, mivel a válogatott szövetségi kapitányaként harmadik lett a hazai rendezésű vébén.
ápr. 28
3:07
Messi lesz a Chelsea veszte? (Blikk)
BARCELONA – Ki állítja meg Lionel Messit (21)? Ez a nagy kérdés a labdarúgó-Bajnokok Ligájában a ma esti Barcelona–Chelsea elődöntő kapcsán. A katalánok tőle várják a továbbjutáshoz szükséges gólokat. Az angolok pedig azon törik a fejüket, hogyan fékezzék meg az argentin klasszist, aki nyolc találattal vezeti a BL-ben a mesterlövészek rangsorát.
ápr. 28
3:11
Alonso az ájulás határán (Blikk)
SZAHÍR – Rosszul lett a vasárnapi Forma–1-es Bahreini Nagydíj után Fernando Alonso (27). A Renault kétszeres világbajnok pilótájának versenyautójában a futam alatt tönkrement a folyadékellátást biztosító berendezés, így az óriási hőségben szinte kiszáradt a spanyol sztár.
ápr. 28
3:15
Mindent bele, fiúk! (Blikk)
ZÜRICH – A hokicsapat ma meglepheti a világot. Szenzáció lenne, ha Pat Cortina (44) szövetségi kapitány együttese a fehéroroszok elleni csoportmérkőzésen kiharcolná a bent maradást.
ápr. 28
4:33
Olyanok, mint a gép... (Behaviour)
A brit hegemónia megtöréséért, de elsősorban a fináléba jutásért küzd a Barcelona a Bajnokok Ligája elődöntőjében, amelynek első felvonásán hazai pályán fogadja a Chelsea-t. Előzetesen a katalánok a párharc esélyesei, még akkor is, ha Guus Hiddink érkezése óta a londoniakat senki sem intézheti el egy kézlegyintéssel.Leszámítva az angolokat, Európának már nagyon elege van a brit csapatok…
ápr. 28
6:57
Belgium: Papin lehet a válogatott szövetségi kapitánya (She)
Minden idők egyik legjobb francia csatára, Jean-Pierre Papin lehet a belga labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya – legalábbis erről számolt be egy belga tévécsatorna. A hírt a szövetség részéről még nem erősítették meg.
ápr. 28
7:15
Manchester United: ismét ázsiai túrára mennek a „vörös ördögök” (She)
Az angol bajnoki címvédő Manchester United labdarúgócsapata a tavalyi évhez hasonlóan idén nyáron is elutazik távol-keleti turnéjára, melynek negyedik, befejező mérkőzését a kínai Hangcsou Greentown együttesével vívja majd – jelentette be a szigetországi klub.
ápr. 28
7:33
NHL: a Kacsák búcsúztatták az alapszakaszelső San Jose Sharksot (She)
Az Anaheim Ducks hazai pályán ünnepelhetett továbbjutást az alapszakaszt a legtöbb ponttal záró San Jose Sharks ellen: a Kacsák 4–1-re nyerték meg a két csapat hatodik mérkőzését, így 4–2-es összesítéssel bejutottak a Nyugati főcsoport elődöntőjébe.
ápr. 28
7:51
NBA: a Lakers újabb sikerével továbbjutott a Jazz ellen (She)
A Los Angeles Lakers a Utah Jazz elleni ötödik mérkőzésén 107–96-ra győzött, így bejutott az elődöntőbe a Nyugati főcsoportban. A Nuggets 58 ponttal volt jobb a Hornetsnél New Orleansban, és már 3–1-re vezet összesítésben. Az Atlanta Hawks egyenlített Miamiban.
ápr. 28
7:51
Továbbjutottak a finnek a jégkorong vb-n (Metropol)
A finn válogatott 5-1-re legyőzte a dán csapatot a svájci jégkorong-világbajnokság csoportküzdelmeinek második fordulójában, ezzel biztosította helyét a középdöntőben.
ápr. 28
8:27
Messi "örökre" Barcelonában maradna (Metropol)
Lionel Messi, az FC Barcelona argentin labdarúgója azt mondta, ha rajta múlna, pályafutása befejezéséig a katalán együttes játékosa maradna.
ápr. 28
9:03
Erősítenek a riválisok (Behaviour)
Tengerentúlon edződő játékosokkal erősít a svájci világbajnokságon szereplő magyar jégkorong-válogatott kedd délutáni ellenfele, a fehérorosz, valamint egyik esetleges későbbi riválisa, az osztrák csapat.
ápr. 28
9:21
Jégkorong-vb: erősítenek a magyar csapat riválisai (She)
Tengerentúlon edződő játékosokkal erősít a svájci világbajnokságon szereplő magyar jégkorong-válogatott kedd délutáni ellenfele, a fehérorosz, valamint egyik esetleges későbbi riválisa, az osztrák csapat.
ápr. 28
9:23
Futsal: Berettyóújfalu-Aramis döntő lesz - eredmények (She)
Kialakult a döntő párosítása a futsal NB I rájátszásában: az Üllőt legyőző Berettyóújfalu a Csömör ellen nyerő Aramisszal csap össze a fináléban.
ápr. 28
9:39
Spanyolország: éltették a szurkolók az ölelésre utasító bírót (She)
Egy spanyolországi területi bajnokság egyik hétvégi mérkőzésén hatalmas sikert aratott a találkozó játékvezetője, aki meglepő módszerrel utasította rendre a futballistákat.
ápr. 28
9:57
Dárdai: Jó játék, jó hangulat kell (Metropol)
Közel ezer amatőr focicsapatot támogat az Arany Ászok Fociklub felszereléssel: ma a századik támogatott csapat, a Budapesti Micro Club képviselői vehették át a szponzorációs csomagot Budán.
ápr. 28
10:15
Mexikó: három zárt kapus bajnoki a sertésinfluenza miatt (She)
Zárt kapuk mögött játszanak le három vasárnap sorra kerülő mexikói bajnoki mérkőzést az eddig 149 halálos áldozatot követelő sertésinfluenza miatt.
ápr. 28
10:17
Lengyelország: lesz még letartóztatás a korrupciós ügyben (She)
További letartóztatások várhatóak az 52 klubot érintő, a lengyel futballt a korrupciótól megtisztítani szándékozó nyomozás során – jelentette ki Miroslaw Drzewiecki sportminiszter, aki szerint jövőre fel is göngyölíthetik az ügyet.
ápr. 28
10:33
Hiddink fejben már megállította Messiéket (Infostart)
Az eddig ellenállhatatlanul menetelő Barcelona a Chelsea-t fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében kedd este. A hazaiak az év legfontosabb hetére készülnek, míg Guus Hiddinknek a legnagyobb gondot az okozza, hogyan kapcsolja ki Lionel Messit.
ápr. 28
10:33
Brazília: Ronaldo minden 91. percben gólt lő a Corinthiansban (She)
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a hétvégén a Santos ellen kétszer is betaláló Ronaldo megtalálta régi önmagát, legalábbis a statisztikák erre engednek következtetni.
ápr. 28
10:35
Férfi kosárlabda: Krivacsevics és Welton távozik Kaposvárról (She)
Januárban a Paksra távozó Dzunics Braniszlavtól vette át a Kaposvári KK edzéseinek irányítását Krivacsevics Dragoljub, ám a legutóbb Kecskeméten elszenvedett súlyos vereség után a klub közös megegyezéssel szerződést bontott a szakemberrel.
ápr. 28
10:51
Sorban állnak a csapatok a Barcelona sztárjáért (Infostart)
Több angol együttes is érdeklődik a Barcelona támadója, Samuel Eto'o iránt.
ápr. 28
11:09
Jégkorong: csütörtökig el kell költözniük az UTE-hokisoknak (She)
Csütörtökig ki kell költözniük a Megyeri úti jégcsarnokból az Újpest jégkorongozóinak, mivel a Sportfolió Kht. bezáratja a létesítményt.
ápr. 28
11:09
Költözniük kell az UTE-hokisoknak! Miért? (Behaviour)
Csütörtökig ki kell költözniük a Megyeri úti jégcsarnokból az Újpest jégkorongozóinak, mivel a Sportfolió Kht. bezáratja a létesítményt.
ápr. 28
11:27
El kell költözniük az UTE-hokisoknak (Metropol)
Csütörtökig ki kell költözniük a Megyeri úti jégcsarnokból az Újpest jégkorongozóinak, mivel a Sportfolió Kht. bezáratja a létesítményt. Az ügy akkor oldódhat meg, ha a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) átveszi a jogokat.
ápr. 28
11:45
Férfi kosárlabda: újra téma a légiósok számának csökkentése (She)
Sztojan Ivkovics újabb győzelmet arat? A pályán is jól álló pécsi szakmai igazgató – az ő csapata nyerte meg nemrég a Magyar Kupát, és a bajnokság alapszakaszában is az élen végzett – évek óta szajkózza, hogy a férfibajnokságban tovább kellene korlátozni a külföldi kosarasok számát a jelenlegi négyről. S ezt egy idegenlégiós mondja! Jól jellemzi a honi viszonyokat, hogy ő harcol leginkább a fiatal…
ápr. 28
11:45
Jégkorong-vb - Szuper kezd a fehéroroszok ellen (Metropol)
A várakozásoknak megfelelően Szuper Levente kezd a magyar kapuban a fehéroroszok elleni kedd (ma) délutáni világbajnoki mérkőzésen, Zürichben - döntött a délelőtti edzés után Pat Cortina szövetségi kapitány.
ápr. 28
12:03
Úszás: Zujeva új világrekordot úszott 50 méter háton (She)
Anasztaszja Zujeva 27.48 másodperces idejével új világrekordot állított fel 50 méteres hátúszásban. Az orosz hölgy a moszkvai országos bajnokság kedd délelőtti előfutamában rukkolt ki a remek eredménnyel.
ápr. 28
12:21
Hegymászás: a magyar expedíció elérte a Manaslu alaptáborát (She)
A „Magyarok a világ nyolcezresein” Kollár Lajosból, Erőss Zsoltból, Szabó Leventéből és Barna Dánielből álló expedíciója vasárnap kora délután szerencsésen megérkezett a 8156 méter magas nepáli Manaslu alaptáborába.
ápr. 28
12:39
Szerbia: lemondott a krízisben lévő Crvena zvezda vezetősége (She)
Lemondott a csőd szélén álló Crvena zvezda vezetősége – adta hírül kedden a szerb klub hivatalos honlapja.
ápr. 28
12:41
Jupiler League: Párizsban dőlhet el a belga futballbajnokság (She)
Liege-i elképzelés szerint a párizsi Stade de France-ban is lejátszhatják azt a labdarúgó-mérkőzést, amely a belga bajnoki címről döntene.
ápr. 28
12:43
Bundesliga: a Hamburg bővíteni szeretné a stadionját (She)
A Hamburger SV labdarúgóklub a mostani 57 ezresről 61 322 nézőt befogadóra szeretné kibővíteni a stadionját.
ápr. 28
12:57
Vízilabda: Molnár Tamás vezeti a szövetség drogellenes bizottságát (She)
A Magyar Vízilabda-szövetség elnökségi ülésén megalakították az MVLSZ drogellenes bizottságát, melynek vezetésével Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnokot bízták meg.
ápr. 28
13:15
Everton: több jegyet szeretnének az FA-kupa-döntőre (She)
Az Everton ügyvezető igazgatója, Robert Elstone szerint nem teljesen igazságos, hogy együttese a Chelsea elleni FA-kupa-fináléjára 10 000-rel kevesebb jegyet kap, mint a Manchester United elleni elődöntőre.
ápr. 28
13:33
Jégkorong-vb: dicsérő leveleket kapott a válogatott Kanadából (She)
Több száz gratuláció érkezett Kanadából a magyar jégkorong-válogatott számára a 9–0-ra elveszített vasárnapi világbajnoki mérkőzés után.
ápr. 28
13:33
Kanadai ösztöndíj fiatal magyar hokisoknak (Metropol)
Több száz gratuláció érkezett Kanadából a magyar jégkorong-válogatott számára a vasárnapi, 9-0-ra elveszített világbajnoki mérkőzés után.
ápr. 28
14:09
"Mindenkit elkápráztattak a magyar szurkolók a hoki vb-n" (Infostart)
Nem láttak még a magyarhoz fogható szurkolótábort jégkorong-világbajnokságon - mondta az InfoRádiónak Kovács Zoltán, a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára. Hozzátette: ha a magyar együttes a svájci vb csoportkörében ma legyőzi a fehéroroszokat, az nagyobb siker lenne, mint a tavalyi feljutás.
ápr. 28
14:09
Milan: Sevcsenko a következő szezonban visszatérhet Londonba (She)
Ügynöke szerint Andrij Sevcsenko aligha marad a Milan labdarúgócsapatánál a következő idényben.
ápr. 28
14:27
Liverpool: Benítez szerint el kell adniuk néhány játékost (She)
Rafa Benítez, a Liverpool menedzsere szerint meg kell válniuk néhány játékosuktól annak érdekében, hogy szerződtetni tudják a nyáron az erősítésre kiszemelt játékosokat.
ápr. 28
15:03
Real Madrid: évi 15 millió fontos fizetés Ibrahimovicnak (She)
A Tuttosport információi szerint a Real Madrid 15 millió fontos fizetést ajánlott Zlatan Ibrahimovicnak.
ápr. 28
15:05
Anglia: Webb elismeri a hibáját; nem veszik el tőle a kupadöntőt (She)
Howard Webb játékvezető elismerte, hogy hibázott, amikor a Tottenham elleni angol Premier League-mérkőzésen büntetőt ítélt a Manchester United javára. Ezt Dermot Gallagher, korábbi élvonalbeli bíró nyilatkozta.
ápr. 28
15:39
Tenisz: Czink Melinda a második fordulóba jutott Fezben (She)
Czink Melinda 3:6, 6:2, 6:0-ra legyőzte az olasz Nathalie Vierint a fezi női tenisztorna első fordulójában. A magyar lány bizonytalanul kezdett, ám a folytatásban dominált, és nem adott esélyt világranglista-545. ellenfelének.
ápr. 28
15:41
Bayern München: Heynckes egyelőre nem gondol az aranyra (She)
Egyelőre nem gondol a bajnoki aranyéremre Jupp Heynckes, a Bayern München labdarúgócsapatának új, szezon végéig kinevezett vezetőedzője.
ápr. 28
15:43
Úszás: újabb világcsúcs az orosz bajnokságon, női 50 mellen (She)
Julija Jefimova 30.23 másodperces idővel világcsúcsot úszott 50 m mellen az orosz bajnokságon, a szám keddi elődöntőjében.
ápr. 28
15:45
Serie A: Beckham 2010 elején térhet vissza a Milanba (She)
Carlo Ancelotti vezetőedző szerint David Beckham 2010 januárjától lesz ismét az AC Milan labdarúgója.
ápr. 28
15:57
Klinsmann hétmillió eurót követel (Infostart)
Német lapértesülések szerint 7 millió euró "lelépési" díjat követel Jürgen Klinsmann, a Bayern München labdarúgócsapatának menesztett edzője.
ápr. 28
15:57
Póker: hétfőn Antonius duplázott a „durrrr Challenge”-en (She)
Bár Patrik Antonius már a francia Riviérán küzd az EPT Grand Final elnevezésű tornán, hétfőn még időt szakított a Tom Dwan elleni párbajára is.
ápr. 28
15:59
Asztalitenisz: a londoni olimpiáról tárgyalnak Jokohamában (She)
Előbb az egyéni, majd a csapatversenyeket rendezzék meg a 2012-es londoni olimpián – ezt szeretné a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) ötkarikás bizottsága, amely a sportági kvalifikációról és annak lebonyolításáról tárgyalt kedden a jokohamai világbajnokságon.
ápr. 28
16:15
Hendry lett a második maximális duplázó (Infostart)
A skót Stephen Hendry lépett elő a második olyan snookerjátékossá, aki világbajnokságon kétszer is maximális, 147 pontos bréket mutatott be.
ápr. 28
16:15
Jégkorong-vb: Magyarország-Fehéroroszország élőben az NSO-n! (She)
Kövesse nyomon élő tudósításunkat a jégkorong-világbajnokságról, a Magyarország–Fehéroroszország mérkőzésről!

Keresés