2009. május 3. vasárnap

máj. 3
0:03
Primera División: a Sevilla megverte idegenben a Villarrealt (She)
A Sevilla idegenben 2–0-ra megverte a Villarrealt a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában.
máj. 3
0:39
Jupiler League: a Zulte Waregem besegített Juhászéknak (She)
A Zulte Waregem hazai pályán pontot lopott az aranyéremre hajtó Standard Liege-től a belga labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában, így ha az Anderlecht vasárnap nyer a Tubize otthonában, akkor kétpontos előnyre tesz szert a tabella élén.
máj. 3
1:15
NHL: a Washington nyerte meg a Pittsburgh elleni első meccset (She)
A Washington Capitals hazai pályán 3–2-re győzött a Pittsburgh Penguins ellen az NHL rájátszásában, a Keleti főcsoport elődöntőjében, ezzel 1–0-ra vezet az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban.
máj. 3
1:19
Portugália: a Sporting ikszelt, a Benfica kikapott (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a Sporting 0–0-s döntetlent játszott, a Benfica pedig kikapott idegenben. Ezzel a Porto még közelebb került a bajnoki aranyhoz.
máj. 3
5:09
Czvitkovicsék aranyat akarnak (Blikk)
DEBRECEN – Fél szemmel ugyan figyelik az Újpestet a debreceni focisták, de meggyőződésük: csak rajtuk múlik, hogy bajnokok lesznek-e az NB I-ben.
máj. 3
5:11
Kitartanak a magyar válogatott mellett a szurkolók (Blikk)
ZÜRICH – Érthetően elkeseredett hangulat uralkodott a magyar jégkorong-válogatott háza táján tegnap. A csapaton átgázoltak az osztrákok, és a 6-0-s sikerük nekünk azt jelentette, hogy az A csoportos világbajnokságon ma le kellene győzni a dánokat (Sport1, 12.15), majd hétfőn Németországot (Sport1, 12.15), de a benn maradásunkhoz a többi eredmény kedvező alakulása is kellene.
máj. 3
5:13
Telki a magyar focicsoda (Blikk)
TELKI – Európa és a világ futballvezetői biztosak abban, hogy a magyar focihamarosan visszatér a legjobbak közé. Michel Platini (53), az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és Sepp Blatter (73), a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke szerint ehhez az első lépést azzal tette meg a magyar szövetség, hogy felépítette a Telki edzőközpontot.
máj. 3
6:39
NBA: továbbjutott a bajnok Boston a Chicago Bulls elleni csatából (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) címvédője, a Boston Celtics biztosította helyét a rájátszás második körében, miután 109–99-re megnyerte a Chicago Bulls elleni párharc hetedik, utolsó mérkőzését, és így 4–3 győzött az egyik fél negyedik győzelméig tartó csatában. A bajnok következő ellenfele az Orlando Magic lesz.
máj. 3
6:41
Sznúker: Higgins és Murphy vívja a világbajnoki döntőt (She)
Két korábbi világbajnok, a skót John Higgins és az angol Shaun Murphy találkozik egymással a 2009-es sznúker-világbajnokság döntőjében. Higgins az északír Mark Allent, Murphy pedig az ausztrál Neil Robertsont búcsúztatta az elődöntőben. A finálét vasárnap és hétfőn rendezik.
máj. 3
7:15
NHL: a Chicago elvette a Vancouver pályaelőnyét az elődöntőben (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásának második körében a Chicago Blackhawks elvette a Vancouver Canucks pályaelőnyét, miután az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc második mérkőzésén idegenben győzött 6–3-ra. A párharc jelenleg 1–1-re áll.
máj. 3
7:51
Bayern München: Beckenbauer szerint Sammer is lehet az új edző (She)
Franz Beckenbauer szerint Matthias Sammernek is van esélye arra, hogy a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője legyen.
máj. 3
7:53
Ökölvívás: hihetetlen, Pacquiao két menet alatt kiütötte Hattont is (She)
A magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezett Las Vegas-i ökölvívó gálán a világ legjobb bokszolójának tartott Manny Pacquiao két menetben kiütötte Ricky Hattont az IBO kisváltósúlyú övéért zajló mérkőzésen.
máj. 3
8:45
Észak-Írország: az utolsó fordulóban lett bajnok a Glentoran (She)
Utolsó fordulóbeli győzelmével a Glentoran megőrizte egypontos előnyét, így megszerezte fennállása 23. bajnoki címét. A második helyen a megelőző három kiírást megnyerő, 48-szoros bajnok Linfield végzett.
máj. 3
8:45
Világsztárokkal erősítene a Barcelona (Behaviour)
Az FC Barcelonánál napirenden van Diego Forlánnak, az Atlético Madrid uruguayi labdarúgójának esetleges szerződtetése.
máj. 3
9:39
Barcelona: Diego Forlánt szeretnék megszerezni a katalánok (She)
Az FC Barcelonánál napirenden van Diego Forlánnak, az Atlético Madrid uruguayi labdarúgójának esetleges szerződtetése.
máj. 3
9:57
Asztalitenisz-vb: Li Peng és Cao Csen nyert vegyes párosban (She)
Li Peng és Cao Csen nyerte a kínai házidöntőt vegyes párosban a jokohamai egyéni asztalitenisz-világbajnokságon.
máj. 3
9:57
Magabiztos orosz siker az amerikaiak ellen (Metropol)
Az orosz együttes három góllal nyert az amerikai csapat ellen a svájci jégkorong-világbajnokság középdöntőjének második fordulójában, szombaton.
máj. 3
9:59
Coulthard Romániában száguldozott (Metropol)
Mamaiában, a román tengerpart egyik ékkövén tartott bemutatót David Coulthard volt Forma-1-es brit pilóta.
máj. 3
10:15
Csak hatot szórt a Barca a Realnak (Metropol)
Az FC Barcelona 6-2-re nyert szombaton a címvédő Real Madrid ellen a Bernabeu Stadionban, a spanyol labdarúgó-bajnokság örökrangadóján, az El Clásicón.
máj. 3
10:17
A Kelták letörték a Bikák szarvát (Metropol)
A címvédő Boston Celtics megnyerte a mindent eldöntő hetedik meccset a Chicago Bulls ellen, s ezzel bejutott a Keleti főcsoport elődöntőjébe az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
máj. 3
10:19
Pingvineket vertek Washingtonban (Metropol)
A Chicago Blackhawks nyerni tudott a Vancouver Canucks otthonában, s ezzel kiegyenlített az egyik fél negyedik sikeréig tartó Nyugati főcsoport-elődöntőben az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
máj. 3
10:51
Gyász: 78 éves korában elhunyt Tarjányi János, volt birkózóedző (She)
78 éves korában elhunyt Tarján János, az Abonyi SE birkózó szakosztályának korábbi szakedzője. A szakember pályafutása során többszörös magyar bajnok és válogatott birkózókat nevelt ki a magyar sportnak.
máj. 3
11:09
Liverpool: Agger 2014-ig hosszabbította meg a szerződését (She)
Daniel Agger négy évvel meghosszabbította szerződését a Liverpoollal, amelyhez így 2014-ig köti kontraktusa.
máj. 3
11:27
Ökölvívás: a pontozással nyerő Bedák Pál továbbra is hibátlan (She)
Bedák Pál a 6 menetesre kiírt légsúlyú mérkőzésen pontozásos győzelmet aratott a francia Hassan Azaouagh ellen.
máj. 3
11:27
15-14-es Olimpiakosz-siker a labdarúgó Görög Kupában (Metropol)
A bajnok Olimpiakosz Pireusz nyerte a labdarúgó Görög Kupát, miután a szombat esti, athéni döntőben - 11-esekkel - 15-14-re jobbnak bizonyult az AEK Athénnál.
máj. 3
11:29
Pacquiao kiütötte Hattont Las Vegasban (Metropol)
Manny Pacquiao a második menet végén kiütötte Ricky Hattont a szombat esti, Las Vagas-i profi gálán, s ezzel megszerezte a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) kisváltósúlyú világbajnoki címét.
máj. 3
11:45
Hoffenheim: elképzelhető, hogy Rangnick távozik a csapattól (She)
Elképzelhető, hogy távozik a Bundesliga-újonc Hoffenheim csapatának vezetőedzője, Ralf Rangnick – legalábbis erre lehet következtetni a szakember szavaiból.
máj. 3
12:21
Jégkorong-vb: élőben az NSO-n a magyar-dán meccs! (She)
Honlapunk élő szöveges közvetítésben számol be a Svájcban zajló jégkorong-világbajnokság Magyarország Dánia találkozóról. A közvetítést az alábbi linkre kattintva érhetik el!
máj. 3
12:39
Ökölvívás: nézze meg Pacquiao Hatton elleni diadalmenetét (She)
A magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezett Las Vegas-i ökölvívó gálán a világ legjobb bokszolójának tartott Manny Pacquiao két menetben kiütötte Ricky Hattont az IBO kisváltósúlyú övéért zajló mérkőzésen.
máj. 3
12:41
MotoGP: Smith nyerte a Spanyol Nagydíjat a nyolcadlitereseknél (She)
A brit Bradley Smith nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíját a nyolcadliteres géposztályban.
máj. 3
12:43
Atlétika: Pars Krisztián olimpiai bajnokokat vert meg Varsóban (She)
Pars Krisztián 80.52 m-es eredménnyel megnyerte a Varsóban rendezett nemzetközi kalapácsvető-versenyt, amelyet a februárban, edzőtáborozás közben elhunyt Kamila Skolimowska emlékére rendezett a lengyel szövetség szombaton.
máj. 3
12:57
Pars olimpiai bajnokokat vert Varsóban (Metropol)
Pars Krisztián 80,52 m-es eredménnyel megnyerte a Varsóban rendezett nemzetközi kalapácsvető-versenyt, amelyet a februárban, edzőtáborozás közben elhunyt Kamila Skolimowska emlékére rendezett a lengyel szövetség szombaton.
máj. 3
13:15
BKV: ingyen belépés és sör a Kazincbarcika ellen ma délután (She)
Rendkívüli akciót hirdetett a BKV Előre NB II-es labdarúgócsapatának vezetősége a mai, Kazincbarcika elleni bajnoki mérkőzésre. A találkozóra ingyenes lesz a belépés, és minden nézőnek egy pohár sörrel is kedveskedik a klub.
máj. 3
13:17
MotoGP: Talmácsi a 7., Tóth a 16. helyen végzett Jerezben (She)
Talmácsi Gábor a 7., Tóth Imre pedig a 16. helyen végzett a a gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíján a negyedliteres géposztályban. A versenyt a japán Aojama Hirosi nyerte meg, a spanyol Alvaro Bautista és az olasz Marco Simoncelli előtt.
máj. 3
13:19
Düsseldorf: Matthäus lesz a Fortuna következő vezetőedzője? (She)
A korábbi magyar szövetségi kapitány, Lothar Matthäus lehet a Fortuna Düsseldorf új vezetőedzője, mivel egy német üzletember szerepet vállalna a jelenleg a harmadosztályban szereplő klubban és szívesen hozná magával a kispadra a korábbi Bayern-legendát.
máj. 3
13:33
Talmácsi Gábor hetedik lett Jerezben (Infostart)
A hetedik lett Talmácsi Gábor a 250 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Spanyol Nagydíján, Jerezben, míg Tóth Imre, a kategória másik magyar indulója a 16. helyet szerezte meg.
máj. 3
13:51
Premjer-liga: idegenbeli sikerével a CSZKA már a harmadik (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a harmadik helyen álló Krilja Szovjetov fogadta a hatodik CSZKA Moszkvát, és bár Jevgenyij Szavin első félidőben szerzett góljával sokáig vezetett is, végül a CSZKA a maga javára fordította a mérkőzést, és 3–1-es győzelmével megelőzte legyőzött riválisát a táblázaton.
máj. 3
13:51
Talmácsi a 7. helyen végzett (Behaviour)
A hetedik lett Talmácsi Gábor a 250 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Spanyol Nagydíján, Jerezben, míg Tóth Imre, a kategória másik magyar indulója a 16. helyet szerezte meg.
máj. 3
14:09
Premier League: Rooney az MU-ban fejezné be pályafutását (She)
A 23 éves angol válogatott támadó, Wayne Rooney a Premier League listavezetőjében, a Manchester Unitedben fejezné be pályafutását.
máj. 3
14:09
Talmácsi 7. lett Jerezben (Metropol)
Hetedik lett az Apriliával versenyző Talmácsi Gábor a 250 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Spanyol Nagydíján, Jerezben, míg Tóth Imre, a kategória másik magyar indulója a 16. helyet szerezte meg ugyancsak egy Aprilia nyergében.
máj. 3
14:27
Bajnokok Ligája: Mourinho szerint kizárt, hogy az MU ismételjen (She)
Az Inter vezetőedzője, José Mourinho 100 százalékig biztos benne, hogy a Chelsea–Barcelona elődöntőből győztesen kikerülő együttes fogja megnyerni az idén a Bajnokok Ligáját.
máj. 3
14:45
Jégkorong: kiestünk az A csoportból (Infostart)
Kiesett a magyar jégkorong-válogatott az A csoportos világbajnokságon, miután az alsóházi rájátszás második körében 5-1-re kikapott Dániától a svájci Klotenben rendezett mérkőzésen.A magyar együttes az első harmad végén még 1-0-ra vezetett.
máj. 3
14:45
Jégkorong-vb: a válogatott kiesett az A-csoportból (She)
Az A-csoportos jégkorong-világbajnokság alsóházi rájátszásában a magyar válogatott 5–1-es vereséget szenvedett Dániától, így biztossá vált, hogy kiesik az A-csoportból. Más kérdés, hogy egy esetleges győzelem sem segített volna Pat Cortina együttesén, mivel a másik mérkőzésen Ausztria legyőzte Németországot.
máj. 3
14:45
Magyarország elbúcsúzott a az első osztálytól (Behaviour)
A magyar jégkorong-válogatott vasárnap 5-1-es vereséget szenvedett a dán csapattól a svájci világbajnokságon, ezzel az utolsó forduló eredményétől függetlenül kiesett az élvonalból.
máj. 3
15:03
Teke: a női csapat megverte Szerbiát, a férfiak kikaptak tőle (She)
A május 14-től 23-ig a németországi Dettenheimben sorra kerülő teke-világbajnokságra való felkészülés keretében a magyar női válogatott 6:2-re megverte Szerbia legjobbjait.
máj. 3
15:03
Vereség a dánoktól, búcsú az élvonaltól (Metropol)
Búcsúzott az élvonaltól a magyar jégkorong-válogatott, miután a bennmaradásért rendezett vasárnapi mérkőzésen 5-1-re kikapott Dániától a svájci világbajnokságon.
máj. 3
15:05
MLSZ-közgyűlés: Blatter és Platini emlékérmeket adott át (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi (FIFA) és Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnökének jelenlétében kezdődött meg vasárnap a szombaton felavatott telki edzőközpontban a magyar szövetség (MLSZ) évi rendes közgyűlése, melyen mindkét sportdiplomata köszöntő beszédet mondott, majd emlékérmeket adtak át.
máj. 3
15:07
Jégkorong: megvan a lehetséges ellenfelek sora a divízió 1-ben (She)
Néhány perccel ezelőtt 5–1-es dán győzelemmel zárult a magyar jégkorong-válogatott utolsó előtti meccse, ami egyben azt jelenti, hogy a mieink kiestek és jövőre csak a divízió 1-es vb-n vehetnek részt.
máj. 3
15:21
Jégkorong-vb: a bírók megalapozták a végeredményt – Kangyal (She)
A magyar jégkorong-válogatott 5–1-es vereséget szenvedett Dániától a Svájcban zajló világbajnokságon, ezzel kiesett az A-csoportból. Kangyal Balázs csapatkapitány szerint a játékvezetők erősen befolyásolták a találkozó végkimenetelét.
máj. 3
15:23
MotoGP: Rossi az idénybeli első győzelmét aratta Jerezben (She)
Valentino Rossi győzelmét hozta a gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíja a MotoGP-kategóriában. Az olasz kiválóság a hazaiak reménységét, Dani Pedrosát utasította maga mögé, míg a harmadik helyen az ausztrál Casey Stoner végzett.

Keresés