2009. május 27. szerda

máj. 27
3:03
Kényszermunkán Janics és Kovács (Blikk)
SZOLNOK – Beadták derekukat a női kajakválogatott tagjai, a két olimpiai bajnok, Janics Natasa (26), Kovács Katalin (33), valamint az ötkarikás ezüstérmes Kozák Danuta (22) tegnap mégis edzésre jelentkezett Szolnokon. Ugyan Szegeden szerettek volna készülni a jövő heti Világkupaviadalra, ám Storcz Botond (34) szövetségi kapitány kizárást helyezett kilátásba, ha nem engedelmeskednek.
máj. 27
3:07
Viola káosz Újpesten (Blikk)
BUDAPEST – Napról napra változik Szentes Lázár (53) helyzete az újpesti focicsapatnál. A mostani bajnokságban biztosan ezüstérmet szerző lila-fehérek vezetőedzője szombaton, a Győr elleni 4-3-as vereség után elbúcsúzott játékosaitól.
máj. 27
3:11
Czink is nyert a Roland Garroson (Blikk)
Szávay Ágihoz hasonlóan győzelemmel kezdett a Roland Garroson
máj. 27
3:15
Bajban a Diósgyőr (Blikk)
MISKOLC – Felszámolás fenyegeti a DVTK futballcsapatát, de az együttes ügyvezetője optimista annak ellenére, hogy megindulhat az eljárás a klub ellen, s így elvesztheti élvonalbeli licencét.
máj. 27
5:06
Messi vagy Ronaldo lesz Róma császára? (Infostart)
Álomdöntő - nincs ennél jobb jelző a Manchester United és a Barcelona szerdai Bajnokok Ligája fináléjára. Rómában a friss angol és a spanyol bajnok csap össze, valamint összemérheti tudását a futball jelenlegi két legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi.
máj. 27
6:42
A nagy csata! Manchester negyedszer vagy a Barcelona harmadszor? (Behaviour)
A címvédő Manchester United találkozik szerda (ma) este Rómában az FC Barcelona csapatával a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében.
máj. 27
6:44
Hoppá! Nem rendeznék meg 2012-től a Magyar Nagydíjat? (Behaviour)
Nem rendeznék meg Magyarországon a Forma-1 Magyar Nagydíjat, ha az a Pénzügyminisztériumon (PM) és az Önkormányzati Minisztériumon múlna - írta a Világgazdaság.
máj. 27
7:15
NBA: az Orlando Magic egy győzelemre került a nagydöntőtől (She)
A Magic ismét legyőzte hazai pályán a Cleveland Cavalierst, így egy győzelemre került a nagydöntőbe kerüléstől. A Dwight Howard vezette Orlando a hosszabbításban győzött 116–114-re a 44 pontig jutó LeBron James csapata ellen.
máj. 27
7:17
NHL: a Penguins idén újra megküzdhet a Stanley-kupáért (She)
A Pittsburgh Penguins nem várt sokat a döntéssel: már a Carolina Hurricanes elleni negyedik mérkőzésen kiharcolta a nagydöntőbe kerülést, miután magyar idő szerint szerda hajnalban 4–1-re legyőzte a Carolinát.
máj. 27
7:18
Hajó, ha nem jó, Janics és Kovács Szolnokon együtt edzett Fábiánnéval (Behaviour)
Ha a gerillamarketinget valaha oktatni fogják a világban, akkor a kajak-kenu szövetség e heti teljesítménye nyilván benne lesz a programban. A szegedi Világkupa ugyan csak a jövő hét végén rajtol, de már jóval az első lapátolás előtt minden a viadalról szól, holott ezt a fejezetet nem előzte meg precíz reklámkampány. Elég volt ehhez Fábiánné, Storcz, Kovács, Janics és a szakág zűrös utolsó 48…
máj. 27
7:51
Formula–1: nem rendeznék meg 2012-től a Magyar Nagydíjat (She)
Nem rendeznék meg Magyarországon a Formula–1-es Magyar Nagydíjat, ha az a Pénzügyminisztériumon (PM) és az Önkormányzati Minisztériumon múlna – írta a Világgazdaság.
máj. 27
8:27
Gyász: meghalt Mike Tyson balesetet szenvedett kislánya (She)
Meghalt Mike Tyson korábbi nehézsúlyú amerikai profi ökölvívó-világbajnok négyéves kislánya, akinek nyaka köré véletlenül zsinór tekeredett – közölte kedden Phoenix város rendőrségének szóvivője.
máj. 27
8:27
Manchester negyedszer vagy Barcelona harmadszor? (Metropol)
A címvédő Manchester United találkozik este Rómában az FC Barcelona csapatával a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében.
máj. 27
8:29
Nyíregyháza: Várhidi Péter lehet a csapat új vezetőedzője (She)
Új vezetőedzővel kezdi a nyári felkészülést a Nyíregyháza: a Szabó Andrást váltó Tajti József az idény végéig kapott megbízást, s bár teljesítette a megnevezett célt, és bent tartotta a Spartacust, az őszt már új szakvezetővel tervezi a klubvezetőség. A hírek szerint a korábbi szövetségi kapitány, Várhidi Péter a fő esélyes a posztra.
máj. 27
8:31
Videó: így ünnepelte hetedik kupagyőzelmét a Honvéd (She)
Az idegenben szerzett előnyt (0–1) hazai pályán megtartotta a Honvéd a Győr elleni Magyar Kupa-döntő visszavágóján, így a gól nélküli döntetlen után magasba emelhette a csapat a trófeát.
máj. 27
9:03
Brazília: kedvencük játékosaira támadtak a Fluminense drukkerei (She)
Mintegy harminc szurkoló zavarta meg a Fluminense keddi edzését, ami csak a biztonsági erők közbelépése után folytatódhatott. A futballistákat előbb csak a lelátóról ócsárolták a gyenge eredmények miatt dühös drukkerek, majd a pályára szaladtak, ahol egyikük megütötte Diguinhót, a csapat egyik középpályását.
máj. 27
9:03
A Pittsburgh kisöpörte a Carolinát a Keleti-főcsoportban (Metropol)
A tavaly Stanley Kupa-döntős Pittsburgh Penguins megverte a Carolina Hurricanes csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga Keleti főcsoportjának fináléjában, miután a negyedik, idegenbeli meccsen is legyőzte riválisát, ezzel 4-0-ra megnyerve a párharcot.
máj. 27
9:21
Bajnokok Ligája: a világválság jótékony hatással van a BL-re (She)
A ma esti Bajnokok Ligája-döntőn majdnem mindenki nyer, legalábbis a két résztvevő csapat, a szervezők és a szponzorok biztosan jól járnak anyagilag, és remélhetőleg a szurkolók is elégedettek lesznek.
máj. 27
9:23
BL-döntő: Pires szerint Henry az Arsenalért is küzd ma este (She)
Robert Pires, Thierry Henry korábbi csapattársa az Arsenalban elmondta, úgy véli, hogy a Barcelona francia támadója az „ágyúsokért” is küzd majd a Manchester United elleni, ma esti BL-döntőben.
máj. 27
9:39
Blog: sajnos kiderül, kire hasonlít Serena Williams (She)
Újabb írással jelentkezett az NSO blogzónájában a Roland Garrosról tudósító Bálint Mátyás. A Nemzeti Sport újságírója ismét megosztja személyes élményeit az olvasókkal.
máj. 27
9:41
Gyász: elhunyt Lakat Jenő, a Dorog volt NB I-es játékosa (She)
Lakat Jenő, a hajdani Dorogi Bányász NB I-es csapatának volt kiváló labdarúgója 73 éves korában, rövid, súlyos betegségben elhunyt.
máj. 27
9:57
Ökölvívás: három magyar negyeddöntős a junior-vb-n (She)
Három magyar jutott el a negyeddöntőig a jereváni junior-világbajnokságon.
máj. 27
9:59
Sportlövészet: Eiselt sportpisztolyban nem jutott döntőbe (She)
Eiselt Judit sportpisztolyban sem váltotta meg a világot a milánói vk-n, az alapversenyben a 30. helyen végzett, így nem jutott döntőbe.
máj. 27
10:15
Brazília: a hajhúzogató Ronaldót egy meccsre tiltották el (She)
Egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Ronaldo, aki a Botafogo elleni mérkőzésén dulakodott Fahellel, az ellenfél játékosával, akinek a haját is meghúzta.
máj. 27
10:17
BL-döntő: Capello szerint az Internek ott kellene lennie ma Rómában (She)
Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, hogy az Inter bejuthatott volna a Bajnokok Ligája döntőjébe.
máj. 27
10:18
Ronaldót egy meccsre eltiltották hajcibálásért (Behaviour)
Egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott kedden a brazilok háromszor is a világ legjobbjának választott labdarúgója, Ronaldo, amiért védője haját rángatta, és bele is csípett ellenfelébe.
máj. 27
10:19
BL-döntő: 85 repülő indult Rómába 15 ezer Barca-szurkolóval (She)
Spanyol hírügynökségi jelentések szerint ma reggel 85 repülő indult el Rómába az El Prat repülőterről.
máj. 27
10:33
Ralikrossz: éjszakai futam a máriapócsi Rabócsiringen (She)
A sportágban a világon elsőként Magyarországon rendeznek éjszakai ralikrosszfutamot június 20-án a máriapócsi Rabócsiringen.
máj. 27
10:51
Hegyikerékpár: a legjobb csapat a Multivan Merida Team (She)
Továbbra is dominál a mountain bike XCO világkupasorozatban a Multivan Merida Team, ezúttal ketten állhattak Madridban dobogóra a csapatból. A magyar kerékpársport rajongóknak is érdemes egyre fokozottabb figyelemmel kísérni a csapat szereplését, mivel júliusban hazánkban is láthatjuk versenyezni a csapat sztárjait a jubileumi MVM Duna Maratonon. A madridi futamon ezúttal a svájci Ralph Naef és a…
máj. 27
11:45
Hertha: Dárdai Pál egy évvel meghosszabbítja szerződését (She)
Bár végleges megállapodás még nem született, a német Bild szerint Dárdai Pál egy évvel meghosszabbítja az idén nyáron lejáró szerződését, így marad a Herthánál.
máj. 27
11:47
Liverpool: Ryan Babelre nincs szüksége Rafa Beníteznek (She)
Az angol élvonalban második helyen végző Liverpool csapatának menedzsere, Rafa Benítez kijelentette: mivel csapatának nincs pénze új játékosok igazolására, ezért néhány labdarúgót eladna, hogy így teremtsen fedezetet az érkezőkre.
máj. 27
12:03
Real Madrid: nyomozók szállják meg a „királyi gárda” irodáit (She)
Az ügyészi nyomozóiroda átvizsgálja a Real Madrid elmúlt néhány évi könyvelését a csalással vádolt Ramón Calderón ügye miatt.
máj. 27
12:06
BL-döntő: a győztes 110 millió euróval gazdagodhat (Behaviour)
A labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai döntőjének győztese legalább 110 millió eurót kasszírozhat sikerével - legalábbis ez derül ki a MasterCard által készített tanulmányból.
máj. 27
12:39
NHL: 44 évesen elhunyt Peter Zezel, a Flyers egykori ásza (She)
Ritka vérbetegségben, 44 éves korában életét vesztette Peter Zezel, az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) több csapatában is megforduló korábbi csatár. Zezel 1984-ben, 19 évesen került a ligába, pályafutása legszebb időszakát első csapatában, a Philadelphia Flyersnél töltötte, újoncévében rögtön eljutott a Stanley-kupa döntőjéig, amelyben végül az Edmonton Oilers nyert.
máj. 27
12:41
Póker: a legnagyobb profiknak a legnagyobb tét sem elég (She)
Két online profi, Tom „Durrrrr” Dwan és Ilari „Ziigmund” Sahamies nem elégedett a legjelentősebb internetes partikkal, így emeltek egy kicsit a téten.
máj. 27
12:43
Öttusa: Balogh hivatalosan is bejelentette visszavonulását (She)
máj. 27
12:54
Megkéseltek egy manchesteri drukkert Rómában (Infostart)
Megkéseltek szerda hajnalban egy brit szurkolót a Manchester United-Barcelona labdarúgó Bajnokok Ligája római döntőjét megelőzően.
máj. 27
12:57
BL-döntő: combon szúrtak egy brit szurkolót Rómában (She)
Az olasz rendőrség beszámolója szerint ma hajnalban megkéseltek egy brit szurkolót Rómában.
máj. 27
12:59
Serie A: Quaresma nem kér a Genoából, az Internél maradna (She)
Bár Enrico Preziosi, a Genoa labdarúgócsapatának elnöke kedden bejelentette, hogy Ricardo Quaresma náluk folytatja pályafutását, egyáltalán nem biztos, hogy ez így is lesz.
máj. 27
13:15
Sunderland: amerikai üzletember lesz a főtulajdonos (She)
A tavaly szeptemberben 30 százalékos részesedést vásároló Ellis Short lesz a Sunderland főtulajdonosa. A texasi üzletember hatalomátvételét Niall Quinn, Fülöp Márton klubjának elnöke nagy örömmel kommentálta.
máj. 27
13:17
Roland Garros: két könnyű játszmában jutott tovább a világelső (She)
A Párizsban zajló francia nemzetközi teniszbajnokságon könnyedén jutott a második fordulóban az orosz világelső, Dinara Szafina, miután 6:1, 6:1-re felülmúlta honfitársát, Vitalija Djacsenkót. A 27. helyen kiemelt és szintén orosz Anasztaszija Pavljucsenkova a francia Julie Coint győzte le, a 25. helyen kiemelt kínai Li Na a svájci Tímea Bacsinszky ellen jutott tovább.
máj. 27
13:33
Milan: Maldini sérelmezi, hogy a klub nem állt ki mellette (She)
Érthetően nem esett jól Paolo Maldininek, hogy utolsó, San Siróban játszott mérkőzésén (a Milan 3–2-re kikapott a Romától) a szurkolók egy (kis) csoportja kritizálta őt. A legjobban mégsem ez bántja a 40 éves kapitányt, hanem klubja közönyössége.
máj. 27
13:35
Roland Garros: Szávay Ági könnyen került a harmadik körbe (She)
A francia nemzetközi teniszbajnokság női egyesének második fordulójában a világranglista 31. helyén álló Szávay Ágnes fogadta a 49. helyen rangsorolt orosz Jelena Vesznyinát. Az orosz lány azonban nem igazolta az előzetes várakozásokat, Szávay könnyen vágott vissza a tavalyi miami torna elődöntőjében elszenvedett kudarcért.
máj. 27
13:48
Nem nevetve, de fegyelmezetten edzenek kajakos lányaink (Infostart)
Eldőlt, hogy a szövetségi kapitány elképzeléseinek megfelelően azonos helyszínen, Szolnokon készül a magyar női kajak-kenu válogatott összes tagja a jövő hétvégi szegedi Világkupa-versenyre. Storcz Botond felkérésére a négyes munkáját az a Fábiánné Rozsnyói Katalin irányítja, akit az olimpia előtti időszakban több klasszis tanítványa, így Janics Natasa és később Kovács Katalin is elhagyott.
máj. 27
14:06
Szávay menetel a Roland Garroson (Infostart)
Bejutott a harmadik fordulóban a 29. helyen kiemelt Szávay Ágnes a francia nyílt teniszbajnokságon.
máj. 27
14:09
F1: Richards az utolsó pillanatban dönti el, indít-e csapatot (She)
David Richards, az Aston Martin autógyártó cég elnöke egy német lapnak elmondta, csak az utolsó pillanatban dönti el, hogy nevez-e csapatot a 2010-es Formula–1-es világbajnoki sorozatra.
máj. 27
14:27
Roland Garros: Czink Melinda párosban nem folytatja (She)
A francia nemzetközi teniszbajnokságon kiesett a női párosok küzdelmeiből Czink Melinda, miután társával, a dél-afrikai Natalie Grandinnel két szettben vereséget szenvedett az első számú kiemelt Cara Black, Liezel Huber párostól az első fordulóban. Czinkék az első szettet 6:3-ra veszítették el, a másodikban pedig már 5:4-ről még át is vették a vezetést 6:5-re, ám végül hiába voltak közel a…
máj. 27
14:27
Szávay hengerelt a második fordulóban (Metropol)
A 29. helyen kiemelt Szávay Ágnes bejutott a harmadik fordulóba a francia nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán villámgyőzelmet aratott az orosz Jelena Vesznyina felett.
máj. 27
14:29
NBA: a bostoni Kevin Garnettet megműtötték, az ősszel tér vissza (She)
Az NBA-ben szereplő Boston Celtics klasszisát, a csapattal tavaly bajnoki címet nyerő Kevin Garnettet megoperálták, előreláthatóan a következő szezon elején térhet vissza.
máj. 27
14:42
BL-döntő Rómában: szigorú biztonsági intézkedések fogadják a szurkolókat (Infostart)
Ünnepi a hangulat Rómában a ma esti Bajnokok Ligája futballdöntő előtt, amelyen a Manchester United és a Barcelona sztárjai csapnak össze. Az olasz fővárosban masszív biztonsági intézkedéseket vezettek be még a 67 ezer jeggyel rendelkező, és további több ezer jegy nélküli drukker érkezése előtt. Erősen korlátozzák például az alkoholfogyasztást.

Keresés