2009. május 24. vasárnap

máj. 24
5:45
Több ezren ünnepelték a Loki focistáit (Blikk)
DEBRECEN ‒ ,,Azt beszéli már az egész város, Diósgyőrben bajnok lett a cívisváros” – ezzel a rigmussal fogadták a kitartó debreceni szurkolók a Diós győrből péntek éjjel hazatérő DVSC-TEVA labdarúgóit.
máj. 24
5:47
Palik László: egynapos száguldás (Blikk)
NÜRBURG ‒ Körülbelül 25 kilométer hosszú pálya, 180 kanyar, 170 autó és több mint 200 ezer érdeklődő – az év egyik legveszélyesebb viadala kezdődött tegnap délután négy órakor.
máj. 24
5:49
Kovács Ági a fellegekben (Blikk)
DUNAKESZI ‒ Olimpiai bajnok, EB- és vb-győztes úszónőnk kipróbálta, milyen érzés Besenyei Péter (52) műrepülő-világbajnokkal a magasban szárnyalni.
máj. 24
8:09
NHL: a Carolina otthonában is győzött a Pittsburgh Penguins (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában a Pittsburgh Penguins idegenben 6–2-re legyőzte a Carolina Hurricanest, így összesítésben 3–0-ra vezet a Keleti főcsoport döntőjében. Mivel a párharc az egyik fél negyedik győzelméig tart, így a Pittsburgh karnyújtásnyira került attól, hogy biztosítsa helyét a fináléban.
máj. 24
9:03
Férfi vízilabda Euroliga: két magyar győztese van a sorozatnak (She)
A Kiss Gergely és Steinmetz Ádám személyében két magyar olimpiai bajnokot is felvonultató montenegrói Primorac Kotor nyerte a vízilabdázók elitsorozata, az Euroliga négyes döntőjét.
máj. 24
9:21
Éhségsztrájkba kezdett egy futballcsapat (Metropol)
Éhségsztrájkba kezdett egy, a portugál harmadik vonalban szereplő futballcsapat összes játékosa, mert már hat hónapja nem kaptak fizetést.
máj. 24
10:15
Kiss Gergelyék csapata nyerte az Euroligát (Metropol)
A Kiss Gergely és Steinmetz Ádám személyében két magyar olimpiai bajnokot is felvonultató montenegrói Primorac Kotor nyerte a vízilabdázók elitsorozata, az Euroliga négyes döntőjét.
máj. 24
10:48
Overdose már százmilliókat hozott (Infostart)
Minimum 10 éves tudatos piacépítő marketing kampányt spórol meg Overdose a hazai lóversenysportnak - írta egy lovas blog. A magyar csodaló olyan hihetetlen reklámerőt generál, amely több száz millió forint értékű tudatos marketing kampánnyal mérhető csak össze.
máj. 24
11:06
Meghökkentő fordulat Mourinho ügyében (Infostart)
Megállapodásra jutottak, így egy évvel meghosszabbítja szerződését az Internazionaléval José Mourinho, bár a portugál vezetőedző még nem írta alá az új kontraktust a labdarúgóklubbal - adta hírül vasárnapi számában a Corriere dello Sport.
máj. 24
11:09
Marseille: az Anderlecht szélsőjét szerződtetné az OM (She)
Az Olympique Marseille labdarúgócsapata francia sajtóértesülések szerint akár tízmillió eurót is adna Mbark Boussoufáért, a belga Anderlecht szélsőjéért.
máj. 24
11:09
Mourinho nem megy a Real Madridba (Metropol)
Megállapodásra jutottak, így egy évvel meghosszabbítja szerződését az Internazionaléval José Mourinho.
máj. 24
12:03
Portugália: továbbra is éhségsztrájk a harmadik ligás csapatnál (She)
Folytatják éhségsztrájkjukat a portugál harmadosztályú Rio Maior labdarúgói, akik már fél éve nem kaptak fizetést.
máj. 24
12:05
Videó: nézze meg a Győr-Újpest találkozó hét gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az év egyik legjobb meccsén a Győri ETO 4–3-ra győzött az Újpest ellen a Soproni Liga 29. fordulójában. Az Újpest kétszer is vezetett két góllal, ám a Rába-partiak a második félidőben mutatott játékukkal és Rati Alekszidze utolsó pillanatban lőtt találatával 4–3-ra nyertek. Íme, a találkozó összefoglalója videón!
máj. 24
12:21
Serie B: hat métert esett a Vicenza 19 éves drukkere, nem élte túl (She)
Elhunyt az olasz másodosztályú Vicenza labdarúgócsapatának egy 19 éves szurkolója, Eugenio Bertolon, aki a szombati, AC Parma elleni mérkőzésen hat métert zuhant a Tardini-stadion kerítéséről.
máj. 24
12:39
Udinese: chilei válogatott támadó érkezik a nyáron (She)
Az Udinese labdarúgócsapata szerződteti a chilei válogatott fiatal csatárát, Fabián Orellanát.
máj. 24
12:41
Internazionale: José Mourinho hosszabbított - lapértesülés (She)
Hosszú távra tervez José Mourinho az Internazionale csapatánál: olasz lapértesülések szerint a portugál szakember új szerződést írt alá az olasz bajnok fekete-kékeknél.
máj. 24
12:57
Hegymászás: a magyar expedíció már Katmandu felé tart (She)
A „Magyarok a Világ Nyolcezresein" csapata már napokkal ezelőtt elhagyta a Manaslu 4860 méter magasan álló alaptáborát. Jelenleg Katmandu felé tartanak.
máj. 24
13:15
Strandfoci: nagy csata után 4. a magyar válogatott (She)
Hatalmas csatában, emelt fővel veszített a magyar válogatott a római Európa-kupa bronzmérkőzésén a világklasszisokkal teletűzdelt portugálok ellen.
máj. 24
13:33
Kézilabda: online statisztika a Veszprém-Szeged döntőn (She)
A férfi NB I főszponzora, a Magyar Kézilabda-szövetség, valamint egy online statisztikával foglalkozó cég együttműködésének köszönhetően vasárnap az interneten, valós időben is nyomon követhető a Veszprém–Szeged bajnoki döntő harmadik mérkőzésének teljes statisztikai arzenálja.
máj. 24
13:51
Rali-vb: a finn Latvala legyőzte Loeböt Szardínián (She)
A finn Jari-Matti Latvala megtörte Sebastien Loeb egyeduralmát a rali világbajnokságon, miután Mikko Hirvonent és a francia címvédőt megelőzve diadalmaskodott a Szardínia-ralin.
máj. 24
14:09
Formula-1: élőben a Monacói Nagydíj az NSO-n! (She)
Megkezdődött az 56. Monacói Nagydíj, kövesse nyomon élőben az NSO szöveges közvetítésében.
máj. 24
14:09
Meghalt egy olasz futballszurkoló (Metropol)
Lezuhant a parmai stadion egyik pilléréről és meghalt egy 19 éves Vicenza-szurkoló a szombati olasz másodosztályú bajnoki mérkőzés közben.
máj. 24
14:24
Férfi kézilabda NB I: Bajnok a Veszprém (Infostart)
A férfi kézilabda NB I döntősorozatának 3. mérkőzésén: Veszprém-Szeged 30-29 (17-13).
máj. 24
14:27
Férfi kézilabda NB I: megvédte bajnoki címét a Veszprém (She)
Megszerezte története 17. bajnoki címét az MKB Veszprém csapata, miután nagy csatában, 30–29-re legyőzte a Pick-Szegedet a férfi kézilabda bajnoki döntő harmadik mérkőzésén. A Veszprém 3–0-ra nyerte meg az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcot, és vesztett pont nélkül végzett a pontvadászat élén.
máj. 24
14:45
Premjer-liga: Huszti csereként játszott, a Zenit kikapott (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 10. fordulójában Huszti Szabolcs csapata, a Zenit Szentpétervár 1–0-s vereséget szenvedett a Dinamo Moszkva otthonában. A magyar légiós csereként kapott lehetőséget, 17 percet töltött a pályán.
máj. 24
15:03
Országúti kerékpár: Valverde nyerte meg a Katalán körversenyt (She)
A spanyol Alejandro Valverde nyerte meg a kerékpáros Katalán körversenyt, melynek utolsó, 110.8 kilométeres szakaszát vasárnap teljesítette a mezőny Sant Cugat és a montmelói Formula–1-es pálya között. Az utolsó etapon az új-zélandi Greg Henderson végzett az élen.
máj. 24
15:03
Bajnok az MKB Veszprém (Metropol)
Megvédte bajnoki címét az MKB Veszprém a Budapest Bank férfi kézilabdaligában, miután a döntőben harmadszor is nyert a Pick Szeged ellen.
máj. 24
15:36
Veszprém: "Ez a siker Marian Cozmáé is" (Infostart)
Megvédte bajnoki címét az MKB Veszprém a Budapest Bank férfi kézilabdaligában, miután a döntőben harmadszor is nyert a Pick Szeged ellen. A szurkolók a lefújás után a február 8-án meggyilkolt Marian Cozma nevét kiáltozták, a csapat ugyanis megfogadta, hogy az elhunyt román beállós emlékére megnyeri a bajnokságot.
máj. 24
15:39
Német válogatott: Robert Enke utazhat a csapattal Kínába (She)
A Hannover kapusa, Robert Enke ott lehet a német válogatottal a csapat ázsiai túráján.
máj. 24
15:54
Monacói Nagydíj: Ismét Button győzött (Infostart)
A világbajnoki pontversenyben éllovas brit Jenson Button (Brawn GP) nyerte a Formula-1-es Monacói Nagydíjat, a világbajnokság hatodik futamát. A brit pilótának ez volt idén az ötödik győzelme. A második helyen a másik Brawn GP-versenyző, Rubens Barrichello végzett, míg a harmadik a ferraris Kimi Räikkönen lett.
máj. 24
15:57
Monacói Nagydíj: Button ötödik versenyét nyerte meg a szezonban (She)
Szokásos Monacói Nagydíj, szokásos 2009-es végeredménnyel: a kevés előzést hozó Formula–1-es futamon Jenson Button (Brawn GP) diadalmaskodott csapattársa, Rubens Barrichello előtt. A 3. és 4. helyre a két Ferrari futott be Räikkönen, Massa sorrendben, Webber, Rosberg, Alonso és Bourdais szerzett még pontot.
máj. 24
15:57
Megszenvedett a győzelemért a címvédő a Roland Garroson (Metropol)
Két óra két perc alatt, keserves csatában, végig szenvedve sikerült csak nyernie vasárnap, az első fordulóban a címvédő Ana Ivanovicnak a világrangsorban 44. olasz Sara Errani ellen a francia nyílt teniszbajnokságon.
máj. 24
15:59
Kajak-kenu: Volein volt a legjobb magyar a poznani Vk-n (She)
A kenu egyesek között szereplő Volein Viktor volt a legjobb magyar a Poznanban rendezett gyorsasági kajak-kenu Világkupa-versenyen.
máj. 24
16:15
League One: a hajrában fordított és feljutott a Scunthorpe (She)
A Scunthorpe jutott fel az angol labdarúgó másodosztályba (Championship), miután 1–2-ről a hajrában 3–2-re fordítva legyőzte a Millwall csapatát a Wembleyben rendezett playoff-döntőn.
máj. 24
16:15
Monacóban is Button győzött (Metropol)
A Brawn GP újabb kettős győzelmével fejeződött be vasárnap a Forma-1-es Monacói Nagydíj: a pontversenyben éllovas brit Jenson Button végzett az élen és a brazil Rubens Barrichello lett a második.
máj. 24
16:17
Bayern München: a jövő héten tárgyalnak Gomez átigazolásáról (She)
Uli Hoeness, a Bayern München klubmenedzsere elmondta: a jövő héten megkezdik a tárgyalásokat a VfB Stutgarttal Mario Gomez átigazolásával kapcsolatban.
máj. 24
16:33
Roland Garros: Hewitt és Szafin is továbbjutott a 2. körbe (She)
Lleyton Hewitt hatalmas, ötszettes küzdelemben, Marat Szafin sima három játszmában lépett tovább a 2. fordulóba a Roland Garroson.
máj. 24
16:51
Ismét Button diadalmaskodott (Blikk)
A Brawn GP újabb kettős győzelmével fejeződött be vasárnap a Forma-1-es Monacói Nagydíj: a pontversenyben éllovas brit Jenson Button végzett az élen és a brazil Rubens Barrichello lett a második.
máj. 24
17:09
Formula-1: Lewis Hamiltonnak Rocky egy mondata járt a fejében (She)
A nemrég, Jenson Button diadalával véget ért Formula–1-es Monacói Nagydíjat követően a 12. helyen végző Lewis Hamilton elárulta, a számára nem túl jól sikerült futam alatt folyamatosan a Rocky-filmek főszereplőjének egy mondata járt a fejében.
máj. 24
17:24
"A Barcelona kiváló támadójátéka az európai futball nagy ajándéka" (Infostart)
Jobbnak véli a Barcelona futballistáit egyénileg, ugyanakkor a Manchester United csapatjátékát legalább annyira értékeli Hegyi Iván, a Népszabadság főmunkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában álomdöntőnek nevezte a két csapat szerdai összecsapását, a Bajnokok Ligája döntőjét.
máj. 24
17:27
Serie A: vereséggel búcsúzott a San Sirótól Maldini (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának (Serie A) 37. fordulójában az AS Roma idegenben verte meg 3–2-re az AC Milan együttesét.
máj. 24
18:03
Duatlon: felnőtt bronzérem, junior győzelem női váltóban az Eb-n (She)
A Szalay Szandra, Varga Réka, Kovács Zsófia trió a felnőtteknél bronz-, a Pap Eszter, Balogh Barbara, Dudás Eszter hármas a junioroknál aranyérmes lett női váltóban a Lágymányosi-öbölben zajló duatlon Európa-bajnokságon.
máj. 24
18:05
Fogathajtás: Jámbor és Kovács nyert a magyar derbin (She)
Az egyesfogatok versenyében Jámbor Vilmos, a ketteseknél Kovács Csaba győzött vasárnap, a Lukácsházán rendezett magyar derbin.
máj. 24
18:21
Római siker Maldini búcsúmeccsén (Metropol)
Az AS Roma nagy csatában nyert az AC Milan otthonában, az olasz labdarúgó-bajnokság 37., utolsó előtti fordulójának vasárnapi rangadóján.
máj. 24
18:39
Női kosárlabda: ismét kikapott a válogatott Moszkvában (She)
A szombati, 19 pontos vereségét követően vasárnap is kikapott, de már csak nyolc ponttal a magyar női kosárlabda-válogatott az orosz csapattól a júniusi Európa-bajnokságra készülő együttesek mérkőzésén, Moszkvában. A jövő hónapban esedékes lettországi Eb-n címvédőként induló oroszok szombaton 61-42-re nyertek. A magyar együttes további felkészülési találkozókat követően június 7-én játssza első…
máj. 24
18:39
Ismét kikapott a Rátgéber-csapat (Metropol)
A szombati vereségét követően vasárnap is kikapott, de már csak nyolc ponttal a magyar női kosárlabda-válogatott az orosz csapattól Moszkvában.
máj. 24
18:41
Férfi vízilabda ob I: Vargáék visszavették a pályaelőnyt (She)
A férfi vízilabda-bajnokság döntőjének második mérkőzését a Vasas az Eger otthonában nyerte meg 10–9-re, s ezzel 1–1-re alakította az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharcot. A találkozó legjobbja az öt gólig jutó Varga Dániel volt.
máj. 24
18:43
Videó: Maldini vereséggel végződő, gólgazdag búcsúmeccse (She)
A Milan hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedett a Roma ellen Paolo Maldini utolsó San Siróban játszott tétmérkőzésén. Nézze meg a találkozó öt gólját videón!
máj. 24
18:57
Tenisz: veresége után Loit bejelentette visszavonulását (She)
Hazai közönség előtt búcsúzott a versenyszerű teniszezéstől Emilie Loit, aki a svájci Timea Bacsinszkytől elszenvedett első fordulós vereségét követően, a párizsi Roland Garroson jelentette be, hogy befejezi pályafutását.
máj. 24
19:12
Egyenlített a Vasas Egerben (Infostart)
A címvédő Vasas egy góllal nyert az Eger otthonában a férfi vízilabda ob I döntősorozatának második, vasárnapi mérkőzésén, így 1-1-re egyenlített.

Keresés