2009. május 26. kedd

máj. 26
0:03
Internazionale: José Mourinho 2012-ig hosszabbított (She)
Az olasz bajnok Internazionale labdarúgócsapata hétfő este nyilvánosságra hozta, hogy az együttest irányító José Mourinho 2012 júniusáig meghosszabbította szerződését.
máj. 26
0:39
Arsenal: „Az ősszel úgy játszottam, mint egy amatőr” - Bendtner (She)
Az Arsenal csatára, Nicklas Bendtner elismerte, hogy pocsék formában futballozott a 2008–2009-es szezon első felében.
máj. 26
1:33
Bajnokok Ligája: Barcelona és Man. United - együtt a gyermekekért (She)
A szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája fináléjában érdekelt Barcelona és Manchester United közösen vesz részt a világ legnagyobb gyermekvédelmi szervezete, az Egyesült Nemzetek Gyermekalapjának (UNICEF) kampányában, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet napjaink egyik legnagyobb veszélyére, az AIDS-re, illetve okozójára, a HIV-vírusra.
máj. 26
3:03
Ultimátum az olimpiai bajnokoknak (Blikk)
Váratlan fordulatot vett az újabb kajakháború, amelynek érintettjei a női csapat tagjai, élükön a két olimpiai bajnokkal, Janics Natasával (26) és Kovács Katalinnal (33).
máj. 26
3:07
Győztes vesztesek Gerák (Blikk)
LONDON – Gera a foci-Európa-ligára készül, Halmosi és Fülöp klubja élvonalban maradt Angliában.
máj. 26
3:11
Kié lesz a Magyar Kupa? (Blikk)
BUDAPEST – Visszaszerezheti ma (18.30, Sport1) a Magyar Kupát a Honvéd labdarúgócsapata.
máj. 26
3:15
Talmácsi: Viszlát, Aspar! (Blikk)
BUDAPEST – Hiába utazott hazánkba Jorge Martínez Aspar (47), nem sikerült megegyeznie Talmácsi Gáborral (27).
máj. 26
3:19
Szávay Ági dupla sikere (Blikk)
PÁRIZS – Két csatát is nyert tegnap Szávay Ágnes (20) a francia nyílt teniszbajnokság első fordulójában női egyesben.
máj. 26
4:36
"Marian Cozma elvesztése feldolgozhatatlan sokként ért bennünket" (Behaviour)
Kirívóan optimista, mindig napra és tettre kész, legújabban pedig az MKB Veszprém férfi kézilabdásaival írt történelmet, miután a sportágban a rájátszás bevezetése óta még soha egyetlen csapat sem nyert pontveszteség nélkül bajnokságot. Mocsai Lajosnak ez is sikerült, ámbátor állítja: ilyen idényt még sehol nem élt át.
máj. 26
6:06
Talmácsi egy ideig nem lesz a tévében... (Behaviour)
Noha a szakítás ténye jó néhány napja ismert, Jorge Martínez, a Balatonring Team tulajdonosa, és Talmácsi Gábor, a jelenkori magyar motorsport első számú versenyzője adott még egy esélyt a megegyezésnek. Nem lett belőle semmi, így az istálló nélkül maradó Talma egy időre biztosan elköszön kedvenc sportjától.
máj. 26
6:57
NBA: sima denveri siker, egyenlített a Nuggets a Lakers ellen (She)
Négy mérkőzés után 2–2-re áll az NBA Nyugati főcsoportjának döntője, miután a Denver Nuggets 120–101-re legyőzte hazai pályán a Los Angeles Lakers csapatát. A szenzációsan lepattanózó, pontszerzésben Chauncey Billups és J. R. Smith vezette denveriek még azt is elbírták, hogy Carmelo Anthony pocsék, 3/16-os mutatóval zárt a mezőnyből.
máj. 26
6:59
Franciaország: Braille-írásos mezben tiszteleg a válogatott (She)
A 200 éve született feltaláló emlékére Braille-írásos mezben lép pályára egy júniusi mérkőzésen a francia labdarúgó-válogatott.
máj. 26
7:51
Egyesült Államok: életveszélyben Mike Tyson kislánya (She)
Életveszélyes állapotban szállították egy phoenixi kórházba Mike Tyson, az egykori ökölvívóklasszis hétéves kislányát, Exodust.
máj. 26
7:53
NBA: kínai befektetők vesznek tulajdonrészt a Cavaliersben (She)
A Hong Kong-i New World Development Company társaság 15 százalékos tulajdonrészt vásárol a Cleveland Cavaliers kosárlabdacsapatában, ha a liga „áldását adja” az üzletre.
máj. 26
8:27
Újpest: Mark Wotte neve is szerepel az edzőjelöltek között (She)
Hivatalosan egyelőre Szentes Lázár az Újpest vezetőedzője, de mint arról beszámoltunk, a Kecskemét jelenlegi szakvezetője, Tomiszlav Szivics lehet az utód, és a holland Mark Wotte is befutó lehet.
máj. 26
8:45
Szeged: két korábbi labdarúgót választottak díszpolgárrá (She)
A közelmúltban ünnepelte 110. születésnapját a szegedi labdarúgás, s ez alkalomból Szeged díszpolgáraivá választották a SZEAC egykori kiválóságait, a 80 esztendős Mészáros Károlyt és a 73 éves Nemes Istvánt.
máj. 26
8:45
Fair play a fociban, az életben (Metropol)
Fair play szabályrendszer (bíró nélküli játék), 14–18 év közötti korosztály, 8 fős vegyes csapatok, amelyek 4 fiúból és 4 lányból álltak – ezek lehetnének a hétvégi, a bosznia-hercegovinai Focában megtartott második Európai Utcai Foci Fesztivál főbb karakterjegyei, ha csak ennyiről szólna a rendezvény.
máj. 26
8:47
NHL: megbüntette a liga a bírókat kritizáló Quenneville-t (She)
Az NHL tízezer dollárra megbírságolta a játékvezetőket kritizáló chicagói vezetőedzőt, Joel Quenneville-t, aki a negyedik Red Wings–Blackhawks mérkőzés után mondott véleményt a „csíkos mezesekről”.
máj. 26
9:03
Blog: Sarapova nem tökéletes, Szávay oldottabb a szokásosnál (She)
Újabb írással jelentkezett az NSO blogzónájában a Roland Garrosról tudósító Bálint Mátyás. A Nemzeti Sport újságírója ismét megosztja személyes élményeit az olvasókkal.
máj. 26
9:05
MotoGP: Németh Balázs lehet Talma utódja a Balatonring Teamnél (She)
A gpone.com olasz motoros szaklap információi szerint Németh Balázs lehet Talmácsi Gábor utódja a Balatonring Team istállónál.
máj. 26
9:36
Szerződést hosszabbított José Mourinho (Infostart)
Egy évvel meghosszabbította szerződését, így 2012 júniusának végéig kötelezte el magát az Inter labdarúgócsapatához José Mourinho. A portugál szakember tavaly nyáron csatlakozott a milánói együtteshez, amelyet idén a bajnoki címig vezetett. Roberto Mancinit váltotta a kispadon.
máj. 26
9:39
Férfi kézilabda: a 40 éves Rosta Miklós ismét válogatott lesz (She)
Hajdu János szövetségi kapitány a sorozatos sérülések (Gál Gyula, Herbert Gábor) miatt a 40 éves Rosta Miklósra is számít az Eb-selejtezők előtt álló férfi kézilabda-válogatottnál. A szakember kihirdette keretét.
máj. 26
9:39
A világ legjobbjai ellen készülnek (Metropol)
Országos bajnokságra és világbajnokságra is készülnek úszóink: Gyurta Dániel és Cseh László és a magyar csapat többi tagja június 25–28. között még egymással versenyzik Egerben, július 18-tól azonban már a világ legjobbjai mellett állnak rajtkőre Rómá­ban.
máj. 26
9:42
Meghosszabbították Mourinho szerződését (Behaviour)
Egy évvel, 2012-ig meghosszabbította szerződését hétfő este José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője.
máj. 26
10:15
Inter: David Suazo szeretne visszatérni Mourinho csapatához (She)
Az Inter tavaly nyáron kölcsönadta hondurasi csatárát, David Suazót a Benficának. A sérüléssel bajlódó csatár ügynöke a Sportal.it olasz internetes portálnak elmondta, a 29 éves játékos az Internél képzeli el a jövőjét.
máj. 26
10:18
Íme Hajdu János kerete! (Behaviour)
Hajdu János, az Európa-bajnoki selejtezősorozatot pontveszteség nélkül vezető magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kedden kihirdette keretét az utolsó négy mérkőzésre.
máj. 26
10:20
Nagy kihívja Mesterházyt (Behaviour)
Nagy Tímea lesz a kihívója Mesterházy Attilának, a Sportegyesületek Országos Szövetsége pénteki tisztújító közgyűlésén.
máj. 26
10:30
Vb-aranyat várnak Cseh Lászlótól és Gyurta Dánieltől (Infostart)
Nagyon jót tett a több hónapos kihagyás a háromszoros olimpiai ezüstérmes Cseh Lászlónak - mondta az InfoRádiónak adott interjúban a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya. Kiss László a nagyobb edzőtáborok után bízik abban, hogy a Kőbánya SC sztárjával együtt 15-17 magyar versenyző indulhat két hónap múlva a római világbajnokságon. Az európai úszószövetség szakmai közvéleményének általános…
máj. 26
10:48
Edzőként térne vissza Manchesterbe a francia legenda (Infostart)
Szívesen lenne a Manchester United edzője Eric Cantona, a klub korábbi legendás játékosa. A 43 éves francia sztár másik célja, hogy az angol válogatott szövetségi kapitánya legyen.
máj. 26
10:51
Póker: kitiltották két online teremből a hibázó játékost (She)
Dan Martint a Pokerstars és a Full Tilt Poker online pókertermek tiltották ki, mert a felhasználó bizonyíthatóan két számlával játszott.
máj. 26
10:53
Nigéria: edzésen hunyt el a Wolves kapusa, Orobosa Adun (She)
Tragédia Nigériában: csapata edzésén hunyt el az élvonalbeli Warri Wolves kapusa, Orobosa Adun. A labdarúgó összeesett együttese gyakorlásán, és már hiába szállították kórházba, életét nem sikerült megmenteni.
máj. 26
11:12
Németh Balázs válthatja Talmácsit a Balatonring Teamnél (Behaviour)
Sajtóértesülés szerint Németh Balázs válthatja Talmácsi Gábor világbajnok gyorsaságimotorost a Balatonring Teamnél.
máj. 26
11:27
Ciprus: az Anorthosziszban köthet ki Émile Mpenza (She)
A ciprusi Anorthoszisz labdarúgócsapatába szerződhet a rutinos, 54-szeres belga válogatott támadó, Émile Mpenza.
máj. 26
11:45
Kajak-kenu: Janics és Kovács Fábiánnénál edzett Szolnokon (She)
Janics Natasa és Kovács Katalin ma délelőtt részt vett Fábiánné Rozsnyói Katalin edzésén Szolnokon – számolt be a hírről a delmagyar.hu.
máj. 26
11:45
Németh Balázs válthatja Talmácsit a Balatonring Teamnél (Metropol)
Sajtóértesülés szerint Németh Balázs válthatja Talmácsi Gábor világbajnok gyorsaságimotorost a Balatonring Teamnél. A nemzetisport.hu a gpone.com olasz szaklapra hivatkozva kedden arról számolt be, hogy a 21 éves versenyző indul vasárnap a csapat színeiben a mugellói Olasz Nagydíjon.
máj. 26
11:47
Roland Garros: eső szakította félbe Czink Melinda meccsét (She)
Czink Melinda nem sokkal azután, hogy elkezdte első mérkőzését az idei Roland Garroson, már vonulhatott is le a pályáról. Szerencsére nem történt semmi baj teniszezőnkkel, csak az eső eredt el Párizsban. Czink ellen 3:2-re vezet a lett Anastasija Sevastova az első szettben, a magyar lány adogatásánál 15:15-re álltak, amikor félbeszakadt a játék.
máj. 26
11:49
Schalke 04: az UEFA-kupa-győztes Sahtarból igazolnának a „királykékek” (She)
A Kicker információi szerint a Schalke 04 labdarúgócsapata szerződtetné a nyári átigazolási időszakban Jadsont, az UEFA-kupa-győztes Sahtar Doneck támadó középpályását.
máj. 26
12:03
BL-döntő: Dimitar Berbatov biztosan nem lő tizenegyest (She)
A Manchester United bolgár csatára, Dimitar Berbatov közölte: nem lőne tizenegyest a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntőben.
máj. 26
12:06
Áll a játék a Roland Garroson! (Behaviour)
Eső miatt áll a játék kedden a francia nyílt teniszbajnokságon.
máj. 26
12:21
Videó: az év legnagyobb bakija a dán bajnokságban! (She)
Mostantól alighanem a dán labdarúgó-bajnoksághoz köthető a világ talán legnagyobb kihagyott helyzete: a hét végi, Randers–Vejle (3–2) találkozón ugyanis a hazaiak csatára, Bedi Buval már a kapusra vezette a labdát, a cselt is megcsinálta a lövés pillanatában, azonban... Nézze meg a korábban a Bolton alkalmazásában álló csatár komikus jelenetét videón!
máj. 26
12:21
Szolnokon Janics és Kovács (Metropol)
Az eddig Szegeden készülő női kajakosok - köztük Kovács Katalin és Janics Natasa - kedd délelőtt elutaztak Szolnokra, a szakág központi edzőtáborába, de hogy ott is maradnak-e, azt egyelőre nem tudni.
máj. 26
12:24
Janics és Kovács Szolnokon (Behaviour)
Az eddig Szegeden készülő női kajakosok - köztük Kovács Katalin és Janics Natasa - kedd délelőtt elutaztak Szolnokra, a szakág központi edzőtáborába, de hogy ott is maradnak-e, azt egyelőre nem tudni.
máj. 26
12:39
Női kézilabda: Szamoránsky Piroskának fél évet kell kihagynia (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapatának beállósát, a Debrecen ellen súlyos sérülést szenvedő Szamoránsky Piroskát kedden megműtötték. A beavatkozás során kiderült, hogy a válogatott játékos keresztszalag-szakadást szenvedett, így előreláthatóan fél évig tart a felépülése – adta hírül a kezi.hu internetes portál.
máj. 26
12:41
Juventus: hivatalos, Diego a „zebrák” játékosa (She)
A Juventus labdarúgócsapata kedd délelőtt hivatalosan is bejelentette a Werder Bremen brazil irányítójának, Diegónak szerződtetését.
máj. 26
13:51
Ajax: Martin Jol neve is szóba került Van Basten utódjaként (She)
A német Bild című lap szerint a Hamburg holland szakvezetője, Martin Jol lehet a május elején lemondott Marco van Basten utódja a holland Ajax labdarúgócsapatánál.
máj. 26
13:51
Diego aláírt a Juventushoz (Metropol)
A Juventus öt évre leigazolta kedden a brazil Diegót, akiért becslések alapján 24,5-29 millió eurót fizet az UEFA Kupa-döntőben vereséget szenvedett német Werder Bremennek.
máj. 26
13:53
BL-döntő: hamisított ajándéktárgyakat koboztak el (She)
Több mint tizenötezer hamisított, Barcelona-, illetve Manchester United-logóval ellátott ajándéktárgyat foglaltak le az olasz hatóságok.
máj. 26
13:53
Egyenlített a Denver (Metropol)
Magabiztosan nyert a Denver Nuggets a vendég Los Angeles Lakers ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) Nyugati-főcsoportjának döntőjében, a párharc negyedik felvonásán, ezzel egyenlített.
máj. 26
14:09
Stuttgart: a francia gólkirállyal pótolnák Mario Gomezt (She)
A L’Equipe szerint a Stuttgart is beszállt az Andre-Pierre Gignac megszerzéséért zajló versenybe.
máj. 26
14:27
Női kézilabda: Imre Vilmos keretet hirdetett a szlovákok ellen (She)
Imre Vilmos szövetségi kapitány kihirdette a Szlovákia elleni vb-selejtezőre készülő női kézilabda-válogatott keretét.

Keresés