2009. május 7. csütörtök

máj. 7
0:03
Videó: Abidal piros lapja, Drogba dührohama a BL-elődöntőn (She)
Alaposan próbára tette a Chelsea–Barcelona találkozó játékvezetőjét, a norvég Tom Henning Övrebőt a nagy indulatokat kavaró meccs. A mérkőzésen rengeteg volt a vitatható ítélet, ami után nagyon sokat reklamáltak a játékosok. Abidal a 66. percben piros lapot kapott, Drogba pedig a lefújás után kis híján ölre ment a játékvezetővel, társainak kellett lefogni... Nézze meg az eseteket videón!
máj. 7
0:21
Bajnokok Ligája: Hiddink visszafogottan is keményen bírál (She)
Didier Drogba nem fogta vissza magát a Chelsea–Barcelona BL-elődöntő visszavágója után, a lefújást követően a kamerába ordította, hogy szerinte a játékvezető ténykedése „irtózatosan” (ő más szót használt) szégyenletes volt.
máj. 7
0:39
Videó: Michael Ballack üldözőbe vette a játékvezetőt (She)
Michael Ballack is kikelt magából a norvég bíró Chelsea-t sújtó ítéletei miatt a Barcelona elleni meccs után, üldözőbe is vette a játékvezetőt, aki azonban a „testi fenyegetés” ellenére sem változtatott korábbi álláspontján. Nézze meg a német „reklamálását”!
máj. 7
0:57
Bajnokok Ligája: Guardiola végig hitt a továbbjutásban (She)
Pep Guardiola végig hitt benne, hogy a Barcelona kivívja a továbbjutást a Chelsea otthonában a Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.
máj. 7
2:09
Labdarúgás: csak a németek nyertek az U17-es Eb nyitó napján (She)
Németországban szerdán megkezdődtek az U17-es labdarúgó Európa-bajnokság küzdelmei, és a nyitó napon három döntetlen mellett csak a házigazdák tudtak nyerni, mégpedig a törökök ellen.
máj. 7
4:15
Lendületben az MTK (Blikk)
A legutóbbi NB I-es fordulóban duplázó Urbán Gábor dobogóra vezetné csapatát.
máj. 7
4:19
Visszatérünk az A csoportba! (Blikk)
Hiába lettek utolsók a vébén, a játékosok úgy érzik, helyük van a legjobbak között.
máj. 7
4:23
Vébéautót kapott Érdi (Blikk)
BUDAPEST — Külön leges autóval száguld ifjabb Érdi Tibor (26).
máj. 7
4:27
Görbicz kihagyja a BL-döntőt (Blikk)
A Győr kézilabdacsapatának irányítója most még rá sem mer állni sérült bal lábára.
máj. 7
4:31
Ronaldo szétlőtte az Ágyúsokat (Blikk)
A Manchester United portugál focistája két góljával kiütötte a BL-ből az Arsenalt.
máj. 7
4:35
Erdei lemarad a pesti gáláról (Blikk)
FÓT—HAMBURG — Távolodik Erdei Zsolt (34) az Universum Box Promotion augusztus 22-i, Budapestre tervezett gálájától.
máj. 7
6:57
Vb 2010: a dél-afrikaiak szerint jövedelmező lesz a rendezés (She)
A dél-afrikai lakosság 89 százaléka úgy véli, hogy az ország számára jövedelmező lesz a jövő évi labdarúgó-világbajnokság megrendezése.
máj. 7
6:59
Kerékpár: Bodrogi László visszatért sérülése után (She)
Tavaly őszi súlyos lábsérülése után a dunkerque-i körversenyen tért vissza Bodrogi László.
máj. 7
7:15
Tragédia: a Cozma-gyilkosságról szóló film díszbemutatója este lesz (She)
A Cozma-gyilkosságról szóló, Szíven szúrt ország című film első részének díszbemutatóját csütörtökön 19 órakor tartják a Veszprém Arénában – tájékoztatta Kálomista Gábor producer az MTI-t.
máj. 7
7:17
NHL: a Pittsburgh visszahozta a reményt a Capitals ellen (She)
Hosszabbításban aratott győzelemmel szépített a Pittsburgh Penguins a Washington Capitals ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) Keleti főcsoportjának elődöntőjében. A 3–2-es vereséget követően azonban még mindig a fővárosiak vezetnek 2–1-re az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban. A játéknap másik összecsapásán a Carolina Hurricanes szintén hosszabbításban verte meg…
máj. 7
8:09
NBA: a második meccsen már nem hibázott a Lakers és a Celtics (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának főcsoport-elődöntőjében nyert az első összecsapást egyaránt saját környezetében elbukó Los Angeles Lakers és Boston Celtics is. Sikerével mindkét csapat 1–1-re egyenlített – előbbi a Houston Rockets, utóbbi az Orlando Magic ellen – az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban.
máj. 7
8:45
Hirtelen halál a Bajnokok Ligájában (Blikk)
A Barcelona a 93. percben vívta ki a továbbjutást a Chelsea ellen.
máj. 7
8:45
Meghalt Nagy András ökölvívó (Metropol)
A korábbi félnehézsúlyú, kadett vb-n ezüstérmes sportoló egy ausztráliai edzőmérkőzés után - melyen igen komoly KO-vereséget szenvedett - lett rosszul. Nagy András 23 éves volt.
máj. 7
9:03
Profi ökölvívás: ma hajnalban meghalt Nagy András (She)
Hajnalban, magyar idő szerint két óra körül Melbourne-ben elhunyt Nagy András győri profi ökölvívó – adta hírül a kisalföld.hu.
máj. 7
9:21
Kiesett a REAC! (Blikk)
BUDAPEST – Nem sikerült a bravúr a REAC labdarúgócsapatának az NB I 17. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. A sárga-kékek 2-1-re kikaptak a Pakstól, így biztossá vált, hogy négy szezon után búcsúznak az élvonaltól.
máj. 7
9:21
Meghalt a profi ökölvívó (Behaviour)
Hajnalban, magyar idő szerint két óra körül, Melbourne-ben elhunyt Nagy András győri profi ökölvívó - adta hírül a kisalföld.hu.
máj. 7
9:39
Serie A: a Lazio és az Udinese is svéd hátvédre hajt (She)
Olasz sajtóértesülések szerint a Lazio és az Udinese is szeretné szerződtetni a svéd Trelleborg középhátvédjét, Rasmus Bengtssont.
máj. 7
9:41
Juventus: a Werder képviselői már Torinóban tárgyalnak Diegóról (She)
Alessio Secco, a Juventus sportigazgatója és Jean-Claude Blanc klubigazgató tárgyalóasztalhoz ült a Werder Bremen jogi képviselőivel Diego átigazolásáról.
máj. 7
9:43
BL-elődöntő: Bosingwa szerint megvették a játékvezetőt (She)
Az őrjöngő Didier Drogba mellett José Bosingwa is alighanem eltiltásra számíthat a Chelsea–Barcelona BL-elődöntőt követő viselkedése miatt. A szélsőhátvéd szerint egyszerűen megvették a játékvezető Tom Henning Övrebőt.
máj. 7
9:57
Albán Kupa: a Flamurtari harmadszor hódította el a trófeát (She)
Története során harmadszor hódította el a labdarúgó Albán Kupát a Flamurtari csapata, mely 2–1-re legyőzte a döntőben az esélyesebb FK Tiranát.
máj. 7
9:57
Iniesta fináléba lőtte a Barcát! (Behaviour)
Cristiano Ronaldo ebben az évadban most akkor milyen teljesítményt is nyújt – szigorúan önmagához viszonyítva –, annak mindenképpen vízválasztó volt a keddi BL-visszavágó. A Manchester Unitedet ugyanis egyértelműen a portugál juttatta be a fináléba, ahol az utolsó utáni pillanatban szerzett Iniesta-góllal döntőbe jutott Barcelona lesz az ellenfele.
máj. 7
9:59
Véletlen baleset okozta a tragédiát (Behaviour)
Hajnalban, magyar idő szerint két óra körül, Melbourne-ben elhunyt Nagy András győri profi ökölvívó.
máj. 7
10:15
Formula-1: a Hell szponzori szerződést kötött a Williamsszel (She)
A Formula–1 történetében először jelenik meg magyar tulajdonú cégcsoport állandó szponzorként a világcégek elitklubjának számító száguldó cirkuszban. A Magyarországon is piacvezető Hell energiaital hosszú távú megállapodást írt alá a napokban az AT&T Williams csapattal az istálló főhadiszállásán, az angliai Grove-ban – áll a cég közleményében.
máj. 7
10:17
Ökölvívás: karanténba zárnák a hatóságok Pacquiaót (She)
Úgy tűnik, a Ricky Hattont kiütő Manny Pacquiaónak újabb harcot kell megvívnia, ezúttal hazája egészségügyi hatóságaival: a hivatal ugyanis a sertésinfluenza-járványra hivatkozva néhány napra karanténba szeretné küldeni az ökölvívót.
máj. 7
10:19
UEFA-kupa: a csütörtöki program - tévéműsorral (She)
A második számú európai labdarúgó kupasorozatban, az UEFA-kupában ma kerül sor az elődöntő visszavágóira.
máj. 7
10:21
Atlétika: brit színekben indulna az olimpiai bajnok új-zélandi súlylökő (She)
Az új-zélandiak olimpiai bajnok súlylökőnője, Valerie Vili fontolgatja, hogy a jövőben brit színekben indul – már a 2012-es nyári játékokon is.
máj. 7
10:33
Jégkorong-vb: a csütörtöki program - tévéműsorral (She)
A jégkorong-világbajnokság szerdai két negyeddöntőjét követően csütörtökön is két csapat vívhatja ki az elődöntőbe-jutást. Kanada Lettországgal, Svédország Csehországgal találkozik.
máj. 7
10:51
Brazil Kupa: Ronaldo-dupla juttatta tovább a Cort. Videó! (She)
Ismét remekelt Ronaldo, ezúttal a Brazil Kupában: a kitűnő középcsatár duplájának köszönhetően jutott tovább a Corinthians labdarúgócsapata az Atlético-PR ellen a Brazil Kupa nyolcaddöntőjéből.
máj. 7
11:09
Everton: utánpótlás-válogatott kapust igazolhatnak a „kékek” (She)
Az Everton menedzsere, David Moyes az angol U19-es labdarúgó-válogatott kapusával, a Huddersfieldben védő Alex Smithiesszel szeretné megerősíteni csapatát a 2009–2010-es szezonra.
máj. 7
11:09
Meghalt a kómában fekvő magyar bokszoló (Blikk)
Hiába műtötték kétszer is
máj. 7
11:27
Olaszország: Paolo Maldini köszöni, de nem akar búcsúmeccset (She)
Köszönettel elutasította az Olasz Labdarúgó-szövetség felajánlását Paolo Maldini, aki így nem lép pályára a válogatottban az Észak-Írország elleni júniusi felkészülési mérkőzésen.
máj. 7
11:45
Bundesliga: a Porto balhátvédjét szerződtetné a Bayern (She)
A francia L’Équipe értesülései szerint a Bayern München a nyáron szerződtetné az FC Porto szélsőhátvédjét, Aly Cissokhót.
máj. 7
12:03
Konföderációs Kupa: McCarthy kimaradt a dél-afrikai keretből (She)
Joel Santana, a dél-afrikai és Ricki Herbert, az új-zélandi szövetségi kapitány is kihirdette bő keretét a június 14-én kezdődő Konföderációs Kupára.
máj. 7
12:21
Póker: Szlovákiában is megáll a WPT versenysorozata (She)
A World Poker Tour (WPT) elnevezésű tornasorozat az idén először Szlovákiában is képviselteti magát, a tervek szerint Pozsony ad otthont az eseménynek.
máj. 7
12:21
"Kib...ott szégyen, amit művelt!" (Behaviour)
Nyomdafestéket nem tűrő szavakat ordított a játékvezetőről a tévékamerába Didier Drogba, a Chelsea labdarúgója szerdán, a Barcelona ellen 1-1-re végződött, a londoniak kiesését jelentő Bajnokok Ligája-elődöntő után.
máj. 7
12:23
FC Fehérvár: Kulcsár Tamást kitette a keretből Varga István (She)
Az FC Fehérvár hivatalos honlapjának tájékoztatása alapján a csapat vezetősége Varga István vezetőedző javaslatára felmentette Kulcsár Tamást az edzések látogatása alól.
máj. 7
12:39
Sunderland: a szezon végéig biztos Fülöp helye a kapuban (She)
„Megszabadult” riválisától Fülöp Márton, a Sunderland magyar kapusa, miután kiderült: térdsérülése miatt a szezon hátralevő részére kiesett Craig Gordon.
máj. 7
12:57
Arsenal: hosszabbítana Arsene Wengerrel a klub elnöke (She)
A Daily Star értesülései szerint további egy évvel meghosszabbítaná Arsene Wenger menedzser szerződését Peter Hill-Wood, az Arsenal elnöke.
máj. 7
13:15
Elismerte hibáit a Chelsea-Barcelona meccs bírója - videókkal (Infostart)
Örömünnep Barcelonában, forrongó indulatok Londonban a Bajnokok Ligája elődöntője után. A Chelsea-nél egyöntetűen a norvég játékvezetőt bírálják, és legalább három tizenegyes-gyanús esetet kérnek számon, míg a fináléba kerülő katalánok szerint az igazság diadalmaskodott. Utólag a bíró is elismerte, többször is hibázott a meccs folyamán.
máj. 7
13:15
Torna: visszavonul a pekingi olimpia férfi összetett bajnoka (She)
Befejezi pályafutását Jang Vej, a kínaiak egyik legjobb tornásza, a pekingi olimpia férfi egyéni összetett versenyének győztese.
máj. 7
13:33
Bulgária: hatalmas készültség, 1355 rendőr a szófiai derbin (She)
Hatalmas rendőri készültség mellett kerül sor szombaton a bolgár örökrangadóra, a CSZKA Szófia–Levszki Szófia bajnoki rangadóra.
máj. 7
13:51
Szerbia: „története legnagyobb szégyenén” van túl a Cz (She)
A klubvezetők szerint története legmegszégyenítőbb vereségét szenvedte el szerdán a Crvena zvezda labdarúgócsapata, amikor kikapott a Szerb Kupa elődöntőjében a másodosztályú Szevojnótól.
máj. 7
13:51
Tragédia! Meghalt Nagy András ökölvívó (Behaviour)
Hajnalban, magyar idő szerint két óra körül, Melbourne-ben elhunyt Nagy András győri profi ökölvívó.
máj. 7
13:53
Manchester United: Cristiano Ronaldo ismét leszögezte, marad (She)
Ezúttal a The Sunnak adott interjújában „vallott szerelmet” a Manchester Unitednek a csapat játékosa, Cristiano Ronaldo.
máj. 7
13:55
Mexikó: megint lesznek nézők a futballstadionokban (She)
Mexikóban a hét végén ismét nézők előtt rendezik a bajnoki futballmérkőzéseket – jelentette be a világméretűvé válással fenyegető influenzajárvány kiindulási helyének számító közép-amerikai ország labdarúgó-szövetségének (FMF) főtitkára csütörtökön.

Keresés