2009. május 25. hétfő

máj. 25
0:21
Videó: bombagólokkal verte meg a Real Madridot a Mallorca (She)
Ismét hazai pályán szenvedett csúfos vereséget a Real Madrid a spanyol bajnokságban. A királyi gárda a Mallorcától kapott ki 3–1-re, a vendégek ráadásul bombagólokkal tették felejthetetlenné fővárosi kirándulásukat. Nézze meg a szigetlakók győzelmét!
máj. 25
0:25
IRL: Hélio Castroneves harmadszor nyerte meg az Indy 500-at (She)
A pole pozícióból induló Hélio Castroneves nyerte meg a 2009-es Indy 500-at, pályafutása során harmadik alkalommal. A 34 éves brazilnál többször csak hárman nyertek: A. J. Foyt, Al Unser és Rick Mears négyszer végzett az élen.
máj. 25
0:39
NHL: a Chicagót kiütő Detroit egy sikerre a nagydöntőtől (She)
A Detroit Red Wings 6–1-re győzött Chicagóban a Blackhawks ellen az NHL rájátszásának Nyugati főcsoportdöntőjében, így már 3–1-re vezet az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban.
máj. 25
6:03
Haladás: Irány Európa! (Blikk)
A szombathelyi labdarúgóklub története során először végzett dobogón az NB I-ben
máj. 25
6:05
Érted győztünk, Marian! (Blikk)
A veszprémiek győzelemmel tisztelegtek egykori csapattársuk és barátjuk, Marian Cozma emléke előtt
máj. 25
7:15
NBA: James remeklése ezúttal nem volt elég a Magic ellen (She)
Hiába szerzett 41 pontot LeBron James, a Cavaliers ezúttal 99–89-re kikapott a Magic-től a két csapat harmadik találkozóján Orlandóban az NBA Keleti főcsoportjának döntőjében.
máj. 25
7:15
Befejezte az éhségsztrájkot a portugál futballcsapat (Metropol)
Befejezte az éhségsztrájkot az a portugál harmadik vonalbeli futballcsapat, amely azért választotta a tiltakozásnak ezt a módját, mert a játékosok hat hónapja nem kapták meg a járandóságukat.
máj. 25
8:09
Brazília: interneten szervezett tömegbunyó a rangadó előtt (She)
A Palmeiras és a Sao Paulo szurkolói összecsaptak a két együttes vasárnapi rangadója előtt, mely során harminc ember sérült meg könnyebben, és a rendőrök 158 személyt vettek őrizetbe.
máj. 25
8:09
Sportot választottak (Metropol)
Több mint tízezren voltak kíváncsiak pénteken és szombaton a Nagy Sportágválasztóra. Az érdeklődők 92 sportágat próbálhattak ki.
máj. 25
8:45
Kerékpár: Jalabert lett a francia válogatott kapitánya (She)
A volt klasszis országúti versenyzőt, Laurent Jalabert-t nevezték ki a francia kerékpáros-válogatott szövetségi kapitányává. A 40 éves sportembert, aki 1997-ben időfutam-világbajnokságot nyert, a 2012-es londoni olimpiáig bízták meg a csapat felkészítésével.
máj. 25
9:06
Szávay a harmincegyedik helyen (Behaviour)
Szávay Ágnes a legfrissebb női világranglista 31. helyéről vág neki hétfőn a francia nyílt teniszbajnokságnak, míg a Roland Garros másik magyar résztvevője, Czink Melinda a 62.
máj. 25
9:39
Bölöni csapata a belga bajnok (Metropol)
A Bölöni László irányította Standard Liege nyerte a belga labdarúgó-bajnokságot, Juhász Roland ezüstérmes lett az Anderlechttel.
máj. 25
9:57
Szentest elküldik? (Blikk)
Lehet, hogy az ezüstérem után nem hosszabbítanak vele szerződést
máj. 25
10:15
Newcastle United: a héten kezdenek tárgyalni Alan Shearerrel (She)
Az angol labdarúgó-élvonalból kiesett Newcastle United vezetősége jelezte: még a héten leülnek tárgyalni a (megbízott) menedzser Alan Shearerrel a csapat jövőjéről.
máj. 25
10:15
Harminc sérült a brazil futballrangadó előtt (Metropol)
Legalább harmincan - köztük két rendőr - megsérült, 158 személyt pedig őrizetbe vettek a vasárnapi, Sao Paulo-Palmeiras brazil labdarúgó-mérkőzés előtt történt szurkolói verekedésben.
máj. 25
10:33
U18-as válogatott: két felkészülési meccs Lengyelország ellen (She)
Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott a héten két felkészülési mérkőzést játszik Lengyelország korosztályos együttesével. Az első találkozó kedden 17 órakor lesz Budaörsön, a másodikra pedig csütörtökön 11 órakor került sor, Telkiben. A mérkőzések célja az együttes keretének kialakítása, mivel a válogatott az ősszel Eb-selejtezőket játszik majd.
máj. 25
10:51
Janics és Kovács lapátra kerülnek (Blikk)
A kétszeres olimpiai bajnok kajakpáros tagjai nem akarnak Szolnokon edzeni.
máj. 25
10:51
Milan-drukkerek kritizálták a búcsúzó Maldinit (Metropol)
Az AC Milan labdarúgócsapatának szurkolói transzparensen kritizálták a visszavonuló Paolo Maldinit, aki a vasárnapi, Roma ellen 3-2-re elvesztett bajnoki mérkőzésen lépett utoljára pályára a San Siróban.
máj. 25
11:09
Videó: íme, Kovács Péter közeli gólja a Fredrikstadnak (She)
Mint már beszámoltunk róla, Kovács Péter ismét gólt szerzett norvég csapatában, az Odd Grenlandban, amely 2–0-ra győzött a Fredrikstad ellen a norvég bajnokság 11. fordulójában. Most megmutatjuk a találkozó összefoglalóját, benne Kovács Péter góljával.
máj. 25
11:27
Gyász: rács mögött a Tottenham ifijének 13 éves gyilkosa (She)
A londoni rendőrség letartóztatott egy 13 éves gyereket, akit azzal gyanúsítanak, hogy szombaton hajnalban ő szúrta meg a Tottenham akadémiájának 17 éves labdarúgóját, Jahmal Mason-Blairt. Az áldozatot a nyakán érte a szúrás, a helyszínen életét vesztette.
máj. 25
11:27
Hosszabb, de könnyebb út vár a Debrecenre (Metropol)
A korábbiaknál hosszabb, ugyanakkor könnyebb út vár a magyar bajnok Debrecenre, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájára kerüljön: az eddigi kettő helyett három párharcot kell megnyernie, de nem találkozhat Európa 13 legerősebbnek tartott bajnokságának képviselőjével.
máj. 25
11:29
Strandfoci: két magyar játékost is olasz klubok szerződtetnének (She)
Ahogy az várható volt, nem múlt el „következmények nélkül” a magyar strandfoci-válogatott kiváló szereplése az elmúlt hét végi, római Európa-kupán. Főleg a házigazda olaszokban hagytak mély nyomot a mieink, akiket a pénteki negyeddöntőben imponáló magabiztossággal győztünk le 5–2-re.
máj. 25
11:45
Inter: Vieirát nem küldték el, ezért marad az olasz bajnoknál (She)
Patrick Vieira, az Inter francia középpályása a L’Equipe napilapnak elmondta, a milánói együttesben akar futballozni a következő idényben is.
máj. 25
12:03
BL: a svájci Massimo Busacca vezeti a Barca–MU döntőt (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján bejelentette, hogy a 40 esztendős svájci Massimo Busacca lesz a játékvezetője a szerdai FC Barcelona–Manchester United Bajnokok Ligája-döntőnek Rómában.
máj. 25
12:03
A svájci Busacca fújja a sípot a BL-döntőben (Metropol)
A svájci Massimo Busacca fújja a sípot a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai, római fináléjában - jelentette be hétfőn az európai szövetség.
máj. 25
12:21
Anglia: a Plymouth még félmillió fontot kap Halmosiért a Hulltól (She)
A Plymouth Argyle vezetői valószínűleg örültek vasárnap, amikor kiderült, hogy a Hull City bennmarad az élvonalban.
máj. 25
12:39
Kerékpár: a doppingoló Kohl bejelentette visszavonulását (She)
A doppingvétség miatt novemberben két évre eltiltott Bernhard Kohl ma bejelentette, hogy befejezi pályafutását.
máj. 25
12:57
Kajak-kenu: Storcz Botond megfenyegette Janics Natasáékat (She)
Storcz Botond, a kajak-kenu válogatott szövetségi kapitány szolnoki edzőtáborozást rendelt el mindazoknak, akik a jövő hét végén esedékes szegedi Mol-világkupára készülnek. A párosban 500 és 200 méteren induló Janics Natasa és Kovács Katalin azonban nem utazott Szolnokra – adta hírül a Blikk.
máj. 25
13:15
Juventus: Diego átesett az orvosi vizsgálatokon Torinóban (She)
A Corriere dello Sport értesülései szerint a tegnap este Torinóba utazó Diego már átesett az orvosi vizsgálatokon a Juventusnál.
máj. 25
13:17
Roland Garros: Szávay két szettben került a második körbe (She)
A Párizsban zajló francia nemzetközi teniszbajnokság első fordulójában Szávay Ágnes 6:3, 6:4-re verte meg az olasz Corinna Dentonit, és bejutott a második fordulóba.
máj. 25
13:51
Middlesbrough: Downing és Tuncay eladásából erősíthet Southgate (She)
Az angol élvonaltól elbúcsúzó Middlesbrough menedzsere, Gareth Southgate már a másodosztályú jövőt tervezi. A szakember szerint csapatának jelentős erősítésekre lesz szüksége, ha rövid időn belül vissza akar jutni az élvonalba.
máj. 25
14:27
Labdarúgás: az NB III hétvégi eredményei (She)
A hétvégén a 27. fordulót rendezték meg a labdarúgó NB III tavaszi idényében; mind a hat csoport eredményeit megtalálja a Nemzeti Sport Online-on!
máj. 25
14:29
Póker: még biztonságosabbá válik az online póker (She)
A Pokerstars két újítással igyekszik még jobban biztosítani játékosai számára a számlák biztonságos kezelését.
máj. 25
14:45
Kerékpár: olasz és argentin kerekese is van a Betonexpressznek (She)
Hét magyar mellett öt olasz, továbbá egy-egy lett, holland, moldovai, argentin és venezuelai versenyző alkotja a 2009 elején megalakult Betonexpressz 2000-Limonta kerékpárcsapatot, melynek célja, hogy eljusson a három nagy körverseny egyikére.
máj. 25
15:00
Szávay sikerrel vette az első kört Párizsban (Infostart)
A 29. helyen kiemelt Szávay Ágnes két szettben, 6:3, 6:4 arányban legyőzte a selejtezőből indult olasz Corinne Dentonit, ezzel bejutott a második fordulóba a francia nyílt teniszbajnokságon. A 64 között az orosz Jelena Vesznyina vár rá.
máj. 25
15:03
Tenisz: Davigyenko magabiztosan került a második körbe (She)
A Párizsban zajló francia nemzetközi teniszbajnokság első fordulójában a 10. kiemelt Nyikolaj Davigyenko könnyű háromszettes győzelmet aratott az osztrák Koubek fölött. A román Hanescu is három játszmában lépett tovább, ám ő mindhárom szettet 7:6-re nyerte.
máj. 25
15:05
Vívás: négy magyar érem a veterán Európa-bajnokságon (She)
Balatonfüreden vasárnap befejeződött a kedd óta zajló 10. veterán egyéni Európa-bajnokság, amelyen rekord létszámú volt a részvétel. Az eseményen négy magyar vívó végzett dobogós helyen – adta hírül a magyar szövetség hivatalos honlapja.
máj. 25
15:18
Végleg szakított csapatával Talmácsi Gábor (Infostart)
Nem sikerült megállapodnia Talmácsi Gábornak és volt csapatfőnökének, Jorge Martíneznek a hétfői egyeztetésen. A 2007-ben gyorsaságimotoros-világbajnok versenyző éppen két héttel ezelőtt bontotta fel két évre szóló szerződését csapatával, a Balatonring Teammel, amiért annak vezetői egyoldalúan megváltoztatták a médiaképviseleti jogokat, és nem biztosítottak tartalék motort a számára.
máj. 25
15:21
Roland Garros: a világelső Nadal megküzdött a továbbjutásért (She)
A Párizsban zajló francia nemzetközi teniszbajnokságon három szettben jutott a második fordulóba a világelső, a torna első számú kiemeltje, a spanyol Rafael Nadal, miután 7:5, 6:4, 6:3-ra legyőzte a brazil Marcos Danielt.
máj. 25
15:21
Kovács és Janics nem jelent meg az edzőtáborban (Metropol)
Storcz Botond szövetségi kapitány hétfőn azt mondta: keddig ad haladékot a női kajakválogatott szolnoki edzőtáborából egyelőre hiányzó versenyzőknek - köztük Kovács Katalinnak és Janics Natasának -, ha addigra sem érkeznek meg, kizárják magukat a nemzeti együttesből.
máj. 25
15:23
MotoGP: Talmácsi szakítása végleges, a jövőjét még nem tudja (She)
Nem sikerült megállapodnia a kommunikációs- és médiajogokról Talmácsi Gábornak és menedzsmentjének Jorge Martínez Asparral, így a magyar motoros és a Balatonring Team szakítása végleges.
máj. 25
15:23
Végleges Talmácsi és a Balatonring Team szakítása (Metropol)
Véglegessé vált Talmácsi Gábor világbajnok gyorsaságimotoros és a Balatonring Team szakítása.
máj. 25
15:39
Roland Garros: Corinna Dentoni már leléptette volna Szávayt (She)
Amint arról már beszámoltunk Szávay Ágnes a francia nemzetközi teniszbajnokság első fordulójában két játszmában, több mint 100 perces csatában legyőzte a 19. éves olasz Corinna Dentonit, aki azonban nem volt túl sportszerű.
máj. 25
15:41
Sunderland: Djibril Cissé elhagyja a Fekete Macskákat (She)
A Sunderland vezetői hétfőn bejelentették, hogy nem szerződtetik végleg Djibril Cissét.
máj. 25
16:15
Videó: kapusgól 90 méterről a spanyol másodosztályban (She)
Elképesztőnek bátran nevezhető gólt rúgott 90 méterről David Cobeno, a spanyol másodosztályú Rayo Vallecano kapusa kollégájának, az Elche kapuját „védő” Jaimének. Az már más kérdés, hogy hiába tette: hiába vezetett a madridi csapat 1–0-ra a kapusgóllal a 85. percig, az Elche Miguel és Óscar Rubio találataival fordítani tudott. A Rayo 5., az Elche 10. helyen áll a bajnokságban.
máj. 25
16:15
AC Milan: az idény végén döntenek az edző sorsáról (Metropol)
Csak a bajnokság befejezését követően születik döntés arról, hogy Carlo Ancelotti marad-e az AC Milan labdarúgócsapatának a vezetőedzője.
máj. 25
16:17
Diósgyőr: felszámolási eljárás indulhat a klub ellen (She)
A DVTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető Diósgyőr FC Kft.-vel szemben két magánszemély (mindketten budapesti ügyvédek) felszámolási eljárást kezdeményezett, mert a gazdasági társaság nem fizette vissza az általuk nyújtott pénzügyi kölcsönöket, összességében 16 millió forintot – közölte a boon.hu
máj. 25
16:33
Görögország: hivatalosan is Kecbaja lett az Olympiakosz trénere (She)
A görög Olympiakosz labdarúgócsapata hétfőn sajtótájékoztatón mutatta be új edzőjét, Temuri Kecbaját.
máj. 25
16:35
Wolfsburg: kétéves szerződést írt alá a Magath-utód Veh (She)
Kétéves szerződést írt alá a német bajnok Wolfsburg csapatával Armin Veh, Felix Magath utódja a kispadon.
máj. 25
16:37
Íjászat: csigás terepíjász tehetség sikere az Ázsiai GP-n (She)
Bojti Róbert kadett csigás pályaíjász meg tudta ismételni a felnőtt Kis László tavalyi Ázsiai GP-eredményét, azaz második helyet szerzett hétvégén a rendkívül erős felnőtt mezőnyben.

Keresés