2009. május 13. szerda

máj. 13
0:03
Belgium: az egyik portál szerint a Milan és a Juve látókörébe is bekerült Juhász Roland (She)
Érdekes információt közölt az Anderlecht magyar válogatott védőjéről, Juhász Rolandról az egyik labdarúgással foglalkozó belga internetes portál, a footgoal.net.
máj. 13
0:21
Tenisz: orosz lány állította meg Venus Williamst a madridi tornán (She)
A második forduló jelentette a végállomást az ötödik helyen kiemelt Venus Williams számára a madridi salakpályás női tenisztornán, az amerikai teniszezőnő három szettben kikapott az orosz Alisza Klejbanovától.
máj. 13
0:39
Videó: továbbra is megállíthatatlan hazai pályán a Wolfsburg (She)
Véget vetett a Dortmund győzelmi szériájának a Wolfsburg a német labdarúgó-bajnokságban, és továbbra is élen áll a Bundesligában a zöld-fehér együttes. Nézze meg a „farkasok” Borussiának lőtt három gólját!
máj. 13
5:09
Megalázták Hamiltont! (Blikk)
Továbbra is utálják Lewis Hamiltont a spanyol rajongók
máj. 13
5:11
Bobby Davison tervei a Fradinál (Blikk)
A labdarúgó-NB I-ben is aranyérmet szeretne nyerni az angol szakember
máj. 13
5:13
Cseh László kifogta az aranyhalat (Blikk)
Nem horgászként, hanem a vb-n, úszóként akar javítani a rekordjain
máj. 13
5:15
Kupára fáj a Győr foga (Blikk)
Veszprémben készülnek a Bajnokok Ligája-döntő visszavágójára a kézisek
máj. 13
6:57
Atlétika: Usain Bolt mégis rajthoz áll Manchesterben (She)
Usain Bolt mégis pályára lép a vasárnapi manchesteri 150 méteres versenyen.
máj. 13
7:15
NHL: a Bruins és a Ducks is egyenlített az elődöntőben (She)
A Bruins és a Ducks is mindent eldöntő, hetedik összecsapásra mentette párharcát az NHL rájátszásának elődöntőjében. Keleten a bostoniak a Hurricanest verték meg idegenben 4–2-re, míg nyugaton a Kacsák a Red Wings ellen nyertek 2–1-re .
máj. 13
7:17
Spanyolország: elítéli a Betis a tojásdobáló drukkereket (She)
A spanyol élvonalban a kiesés elől menekülő Betis elítéli azoknak a szurkolóknak a magatartását, akik a hétfői edzés után tojásokkal dobálták és hangosan szidták a stadionból távozó futballistákat.
máj. 13
7:33
NBA: a Los Angeles Lakers 40 ponttal verte meg a Rocketst (She)
A Lakers nem kegyelmezett a Houston Rocketsnak Los Angelesben az NBA rájátszásának elődöntőjében: Kobe Bryanték kereken 40 ponttal, 118–78-ra verték meg a vendégcsapatot, ezzel egy győzelemre kerültek a továbbjutástól. Bostonban is hazai siker született: a Celtics 92–88-ra nyert az Orlando Magic ellen.
máj. 13
7:51
Anglia: ügynöke szerint Nicolas Anelka marad a Chelsea-nél (She)
Ügynöke, Doug Pingisi szerint a híresztelésekkel ellentétben Nicolas Anelka az idény végén nem távozik a Chelsea-től.
máj. 13
8:09
Győr: Dragoljub Bekvalac hazautazott, kórházban ápolják (She)
Dragoljub Bekvalac, a Győri ETO FC vezetőedzője nem ül le csapata kispadjára a Haladás elleni bajnoki mérkőzésen.
máj. 13
8:45
AS Roma: műteni kell Aquilanit, hosszú kényszerpihenő vár rá (She)
Hosszas kihagyás várhat Alberto Aquilanira, aki sérülése miatt március eleje óta nem lépett pályára, ezért a Románál úgy döntöttek: megműttetik a 24 éves labdarúgó jobb bokáját.
máj. 13
9:03
Nyíregyháza: a megműtött Cornaci már kedden edzésbe állt (She)
A REAC elleni április 4-i mérkőzésen szenvedett porcsérülést, majd meg is műtötték Claudiu Cornaci-ot, a Nyíregyháza Spartacus balhátvédjét.
máj. 13
9:06
Kigúnyolták Lewis Hamiltont!-Készülőben a vihar (Behaviour)
Az FIA vizsgálatot indít a spanyol szurkolók miatt, akik Barcelonában kigúnyolták bőrszíne miatt Lewis Hamiltont; a brit pilóta máris lemondott a vb-címről; a Brawn GP-nél és a Red Bullnál is készülőben a vihar: Rubens Barrichello föllázadt, Mark Webber még csak tervezi. Mindeközben több istálló háborog a szabálymódosítások miatt.
máj. 13
9:39
Kecskemét: sérülten is a pályán maradt Kormos László (She)
Porcsérülést szenvedett Kormos László, a KTE-Ereco csatára. A huszonkét esztendős támadó a KTE II hét végi NB III-as bajnoki mérkőzésének harmincadik percében sérült meg, ám csak a hetvenhatodik percben kért cserét.
máj. 13
9:39
Csodás szóló után lőtt mesteri gólt Mourinho - nézze meg! (Infostart)
José Mourinho megmutatta játékosainak, hogyan is kell szép gólt lőni. Az olasz bajnoki listavezető Inter portugál szakvezetője egy edzésen szerzett briliáns gólt remek cselsorozat után.
máj. 13
9:41
Németország: nem sztriptízelhet a már feljutott Freiburg csatára (She)
Robin Dutt, a Bundesligába már feljutott SC Freiburg labdarúgócsapatának vezetőedzője megtiltotta, hogy játékosa, Mohamadou Idrissou a pályán mutassa be sztriptíztudását.
máj. 13
9:57
Anglia: Steven Gerrard az év játékosa az angol sportújságíróknál (She)
Az angol sportújságírók szövetsége a Liverpool csapatkapitányát, Steven Gerrardot választotta meg az év legjobb játékosának, mellé a dobogóra két Manchester United-játékos került, a walesi balszélső, Ryan Giggs a második, míg az angol támadó, Wayne Rooney a harmadik lett.
máj. 13
10:15
Profi ökölvívás: a kazah Sumenov ismét kihívta Erdei Zsoltot (She)
Világbajnoki mérkőzést akar Bejbut Sumenov, a félnehézsúly egyik legérdekesebb figurája.
máj. 13
10:33
Az újságírók szerint Gerrard a legjobb Angliában (Infostart)
Steven Gerrardot, a Liverpool FC csapatkapitányát választották az év angol futballistájának szerdán a szigetországi szakírók szövetségének (FWA) szavazásán.
máj. 13
10:33
Libertadores-kupa: a Palmeiras és a Caracas már a nyolc között (She)
A Palmeiras nyerte meg a Sport Recife elleni brazil párharcot a Libertadores-kupa nyolcaddöntőjében: a vendégek tizenegyesekkel harcolták ki a továbbjutást a legjobb nyolc közé.
máj. 13
10:51
Olaszország: Antonio Conte lenne a Juventus Guardiolája (She)
Külföldi források szerint Seria B-ből feljutó Bari vezetőedzője, a volt Juventus-játékos Antonio Conte lehet a Serie A rekordbajnoka, a Juventus mestere, és Conte szerint hasonló pályát járhat be, mint Josep Guardiola a Barcelonánál.
máj. 13
10:53
AC Milan: Gattuso győztes meccsen tért vissza Albániában (She)
Öt hónap után súlyos sérülése után újra pályára lépett a Milanban Gennaro Gattuso: az olasz csapat Albánia elleni gálamérkőzésén játszott egy félidőt Tiranában.
máj. 13
11:09
Argentína: Maradona még mindig nem kér Gonzalo Higuaínból (She)
Az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Diego Maradona annak ellenére nem hívja be keretébe Gonzalo Higuaínt, hogy jelenleg ő a Real Madrid legeredményesebb góllövője.
máj. 13
11:27
Franciaország: Montrealban talál gazdára a francia Szuperkupa (She)
Először vív meg a labdarúgó Szuperkupáért az ország területén kívül – mégpedig Montrealban – a francia bajnok és a kupagyőztes.
máj. 13
11:45
Még mindig vár az ezüstjére Pars Krisztián (Infostart)
Még mindig nem kapta meg az ezüstérmet a pekingi olimpián negyedik kalapácsvető Pars Krisztián, mert a fehérorosz olimpiai bizottság a Nemzetközi Olimpiai Bizottság határozata ellenére visszatartja a doppingvétségen ért két fehérorosz nehézatléta medáljait - mondta az InfoRádónak Nagy Zsigmond, a Magyar Olimpiai Bizottság nemzetközi és jogi igazgatója.
máj. 13
11:45
Együttműködés: edzői konferencia Gödön a Fradi trénereivel (She)
A tavaly év végén az FTC és a Gödi SE között kötött szerződés értelmében a Duna-parti település a zöld-fehérek első utánpótlásbázisa. A megállapodás szerint a gödiek „gyűjtik” a környező települések fiataljait, a tehetségeket pedig kiválasztás után „feladják” a Fradinak. Kedden edzéslátogatásra került sor, amit szakmai megbeszélés követett.
máj. 13
11:47
Hajnal Tamás megsérült (Infostart)
Lábszársérülés miatt kellett lecserélni Hajnal Tamást, a Borussia Dortmund magyar labdarúgóját kedden a Wolfsburg otthonában lejátszott bajnokin.
máj. 13
11:47
Női kézilabda: az ifjúsági csapat átgázolt a románokon (She)
A magyar ifjúsági női kézilabda-válogatott Kunszentmártonban Romániával találkozott felkészülési mérkőzésen, Papp György együttese a nyári Európa-bajnokságra gyakorol.
máj. 13
11:49
Hátország: kézilabda-, kosárlabda és tekeeredmények (She)
máj. 13
12:03
Reading: bukott a csapat, menesztették a korábbi sikeredzőt (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Reading vezetősége azonnali hatállyal menesztette az együttes vezetőedzőjét, Steve Coppellt.
máj. 13
12:05
Euro 2012: az UEFA kijelölt négy lengyel és egy ukrán várost (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) bukaresti végrehajtó bizottsági ülésén kijelöltek a 2012-es Európa-bajnokság rendező városai közül ötöt. A testület mai döntése értelmében lengyel részről Gdansk, Poznan, Varsó és Wroclaw adhat otthont a három év múlva esedékes kontinenstorna mérkőzéseinek. Az ukránoknál egyelőre csak Kijev kapott megerősítést arról, hogy fogadhatja az Európa-bajnokság…
máj. 13
12:07
Anglia: Ancelotti előzetesen megállapodott a Chelsea-vel? (She)
A neves angol lap, a Telegraph értesülései szerint a jelenleg a Milant trenírozó Carlo Ancelotti előszerződést kötött a Chelsea-vel, és már a nyári új igazolásokról is tárgyalt a londoni klub tulajdonosával, Roman Abramoviccsal.
máj. 13
12:21
Mitől fél Overdose tulajdonosa? (Infostart)
Minden alapot nélkülöz az a hír, miszerint Overdose május 31-én elindul egy franciaországi versenyen - mondta az Inforadio.hu érdeklődésére Mikóczy Zoltán. Overdose tulajdonosa egy német szaklap információját cáfolta. Egy angol fogadóiroda azt közölte: Magyarországról 5000 dollárral fogadtak Overdose kettős győzelmére a Royal Ascot-on.
máj. 13
12:21
Vasas: Tulipánék hároméves profi szerződést írtak alá (She)
Három ifjúsági játékosával kötött profi szerződést a Vasas élvonalban szereplő labdarúgócsapata.
máj. 13
12:23
Internazionale: hosszabbítottak a veterán cserekapussal (She)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale egy évvel meghosszabbította a csapat harmadik számú kapusa, Paolo Orlandoni júniusban lejáró szerződését.
máj. 13
12:24
Hajnal Tamás megsérült (Behaviour)
Lábszársérülés miatt kellett lecserélni Hajnal Tamást, a Borussia Dortmund magyar labdarúgóját kedden a Wolfsburg otthonában lejátszott bajnokin.
máj. 13
12:39
Internazionale: Ibrahimovic négy nagy klub célkeresztjében (She)
Az Internazionale svéd támadóját, Zlatan Ibrahimovicot ügynöke szerint négy nagy klub is örömmel vinné, a játékos új klubja a Barcelona, a Chelsea, a Manchester United és a Real Madrid négyesből kerülhet ki.
máj. 13
12:48
Casillas "újraspanyolosítaná" a Real Madridot (Metropol)
Iker Casillas, a Real Madrid válogatott futballkapusa szerint klubcsapatát ismét spanyolosítani kell, vagyis idegenlégiósok helyett ő inkább kiváló honfitársakkal erősítené meg a királyi gárdát.
máj. 13
12:57
Serie B: a Grosseto szerződést bontott Csizmadia Csabával (She)
A Serie B-ben jelenleg hetedik helyen álló U.S. Grosseto F.C. tegnapi hatállyal szerződést bontott a klub magyar játékosával, Csizmadia Csabával.
máj. 13
12:59
Baseball: darabonként kínálják eladásra a Yankees stadionját (She)
A New York Yankees baseballcsapata kedden bejelentette, hogy eladásra kínálja a jövő hónapban lebontásra kerülő Yankee Stadion darabjait a székektől a gyeptéglákon át az öltözőszekrényekig.
máj. 13
13:00
A döntő után műtik Görbiczet (Behaviour)
Görbicz Anita győri válogatott kézilabdázó kérésére nem ma, azaz május 13-i születésnapján, hanem csak jövő kedden műtik meg térdszalagját.
máj. 13
13:15
Limitvita: távozással fenyeget a Ferrari (Infostart)
A Ferrari bejelentette, hogy jövőre nem indul a Formula-1-ben, ha érvénybe lép a Nemzetközi Automobil Szövetség 40 millió fontos költséglimitje. A magyar F1 Racing magazin főszerkesztője szerint a vita végül egy kompromisszumos megállapodással érhet véget, és minden jelenlegi istálló ott lesz a következő idény rajtjánál.
máj. 13
13:24
A döntő után műtik Görbiczet (Metropol)
Görbicz Anita győri válogatott kézilabdázó kérésére nem ma, azaz május 13-i születésnapján, hanem csak jövő kedden műtik meg térdszalagját.
máj. 13
13:36
Háború Bernie Ecclestone ellen? (Behaviour)
Az olasz sajtó döbbenten fogadta a Ferrari keddi bejelentését, miszerint az istálló jövőre nem indul a Forma-1-ben, ha érvénybe lép a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) költséglimitje.
máj. 13
13:51
MOB: az E.on továbbra is szívügyének tekinti a sportot (She)
A CO-OP Hungary Zrt. után az E.on szintén úgy döntött, hogy a következő négy évben is támogatja a Magyar Olimpiai Bizottságot.
máj. 13
13:53
Klubvilágbajnokság: a mexikói Atlante a második résztvevő (She)
A mexikói Atlante labdarúgócsapata is ott lehet az Egyesült Arab Emírségekben decemberben sorra kerülő klubvilágbajnokságon, miután megnyerte a CONCACAF zóna Bajnokok Ligáját.
máj. 13
13:54
Sinka László lehet az új kézilabdás elnök (Behaviour)
Sinka László, az eddigi főtitkár az egyetlen jelölt a Magyar Kézilabda Szövetség elnöki posztjára; a tisztújító küldöttgyűlésre szombaton kerül sor.

Keresés