2009. május 4. hétfő

máj. 4
0:03
NBA: az Atlanta kiejtette a Miamit és elődöntős Keleten (She)
Miközben akad olyan főcsoport-elődöntő, amely már megkezdődött, Kelenten még messze nem volt teljes a mezőny. A hosszúra nyúlt Atlanta Hawks–Miami Heat párharc végül vasárnap magyar idő szerint késő este dőlt el, amikor a Hawks végül a hetedik meccsen legyőzte a Heatet. Az atlantaiak ellenfele a Cleveland Cavaliers lesz az elődöntőben.
máj. 4
0:21
Ligue 1: győzelmével a Bordeaux beérte a listavezető OM-t (She)
A francia élvonalbeli bajnokság 34. fordulójában a Bordeaux 3–0-ra legyőzte a Souchaux csapatát, ami egyben azt is jelenti, hogy beérte pontszámban a szombaton döntetlenező listavezető, Olympique Marseille csapatát. A verseny négy fordulóval a vége előtt még teljesen nyílt tehát az aranyért.
máj. 4
0:25
Norvégia: Kovács Péter csapata nem bírt a Tromsővel (She)
A norvég élvonalban szereplő és Kovács Pétert foglalkoztató Odd Grenland 1–1-es döntetlent játszott a Tromsővel. Az egykori magyar válogatott csatár végig a pályán volt, és ugyan nem ő lőtte csapata gólját, azért számos alkalommal közel járt ahhoz, hogy megszerezze idénybeli ötödik gólját.
máj. 4
5:09
Blatter: Csodáltam Puskást (Blikk)
A nemzetközi fociszövetség svájci elnöke szép jövőt jósol a magyar labdarúgásnak
máj. 4
5:11
Megalázta a Barca a Realt (Blikk)
Történelmi győzelmet aratott a Barcelona a Real Madrid vendégeként
máj. 4
5:13
Fájdalmas búcsú a hokivébétől (Blikk)
A dánok elleni vereséggel eldőlt, kiesett az A csoportos vébéről a hokiválogatottunk
máj. 4
5:15
Ne add fel, Talma! (Blikk)
Csak hetedik lett a motoros a spanyolországi vb-futamon
máj. 4
5:17
Isten éltesse, Jenő bácsi! (Blikk)
A Blikk csokitortával lepte meg otthonában, Dorogon a focilegendát
máj. 4
6:57
NBA: a Denver simán nyert hazai pályán a Dallas ellen (She)
Szoros első két negyedet követően a Denver végül sima győzelmet aratott a Dallas felett az NBA rájátszásának nyugati elődöntőjének első mérkőzésén.
máj. 4
6:59
NHL: idegenben egyenlített a Carolina és az Anaheim is (She)
Az NHL rájátszásában az Anaheim háromszori hosszabbítás után 4–3-ra győzött Detroitban, ezzel 1–1-re alakította a párharcot a Nyugati főcsoport elődöntőjében. Keleten ugyanezt a bravúrt vitte véghez – csak a rendes játékidőben – a Carolina, amely Bostonban nyert 3–0-ra.
máj. 4
7:15
NFL: London nyolc éven belül Super Bowlt rendezne (She)
London bejelentkezett a profi amerikaifutball-liga (NFL) vezetőinél azért, hogy nyolc éven belül megrendezhesse a bajnokság döntőjét, a Super Bowlt.
máj. 4
7:33
Paks: Horváth Leventének nincs törése, csak zúzódása (She)
Elkezdheti az edzéseket Horváth Levente, miután kiderült, hogy a bordája nem törött el, csak zúzódott.
máj. 4
7:51
Brazília: Ronaldóék nyerték meg a paulista bajnokságot (She)
A Corinthians nyerte meg Brazíliában a paulista bajnokságot, miután a döntő első mérkőzésén idegenben aratott 3–1-es diadalt követően a visszavágón 1–1-es döntetlent játszott a Santosszal.
máj. 4
8:09
Kerékpár: a Tourra készülő McEwen kihagyja a Giro d’Italiát (She)
Nem indul el a május 9-én kezdődő Giro d’Italián Robbie McEwen – közölta az ausztrál kerékpáros csapata, a Katyusa.
máj. 4
8:45
NB II, Nyugati csoport: Tatabányán jövőre is maradna a stáb (She)
Tárgyalóasztalhoz ült az FC Tatabánya szakvezetősége és Lévai Ferenc, a városi önkormányzat által megbízott felügyelő-bizottság elnöke.
máj. 4
9:21
Újpest: a védekezési hibák okozták a ponvesztést - Szentes (She)
Szentes Lázár szerint a védekezési hibákat emelte ki a Diósgyőr elleni. 2–2-re végződő Soproni Liga-mérkőzést követően.
máj. 4
9:21
Hárommilliárdból épült edzőközpont! Kinek van pénzze erre? (Behaviour)
Szombaton nagyszabású ünnepség keretében átadták Telkiben a Globall Football Park & Sporthotel elnevezésű, csaknem hárommilliárd forintos beruházással megépült labdarúgó-edzőközpontot. Az eseményre hazánkba érkező sportági elöljárók egyöntetűen fejezték ki csodálatukat, hozzátéve, a létesítmény záloga lehet a fejlődésnek.
máj. 4
9:23
Newcastle: Joey Bartonnak mennie kell, lejáratja a klubot (She)
Alan Shearer, a Newcastle United menedzsere szerint Joey Barton megérdemelte, hogy kiállítsák a Liverpool ellen, s a klubnak komolyan el kell gondolkoznia játékos jövőjét illetően.
máj. 4
9:39
Játék: magyar focit mindenkinek! – nyerjen válogatott mezt! (She)
Játsszon a Nemzeti Sport kivételes nyereményjátékán, amelyen a szerencsések két héten át naponta Adidas focilabdákat vagy egy-egy magyar futballválogatott-felszerelést nyerhetnek.
máj. 4
9:41
Anglia: Paul Gascoigne már soha többé nem inna alkoholt (She)
Az angol futball egykori fenegyereke, az aktív pályafutása végeztével is a figyelem középpontjában maradó Paul Gascoigne úgy érzi: soha többé nem akar alkoholt inni.
máj. 4
9:57
Profi ökölvívás: nem Johnson lesz Adamek ellenfele (She)
Valószínűleg nem a korábban beharangozott Glen Johnson, hanem Matt Godfrey lesz az IBF cirkálósúlyú világbajnok Tomasz Adamek következő kihívója.
máj. 4
9:57
London Super Bowlt rendezne (Metropol)
London bejelentkezett a profi amerikaifutball-liga (NFL) vezetőinél azért, hogy nyolc éven belül megrendezhesse a bajnokság döntőjét, a Super Bowlt.
máj. 4
9:59
Tenisz: nem történt jelentős változás a férfiak világranglistáján (She)
Nem történt jelentős változás a férfi teniszezők világranglistájának élcsoportjában, melyet továbbra is nagy fölénnyel Rafael Nadal vezet.
máj. 4
10:01
Real Madrid: Cannavaro orvosi vizsgálaton a Juvénél (She)
A Barcelona elleni, 6–2-re elveszített szombat esti bajnoki után Olaszországba repült Fabio Cannavaro, a Real Madrid hátvédje, hogy orvosi vizsgálaton vegyen részt.
máj. 4
10:03
Feröer: Sinkó győztes gólja, Potemkin ismét betalált (She)
Két magyar gól is született a ferőeri első osztályú labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában.
máj. 4
10:15
Tenisz: Czink hét, Szávay két helyet lépett előre a világranglistán (She)
A marokkói Fezben elődöntős Czink Melinda hét helyet javítva a 62., Szávay Ágnes pedig a 32.-ről két pozíciót előrelépve a 30. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. A női profi játékosokat tömörítő WTA honlapja szerint a rangsort továbbra is a két hete élre álló orosz Dinara Szafina vezeti.
máj. 4
10:17
Sunderland: Fülöp csapata is Louis van Gaalt akarja (She)
A Daily Mail információi szerint a Sunderland is harcba szál Louis van Gaalért, az AZ Alkmaar holland edzőjéért.
máj. 4
10:19
MLB: a Los Angeles Dodgers klubtörténeti rekorddal rajtolt (She)
A Los Angeles Dodgers San Diego Padres elleni, 7–3-as hétvégi győzelme klubrekordot jelent: korábban még egyetlen szezonban sem fordult elő, hogy hazai pályán sorozatban tíz győzelemmel rajtoljon a Dodgers.
máj. 4
10:21
Libertadores-kupa: köpött, ezért az egész szezonra eltiltották (She)
A Libertadores-kupa most futó szezonjának valamennyi hátralévő mérkőzéséről eltiltották Hector Reynosót, a mexikói CD Guadalajara játékosát.
máj. 4
10:33
Újabb kis herceg a dán királyi családban (Infostart)
Kisfiúnak adott életet Joákim dán herceg második felesége, Mária hercegnő
máj. 4
10:33
Szávay nyolcaddöntős párosban (Behaviour)
Szávay Ágnes - oldalán a lengyel Agnieszka Radwanskával - sikerrel vette az első fordulót párosban a 2 millió dollár összdíjazású római salakpályás női tenisztornán, s ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe.
máj. 4
10:51
Formula-1: jövőre is megrendezik a „homályos” futamokat (She)
Bernie Ecclestone, a Formula–1 első embere úgy nyilatkozott, hogy a sok kritika ellenére jövőre is maradnak a helyi idő szerint délután 5 órakor rajtoló futamok Ázsiában, hogy így is az európai közönség kedvében járjon a száguldó cirkusz.
máj. 4
10:51
Javítottak a magyarok a női tenisz-világranglistán (Metropol)
A marokkói Fezben elődöntős Czink Melinda hét helyet javítva a 62., Szávay Ágnes pedig a 32.-ről két pozíciót előrelépve a 30. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
máj. 4
10:53
Hetényi kezd a kapuban a németek ellen (Metropol)
Mivel tét nélküli a németek elleni, hétfő korai délutáni mérkőzés a svájci jégkorong-világbajnokságon, ezért Szuper Levente pihenőt kap, és Hetényi Zoltán kezd a kapuban, cseréje Budai Krisztián lesz - döntött hétfőn reggel Pat Cortina, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.
máj. 4
11:09
Videó: nézze meg Joey Barton újabb kíméletlen belépőjét! (She)
Továbbra sem bír magával Joey Barton, a Newcastle fenegyereke. A Premier League vasárnapi meccsén, a Liverpool ellen a második félidőben a szögletzászló árnyékában csúszott rá kegyetlenül Xabi Alonsóra, amiért a bíró azonnal felmutatta neki a piros lapot. Nézze meg az esetet videón!
máj. 4
11:27
Videó: Mourinho becsúszva szerel, szlalomozik, majd gólt lő! (She)
Új oldaláról mutatkozott be a portugál sztáredző! Az Internazionale trénere, José Mourinho edzésen mutatta be a címben szereplő produkciót, a becsúszás-szlalom kombináció után pedig remek gólt lőtt. Az akció lezárásaként egy látványos bukfenc után elterült a gyepen, magát ünneplendő! Nézze meg Mourinho nem mindennapi produkcióját!
máj. 4
11:27
A Denver tartalékosai döntötték el a meccset (Metropol)
A Denver Nuggets hazai pályán legyőzte a Dallas Mavericks együttesét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Nyugati főcsoportjának elődöntőjében, s ezzel 1-0-ra vezet a párharcban.
máj. 4
11:45
Magyar válogatott: ma ünnepli 84. születésnapját Buzánszky Jenő (She)
1925. május 4-én született, azaz ma ünnepli 84. születésnapját Buzánszky Jenő olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes, negyvennyolcszoros válogatott labdarúgó, a felejthetetlen Aranycsapat tagja, a Magyar Labdarúgó-szövetség volt alelnöke.
máj. 4
11:47
Bajnokok Ligája: Rosetti és Övrebö vezeti a két visszavágót (She)
Az UEFA bíróküldő bizottsága kijelölte a játékvezetőket a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóira. Ennek értelmében a keddi Arsenal–Manchester United találkozót az olasz Roberto Rosetti, a szerdai Chelsea–Barcelona meccset pedig a norvég Tom Henning Övrebö vezeti.
máj. 4
11:49
AC Milan: Maldini nem változtat a döntésén, visszavonul (She)
Paolo Maldini, a Milan 40 éves védője vasárnap megerősítette, hogy korábbi döntése értelmében az idény végén befejezi a pályafutását.
máj. 4
11:51
NB II: szerződést bontottak Róth Antallal, Botos az utódja (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő PMFC vezetősége ma délelőtt tulajdonosi döntés alapján szerződést bontott Róth Antal vezetőedzővel, és helyette Botos Antalt, a pécsi utánpótlás szakmai igazgatóját, az U19-es csapat vezetőedzőjét nevezték ki.
máj. 4
12:03
Spanyolország: De la Red ismét az intenzív osztályra került (She)
Rubén de la Red, a Real Madrid – szívproblémák miatt régóta hiányzó – középpályása ismét kórházba került.
máj. 4
12:21
Jégkorong-vb: élőben az NSO-n a magyar-német meccs! (She)
Honlapunk élő szöveges közvetítésben számol be a Svájcban zajló jégkorong-világbajnokság Magyarország–Németország találkozójáról. A közvetítést az alábbi linkre kattintva érhetik el!
máj. 4
12:21
Feljutott a Fradi az élvonalba (Blikk)
A zöld-fehérek az NB I-be való visszatéréssel ünnepelték 110. szülinapjukat
máj. 4
12:39
Férfi kézilabda: háromszoros BL-győztest igazolt a Löwen (She)
A spanyol Carlos Prieto kétéves szerződést kötött a Rhein-Neckar Löwen csapatával – jelentette be hétfőn a német klub.
máj. 4
12:39
Kínai egyeduralom ping-pongban (Metropol)
A húsz megszerezhető éremből 17-et a kínai játékosok visznek haza a jokohamai egyéni asztalitenisz-világbajnokságról.
máj. 4
12:41
Vitorlázás: szép magyar eredmények a laser Európa-kupán (She)
A vitorlázók franciaországi laser Európa-kupáján három hajóosztály számára adódott lehetőség a bizonyításra. Laser standardban 79 induló közül Berecz Zsombor (YCBP) a 4. helyen végzett, miután a tíz megrendezésre kerülő futamon két második és egy harmadik helyet is sikerült elérnie.
máj. 4
12:43
Barcelona: Thierry Henry kihagyja a Chelsea elleni visszavágót (She)
Sérülés miatt legalább két hétig nem játszhat Thierry Henry, a Barcelona futballistája. Ez egyben azt is jelenti, hogy a francia támadó nem lehet ott a pályán a Chelsea elleni, szerdai Bajnokok Ligája-visszavágón.
máj. 4
12:57
Asztalitenisz: a húszból 17 érem a kínaiaké a jokohamai vb-n (She)
A húsz megszerezhető éremből 17-et a kínai játékosok visznek haza a jokohamai egyéni asztalitenisz-világbajnokságról.
máj. 4
12:59
Póker: a legcsinosabb játékos nyerte a nagymenők csatáját (She)
Vanessa Rousso diadalmaskodott a monte-carlói EPT High Roller-tornán, és győzelmével 720 ezer eurót kasszírozott.

Keresés