2009. május 2. szombat

máj. 2
0:39
Tenisz: Rafael Nadal és Fernando González is elődöntős Rómában (She)
A római férfi tenisztorna negyeddöntőjében az első helyen kiemelt, világranglista-vezető spanyol Rafael Nadal két szettben, 6:3, 6:3-ra megverte honfitársát, Fernando Verdascót, a 12. helyen kiemelt chilei Fernando González pedig háromszettes mérkőzésen győzte le az argentin Juan Mónacót, így ők egymás ellen küzdhetnek a döntőbe kerülésért.
máj. 2
1:15
Ligue 2: a Szélesi nélkül felálló Strasbourg idegenben nyert (She)
A Ligue 2 34. fordulójában a Szélesi Zoltán nélkül felálló Strasbourg megverte idegenben a Guingampot, így feljött a második helyre.
máj. 2
1:19
Tenisz: Jelena Jankovics kiesett a negyeddöntőben Stuttgartban (She)
A stuttgarti női tenisztorna negyeddöntőjében kiesett a harmadik helyen kiemelt szerb Jelena Jankovics, miután kikapott az olasz Flavia Pennettától három szettben. Az első helyen kiemelt orosz Dinara Szafina magabiztosan győzte le a nyolcadik helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanskát.
máj. 2
1:33
Ausztria: Sáfár Szabolcs nem kapott gólt a Mattersburg ellen (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának nyitó mérkőzésén a Sáfár Szabolccsal soraiban felálló Austria Wien hazai pályán 0–0-t játszott az utolsó előtti Mattersburggal.
máj. 2
6:03
Platini és Blatter nyitja az MLSZ- edzőközpontot (Blikk)
"Ennek a létesítménynek egész Európa a csodájára járhat"
máj. 2
6:05
Kovács-Janics: újra együtt (Blikk)
A pekingi siker óta először végez közös vízi edzéseket Kovács Kati és Janics Natasa
máj. 2
6:07
Jégkorong-vb: Menni kell tovább! (Blikk)
Összeomlott az osztrákok elleni, bennmaradásért vívott mérkőzésen a magyar válogatott.
máj. 2
6:09
Örömjáték az uszodaavatón (Blikk)
Szentendrén Kemény Dénes bíráskodott, míg Szabó Győző vízilabdázott – életében először.
máj. 2
7:15
NBA: egyenlített a Miami Heat, jöhet a mindent eldöntő meccs (She)
A Dwyane Wade vezette Miami Heat 98–72-re legyőzte az Atlanta Hawkst, és ezzel 3–3-ra egyenlítette az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcot, így a mindent eldöntő hetedik összecsapás dönt a továbbjutásról.
máj. 2
7:17
Real Madrid: a Manchester City legújabb kiszemeltje Robben (She)
A Manchester City akár 18 millió fontot (mintegy 5.8 milliárd forint) is kész megadni Arjen Robbenért, a Real Madrid szélsőjéért, hogy a 25 éves holland futballista a Premier League-ben szereplő angol csapatnál folytassa pályafutását.
máj. 2
7:33
NHL: a Red Wings nyerte meg a Ducks elleni elődöntő első meccsét (She)
Az NHL Nyugati főcsoportjának elődöntőjében a Detroit Red Wings 3–2-re legyőzte hazai pályán az Anaheim Duckst a két csapat első mérkőzésén. A Boston Bruins is 1–0-ra vezet összesítésben, miután magyar idő szerint szombat hajnalban 4–1-re megverte a Carolina Hurricanest a Keleti főcsoport elődöntőjében.
máj. 2
7:51
Szurkolói rasszizmus miatt büntetés egy futballklubnak (Behaviour)
Szurkolói rasszizmus miatt büntetés a jeruzsálemi futballklubnak
máj. 2
8:09
Brazília: hiába Pelé kampánya, Dunga nem számít Ronaldóra (She)
Hiába kampányolt Pelé és Romário is Ronaldo mellett, a Corinthians támadója nem kap meghívót Dungától a júniusi Konföderációs Kupára.
máj. 2
8:45
Anglia: Tugay elhagyja a Blackburnt, és valószínűleg visszavonul (She)
Tugay az idény végén távozik a Blackburntől, és valószínűleg befejezi pályafutását.
máj. 2
9:21
Topligák: a hétvégi program, tv-műsorral! (She)
Tekintse meg az angol, a német, az olasz és a spanyol élvonalbeli labdarúgóligák hétvégi programját!
máj. 2
9:39
A hajrában mentett pontot a Nyíregyháza a Paks ellen (Metropol)
A házigazda Nyíregyháza a hajrában szerzett két góllal mentette meg az egyik pontot a már 2-0-ra vezető Paks ellen a labdarúgó Soproni Liga 26. fordulójának szombati játéknapján.
máj. 2
9:57
Asztalitenisz: a magyarok számára véget ért a világbajnokság (She)
Véget ért a magyarok számára a jokohamai egyéni asztalitenisz-világbajnokság: az egyesben egyedüliként állva maradt Tóth Krisztina és a Tóth, Póta Georgina páros is kiesett a szombati fordulóban.
máj. 2
9:57
Hannoveri siker Bochumban (Metropol)
A 13. helyen álló Hannover kétgólos győzelmet aratott a 14. Bochum otthonában a német labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.
máj. 2
9:59
MotoGP: a 2. szabadedzésen Simon volt a leggyorsabb a 125-ösöknél (She)
Julian Simon volt a leggyorsabb a nyolcadliteres géposztály szombati, második szabadedzésén a Spanyol Nagydíjon. A tegnapi legjobb Bradley Smith a második, Andrea Iannone pedig a harmadik időt motorozta.
máj. 2
10:15
Az utolsó szalmaszálba kapaszkodva (Infostart)
Azzal, hogy a magyarok 6-0-ra kikaptak az osztrákoktól, és a dánok 3-1-re nyertek a németek ellen, gyakorlatilag Pat Cortina szövetségi kapitány csapata már csak az utolsó szalmaszálba kapaszkodhat a svájci jégkorong-világbajnokságon a bennmaradásért folyó küzdelemben.
máj. 2
11:09
Jégkorong-vb: a mai összes meccs - tévéműsorral (She)
Négy mérkőzést játszanak ma a Svájcban zajló jégkorong-világbajnokság középdöntőjében. Tekintse meg a szombati programot!
máj. 2
11:09
Menesztették Matthäust (Metropol)
Az idény végén távoznia kell a Maccabi Netanya kispadjáról Lothar Matthäusnak, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányának.
máj. 2
11:09
Menesztették Matthaust (Behaviour)
Az idény végén távoznia kell a Maccabi Netanya kispadjáról Lothar Mattha:usnak, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányának.
máj. 2
11:11
MotoGP: Pedrosa motorozta a legjobb időt a második gyakorláson (She)
Dani Pedrosa volt a leggyorsabb a királykategória második szabadedzésén a Spanyol Nagydíjon, megelőzve Jorge Lorenzót és Casey Stonert.
máj. 2
11:13
Férfi kézilabda: a Montpellier megvédte bajnoki címét (She)
Megvédte címét, és ezzel a klub történetének tizenegyedik bajnoki aranyérmét szerezte a Montpellier a francia férfi kézilabda-bajnokságban, miután a 23. fordulóban 36–27-re legyőzte az Aurillac együttesét.
máj. 2
11:27
Elefántokkal játszik a Milan Szicíliában (Infostart)
A spanyol rangadó mellett ezúttal az olasz és a német bajnokság mérkőzései ígérik a legtöbb izgalmat. Számára szerencsés esetben az Inter nagyon közel kerülhet a bajnoki címhez, 10 ponttal elhúzhat a Milantól, s a hátralévő fordulókban összesen 12-t lehet szerezni. Németországban annyira zsúfolt az élboly, hogy minden forduló átrendezheti a tabellát. A kör rangadóját a Hamburg és a Hertha játssza…
máj. 2
11:27
Anglia: az Aranycsapat lett a nyolcadik legjobb a világon (She)
Az angol Daily Mail szerint a legendás Aranycsapat lett minden idők nyolcadik legjobb futballegyüttese.
máj. 2
11:27
Minden idők tíz legjobb futballcsapatába sorolták a magyart is (Behaviour)
Az angol Daily Mail szerint a legendás Aranycsapat lett minden idők nyolcadik legjobb futballegyüttese.
máj. 2
11:45
Az Aranycsapat lett a nyolcadik legjobb a világon (Metropol)
Az angol Daily Mail szerint a legendás Aranycsapat lett minden idők nyolcadik legjobb futballegyüttese. A napilap internetes kiadása az érdemek taglalása során felsorolta az 1954-ben világbajnoki ezüstérmes magyar válogatott tagjait, kiemelve, hogy a svájci vb-n csak karnyújtásnyira voltak a végső diadaltól.
máj. 2
12:03
A veszedelmes vírus már a futballt is megfertőzte (Infostart)
Bizonytalan időre elhalasztották a mexikói Chivas és San Luis soron következő hazai Libertadores Kupa-mérkőzését, miután sem Kolumbia, sem Chile nem vállalta, hogy megrendezi az újfajta influenzavírustól sújtott ország futballcsapatainak otthoni találkozóit.
máj. 2
12:03
MotoGP: Talmácsi a nyolcadik időt érte el a második szabadedzésen (She)
Talmácsi Gábor a tegnapi ötödik után a nyolcadik volt a Spanyol Nagydíj második szabadedzésén a 250 kcm-es géposztályban. A leggyorsabb Marco Simoncelli volt 1:43.474 perces idejével, a második Aojama Hirosi, a harmadik Álvaro Bautista lett.
máj. 2
12:39
Libertadores-kupa: Kolumbia és Chile sem fogadja a mexikóiakat (She)
Bizonytalan időre elhalasztották a mexikói Chivas és San Luis soron következő hazai Libertadores Kupa-mérkőzését, miután sem Kolumbia, sem Chile nem vállalta, hogy megrendezi az újfajta influenzavírustól sújtott ország futballcsapatainak otthoni találkozóit.
máj. 2
12:41
Olimpia 2016: csökken a tokióiak lelkesedése a nyári játékok iránt (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) felmérése szerint már csak a tokióiak 56 százaléka örülne, ha városuk adna otthont a 2016-os nyári játékoknak.
máj. 2
12:57
MTK: Garami József nehéz mérkőzésre számít a Siófok ellen (She)
A Soproni Liga 26. fordulójának szombati mérkőzésén a 8. helyezett MTK Budapest Siófokon lép pályára. A bajnokcsapat vezetőedzője, Garami József nehéz mérkőzésre számít a kiesőjelölt Somogy megyei csapat otthonában.
máj. 2
12:59
Labdarúgás: Puskás Ferencné hálás a Puskás-díjért dolgozóknak (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Puskás Ferenc-díjat alapít. Puskás Ferencné, az Aranycsapat kiválóságának özvegye hálás a díj létrehozásáért dolgozóknak.
máj. 2
13:01
Hegymászás: megkezdődhet a második tábor kiépítése a Manaslun (She)
A hírek jelenleg ötnapos rossz időt jósolnak a Manaslunál, az expedíció szerint azonban ragyogó napsütés uralkodik a hegy környékén. Erőss Zsolt, dr.Szabó Levente és Barna Dániel, ha az idő nem romlik, nekiveselkedik a második tábor kiépítésének – tájékoztatta honlapunkat Vincze Szabolcs sajtófőnök.
máj. 2
13:03
Real Madrid: Cannavaro hamarosan aláír a Juvéhoz (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatának olasz védője, Fabio Cannavaro közel van ahhoz, hogy megegyezzen korábbi klubja, a Juventus vezetőségével. A világbajnok labdarúgónak a szezon végén lejár a szerződése, és a Real ideiglenes elnöke, Vicente Boluda úgy nyilatkozott, a júniusi elnöki választásig biztosan nem ajánlanak új szerződést a játékosnak.
máj. 2
13:05
Videó: Bajzát parádés mozdulata és a Győr–Vasas góljai (She)
A Soproni Liga 26. fordulójában a Győri ETO fogadta a Vasast. A találkozón a hazai csapat hamar vezetést szerzett Rati Alekszidze révén, majd sorra dolgozta ki helyzeteit, ám mind kimaradt. Bajzát Péter a forduló gólját szerezhette volna, ám a sarokkal kapura tett labdát Németh Gábor védte. A Győr visszavett a tempóból, amiből a vendégeknek származott hasznuk: Vladimir Vujovics a hajrában…
máj. 2
13:15
Premjer-liga: nyert a Tomszk, Németh Norbert nem játszott (She)
Az ororsz labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában a Tom Tomsz a Terek Grozny együttesét fogadta, és a hazai csapat 2–1-re megnyerte a találkozót.
máj. 2
13:33
Videó: ritkán látható nagy gól a spanyol másodosztályból (She)
A spanyol másodosztályban szereplő Salamanca az Elchét fogadta, és még az első félidőben hátrányba is került hazai pályán. Majd jött a hideg zuhany, amikor a hajrában tíz perc alatt két hazai játékost is idő előtt az öltözőbe parancsolt a játékvezető. A ráadásban azonban megmentette őket Quique Martin, aki remekbe szabott akció végén lőtt egy briliáns egyenlítő gólt az Elchének, ezzel alakítva ki…
máj. 2
13:33
Talmácsi nyolcadik a második szabadedzésen (Metropol)
A 250 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor a nyolcadik időt érte el szombaton a gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíjának második szabadedzésén Jerezben.
máj. 2
13:33
Talmácsi nyolcadik a második szabadedzésen (Behaviour)
A 250 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor a nyolcadik időt érte el szombaton a gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíjának második szabadedzésén Jerezben.
máj. 2
13:35
Nyíregyháza: Tajti József lehet az új edző Nyíregyházán (She)
A Soproni Liga 26. fordulójában a Nyíregyháza 2–2-es döntetlent játszott hazai pályán a Paks ellen, ezzel a nyírségiek a tavaszi tíz fordulóban mindössze négy pontot szereztek. Sziky Gyula, a klub tulajdonosa a szombat délelőtti edzésen kijelentette, hogy új szakemberre van szükség a csapat élén, ezért felkéri Tajti Józsefet a csapat vezetőedzői posztjára.
máj. 2
13:51
Férfi vízilabda ob I: a Szeged két góllal győzte le a BVSC-t (She)
A férfi vízilabda-bajnokság rájátszásának első fordulójában a Szeged 8–6-ra nyert a BVSC ellen az 5–8. helyért zajló mérkőzésen.
máj. 2
14:09
Talmácsi nyolcadik lett a második szabadedzésen (Infostart)
A 250 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor a nyolcadik időt érte el szombaton a gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíjának második szabadedzésén Jerezben.
máj. 2
14:09
MotoGP: Simon a szabadedzés után az időmérőn is a legjobb volt (She)
Julian Simon indulhat az élről a gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíján, miután – a szombat délelőtti szabadedzés után – az időmérő edzésen is a leggyorsabb tudott lenni. A második Bradley Smith, a harmadik Andrea Iannone lett.
máj. 2
14:45
Parasport: magyar világ- és Európa-csúcsok a paraúszó Vk-n (She)
Sors Tamás két világ- és egy Európa-csúccsal, Csuri Ferenc pedig kontinentális rekorddal nyert a bécsi rövid pályás paraúszó Világkupa-versenyen.
máj. 2
14:45
Mosley: meglennénk a Ferrari nélkül is (Behaviour)
Visszautasította a Ferrari fenyegetéseit szombaton Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, miután a szervezet csütörtökön bejelentette, hogy nagyobb technikai szabadságot kapnak jövőre azok a Forma-1-es csapatok, amelyek vállalják, hogy 2010-ben nem költenek többet 40 millió fontnál.
máj. 2
15:03
Magyar csúcsok a paraúszó Vk-n (Metropol)
Sors Tamás két világ- és egy Európa-csúccsal, Csuri Ferenc pedig kontinentális rekorddal nyert a bécsi rövidpályás paraúszó Világkupa-versenyen.
máj. 2
15:21
NB II, Keleti csoport: Fradi-Cegléd élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB II keleti csoportjának 24. fordulójában a Ferencváros a Ceglédet fogadja hazai pályán, kövesse velünk a találkozót!

Keresés