2009. május 8. péntek

máj. 8
4:33
Újra vízben Barta Nóra (Blikk)
BUDAPEST — Barta Nóra (25) már készül, hogy ott lehessen a júliusi római vb-n.
máj. 8
4:37
Mocsai Tamás még kezelésekre jár (Blikk)
A Lemgo játékosa március 10-én a Göppingen elleni találkozón eltörte a jobb keze mutatóujját, majd egy ütközés után percekre elveszítette az eszméletét.
máj. 8
4:41
3 milliárdos üzlet? (Blikk)
A Forma–1-es csapat és az energiaital gyártója hároméves szerződést kötött.
máj. 8
4:45
Kangyal a vb-vel vonult vissza (Blikk)
BUDAPEST — 1990 és 2009: Kangyal Balázs (39) örökké emlékezik majd erre a két évszámra.
máj. 8
4:49
Soha nem adják fel! (Blikk)
BUDAPEST — Ismét emberhátrányban nyert a labdarúgó NB I-ben az Újpest focicsapata.
máj. 8
5:45
Mekkora Overdose esélye? (Infostart)
Egy fogadóiroda szerint a Temple Stakes futam első számú esélyese Overdose. Remélhetően a ló egészségi állapota lehetővé teszi az indulást.
máj. 8
6:57
NBA: a Cleveland otthon ismét simán nyert az Atlanta ellen (She)
Az NBA rájátszásában ma hajnalban egy mérkőzésre került sor: a Keleti főcsoportban a Cleveland hazai pályán másodszor is nyert az Atlanta ellen, így összesítésben 2–0-ra vezet. A 105–85-ös hazai sikerrel záruló meccsen LeBron James 27 pontot szerzett.
máj. 8
6:59
FTC: a nyáron edzőmeccs Kovács János angol csapata ellen (She)
Az élvonalba három év szünet után az elmúlt hétvégén visszajutó ferencvárosi labdarúgócsapatnál már javában szervezik a nyári programot, és lassanként kezdenek ismertté válni a felkészülési mérkőzések időpontjai.
máj. 8
7:33
NHL: a Chicago otthon, a Detroit idegenben egyenlített (She)
Az NHL rájátszásban ma hajnalban két mérkőzést rendeztek, mindkettőt nyugaton. A Chicago hazai pályán hosszabbításban győzött 2–1-re a Vancouver ellen, a Detroit Anaheimben nyert 6–3-ra. Mindkét párharc állása 2–2.
máj. 8
8:09
FC Fehérvár: Varga István hibázott Kulcsár igazolásakor (She)
Mint azt csütörtökön megírtuk, Varga István, az FC Fehérvár vezetőedzője csütörtökön közölte az együttes labdarúgójával, Kulcsár Tamással: a szezon hátralévő részében nem számít a játékára, és felmenti az első csapat edzéseinek látogatása alól. A szakember a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy hibázott a játékos igazolásakor.
máj. 8
8:45
A Werder lesz a Sahtar ellenfele az UEFA Kupa döntőjében (Metropol)
A Werder Bremen lesz a Sahtar Donyeck ellenfele a labdarúgó UEFA Kupa fináléjában, miután az elődöntőben, hazai 1-0-ás vereségét követően 3-2-re diadalmaskodott a Hamburger SV otthonában.
máj. 8
9:03
A svédek is az elődöntőben (Metropol)
Az olimpiai aranyérmes svéd válogatott is bejutott a svájci jégkorong-világbajnokság pénteki elődöntőjébe, miután 3-1-re legyőzte a cseh együttest csütörtökön, Bernben.
máj. 8
9:21
Atlétika: Robles Ecuadorban készül a németországi vb-re (She)
A 110 méteres gátfutás pekingi olimpiai bajnoka, a kubai Dayron Robles Ecuadorban készül a nyári berlini világbajnokságra.
máj. 8
9:21
Európában az F1-es mezőny (Metropol)
Az első európai nagydíjjal kezdődik az éles világbajnoki küzdelem – tartja a száguldó cirkusz egyik ráolvasása. Csakhogy ez 1991 előtti „bölcsesség“, amikor még nem számított bele az összes lebonyolított nagydíj az év végi elszámolásba.
máj. 8
9:23
Ökölvívás: kiütötték az Universumot, a ZDF nem hosszabbít (She)
Németországi híradások szerint a jövőben nem közvetít bokszmérkőzéseket a közszolgálati ZDF csatorna, amely ez idáig a hamburgi Universum Box Promotion gáláit tűzte műsorára.
máj. 8
9:25
Férfi kosárlabda NB I: az ősztől csak három légiós lehet a pályán (She)
Megszavazták! Amit évek óta többen is kértek, követeltek, meghallgatásra talált. Mostantól az egyenjogúság érvényes a férfi és a női élvonalra is, hiszen a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének csütörtöki ülésén a férfiliga egyhangúlag elfogadta a szakmai bizottság korábbi javaslatát, hogy az erősebbik nem A-csoportos küzdelmei során két magyar játékosnak mindig a pályán kell lennie.
máj. 8
9:39
Libertadores-kupa: az Estudiantes fél lábbal a nyolc között (She)
A Libertadores-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén az argentin Estudiantes hazai pályán 3–0-ra nyert a Libertad ellen, így kisebb csodának kellene történnie ahhoz, hogy a paraguayi klub jusson tovább.
máj. 8
9:57
Újpest: ma 70 éves a klub örökös bajnoka, Göröcs János (She)
Ma ünnepli 70. születésnapját az Újpest labdarúgócsapatának legendás alakja, Göröcs János, akit a klub honlapja a csapat történetének legjobb játékosai között említ meg.
máj. 8
9:59
Haladás: Sipos marad, ha nem kap megfelelő külföldi ajánlatot (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Szombathelyi Haladás vezetői már tárgyalnak a csapat következő évi keretének kialakításáról. A csapat egyik kulcsjátékosával, a középpályás Sipos Norberttel kedden egyeztettek szerződésének meghosszabbításáról, de még nem állapodtak meg vele.
máj. 8
10:15
Csodára készül a Győr (Behaviour)
Szombaton története első Bajnokok Ligája döntőjét játssza a magyar bajnok Győri AUDI ETO KC női kézilabdacsapata, az ellenfél a Rába-partiak által jól ismert, 2006-os győztes dán Viborg lesz. A győriek legjobbjuk, a sérült Görbicz Anita nélkül bravúrra készülnek Dániában.
máj. 8
10:51
NOB: a gazdasági válság 34 millió dollár veszteséget okozott (She)
Az egész világot érintő gazdasági válság a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot sem kímélte, amely pénzügyi befektetésein keresztül 34 millió dolláros veszteséget könyvelt el a 2008 januárja óta eltelt 16 hónapban.
máj. 8
10:53
Hamburg: Olicnak keresztszalag-szakadása lehet, 6 hónap pihenő? (She)
Az első hírek szerint súlyos sérülést, keresztszalag-szakadást szenvedett a Werder Bremen elleni UEFA-kupa-elődöntőn Ivica Olic, a Hamburg horvát kiválósága.
máj. 8
10:55
Jégkorong-vb: a mai két elődöntő időpontja - tv-műsorral (She)
A Svájcban zajló jégkorong-vb-n már az elődöntőt rendezik péntek délután, illetve este. Az Oroszország–Egyesült Államok és a Kanada–Svédország találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak oldalunkon. Tekintse meg a mai programot!
máj. 8
11:09
Női kézilabda BL: Görbicz elutazott Dániába - két mankóval (She)
A Ferencváros elleni keddi bajnokin térdszalagsérülést szenvedő Görbicz Anita engedélyt kapott a Győri Audi ETO orvosától, dr. Balogh Pétertől, hogy a csapattal tartson Dániába a Viborg elleni BL-döntő első mérkőzésére.
máj. 8
11:27
Új győztest avatnak az UEFA Kupában (Metropol)
A német Werder Bremen és az ukrán Sahtar Donyeck jutott be a labdarúgó UEFA Kupa döntőjébe, így eldőlt, hogy a sorozat utolsó kiírásában - merthogy jövőre már Európa Liga néven szervezik a sorozatot - új győztest avatnak .
máj. 8
11:45
Manchester Utd.: Wes Brown már nem játszhat a szezonban (She)
máj. 8
11:47
F1: Button volt a leggyorsabb az első szabadedzésen (She)
A 2009-es Formula–1-es világbajnokság első európai versenyének első szabadedzésén Barcelonában a Brawn GP brit pilótája, Jenson Button volt a leggyorsabb, megelőzve az olasz Jarno Trullit (Toyota) és a lengyel Robert Kubicát (BMW).
máj. 8
12:03
Arsenal: új szerződést írt alá a klubbal Theo Walcott (She)
Új, hosszú távú szerződést írt alá az Arsenal labdarúgócsapatával Theo Walcott, a londoni csapat fiatal szélsője. Az „ágyúsok” nem közöltek pontos részleteket a kontraktusról.
máj. 8
12:05
Real Madrid: L. Diarra lázas beteg, nem játszhat a Valencia ellen (She)
Nem szerepelhet a Valencia elleni, szombati spanyol bajnoki mérkőzésen a Real Madrid labdarúgója, Lassana Diarra.
máj. 8
12:21
BL-elődöntő: a jövő héten dönt az UEFA a fegyelmi ügyekről (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) jelezte: megkapta a játékvezető-ellenőr és a mérkőzésellenőr jelentését a Chelsea–Barcelona Bajnokok Ligája-elődöntőről, és a jövő héten határoz az esetleges szankciókról.
máj. 8
12:23
AC Milan: sajtóértesülések szerint Puyol a kiszemeltek között (She)
A Tuttosport olasz lap információi szerint Carles Puyol, a Barcelona középhátvédje az AC Milan labdarúgócsapatának egyik nyári kiszemeltje.
máj. 8
12:25
Barcelona: Henry sérülése nem súlyos, a kupadöntőn játszhat (She)
Bár Thierry Henry kisebb térdsérülése miatt óvatosságból kihagyta a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-elődöntő szerdai visszavágóját (1–1), a katalán klub orvosai szerint hamarosan visszatérhet a pályára.
máj. 8
12:27
Skócia: eljárás indul a derbin balhézó Hearts-drukkerek ellen (She)
Belső vizsgálatot indít a Hearts és fegyelmi eljárást a Skót Labdarúgó-szövetség a csapat szurkolóinak botrányos viselkedése miatt.
máj. 8
12:39
Manchester Utd.: Ferguson nem várja, hogy felmentsék Fletchert (She)
Az UEFA megkapta a Manchester United labdarúgócsapatának hivatalos fellebbezését, amelyben a Bajnokok Ligája döntőjébe jutó „vörös ördögök” Darren Fletcher piros lap miatt járó automatikus eltiltásának törlését kérik.
máj. 8
12:39
Halálos fenyegetés a futballbírónak (Blikk)
A Chelsea szerint a játékvezető elcsalta a Barca elleni BL-meccset.
máj. 8
12:41
Bayer Leverkusen: 390 nap után tér vissza Bernd Schneider (She)
Helyet kapott a Bayer Leverkusen labdarúgócsapatának keretében és valószínűleg pályára lép az Arminia Bielefeld ellen a gyógyszergyáriak rutinos középpályása, Bernd Schneider, aki 390 nap kényszerpihenő után tér vissza operációja és hosszas lábadozása után.
máj. 8
12:43
Baseball: elhunyt DiMaggio, a Boston Red Sox legendája (She)
92 éves korában massachusettsi otthonában elhunyt Dom DiMaggio, a Boston Red Sox baseballcsapatának játékoslegendája.
máj. 8
12:57
Espanyol: Raúl Tamudo Görögországba igazolhat (She)
Az As spanyol lap értesülései szerint Raúl Tamudót, az Espanyol kitűnő támadóját a görög Panathinaikosz labdarúgócsapata szerződtetné a nyáron.
máj. 8
13:15
Barcelona: Gudjohnsen távozni akar a kevés lehetőség miatt (She)
Távozni akar a szezon végén a Barcelona labdarúgócsapatától Eidur Gudjohnsen, az együttes izlandi támadója.
máj. 8
13:51
Sportműsor: a hétvégi események programja! (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
máj. 8
13:51
Beckham visszatérne - A AC Milán akarja? (Behaviour)
David Beckham mihamarabb vissza akar térni az AC Milanhoz egyesült államokbeli csapatától, az ottani profi labdarúgó-bajnokság novemberi végeztét követően.
máj. 8
14:09
Kézilabda: aláírta első profi szerződését a „kis” Karabatic (She)
Aláírta első profi szerződését a Montpellier férfi kézilabdacsapatához Luka Karabatic, Nikola Karabatic öccse.
máj. 8
14:09
Beckham lélekben már Milánóban van (Metropol)
David Beckham mihamarabb vissza akar térni az AC Milanhoz egyesült államokbeli csapatától, az ottani profi labdarúgó-bajnokság novemberi végeztét követően.
máj. 8
14:11
Világjátékok: a strandkéziseknek a kontinenstorna lesz a főpróba (She)
Fontos tornák elé néz a magyar strandkézilabda-válogatott. A jelenleg 16 fős legénység keretszűkítést követően június 23-án, a norvégiai Európa-bajnokságon megkezdi a küzdelmeket, és egy remélhetőleg sikeres kontinenstorna után júliusban a világjátékok következnek Tajvanon.
máj. 8
14:13
Jégkorong-vb: a fehérorosz rendezést támogatja az IIHF (She)
Bár még nem született döntést a 2014-es jégkorong-világbajnokság rendezésével kapcsolatban, a kiszivárgott hírek szerint a nemzetközi szövetség (IIHF) a fehéroroszok pályázatát támogatja leginkább, így nagy valószínűség szerint Fehéroroszország adhat majd otthont az öt év múlva esedékes tornának.
máj. 8
14:27
Tenisz: Marosi Katalinék párosban döntősök az estorili tornán (She)
A kanadai Sharon Fichman oldalán induló Marosi Katalin párosban bejutott az estorili WTA-torna döntőjébe, miután szuper-tiebreakben győzött a Gyjacsenko, Dzehalevics orosz, fehérorosz páros ellen.
máj. 8
14:29
Werder Bremen: Mertesacker lemarad a kupadöntőkről (She)
Háromhetes pihenőre kényszerül Per Mertesacker, a Werder Bremen labdarúgócsapatának védője, aki a Hamburg elleni UEFA-kupa-elődöntőn sérült meg.
máj. 8
14:45
Jégkorong-vb: Szlovénia rendezi jövőre a divízió 1-es vb-t (She)
Az IIHF döntése értelmében 2010-ben Szlovénia – egészen pontosan Ljubljana – lesz a divízió 1-es jégkorong-világbajnokság „magyar” csoportjának házigazdája. A mieink mellett Szlovénia, Nagy-Britannia, Lengyelország, Horvátország és a Koreai Köztársaság tagja még ennek a hatosnak.
máj. 8
14:47
Jégkorong-vb: közös svéd-finn vb 2012-ben és 2013-ban (She)
Közösen rendezi a 2012-es és a 2013-as jégkorong-világbajnokságot Svédország és Finnország – jelentette be pénteken Rene Fasel, a nemzetközi szövetség (IIHF) elnöke.
máj. 8
15:03
Hegymászás: már áll az expedíció kettes tábora is a Manaslunál (She)
6400 méterig jutott a Magyarok a világ nyolcezresein expedíciósorozat újabb vállalkozása. A négytagú expedíció (Kollár Lajos, Erőss Zsolt, Szabó Levente, Barna Dániel) 2009-ben a 8156 méter magas Manaslu megmászását tűzte ki célul.

Keresés