2009. május 6. szerda

máj. 6
0:21
Bajnokok Ligája: Ferguson bosszús Fletcher kiállítása miatt (She)
Roberto Rosetti 3–0-s manchesteri vezetésnél a Cesc Fabregas ellen a 16-oson belül elkövetett szabálytalanságot követően kiállította Darren Fletchert, a Manchester United játékosát az Arsenal elleni BL-elődöntő-visszavágón. Ferguson a mutatott játékkal és az eredménnyel elégedett lehet, csupán a – szerinte téves – játékvezetői ítélet miatt bosszankodott.
máj. 6
0:25
Videó: Fradi-bravúr a Győr ellen - Görbicz súlyos sérülése (She)
A zárt kapuk mögött rendezett Budapest Bank-FTC-RightPhone-Győri Audi ETO KC női kézilabda bajnoki rangadón 28–28-as döntetlen született, így a hazaiak léptek egyet az ezüstérem felé, és elhalasztották a győri ünneplést. Görbicz Anita ráadásul súlyos sérülést szenvedett.
máj. 6
0:39
Bajnokok Ligája: Wenger sem állította volna ki Fletchert (She)
Arsene Wenger sportszerűen nyilatkozott Darren Fletcher kiállításával kapcsolatban. A francia menedzser szerint túl szigorú döntést hozott a játékvezető, amikor a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján kiállította Darren Fletchert, a Manchester United játékosát.
máj. 6
0:43
Bajnokok Ligája: a második gólnál vége volt a meccsnek - Rooney (She)
Wayne Rooney, a Manchester United támadója elégedetten nyilatkozott csapata teljesítményéről az Arsenal ellen 3–1-re megnyert Bajnokok Ligája-visszavágót követően.
máj. 6
4:51
A jövőjükért küzdenek a Chelsea sztárjai (Blikk)
A jövőjükért küzdenek a Chelsea futballistái a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.
máj. 6
4:55
Bekvalac az új győri mágus (Blikk)
A listavezető Debrecen pályáján is folytatná remek tavaszi sorozatát az NB I-es zöld-fehér futballcsapat.
máj. 6
4:59
Ma este kieshet a REAC! (Blikk)
BUDAPEST — Ma még nem akarnak NB II-es csapat tagjaivá válni a REAC focistái.
máj. 6
5:03
Mi lesz a csapattal? (Blikk)
Nem tudni, hogy kik mondják le a válogatottságot
máj. 6
5:07
Életéért küzd a bunyós (Blikk)
MELBOURNE — Kritikus az állapota Nagy Andrásnak (22), az Ausztráliában mesterséges kómában fekvő ökölvívónak.
máj. 6
6:03
Overdose tulajdonosa erre nem gondolt volna (Infostart)
Overdose tulajdonosa nem gondol arra, hogy a híres lovat az Egyesült Államok egyik legjelentősebb versenyén, az őszi Breeders' Cup Classicon is megversenyeztesse, pedig az amerikai közönség is szívesen látná a magyar csodalovat - írja a Racing Post. Mikóczy Zoltán, Overdose tulajdonosa az Inforadio.hu kérdésére elmondta: a ló eredményei alapján döntenek arról, hogyan alakul az őszi versenyprogram.…
máj. 6
6:03
Betartanak Erdeinek? Nem bokszolhat az augusztusi gálán! (Behaviour)
Döbbenetes, felháborító! Lassan csak ezek a jelzők jutnak az ember eszébe, amikor az újabb Universum kontra Erdei Zsolt híreket hallja. A német istálló vélhetően - feltéve, hogy jók a Hamburger Abendblatt című lap információi - most ott tart, hogy veretlen félnehézsúlyú világbajnokunkat nem engedi szorítóba lépni az augusztus 22-i, budapesti gálán. Másik világbajnokunk, Balzsay Károly ugyanakkor…
máj. 6
7:15
Tenisz: Serena Williams kikapott Patty Schnydertől Rómában (She)
A Rómában zajló női tenisztorna második fordulójában a második helyen kiemelt amerikai Serena Williams két szettben vereséget szenvedett a svájci Patty Schnydertől.
máj. 6
7:17
Juventus: családi örömökkel vigasztalódnak a kulcsemberek (She)
Bár a Juventus kiszállt a bajnoki címért folyó versenyfutásból a Serie A-ban, és a napokban Claudio Ranieri vezetőedző jövője jelenti a legfőbb témát az olasz sajtóban, a torinói együttes két kulcsemberének mégis van oka örömre.
máj. 6
7:19
Tenisz: Nalbandian műtét előtt, „ugrik” a Garros és Wimbledon (She)
Valószínűleg meg kell műteni David Nalbandiant egyre súlyosbodó csípőproblémái miatt, és ez azt jelenti, hogy az argentin teniszezőnek mind a Roland Garrost, mind Wimbledont ki kell hagynia.
máj. 6
7:33
NHL: ismét kikapott a Detroit, Chicagóban nyert a Vancouver (She)
Az NHL rájátszásában ma hajnalban két mérkőzésre került sor, mindkettőt nyugaton játszották. A bajnok Detroit kikapott a két évvel ezelőtti Stanley-kupa-győztes Anaheimtől, a Vancouver győzött Chicagóban. A Ducks és a Canuks egyaránt 2–1-re vezet összesítésben.
máj. 6
7:51
NBA: a Cavs és a Nuggets is hozta a kötelező hazai győzelmet (She)
A Cleveland hazai pályán a Keleti főcsoport elődöntőjének első meccsén 99–72-re legyőzte az Atlantát, míg nyugaton a Denver szintén otthon nyert a Dallas ellen, a Nuggetsnelk ez már a második sikere volt az elődöntőben.
máj. 6
8:45
Újra döntős a Manchester! (Blikk)
Az Arsenalt kiverő MU lehet az első klub, amely megvédheti címét a futball-BL-ben.
máj. 6
9:03
Messi szerint a Barcelona képes megismételni a parádét (Infostart)
Képes megismételni a Barcelona a szombati, Real Madrid elleni varázslatos játékot, vagy a Chelsea ezúttal is meg tudja állítani a katalánok rohamait, és közben ki tudja használni, hogy a spanyolok védelme tartalékos lesz - ez a kérdés a szerdai esti labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntő előtt. A párharc annyira kiegyenlítettnek tűnik, hogy José Mourinho sem mert állást foglalni abban a kérdésben, ki…
máj. 6
9:03
Németország: kirúgták az Aalen világbajnok sportigazgatóját (She)
Azonnali hatállyal felbontotta a sportigazgató Jürgen Kohler és a vezetőedző Patrik Sander szerződését a VfR Aalen labdarúgócsapata.
máj. 6
9:05
Úszás: újra versenyez a lefogyott amerikai Michael Phelps (She)
Három hónapos eltiltását követően újra versenyez Michael Phelps, a pekingi olimpia nyolcszoros úszóbajnoka.
máj. 6
9:21
Női kosárlabda: nem kell műteni Vajda Anna bokáját, mehet az Eb-re (She)
Nagy kő esett le Rátgéber László, a női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya szívéről, amikor kedd délután kiderült: nincs szükség Vajda Anna sérült bokájának operációjára, legalábbis egyelőre.
máj. 6
9:23
Lyon: verekedni akart az edzővel a brazil légiós, eltiltották (She)
Határozatlan időre eltiltotta az első csapat edzéseinek látogatásától az Olympique Lyon vezetősége a gárda brazil légiósát, Fábio Santost.
máj. 6
9:39
Jégkorong-vb: a mai program - tévéműsorral (She)
A tegnapi szünnap után ma két negyeddöntővel folytatódik a jégkorong-világbajnokság Svájcban, az első mérkőzésen Oroszország Fehéroroszországgal találkozik 16.15-kor, 20.15-kor pedig Finnország–Egyesült Államok meccset rendeznek.
máj. 6
9:39
Görbicz Anita megsérült! (Blikk)
BUDAPEST – Szinte újra bajnoknak érezhetik magukat a Győr női kézilabdacsapatának tagjai, lelkileg mégis összetörve távoztak az ETO játékosai tegnap a Ferencváros népligeti csarnokából.
máj. 6
9:41
Kerékpár: Lance Armstrong szakaszt szeretne nyerni a Girón (She)
Lance Armstrong célja, hogy legalább egy szakaszt nyerjen a szombaton kezdődő Giro d’Italia országúti kerékpáros körversenyen.
máj. 6
9:41
Akcióhős lett Janics Natasából (Blikk)
BUDAPEST – Filmszerepet vállalt a magyar kajak-kenu három pekingi olimpiai aranyérmese. Janics Natasa (26), Kovács Katalin (33) és Vajda Attila (26) egy reklám kedvéért akcióhőssé lépett elő, hogy népszerűsítse a június 5. és 7. között esedékes szegedi Világkupa-viadalt.
máj. 6
9:43
Newcastle: Joey Barton mehet, amerre lát, a Rovers vinné is (She)
A Newcastle United a nyári átigazolási időszakban mindenképpen meg akar szabadulni renitens labdarúgójától, az Alan Shearerrel összevesző Joey Bartontól. A Guardian információi szerint a középpályást a Blackburn Rovers szívesen látná.
máj. 6
9:57
Libertadores-kupa: elkezdődött a nyolcaddöntő, nyert a Palmeiras (She)
Két brazil csapat, a Palmeiras és a Sport Recife mérkőzésével megkezdődött a Libertadores-kupa egyenes kieséses szakasza.
máj. 6
10:15
Európa-liga: licencgondok miatt veszélyben a WHU indulása (She)
Noha a várakozásokat túlszárnyalva teljesít az angol élvonalban a West Ham United csapata, és jelenleg a nemzetközi kupaszereplésre jogosító 7. helyet foglalja el a Premier League táblázatán, könnyen lehet, hogy az idény végén mégsem indulhat el az Európa-liga néven újjászerveződő második számú európai kupasorozatban.
máj. 6
10:17
F1: Fisichella is nagyon örül, hogy Európában folytatódik a vb (She)
Az elmúlt napokban az idei világbajnokságon eddig gyengébben szereplő Formula–1-es csapatok pilótái közül többen is kijelentették, nagyon örülnek, hogy a hétvégén a barcelonai versennyel Európában folytatódik a sorozat. Így van ezzel a Force India volánja mögött ülő olasz Giancarlo Fisichella is.
máj. 6
10:19
FTC: pénteken ünneplik meg a zöld-fehérek a feljutást (She)
Május 3-án, a klub 110. születésnapján vált bizonyossá, hogy véget ért a száműzetés, vasárnap dőlt el, hogy a Fradi ősztől újra az NB I-ben szerepel.
máj. 6
10:33
Ökölvívás: Amir Khan szerint edzője gépet csinál belőle (She)
A világbajnoki mérkőzésre készülő Amir Khan szerint az elmúlt egy évben rengeteget fejlődött.
máj. 6
10:35
Női vízilabda ob I: ma kezdődik a Dunaújváros-Honvéd döntő (She)
Ma kezdődik a női vízilabda-bajnokság döntője, amelyben az utóbbi három év győztese, a Domino-Honvéd és az előzőleg zsinórban ötször aranyérmes Dunaújvárosi FőiskolaElco-DVCSH csap össze.
máj. 6
10:37
MU: Ferguson nem tudja, kivel pótolhatná Carlos Tévezt (She)
Bár az utóbbi hónapokban Carlos Tévez többször is elmondta, hogy kevés játéklehetőséget kap a Manchester Unitednál, ezért a nyáron távozni szeretne, Sir Alex Ferguson azt nyilatkozta angol újságíróknak, hogy szeretné, ha az argentin csatár maradna.
máj. 6
10:51
Manchesteri férfiak játszottak az Arsenal-fiókák ellen (Infostart)
Férfiak játszottak kisfiúk ellen - ez volt a Manchester United védőjének, Patrice Evrának a véleménye, miután csapata magabiztosan, 3-1-re legyőzte az Arsenalt, és bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjébe. A manchesteri lehet az első csapat, amely a sorozat 1992 íródó történetében megvédi címét. Az Arsenal menedzsere pályafutása legrosszabb estéjének nevezte a kedd esti találkozót.
máj. 6
10:51
Súlyos veszteség! Görbicz nem játszhat szombaton (Behaviour)
Keresztszalag-sérülést szenvedett kedden, így nem játszhat a Bajnokok Ligája döntőjének szombati első, dániai mérkőzésén Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC válogatott irányítója.
máj. 6
11:09
Görbicz kihagyja a BL-döntőt (Infostart)
Keresztszalag-sérülést szenvedett, így nem játszhat a Bajnokok Ligája döntőjének szombati első, dániai mérkőzésén Görbicz Anita, a Győr válogatott irányítója.
máj. 6
11:09
Belgium: állandó kapitány még nincs, ideiglenes viszont igen (She)
Tovább folytatódik a szövetségi kapitány keresése a belga labdarúgó-válogatottnál, ám mivel a nemzeti együttes május végén a Kirin-kupán szerepel Japánban, valamiféle ideiglenes megoldást kellett találniuk a helyi szövetség elöljáróinak.
máj. 6
11:11
Kézilabda: Görbicz kihagyja a Viborg elleni első meccset (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának irányítója, Görbicz Anita tegnap a Ferencváros elleni bajnokin megsérült. A ma elvégzett orvosi vizsgálatok után a klub honlapja bejelentette, hogy Görbicz biztosan nem léphet pályára Viborg elleni BL-döntő első meccsén.
máj. 6
11:13
Hamburg: Ivan Klasniccsal pótolnák a Münchenbe költöző Olicot (She)
Francia lapértesülés szerint visszatérhet szülővárosába, Hamburgba a francia élvonalban szereplő Nantes horvát válogatott labdarúgója, Ivan Klasnic.
máj. 6
11:27
Karbantartás: technikai okok miatt szünetel a cikkhozzászólás (She)
máj. 6
11:29
Wolfsburg: a sikerkovács Magath a Schalkéhoz távozik (She)
Felix Magath, a Bundesliga-éllovas Vfl Wolfsburg vezetőedzője a szezon végén távozik a „farkasoktól”, és a Schalke 04 edzőjeként folytatja pályafutását.
máj. 6
11:45
Belgium: Juhászék megóvják a Dajicék elleni hétvégi meccset (She)
Az Anderlecht bejelentette, hogy óvást készül benyújtani a hétvégi, AFC Tubize elleni bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban, mert valószínű, hogy a Tubize török játékosa, Yasin Karaca jogosulatlanul játszott.
máj. 6
11:47
Franciaország: Le Guen a Fenerbahcénél folytathatja (She)
A Parisien című francia napilap értesülései szerint a Paris Saint-Germain együttesétől a szezon végén távozó vezetőedző, Paul Le Guen a nyártól a török Fenerbahce kispadjára ülhet le.
máj. 6
11:49
Atlétika: jövő héttől újra edz a balesetes jamaicai sprinter (She)
Jövő héten kezdi el újra az edzéseket a múlt szerdán közlekedési balesetet szenvedő Usain Bolt háromszoros olimpiai bajnok jamaicai atléta.
máj. 6
12:03
Javítottunk! (Behaviour)
Magyarország egy helyet javítva a 43. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is az Európa-bajnok spanyolok vezetnek.
máj. 6
12:21
FIFA: Magyarország egy hellyel előrelépett a világranglistán (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos honlapján közzétett legfrissebb világranglistán Magyarország egy helyet javított korábbi pozícióján, jelenleg a 43. pozícióban áll. A listát továbbra is Spanyolország vezeti Németország és Hollandia előtt.
máj. 6
12:21
Davison az NB I-ben is a csúcsra tör (Blikk)
Eldőlt, hogy az FTC labdarúgócsapata az NB I-ben játszik ősztől. A zöld-fehérek három év másodosztályú szereplés után az élvonalban már az első esztendőben nemzetközi kupaindulást érő helyen végeznének.
máj. 6
12:23
Bayern München: Christian Lell számára véget ért a szezon (She)
A címvédő Bayern München nem számíthat a bajnoki hajrában Christian Lell játékára.
máj. 6
12:39
Stuttgart: meghosszabbították Babbel szerződését (She)
A VfB Stuttgart vezetősége a várakozásoknak megfelelően meghosszabbította a csapat edzőjének, Markus Babbelnak a szerződését.

Keresés