2009. május 19. kedd

máj. 19
0:39
Inter: Mancini gratulált Júlio Césarnak és a csapatnak (She)
Roberto Mancini, az Inter korábbi szakvezetője elsősorban Júlio Césart méltatta a milánói csapat bajnoki címvédése kapcsán.
máj. 19
6:03
Talmácsi: egyedül nem megy (Blikk)
Csak a motorost várja vissza csapata, Talmácsi viszont nem válik meg menedzserétől, Favarótól.
máj. 19
6:05
Lipcsei a tartalékcsapatba kerül? (Blikk)
"Nem akarok a harmadosztályban futballozni"
máj. 19
6:07
Phelps újabb veresége (Blikk)
Kilenc hónap után tért vissza a csodaúszó
máj. 19
6:09
Görbicz Anita: Szörnyű volt (Behaviour)
Szörnyű volt, hogy a lelátóról kellett végignéznem a döntőt – fogalmazott megrendülten a Bajnokok Ligája-finálé után Görbicz Anita, a Győr sérült játékosa, és ebből annak is világossá válik a végeredmény, aki történetesen nem látta a Veszprém Arénába vitt finálét. A Győr kézisei hatodszor játszottak európai kupadöntőt, és hatodszor buktak el. Pedig most kétgólos fórral indult a dán Viborg elleni…
máj. 19
6:09
Leandróék babát és aranyat várnak (Blikk)
Babonából sokáig titkolta a Debrecen labdarúgója, hogy másodszor is apa lesz.
máj. 19
7:15
NHL: a Penguins hazai pályán szerzett előnyt a Hurricanes ellen (She)
A Penguins 3–2-re legyőzte a Hurricanest Pittsburghben az NHL Keleti főcsoportjának döntőjében. A Carolina számára nem rossz előjel az első meccsen elszenvedett vereség, mivel az utóbbi öt olyan rájátszásbeli párharcából továbbjutott, amely során nem tudott nyerni az első találkozón.
máj. 19
7:51
Atlético Madrid: Abel Resino csak BL-indulás esetén maradhat (She)
Az As értesülései szerint Abel Resino csak abban az esetben maradhat az Atlético Madrid vezetőedzője, ha sikerül a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyen tartania a fővárosi csapatot az idény végén.
máj. 19
7:53
Hegymászás: megvan a magyar hegymászás tizedik nyolcezrese (She)
A „Magyarok a világ nyolcezresein” expedíciósorozat szervezésében indult 2009-es Manaslu-expedíció elérte a célját, hiszen helyi (nepáli) idő szerint délelőtt 10 órakor Erőss Zsolt, hazánk legeredményesebb magashegyi hegymászója elérte a 8156 méter magas Manaslu fő csúcsát!
máj. 19
8:27
Elhunyt az olimpiai bajnok egykori Honvéd-futballista (Infostart)
Életének 69. évében, szívelgyengülés következtében elhunyt Nógrádi Ferenc, az 1964-es tokiói olimpián aranyérmes magyar labdarúgó-válogatott játékosa, aki a hazai bajnokságban a Bp. Honvéd, majd az MTK csapataiban szerepelt.
máj. 19
8:27
Barcelona: Henry sérülése szépen javul, a hét végén már edzhet (She)
A francia sportnapilap, a L’Équipe információi szerint a Barcelona francia válogatott támadója, Thierry Henry szépen gyógyul, és jó esély van arra, hogy szerepeljen a jövő szerdai Bajnokok Ligája-döntőn, amelyen a katalán együttes ellenfele az angol Manchester United lesz.
máj. 19
8:29
FC Fehérvár: a lágyéksérvvel ápolt Sifter elhagyta a kórházat (She)
Elhagyhatta a kórházat Sifter Tamás, a közelmúltban kétoldali lágyéksérvvel ápolt középpályás.
máj. 19
8:33
Elhunyt az olimpiai bajnokunk! (Behaviour)
Életének 69. évében, szívelgyengülés következtében elhunyt Nógrádi Ferenc, az 1964-es tokiói olimpián aranyérmes magyar labdarúgó-válogatott játékosa, aki a hazai bajnokságban a Bp. Honvéd, majd az MTK csapataiban szerepelt.
máj. 19
8:45
Anglia: David Jamest megműtik, kihagyja a júniusi vb-selejtezőket (She)
David James, a Portsmouth kapusa már csapata Sunderland ellen 3–1-re megnyert tegnapi bajnokiján sem lépett pályára, és a futballista vállát a hét második felében megműtik.
máj. 19
8:47
BL: az MU fehérben, a Barca a hazai mezében játssza a döntőt (She)
A hétfői sorsoláson eldőlt, hogy a Barcelona játszhat hazai szerelésében, gránátvörös-kékben a jövő szerdai római Bajnokok Ligája-döntőben, míg ellenfele, a Manchester United fehér mezben lép majd pályára.
máj. 19
8:49
Atlétika: a CAS július 13-án tárgyalja a fehérorosz kalapácsvetők fellebbezését (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) jogi igazgatójának tájékoztatása szerint a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) július 13-án tárgyalja a pekingi olimpián doppingvétségen ért két fehérorosz kalapácsvető fellebbezésének ügyét.
máj. 19
9:21
Talmácsiék hétfőn tárgyalhatnak "Aspar" Martínezzel (Infostart)
Talmácsi Gábor és Stefano Favaro hétfőn ülhet tárgyalóasztalhoz Jorge Aspar Martínez csapatfőnökkel - erről a világbajnok motorversenyző és menedzsere beszélt.
máj. 19
9:27
Schmitt Pál: fontos, hogy a fiatalok sportoljanak (Metropol)
Hazánk sportolói is készülnek a 2010-ben első alkalommal megrendezésre kerülő Ifjúsági Olimpiára. A verseny ötlete Jacques Rogge NOB-elnöktől származik. Az augusztus 14–26. közötti szingapúri olimpiára jelenleg a magyar keret 220 fő.
máj. 19
9:39
Pars július 13-a után kaphatja meg az olimpiai ezüstöt (Infostart)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) július 13-án hozza meg végleges döntését a pekingi olimpiáról doppingvétség miatt kizárt két fehérorosz kalapácsvető ügyében, így az eredetileg negyedik Pars Krisztián várhatóan csak ezt követően kapja majd meg ezüstérmét.
máj. 19
9:41
Az illetlen Benítez és a sport legrosszabb vesztesei - videók (Infostart)
Nem csendesedik a nyilatkozatháború Rafael Benítez és Sir Alex Ferguson között azután sem, hogy a Manchester United megnyerte az angol bajnokságot. A Liverpool menedzsere nem gratulált a bajnoki címhez kollégájának, mert sok dolog történt a szezon során, amelyek nem tetszettek neki. A spanyol edző helyet követel magának a sportvilág legrosszabb veszteseinek listáján.
máj. 19
9:45
Itt a legújabb fejlemény a Talmácsi-ügyben! (Behaviour)
Talmácsi Gábor és Stefano Favaro hétfőn ülhet tárgyalóasztalhoz Jorge Aspar Martínez csapatfőnökkel - erről a világbajnok motorversenyző és menedzsere beszélt kedden.
máj. 19
9:47
Végre! Pars július 13-a után kaphatja meg az olimpiai ezüstöt (Behaviour)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) július 13-án hozza meg végleges döntését a pekingi olimpiáról doppingvétség miatt kizárt két fehérorosz kalapácsvető ügyében, így az eredetileg negyedik Pars Krisztián várhatóan csak ezt követően kapja majd meg ezüstérmét.
máj. 19
9:57
MotoGP: Talmácsi és menedzsere hétfőn tárgyalhat Martínezzel (She)
Talmácsi Gábor és Stefano Favaro hétfőn ülhet tárgyalóasztalhoz Jorge Aspar Martínezzel, Talma (eddigi) csapatfőnökével. Erről a világbajnok motorversenyző és menedzsere kedden a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában beszélt.
máj. 19
10:15
Futsal NB I, rájátszás: a Csömöré a bronzérem (She)
A futsal NB I rájátszásában a Csömör 5–2-re felülmúlta az Üllőt, és ezzel megszerezte a harmadik helyet. A döntőben a Berettyóújfalu 6–1-re nyert az Aramis ellen, így 2–1-re vezet a három győzelemig tartó fináléban.
máj. 19
10:33
Profi boksz: Glen Johnson szerint Chad Dawson gyáva alak (She)
Továbbra is a Chad Dawson elleni visszavágó a célja az Erdei Zsolt súlycsoportjában szereplő félnehézsúlyú Glen Johnsonnak. A 40 éves exvilágbajnok a Boxingtalknak beszélt a legutóbbi Tarver–Dawson mérkőzésről és a terveiről.
máj. 19
10:35
Anglia: Cantona az MU vagy az angol válogatott edzője lenne (She)
Eric Cantona, a Manchester United korábbi francia kiválósága elmondta, ha egyszer visszatér a profi labdarúgáshoz, akkor Angliában vállalna munkát edzőként.
máj. 19
10:37
Németország: Kahn is a válogatottal utazik az ázsiai túrára (She)
Oliver Kahn is tagja lesz a német labdarúgó-válogatott küldöttségének, amely május végén ázsiai túrán vesz részt.
máj. 19
10:51
Barcelona: Messi meghallgatná Pérezt, ha megkeresné (She)
Lionel Messi meghallgatná a Real Madrid elnöki posztjáért versenybe szálló Florentino Pérezt, ha a sportvezető felvenné vele a kapcsolatot.
máj. 19
10:57
Halmosiék és Fülöpék is kieshetnek (Behaviour)
A Fülöp Mártont foglalkoztató Sunderland és a Halmosi Pétert soraiban tudó Hull City is kieshet az angol labdarúgó Premier League-ből, amelynek mostani szezonjából már csak egy forduló van hátra.
máj. 19
11:09
Póker: magyar siker született az FTOPS hajrájában (She)
A Full Tilt Poker bajnokságának egyik főversenyén a budapesti „pheal” a második helyen végzett.
máj. 19
11:27
Arsenal: az elnök szerint Wenger nem megy a Real Madridhoz (She)
Peter Hill-Wood, az Arsenal elnöke biztos benne, hogy Arsene Wenger tiszteletben tartja a szerződését, és nem lesz a Real Madrid vezetőedzője.
máj. 19
11:51
Az utolsó győztesre várva (Metropol)
Az ukrán Sahtar Donyeck és a német Werder Bremen szerdai, isztambuli csatája lesz a labdarúgó UEFA Kupa történetének 51., egyben utolsó döntője, ősztől ugyanis az Európa Liga váltja a sorozatot. A küzdelem 1958-ban, még Vásárvárosok Kupája néven indult, 1971 óta nevezik UEFA Kupának.
máj. 19
11:51
Elhunyt Schillerwein István (Behaviour)
Hosszantartó, súlyos betegség után, 75 éves korában elhunyt Schillerwein István, a magyar kerékpársport meghatározó alakja - tájékoztatta az MTI-t kedden a család.
máj. 19
12:03
Serie A: hivatalossá vált Fabio Cannavaro érkezése (She)
A Juventus kedden közleményben tudatta, hogy egyéves szerződést írt alá Fabio Cannavaróval.
máj. 19
12:27
Megműtötték Görbicz Anitát (Metropol)
A Győr és a női kézilabda-válogatott irányítója pontosan két hete szenvedett térdszalagszakadást.
máj. 19
12:27
Megműtötték Görbicz Anitát! (Behaviour)
Megműtötték Görbicz Anitát, a Győr és a női kézilabda-válogatott irányítóját, aki pontosan két hete szenvedett térdszalagszakadást.
máj. 19
12:39
Megműtötték Görbicz Anitát (Infostart)
Megműtötték Görbicz Anitát, a Győr és a női kézilabda-válogatott irányítóját, aki pontosan két hete szenvedett térdszalagszakadást.
máj. 19
12:39
Női kézilabda: megműtötték Görbiczet, Orbán Győrben folytatja (She)
Megműtötték Görbicz Anitát, a Győr és a női kézilabda-válogatott irányítóját, aki pontosan két hete szenvedett térdszalagszakadást. A klub tájékoztatása szerint a kiválóság 5-7 hónap múlva játszhat ismét. A győriekkel kapcsolatos hír még, hogy a csapat leigazolta Vácról Orbán Adrienn jobbszélsőt.
máj. 19
12:41
Kerékpár: gyászszünettel kezdődik a Giro mai szakasza (She)
A Giro d’Iatlia országúti kerékpáros körverseny keddi szakaszának rajtjához igyekezett Fabio Saccani olasz újságíró, amikor ma hajnalban halálos közlekedési balesetet szenvedett. Tiszteletére a mai rajt előtt egyperces gyászszünetet tartanak.
máj. 19
12:45
Cannavaro aláírt a Juventushoz (Metropol)
Fabio Cannavaro, az olasz labdarúgó-válogatott világbajnok csapatkapitánya július elsejével visszatér a Juventushoz.
máj. 19
12:45
Cannavaro aláírt a Juventushoz (Behaviour)
Fabio Cannavaro, az olasz labdarúgó-válogatott világbajnok csapatkapitánya július elsejével visszatér a Juventushoz.
máj. 19
12:57
Fabio Cannavaro visszatér a Juventushoz (Infostart)
Fabio Cannavaro, az olasz labdarúgó-válogatott világbajnok csapatkapitánya július elsejével visszatér a Juventushoz.
máj. 19
12:57
Vitorlázás: Cseh László a vb mellett a Kékszalagra edz (She)
Barátnőjével, Diával érkezett Balatonfüredre a 41. Kékszalag T-Mobile Nagydíj oktatására Cseh László. A többszörös világbajnok úszó azonban már rutinos vitorlázóként lépett a fedélzetre, a világklasszis ugyanis nagy rajongója ennek a sportágnak is, és versenyzőként indult is már nagyhajós bajnokságon.
máj. 19
13:15
Bundesliga: Jörg Berger a Bielefeld új vezetőedzője (She)
Jörg Berger lett a német Bundesligában a kiesés elől menekülő Arminia Bielefeld labdarúgócsapatának edzője.
máj. 19
13:17
MU: megműtötték a kapust, kihagyja a jövő heti BL-döntőt (She)
Sérülése miatt nem szerepelhet a labdarúgó Bajnokok Ligája jövő szerdai döntőjében a Manchester United második számú kapusa, Ben Foster.
máj. 19
13:19
Női kosárlabda: válogatottunk ismét legyőzte Szerbiát (She)
A magyar női kosárlabda-válogatott felkészülési mérkőzésen egy napon belül másodszor is legyőzte Pécsen Szerbiát. A mieink ma 67–41-re diadalmaskodtak.
máj. 19
13:33
Női UEFA-kupa: a Duisburg már a döntő első meccsén „döntött” (She)
Tulajdonképpen eldőlt, hogy ki nyeri a női labdarúgók legrangosabb európai sorozata, azaz a női UEFA-kupa 2008–2009-es kiírását: a német FCR 2001 Duisburg ugyanis idegenben győzte le 6–0-ra az orosz Zvezda-2005 együttesét.
máj. 19
13:39
Gondban a magyar hokisport (Metropol)
Csütörtökön születhet döntés, ki építse meg a Millenárison az új, sátortetős jégpályát, ugyanakkor Újpesten továbbra is rendezetlen a létesítmény sorsa. Így erősen bizonytalan az idén a világ legjobbjai között szerepelt jégkorongozók hátországa.
máj. 19
13:51
Jégkorong: a Millenárisra tervezett jégpályáról hétfőn döntenek (She)
Csütörtökön születhet döntés, ki építse meg a Millenárison az új, sátortetős jégpályát, ugyanakkor Újpesten továbbra is rendezetlen a létesítmény sorsa. Így eléggé bizonytalan az idén a világ legjobbjai között szerepelt jégkorongozók hátországa.
máj. 19
14:09
Wigan: a Real Madrid bejelentkezett Antonio Valenciáért (She)
Diego Herrera, a Wiganben játszó Antonio Valencia menedzsere a SkySportsnak elmondta, a Real Madrid bejelentkezett az ecuadori játékosért.

Keresés