2009. május 16. szombat

máj. 16
0:03
Topligák: a hétvégi program, tv-műsorral! (She)
Tekintse meg az angol, a német, az olasz, a spanyol és a francia élvonalbeli labdarúgóligák hétvégi programját!
máj. 16
1:15
Tenisz: a negyedik Del Potro lett, két szettben verte meg Murrayt (She)
Az argentin Juan Martín del Potro jutott negyedikként az elődöntőbe a madridi férfi tenisztornán, miután egy óra ötvenkét perc alatt 7:6, 6:3-ra legyőzte Andy Murrayt.
máj. 16
3:03
Fitness: szombaton Fitbalance fesztivál a Millenáris Parkban (She)
Szombaton 9 órától a Millenáris Parkban kerül sor a tavasz legnagyobb egészség- és mozgás-fesztiváljára, a Fitbalance egészség és fitness fesztiválra.
máj. 16
6:03
Kaszinóban játszottak a BL-döntős győri kézisek (Blikk)
Különös helyszínen kapcsolódtak ki a Viborg elleni meccs előtt az ETO játékosai
máj. 16
6:05
Hol folytatja Talma? (Blikk)
Az Olasz Nagydíjon akár a királykategóriában is indulhat a csapatával szakító motorversenyző
máj. 16
6:07
Vigyázz, a kutyád harap! (Blikk)
Csontig lemarcangolta a húst a család rottweilere a labdarúgó bal lábfejéről
máj. 16
6:09
Talmácsi szerint van még visszaút! (Behaviour)
"Végtelenül zaklatott idegállapotban vagyok, így nem tudok versenyezni" - mondta Talmácsi Gábor tegnapi sajtótájékoztatóján, ahol az is kiderült, mi vezetett odáig, hogy a gyorsaságimotorosok 125-ös mezőnyében 2007-ben világbajnoki címet szerző versenyző fölbontsa szerződését Jorge Martínez csapatával. Talmácsi szerint van még visszaút, de ha nincs, akkor is bízik benne, mihamarabb folytathatja…
máj. 16
6:45
Tudják, hogy ki szállna be 500 millió euróval az AC Milanba? (Behaviour)
A dubaji emír kész 500 millió eurót áldozni arra, hogy az AC Milan futballklub résztulajdonosa legyen, legalább is a La Gazzetta dello Sport értesülése szerint.
máj. 16
6:57
Labdarúgás: a korzikai „válogatott” 1998 után áll össze újra (She)
A szigeten született hivatásos labdarúgókból verbuvált korzikai „labdarúgó-válogatott” 1998 után ismét összeállt, a gárda június 6-án, Ajaccióban a Kongói Köztársaság legjobbjait fogadja barátságos mérkőzésen.
máj. 16
7:15
Anglia: Tévez szerződést bonthat a Media Sports Investmenttel (She)
Chris Heaton-Harris európai parlamenti képviselő szerint a futballista bármikor felbonthatja szerződését a Media Sports Investment társasággal, amely a játékjogát birtokolja.
máj. 16
8:09
Ligue 1: Fábio Santos többé nem játszik lyoni mezben (She)
A francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Lyon vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott a csapat brazil középpályásával, Fábio Santossal.
máj. 16
8:15
Tudják mennyiért kelt el Zidane utolsó focimeze? (Behaviour)
Fabio Celestini, az élvonalbeli Getafe svájci középpályása ígérte a legtöbbet, így 3 ezer euróért az övé is lett Zinedine Zidane-nak, a Real Madrid korábbi francia kiválóságának az a futballmeze, amelyet utolsó alkalommal viselt magán a királyi gárda játékosaként, és amelyet sérült gyerekek javára meghirdetett jótékonysági árverésen értékesítettek a spanyol fővárosban.
máj. 16
9:03
Árverés: a Getafe játékosa ígérte a legtöbbet Zidane mezéért (She)
Fabio Celestini, az élvonalbeli Getafe svájci középpályása ígérte a legtöbbet, így 3 ezer euróért az övé is lett Zinedine Zidane-nak, a Real Madrid korábbi francia kiválóságának az a futballmeze, amelyet utolsó alkalommal viselt magán a királyi gárda játékosaként, és amelyet sérült gyerekek javára meghirdetett jótékonysági árverésen értékesítettek a spanyol fővárosban.
máj. 16
9:39
Belgium: a holland Dick Advocaat május végén ad választ (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a sport.be internetes oldal szerint már biztosra vehető, hogy Dick Advocaat lesz a belga labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. A Reuters hírügynökség szerint a jelenleg Huszti Szabolcs csapatánál, az orosz Zenitnél dolgozó holland szakember május végéig dönt arról, elfogadja-e a belga ajánlatot.
máj. 16
9:45
Pályacsúcsot úszva győzött Phelps (Metropol)
A 200 m gyors és a 100 m pillangó döntőjét is a viadal eddigi legjobb időeredményeivel nyerte Michael Phelps, a világ első számú úszója, aki kilenchónapos szünetet követően most először szállt vízbe versenyen az óta, hogy a nyári, pekingi olimpián nyolc aranyérmet szerzett.
máj. 16
9:45
Phelps is lenyűgözött mindenkit! (Behaviour)
A 200 m gyors és a 100 m pillangó döntőjét is a viadal eddigi legjobb időeredményeivel nyerte Michael Phelps, a világ első számú úszója, aki kilenchónapos szünetet követően most először szállt vízbe versenyen az óta, hogy a nyári, pekingi olimpián nyolc aranyérmet szerzett.
máj. 16
10:33
Fenerbahce: Roberto Carlos hazatérhet, Aragonés is távozhat (She)
Az O Globo napilap szerint Roberto Carlos a Flamengóban folytatná pályafutását, miután jelenlegi klubja, a török Fenerbahce öt hónapja tartozik a fizetésével.
máj. 16
10:35
MotoGP: Smith volt a leggyorsabb a nyolcadlitereseknél (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Francia Nagydíjának második szabadedzésén a 125 kcm-s kategóriában az Apriliával versenyző brit Bradley Smith érte el a legjobb időt. Második helyen márkatársa, a spanyol Sergio Gadea végzett, míg a harmadikon a szintén spanyol Julian Simon
máj. 16
10:51
Labdarúgás: ma ünnepli 80. születésnapját Tóth II József (She)
1929. május 16-án a Vas megyei Merseváton született Tóth II József, világbajnoki ezüstérmes, tizenkétszeres válogatott labdarúgó, aki nem csupán az 1954-es svájci világbajnokságon szerepelt az akkor a második helyen végző Aranycsapatban, hanem ugyanabban az évben pályára lépett a budapesti, Anglia elleni 7:1-es sikert eredményező mérkőzésen - sőt, azon a meccsen gólt is szerzett – adta hírül az…
máj. 16
11:09
Spanyol motoros foglalta el Talmácsi helyét (Infostart)
Ángel Rodriguez foglalta el Talmácsi Gábor üresen hagyott helyét a 250-es mezőnyben.
máj. 16
11:09
NAC Breda: Fehér Csaba szóban már megegyezett a folytatásról (She)
A holland bajnokságban szereplő NAC Breda szombaton a Feyenoord ellen megkezdi a négycsapatos rájátszást, amelynek győztese kvalifikálja magát az Európa-ligába. A playoff egyetlen magyar résztvevője, a bredai Fehér Csaba szerint csapatának legfeljebb gyógyír lehet a ráadás az idény közbeni sebekre, ugyanakkor elmondta, hogy szóban már megállapodott klubjával a folytatásról.
máj. 16
11:33
Kaká állítólag már aláírt (Metropol)
Kaká aláírt. Ezzel az első oldalas címmel jelent meg a szombati Marca, a spanyolok legnépszerűbb sportnapilapja, kész tényként tálalva, hogy az AC Milan brazil világsztárja az új idényt már a Real Madrid futballistájaként kezdi.
máj. 16
11:33
Hoppá! Kaká aláírt a Real Madridhoz? (Behaviour)
Kaká aláírt - ezzel az első oldalas címmel jelent meg a szombati Marca, a spanyolok legnépszerűbb sportnapilapja, kész tényként tálalva, hogy az AC Milan brazil világsztárja az új idényt már a Real Madrid futballistájaként kezdi.
máj. 16
11:45
Spanyolország: Kaká a Marca szerint aláírt a Real Madridhoz (She)
"Kaká aláírt" – ezzel az első oldalas címmel jelent meg a szombati Marca, a spanyolok legnépszerűbb sportnapilapja, kész tényként tálalva, hogy az AC Milan brazil világsztárja az új idényt már a Real Madrid futballistájaként kezdi. A lap tudni véli, hogy a leendő presidente – bár hivatalosan még csak elnökjelölt, de korábban, 2000 és 2006 között a királyi klubot már vezető – Florentino Pérez…
máj. 16
11:47
Kézilabda: Sinka Lászlót választották meg új elnöknek (She)
Sinka Lászlót, az eddigi főtitkárt választották meg a Magyar Kézilabda Szövetség új elnökének. Elődje, a posztot 2003 novembere óta betöltő Kiss István korábban jelezte: nem pályázik. Az 55 esztendős Sinka 1993-tól főtitkárként dolgozott a szövetségben, e posztra hamarosan új személyt jelölnek.
máj. 16
12:39
Dunaferr SE: Bagaricnak többhavi fizetéssel tartoznak (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Dunaferr SE férfi kézilabdacsapatától gyenge teljesítménye miatt elküldték a horvát Marko Bagaricot, akit Veszprémből kapott kölcsön erre az idényre a dunaújvárosi csapat. A klub azonban többhavi fizetésével tartozik a játékosnak.
máj. 16
12:57
MotoGP: a Talmácsi helyén induló Rodriguez a 18. időt motorozta (She)
A svájci Thomas Lüthi volt a leggyorsabb a gyorsaságimotoros-világbajnokság Francia Nagydíjának második 250 kcm-es szabadedzésén. Tóth Imre a 17. időt motorozta, a Talmácsi Gábor helyén induló spanyol Ángel Rodriguez egy hellyel a magyar versenyző mögött végzett.
máj. 16
12:59
Alpesi sí: az amerikai Bode Miller folytatja pályafutását (She)
Bode Miller kijelentette, hogy visszatér a havas lejtőkre a 2009-2010-es szezonban.
máj. 16
13:01
Női röplabda vb-selejtező: a belgák is győzelemmel nyitottak (She)
A magyar női röplabda-válogatottat három játszmában verő házigazda horvát csapat után, a csoport másik párjában a belga nemzeti együttes is sikeresen, a szlovákok fölötti sima diadallal kezdett pénteken a világbajnoki selejtezősorozat Európai divíziójának második szakaszában, Splitben.
máj. 16
13:33
Haladás: a fiatal Gőcze Gergő ötéves szerződést kötött (She)
A labdarúgó Sorponi Ligában szereplő Szombathelyi Haladás vezetősége már mindenben megegyezett Gőcze Gergővel, a klub fiatal, tehetséges utánpótlás válogatott kapusával, ennek értelmében a hálóőr öt évig a csapat játékosa marad – adta hírül az egyesület hivatalos oldala.
máj. 16
13:35
Olaszország: Marcello Lippi nem lesz már többet klubedző (She)
Az olasz válogatott szövetségi kapitánya a folyamatos pletykákra egyszer és mindenkorra egyértelműen reagált: edzői karrierje során nem lesz többé olasz klub kispadján.
máj. 16
13:37
Tenisz: az elődöntőben búcsúzott a Szávayt legyőző Mauresmo (She)
Lejátszották az első elődöntőt a madridi tenisz WTA-tornán: a tegnap Szávay Ágnest szetthátrányból elbúcsúztató francia Amelia Mauresmo nem bírt a dán Caroline Wozniackival, egy rövidítésben elbukott első szett után, a másodikban 6:3-ra maradt alul.
máj. 16
13:51
Ronaldinho mellőzése miatt lett kegyvesztett Ancelotti a Milannál? (Infostart)
Ronaldinho miatt került szembe egymással az AC Milan első embere, Silvio Berlusconi és a futballcsapat vezetőedzője, Carlo Ancelotti - véli tudni a Corriere della Sera.
máj. 16
13:51
Juventus: Lahm a Bayern Münchentől Torinóba szerződhet (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Juventus szeretné leigazolni a Bayern München német válogatott védőjét, Philipp Lahmot.
máj. 16
13:57
Ronaldinho miatt áll a balhé? (Metropol)
Az aranylabdás, világbajnok Ronaldinho mellőzése nyomán olyannyira elmérgesedett a viszony Berlusconi és Ancelotti között, hogy a vezetőedző a bizalomhiányra hivatkozva bizonyosan távozik posztjáról az idény végén.
máj. 16
13:57
Elképesztő! Ronaldinho lenne a válóok? (Behaviour)
Ronaldinho miatt került szembe egymással az AC Milan első embere, Silvio Berlusconi és a futballcsapat vezetőedzője, Carlo Ancelotti - véli tudni a Corriere della Sera.
máj. 16
14:27
Phelps mindkét döntőjében pályacsúcsot úszva győzött (Infostart)
A 200 m gyors és a 100 m pillangó döntőjét is a viadal eddigi legjobb időeredményeivel nyerte Michael Phelps, a világ első számú úszója, aki kilenchónapos szünetet követően most először szállt vízbe versenyen az óta, hogy a nyári, pekingi olimpián nyolc aranyérmet szerzett.
máj. 16
14:29
Kaká a Marca szerint aláírt a Real Madridhoz (Infostart)
Kaká aláírt - ezzel az első oldalas címmel jelent meg a szombati Marca, a spanyolok legnépszerűbb sportnapilapja, kész tényként tálalva, hogy az AC Milan brazil világsztárja az új idényt már a Real Madrid futballistájaként kezdi.
máj. 16
14:45
Labdarúgás: Európában 12 országban avathatnak bajnokot (She)
A hétvégi fordulókat követően 12 európai ország élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban avathatnak bajnokot.
máj. 16
14:51
Megkezdődött a vitorlásszezon (Metropol)
A balatonfüredi kikötőben felsorakozott vitorlások vezérhajójára szombaton felhúzták a nemzeti lobogót, a matrózok megkoszorúzták a tó vizét, lövés dördült, és vitorlát bontott több mint kétszáz hajó. Ezzel megkezdődött az idei vitorlásszezon, egyben az első verseny is a Balatonon.
máj. 16
15:03
MotoGP: Marquez volt a legjobb a nyolcadliteresek között (She)
Marc Marquez indulhat az élről a gyorsaságimotoros-világbajnokság Francia Nagydíján, miután az időmérő edzésen a leggyorsabb tudott lenni. A második Scott Redding, a harmadik Nicolas Terol lett.
máj. 16
15:05
NB II: élőben az NSO-n az FTC-Kazincbarcika meccs (She)
Az NB II Keleti csoportjának 26. fordulójában a Ferencváros a Kazincbarcikát fogadja. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
máj. 16
15:09
Wozniacki-Szafina döntő lesz Madridban (Metropol)
A dán Caroline Wozniacki és az orosz Dinara Szafina vívja a döntőt a 3,5 millió euró összdíjazású madridi salakpályás tenisztornán.
máj. 16
15:39
Skócia: lépéselőnybe került az Aberdeent legyőző Rangers (She)
A skót élvonal 37. fordulójában a Rangers 2–1-re legyőzte az Aberdeent, és átmenetileg vezeti a skót bajnoki táblázatot.
máj. 16
15:57
Anglia: az Arsenal elleni döntetlennel bajnok az MU! (She)
Megszerezte a bajnoki címet a Manchester United, amely az angol labdarúgó Premier League 37., utolsó előtti fordulójának szombati nyitó mérkőzésén az Arsenalt fogadta, és csupán egy pontot kellett szereznie ahhoz, hogy a csúcsra érjen, ez végül egy 0–0-val sikerült is.
máj. 16
16:15
Női kézilabda: élőben az NSO-n a Győr-Viborg BL-döntő! (She)
Néhány percen belül megkezdődik Veszprémben a női kézilabda Bajnokok Ligájának döntője a Győr és a Viborg csapata között. Kövesse nyomon a találkozót az NSO élő, szöveges közvetítésében.
máj. 16
16:39
Újból bajnok a Manchester United (Metropol)
Megvédte címét a Manchester United nyerte az angol labdarúgó Premier League 2008/09-es kiírását, miután a 37. forduló szombati nyitómérkőzésén gólnélküli döntetlent játszott a vendég Arsenallal, így előnye behozhatatlanná vált.
máj. 16
16:51
MotoGP: Talmácsi cseréje csak a tizenhatodik időt érte el (She)
Álvaro Bautista lett a leggyorsabb a gyorsaságimotoros-világbajnokság Francia Nagydíjának időmérő edzésén a negyedliteresek között. A Talmácsi Gábor helyére csereként beugró Angel Rodríguez csak a tizenhatodik legjobb időt érte el, míg Tóth Imre a tizenkilencedik helyen zárt.
máj. 16
16:53
Torna: Berki Krisztián ezüstérmet szerzett a glasgow-i vk-versenyen (She)
Berki Krisztián a második, Hidvégi Vid a hatodik helyen végzett lólengésben a glasgow-i világkupaversenyen.
máj. 16
17:09
Kajak-kenu: Kucsera és Benedek duplázott, Vajda javított (She)
Kucsera Gábor, Vajda Attila és Benedek Dalma győzelmét hozták a második napi döntők a kajak-kenusok idei első versenyén, a Szolnokon vasárnapig tartó úgynevezett rangsorolón.

Keresés