2009. április 7. kedd

ápr. 7
3:03
Ronaldo a portugálok végzete (Blikk)
MANCHESTER – A vasárnapi bajnoki meccsen két góllal melegített Cristiano Ronaldo a ma esti BL-negyeddöntőre, amelyben a szélsővel felálló Manchester United az FC Portót fogadja.
ápr. 7
3:07
Vadócz csodát tett az Osasunával (Blikk)
PAMPLONA – Csodát tett a kiesés elől menekülő Osasuna a spanyol futballbajnokságban, ráadásul magyar játékosa főszereplésével. Vadócz Krisztián (23) a szünet előtt, 1-1-es állásnál lőtt gólt a Bajnokok Ligája-szereplésre hajtó Atlético Madrid otthonában, így nagyban hozzájárult csapata 4-2-es sikeréhez. A középpályás teljesítményéről mindent elárul, hogy a meccs után már új becenevet is kapott.
ápr. 7
3:11
Könnyű ellenfelek várnak az utánpótlás-vb-n (Blikk)
LUXOR – Tizenkét év után nemcsak kijutott a világbajnokságra, hanem jó esélye is van az előkelő helyezésre U20-as labdarúgó-válogatottunknak. A vasárnap esti sorsoláson az Egyesült Arab Emírségekkel, a Dél-afrikai Köztársasággal és Hondurasszal kerültek egy csoportba a mieink.
ápr. 7
3:15
Berki szenzációs négyese (Blikk)
BUDAPEST – Sporttörténelmet írt vasárnap Berki Krisztián (24). Az újpestiek tornásza lólengésben negyedik Európa-bajnoki címét szerezte Milánóban, s ezzel maga mögé utasította az örökranglistán két nagy elődjét, Magyar Zoltánt (55) és Guczoghy Györgyöt (47), akik pályafutásuk során három-három kontinensbajnoki aranyig jutottak.
ápr. 7
3:19
Bajban a Forma–1-es bajnokok (Blikk)
SEPANG – A mezőnyben szereplő három világbajnok mindössze öt ponttal rendelkezik két futam után a Forma–1-es vb-sorozatban. A mezőny korábbi vb-első pilótáinak esélyük sincs az idei futamokon
ápr. 7
4:33
BL: a Villarreal revánsra készül az Arsenal ellen (Behaviour)
Tavaly a labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb négy együttesét három angol (a végül győztes Manchester United, a Chelsea, valamint a Liverpool) és egy spanyol együttes (a Barcelona) alkotta. Az idén – ha már a történelemnek szokása önmagát ismételni – megint jó esély van arra, hogy az elődöntőben három szigetországi és egy kontinentális alakulat legyen érdekelt. Hogy így lesz-e, az ma még nem derül…
ápr. 7
6:21
Futballpályák a rászorulóknak - Hogyan? (Behaviour)
A 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság kezdetéig összesen 27 műfüves pályát létesítenek a házigazda országban, elsősorban a vidéki és a szegényebb területeken.
ápr. 7
6:57
Röplabda: a szövetség honlapja szerint elcsalták a fiúk meccsét (She)
A Magyar Röplabda-szövetség hivatalos honlapján megjelent tudósítás szerint a játékvezetők és a vonalbírók összehangolt csalássorozatának lett áldozata a magyar fiúválogatott a Rotterdamban zajló ifjúsági Európa-bajnokságon.
ápr. 7
7:15
NHL: a Detroit Red Wings és a Calgary Flames is 4-1-re nyert (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság 174. játéknapján három mérkőzést rendeztek. A Detroit idegenben a Buffalo, míg a Calgary hazai pályán a Los Angeles ellen nyert 4–1-re. A Montreal otthon kapott ki 3–2-re az Ottawától.
ápr. 7
8:09
MTK: Domonyai fellebbezése eredményes, új eljárás lesz (She)
Helyt adott Domonyai László kérelmének az MLSZ fellebbviteli bizottsága, s új eljárás lefolytatását rendelte el az MTK Budapest Zrt. vezérigazgatójának ügyében.
ápr. 7
8:11
Debrecen: Rudolf torokgyulladás miatt két meccset kihagy (She)
Kénytelen kihagyni a DVSC-TEVA e heti két idegenbeli bajnokiját Rudolf Gergely.
ápr. 7
8:12
Büntetőkkel nyertek a magyarok (Metropol)
A magyar válogatott büntetők után 4-3-ra nyert a norvég csapat ellen az április 24-én kezdődő jégkorong-világbajnokságra készülő együttesek mérkőzésén hétfőn, Káposztásmegyeren.
ápr. 7
8:27
NBA: lehet, hogy vége Ginóbili szezonjának (She)
Korábban arról számoltunk be, hogy az NBA-ben szereplő San Antonio Spurs argentin klasszisának, Manu Ginóbilinek két-három hetet kell kihagynia bokasérülése miatt, de a legfrissebb hírek szerint az is elképzelhető, hogy ebben a az idényben már nem lép pályára.
ápr. 7
8:27
Mi várható ma a Bajnokok Ligájában? (Behaviour)
Szerdán rendezik a második két negyeddöntős párharc első mérkőzéseit a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
ápr. 7
8:45
Tenisz: már az 1. fordulóban kiesett a nyolcadik kiemelt Houstonban (She)
Már az első fordulóban búcsúzott egyesben a nyolcadik helyen kiemelt argentin Máximo González az 500 ezer dollár összdíjazású, houstoni salakpályás férfi tenisztornán.
ápr. 7
8:48
Zlatan is fut a nők ellen (Metropol)
Zlatan Ibrahimovics, napjaink egyik népszerű focistája, több másik sztárral együtt a Nike legújabb kampányának, a Férfiak a nők ellen néven ismert kezdeményezés arca.
ápr. 7
9:03
Tenisz: Cibulková és Bondarenko továbbjutott, Czink délután játszik (She)
A harmadik helyen kiemelt szlovák Dominika Cibulková és a hetedik helyen rangsorolt ukrán Alona Bondarenko is magabiztosan jutott tovább a Ponte Vedrában zajló női tenisztorna első fordulójából: előbbi a romániai Gallovits Edinát, utóbbi az indiai Sania Mirzát verte meg két szettben.
ápr. 7
9:05
Tenisz: Clément már az első körben búcsúzott Casablancában (She)
A nyolcadik helyen kiemelt francia Arnaud Clément már az első fordulóban kiesett a Casablancában zajló férfi tenisztornán, miután három játszmában vereséget szenvedett a horvát Ivan Ljubicitól.
ápr. 7
9:21
Gyász: 71 éves korában elhunyt idősb Szekeres Sándor (She)
Életének 71. évében elhunyt idősb Szekeres Sándor, a szolnoki vízilabda-szakosztály meghatározó személyisége.
ápr. 7
9:21
Edzőcsere a spanyol élvonalban (Behaviour)
Menesztették Francisco Chaparrót, a Real Betis labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, és helyére José Maria Noguest nevezték ki.
ápr. 7
9:23
Betis: menesztették a vezetőedzőt, a fiókcsapat trénere az utód (She)
A Betis vezetőinek elegük lett a csapat gyenge eredményeiből, és hétfőn menesztették Paco Chaparro vezetőedzőt.
ápr. 7
9:25
Duatlon: Kuttor és Kovács nyerte az idénynyitó versenyt (She)
A férfiaknál Kuttor Csaba, a nőknél Kovács Zsófia nyerte meg az idénynyitó duatlonversenyt Somogyszilen.
ápr. 7
9:39
Kosárlabda: a North Carolina az USA egyetemi bajnoka (She)
A North Carolina csapata nyerte az Egyesült Államok egyetemi kosárlabda-bajnokságát (NCAA), miután hétfőn a detroiti döntőben legyőzte a Michigan State együttesét.
ápr. 7
10:33
Vecsés: Hungler Gábort meg kell műteni porcleválás miatt (She)
Műtét vár szerdán Hungler Gáborra, a másodosztályú Vecsés labdarúgójára, akinek másfél héttel korábban, az MTK II elleni bajnokin sérült meg a bal térde.
ápr. 7
10:35
Anglia: ejtették a vádakat a brazil támadó, Robinho ellen (She)
Nem kell bíróságra mennie a Manchester City brazil támadójának, Robinhónak, akit még januárban vádoltak meg azzal, hogy egy leedsi bárban szexuálisan zaklatott egy hölgyet.
ápr. 7
10:51
Megússza a börtönt a brazil sztár (Behaviour)
Nem emel vádat a rendőrség a Manchester City brazil sztárlabdarúgója, Robinho ellen, akit januárban szexuális erőszak gyanújával őrizetbe vettek, majd kihallgatását követően, óvadék ellenében, szabadlábra helyeztek.
ápr. 7
10:53
Elképesztő! Adriano visszament a szegénynegyedbe! (Behaviour)
A brazil futballválogatott, egyszersmind az olasz Internazionale múlt szerdán eltűnt csatára, Adriano jól van, és többnapos búfelejtés után visszatérhet Milánóba, klubcsapatához.
ápr. 7
11:09
Póker: Durrrr milliódolláros potot nyert a póker Robin Hoodja ellen (She)
Az internetes profi, Tom „durrrr" Dwan a High Stakes Poker jelenleg futó sorozatának legújabb epizódjában egymillió dolláros kasszát nyert Barry Greenstein ellen.
ápr. 7
11:11
Úszás: az olimpia után a vébén sem indulhat a verekedő ausztrál (She)
Szűk két héttel a felfüggesztett börtönbüntetését kimondó bírósági ítélet után kizárták a nyári római világbajnokságra készülő ausztrál úszóválogatott keretéből Nick D’Arcyt, aki súlyos sérüléseket okozott társának egy sydneyi éjszakai mulatóhelyen kitört, tavaly márciusi verekedésben.
ápr. 7
11:45
Bajnokok Ligája: keddi program, tv-műsorral (She)
Kedd este folytatódik a Bajnokok Ligája 2008–09-es idénye: a negyeddöntő két mérkőzését rendezik meg 20.45 órakor. Mindkét összecsapásról élő, szöveges tudósítással jelentkezünk.
ápr. 7
11:47
MotoGP: Talmácsi nyolcadik lett a már Katarban zajló teszten (She)
A MotoGP hivatalos oldala szerint Talmácsi Gábor a nyolcadik legjobb időt motorozta a 250 kcm-es kategória magyar idő szerint tegnap éjjel záruló tesztjén a világbajnokság első futamának helyszínén, Katarban.
ápr. 7
11:48
Ginóbili számára véget ért a szezon (Metropol)
Súlyos sérülés miatt nem játszhat a szezon további részében Manu Ginóbili, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs argentin játékosa.
ápr. 7
11:49
Chelsea: Abramovics Ancelottit, a játékosok Mourinhót akarják (She)
Brit források szerint az angol Premier League-ben szereplő Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics ismét megkörnyékezi az AC Milan edzőjét, Carlo Ancelottit, akivel a hírek szerint hároméves szerződést kötne.
ápr. 7
12:03
Chelsea: Petr Cech szerint csapata még lehet Anglia legjobbja (She)
A Chelsea és a cseh válogatott kapusa, Petr Cech elmondta, hisz benne, hogy a londoni kékeknek még van esélyük a bajnoki cím elhódítására.
ápr. 7
12:21
Saját tereprali csapatot indít a honvédség (Infostart)
A Magyar Honvédség első terepralis csapata elindul az országos bajnokság hétvégi, Derecskén sorra kerülő idénynyitó futamán, a Bomba Energy Drink Kupán - hangzott el a Honvédelmi Minisztérium keddi, csobánkai sajtótájékoztatóján.
ápr. 7
12:21
Profi boksz: az ausztrál Meehan kihívná az orosz Valujevet (She)
Kali Meehan, a Bokszvilágszövetség (WBA) ranglistavezetője (35-0-3) szeretné kihívni az orosz óriást, Nyikolaj Valujevet (50-0-1). A mérkőzésre május 30-án kerülhet sor.
ápr. 7
12:23
Férfi kézilabda: kisorsolták az elődöntőket a nemzetközi kupákban (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában kedden Bécsben sorsolták az elődöntőket: a német THW Kiel a szintén német Rhein-Neckar Löwent, a harmadik német együttes, a HSV Hamburg pedig az MKB Veszprémet az előző körben kiverő spanyol Ciudad Realt kapta ellenfélnek.
ápr. 7
12:39
Jégkorong: Szuper pihen, Budai kezd a norvégok ellen (She)
Énekes Lajos, a magyar jégkorong-válogatott másodedzője a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy a norvégok elleni mai meccsen Szuper Levente pihen, a kapuba Budai Krisztián áll majd kezdőként. A találkozót 19.15 órától rendezik Káposztásmegyeren.
ápr. 7
12:41
Aston Villa: kilencmillió fontért igazolnák le az Ajax-védőt (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Aston Villa angol lapértesülések szerint kész lenne kilencmillió fontot áldozni azért, hogy leigazolják az Ajax Amsterdam 24 éves belga válogatott védőjét, Thomas Vermaelent.
ápr. 7
12:57
Profi boksz: a Schalke arénájában lesz a Klicsko-Haye meccs? (She)
Bár a Vladimir Klicsko–David Haye nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzés időpontját a múlt héten véglegesítették (június 20-án lesz a találkozó), azt még nem tudni pontosan, hol rendezik.
ápr. 7
12:59
Bayern: Klinsmann akkor is maradhat, ha kikapnak a Barcától (She)
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München ügyvezetője megvédte Jürgen Klinsmannt a csapat Wolfsburg elleni 5–1-es veresége után.
ápr. 7
13:01
Villarreal: Cazorla sikeres műtétje, három hónapot pihen (She)
Amint azt már megírtuk, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjére készülő Villarreal spanyol válogatott szélsője, Santi Cazorla a szombati, Almería elleni bajnokin megsérült, és úgy tűnik, hosszú ideig nem is léphet pályára.
ápr. 7
13:15
Karate: Metzger Szandra harmadik lett az Olasz Openen (She)
Harmadik helyezést szerezve Metzger Szandra szerepelt a legjobban a magyar karateválogatottból a monzai Olasz Openen.
ápr. 7
13:17
Románia: halálos fenyegetés a Becalit előzetesbe helyező bírónak (She)
A román sajtó beszámolója szerint halálosan megfenyegették a Gigi Becali előzetes letartóztatásba helyezését elrendelő bírónőt és gyerekeit.
ápr. 7
13:19
Bayern: Van Buyten kihagyja a Barcelona elleni BL-mérkőzést (She)
A Bayern München belga védője, Daniel van Buyten személyes problémák miatt hagyja ki a Barcelona elleni szerdai Bajnokok Ligája-negyeddöntő mérkőzést.
ápr. 7
13:33
Vb 2010: Makelele szerint az argentinok nyerik meg a vb-t (She)
Claude Makelele, a PSG francia középpályása úgy véli, hogy az argentin válogatott pályázik a legnagyobb eséllyel a 2010-es világbajnoki cím megszerzésére.
ápr. 7
13:35
Dunaszerdahely: lemondott a megvert edző, Wernert Lorant (She)
Beadta felmondását a dunaszerdahelyi DAC edzője, Werner Lorant, és hazautazott Németországba – közölte kedden a Felvidék.ma szlovákiai magyar hírportál.
ápr. 7
13:37
Tereprali: az ob-n elindul az első magyar katonai csapat (She)
A Magyar Honvédség első terepralis csapata elindul az országos bajnokság hétvégi, Derecskén sorra kerülő idénynyitó futamán, a Bomba Energy Drink Kupán - hangzott el a Honvédelmi Minisztérium keddi, csobánkai sajtótájékoztatóján.
ápr. 7
13:51
Inter: Adriano várhatóan húsvét után tér vissza Milánóba (She)
Adriano ügynöke, Gilmar Rinaldi ismét nyilatkozott ügyfeléről az újságíróknak, és elárulta, a támadó előreláthatóan húsvét után tér vissza Milánóba.
ápr. 7
13:53
Győr: ingyenes a belépés a Fehérvár elleni Ligakupa-meccsre (She)
Győrben szeretnék, ha minél több szurkoló támogatná a csapatot a Fehérvár elleni labdarúgó Ligakupa-visszavágón, ezért a klubvezetés úgy döntött, hogy a szurkolók ingyen tekinthetik meg a holnapi mérkőzést.

Keresés