2009. április 6. hétfő

ápr. 6
0:21
A Milan a 90. percben kezdte a meccset (Infostart)
Az utolsó perces gólok fordulója volt a hétvégi néhány országban: a Liverpool és a Manchester United Angliában, a Milan Olaszországban nyert kései góllal, gólokkal. Jól ment az élcsapatoknak, a Premier League-ben mind a négy nyert, a Spanyolországban a három dobogós kivétel nélkül 1-0-ra nyert idegenben, s győzött az Inter is. A forduló két nagy vesztese a Hertha és a Bayern München.
ápr. 6
6:03
Elmosta az eső a futamot (Blikk)
A megszerezhető pontok felét osztották ki a Malajziai Nagydíjon.
ápr. 6
6:05
Macit osztottak a jégkorongozók (Blikk)
ápr. 6
6:07
Oláh mindent vinne (Blikk)
Két góllal vette ki részét a Debrecen támadója a Siófok 5-1-es legyőzéséből.
ápr. 6
6:09
Cozma hiányzott a csodához (Blikk)
Az MKB nem tudta ledolgozni a Ciudad Real elleni ötgólos hátrányát.
ápr. 6
6:11
Verhetetlen a lovon Berki (Blikk)
Negyedszer nyert aranyat az EB-n a legjobb magyar tornász.
ápr. 6
6:21
Mennyit ér Ronaldó? - Nézze meg! (Behaviour)
Brit lapértesülés szerint a Real Madrid 75 millió fontot fizetne Cristiano Ronaldóért, a Manchester United portugál labdarúgójáért.
ápr. 6
6:57
NHL: nyert a San Jose, a Detroit és a Washington is (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság, az NHL 172. játéknapján nem volt nagy meglepetés. A San Jose, a Detroit és a Washington is nyert, a Vancouver viszont hazai pályán kapott ki a gyengécske Coloradótól. A Florida fontos pontokat gyűjtött a Pittsburgh ellen.
ápr. 6
7:15
NBA: 140 pontot dobott a Dallas Mavericks a Phoenix Sunsnak (She)
Az NBA 158. játéknapján a Dallas Mavericks hatalmas verést mért a Phoenix Sunsra, a texasiak 140–116-os győzelmet arattak. A Cleveland 2007-es nagydöntőbeli ellenfelével szemben nyert húsz ponttal, 101–81-re győzte le a San Antoniót.
ápr. 6
7:17
MLB: az Atlanta Braves győzelmével kezdődött a szezon (She)
Az Atlanta Braves 4–1-re legyőzte idegenben a Philadelphia Philliest, így győzelemmel kezdte az észak-amerikai baseball-liga új szezonját. A Braves az első két inningben döntötte el a mérkőzést, ekkor 4–0-s előnyre tett szert, és ezt követően nem is engedte ki kezéből a találkozót.
ápr. 6
7:18
A Real 75 millió fontért vinné el Ronaldót (Metropol)
Brit lapértesülés szerint a Real Madrid 75 millió fontot fizetne Cristiano Ronaldóért, a Manchester United portugál labdarúgójáért.
ápr. 6
7:33
Asztalitenisz: Németországban lehet a 2012-es vb (She)
Nagy valószínűséggel Németország adhat otthont 2012-ben az asztalitenisz csapat-világbajnokságnak.
ápr. 6
8:45
Kosárlabda: edzőváltás Körmenden, menesztették Stahlt (She)
A Polaroid-Lami-Véd Körmend szerződést bontott a német vezetőedzővel, Peter Stahllal. Az együttest újra Hencsey Tamás irányítja.
ápr. 6
8:48
Beelőzték az Úttörőket (Metropol)
A Houston Rockets 102-88-ra nyert a Portland TrailBlazers ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján, ezzel lépéselőnybe került riválisával szemben a Nyugati főcsoport negyedik helyéért zajló küzdelemben.
ápr. 6
9:21
Inter: Júlio César megsérült az Udinese ellen, pihenő vár rá (She)
Az Udinese otthonában 1–0-ra megnyert bajnoki találkozón megsérült az Internazionale brazil kapusa, Júlio César.
ápr. 6
9:23
Bayern München: Klinsmann megfenyegette játékosait (She)
A Wolfsburgtól elszenvedett 5–1-es vereség után Jürgen Klinsmann, a Bayern München vezetőedzője megfenyegette játékosait: ha így folytatják, a nyáron többen új munkahely után nézhetnek.
ápr. 6
9:25
Lengyelország: 90 embert vettek őrizetbe a rendőrök (She)
A rendőrség 90 embert vett őrizetbe egy szombati szurkolói csetepaté során.
ápr. 6
9:27
Ligue 2: Szélesi nélkül nyert a Strasbourg, és listavezető (She)
A Strasbourg hazai pályán 3–1-re győzte le az Ajaccio együttesét a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában.
ápr. 6
9:39
Tenisz: Szávay egyet javított világranlista-pozícióján (She)
A Miamiban nyolcaddöntős Szávay Ágnes egy helyet javítva korábbi pozícióján huszonnegyedik a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is az amerikai Serena Williams vezet.
ápr. 6
9:41
Röplabda: csoportgyőztes lett leánycsapatunk az ifjúsági Eb-n (She)
Nagyszerűen szerepelt a hétvégén a magyar leány röplabda-válogatott a Rotterdamban zajló ifjúsági Európa-bajnokság B-csoportjában.
ápr. 6
9:42
Szávay egy helyet javított (Metropol)
A Miamiban nyolcaddöntős Szávay Ágnes egy helyet javítva korábbi pozícióján a huszonnegyedik a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is az amerikai Serena Williams vezet.
ápr. 6
9:57
Torna: Berki aranya mellett további kilenc szerenkénti győztes (She)
A tornászok milánói Európa-bajnokságának vasárnapi szerenkénti döntőiben a legkedvesebb győzelmet számunkra Berki Krisztián szerezte. A férfi lólengéssel együtt tíz szerenkénti győztest hirdettek, nyolc ország képviselői osztoztak az aranyakon.
ápr. 6
9:59
Birkózás: az Európa-bajnokság zárónapjának eredményei (She)
Ahogy arról tegnap már beszámoltunk, Deák Bárdos Mihály pályafutása tizedik érmét szerezte felnőtt világversenyen a vilniusi birkózó Európa-bajnokságon. Most közöljük az utolsó nap eredményeit is.
ápr. 6
10:01
Röplabda: vereséggel kezdtek a fiúk az ifjúsági Európa-bajnokságon (She)
A magyar fiúválogatott 3:1-re kikapott Szerbiától a rotterdami ifjúsági Európa-bajnokság D-csoportjának első fordulójában. Együttesünk tegnap szabadnapos volt, ma pedig Oroszországgal mérkőzik.
ápr. 6
10:15
Kosárlabda, férfi Eurocup: Báderék nem jutottak döntőbe, litván siker (She)
A hétvégén került sor a férfi kosárlabdázók második legrangosabb európai kupasorozata, a Eurocup négyes döntőjére Torinóban.
ápr. 6
10:15
Grafite az év gólját lőtte (Blikk)
WOLFSBURG — Felfalták a „Farkasok” a német focibajnokságban a címvédő Bayern München együttesét.
ápr. 6
10:33
Nyíregyháza: fizetésmegvonással büntetnék az akaratgyenge játékot (She)
A Nyíregyháza klubmenedzsere, Révész Attila elégedetlen volt csapata teljesítményével a hétvégi fordulóban, amikor a Rákospalota otthonába látogató Szpari csupán 1–1-es döntetlenre volt képes a kieső helyen álló REAC ellen. A sportvezető büntetést helyezett kilátásba a gyenge teljesítmény miatt.
ápr. 6
10:51
London 2012: hat sportág hazai vezetői várnak aranyérmet (She)
Hat sportág – a kajak-kenu, a vívás, a cselgáncs, az úszás, a birkózás és a vízilabda – hazai elöljárói várnak összesen nyolc aranyérmet a 2012-es londoni olimpián.
ápr. 6
10:53
Női labdarúgás: a Duisburg és a Zvezda-2005 az UEFA-kupa döntőjében (She)
Az orosz Zvezda-2005 és a német FCR 2001 Duisburg vívja májusban Európa első számú női nemzetközi futballkupája, az UEFA-kupa kétmeccses döntőjét.
ápr. 6
10:55
Brazília: Adriano a Flamengo-meccs miatt maradt Rio de Janeiróban (She)
Végre hír érkezett Adrianóról, akinek a brazil válogatott világbajnoki selejtezője után nyoma veszett. Gilmar Rinaldi, a játékos ügynöke a brazil Globo Esporténak adott nyilatkozatában elárulta, hogy a támadó a Flamengo Fluminense elleni rangadója miatt maradt hazájában.
ápr. 6
11:09
Manchester United: Ferdinand kihagyja a Porto elleni meccset (She)
Sir Alex Ferguson menedzser szerint Rio Ferdinand kihagyja a Manchester United Porto elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőjét.
ápr. 6
11:11
Póker: újabb magyar siker a tavaszi bajnokságon (She)
A PokerStars által meghirdetett tavaszi pókerbajnokságon újabb magyar siker született, tomacampi felhaszálónévvel játszó honfitársunk 2674 ellenfelet utasított maga mögé a 109 dolláros HORSE-viadalon.
ápr. 6
11:27
Videó: tekintse meg Kovács Péter dupláját a Stabaek ellen! (She)
Remek formában van Kovács Péter. A korábban a magyar labdarúgó-válogatottban is megforduló hórihorgas támadó folytatja a gólgyártást, miután tavaly gólkirály lett a másodosztályban, ezúttal az élvonalban duplázott.
ápr. 6
11:29
Videó: nem kérte a büntetőt a román játékos - visszavonták! (She)
Costin Lazar, a Rapid Bucaresti játékosa nem fogadta el a csapata számára megítélt büntetőt az Otelul Galati elleni román élvonalbeli bajnoki mérkőzésen. A meccset végül a Rapid nyerte meg 4–0-ra.
ápr. 6
11:45
Tenisz: továbbra is Rafael Nadal a világranglista élén (She)
Továbbra is a spanyol Rafael Nadal vezeti a férfi teniszezők hagyományos világranglistáját, megelőzve a svájci Roger Federert és a szerb Novak Djokovicsot.
ápr. 6
12:03
Vívás: Valkai Ferenc bronzérmet szerzett a kadét-vb-n (She)
A kadét-világbajnokság első napján a férfi kardozók és a női tőrözők léptek pástra. Valkai Ferenc szerepelt a legjobban: bronzérmet szerzett.
ápr. 6
12:39
Serie A: fiatal kínai hátvédet tesztel a Juventus (She)
Próbajátékra a Juventushoz érkezett Jang Jün, a kínai élvonalbeli Sanghaj Senhua csapatának fiatal hátvédje.
ápr. 6
12:41
Villarreal: Cazorla nem játszhat az Arsenal ellen, vége az idényének (She)
Santiago Cazorlának, a Villarreal játékosának eltörött a szárkapocscsontja, így biztosan nem léphet pályára csapata Arsenal elleni találkozóin a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, sőt szinte biztosra vehető, hogy ebben az idényben már nem játszhat.
ápr. 6
12:42
Adriano a rokonainál lehet (Metropol)
Adriano, a 2002-es világbajnok brazil futballválogatott pár napja eltűnt támadója Rio de Janeiróban lehet, valamelyik rokonánál.
ápr. 6
12:43
Bajnokok Ligája: norvég és osztrák bíró a keddi meccseken (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyilvánosságra hozta a Bajnokok Ligája-negyeddöntő mérkőzések játékvezetőinek nevét.
ápr. 6
12:45
Juventus: ismét pletykálnak Buffon és Trezeguet eligazolásról (She)
Az Il Corriere dello Sport értesülései szerint az FC Barcelona hamarosan ajánlatot tesz a Juventust erősítő Gianliugi Buffonért és David Trezeguet-ért.
ápr. 6
12:57
Real Madrid: a nyáron 60 millió euróért Kaká érkezhet? (She)
A Marca spanyol napilap szerint a brazil Kaká a nyáron klubot vált: az olasz AC Milantól a spanyol Real Madridhoz igazol.
ápr. 6
13:15
Curling: címvédés a nőknél, trónfosztás a férfiaknál az ob-n (She)
A Wallis SC női csapata hatodik alkalommal védte meg címét az országos curlingbajnokságon, míg a férfiaknál a BTE Jégmadarak győzött.
ápr. 6
13:17
Vb 2010: az északiak mérgezésre gyanakodnak, a déliek tagadnak (She)
A Dél-koreai Labdarúgó-szövetség határozottan visszautasította az észak-koreai vádakat, mely szerint Szöulban három északi játékost megmérgeztek volna a két együttes világbajnoki selejtezője előtt.
ápr. 6
13:19
Tragédia: újabb két gyanúsított a Cozma-gyilkossággal kapcsolatban (She)
Egy budapesti nő és egy férfi ellen indított büntetőeljárást a rendőrség a Cozma-üggyel összefüggésben – tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.
ápr. 6
13:21
Blog: Németh Norbert a Zenitről és a szibériai tavaszról (She)
Újabb írással jelentkezett fanzone.hu-n olvasható blogjában Németh Norbert, a Tom Tomszk magyar labdarúgója, aki a Zenit elleni mérkőzésről, valamint a szibériai körülményekről is mesél naplójában.
ápr. 6
13:36
Észak-Korea ételmérgezéssel vádolja Dél-Koreát (Metropol)
Az észak-koreai labdarúgó-szövetség azzal vádolja Dél-Koreát, hogy a múlt szerdán, Szöulban lejátszott világbajnoki selejtezőmérkőzés előtt megmérgezték a válogatott több játékosát.
ápr. 6
13:51
Spanyolország: Eto’o beállította saját termelékenységi rekordját (She)
Samuel Eto’o győztes gólt lőtt szombaton a Barcelona Valladolid elleni idegenbeli meccsén, és ezzel már 26 bajnoki gólnál jár az idényben, éppen annyinál, amennyivel a 2005–06-os szezonban gólkirály lett.
ápr. 6
14:27
MotoGP: veszélybe került a címvédő Simoncelli indulása Katarban (She)
Marco Simoncelli nagyot bukott egy krosszmotorral, és eltört a csuklója, így könnyen lehet, hogy ki kell hagynia a MotoGP 2009-es idényének első versenyét Katarban.
ápr. 6
14:45
Betis: García gólöröm közben sérült meg, egy hónapot hagy ki (She)
Buta „baleset” miatt kell egy hónapot kihagynia Sergio Garcíának, a Betis labdarúgójának: a játékos térden csúszott ki a szurkolók elé a Numanciának lőtt gólja után, és ünneplés közben megsérült.

Keresés