2009. április 15. szerda

ápr. 15
0:03
BL-negyeddöntő: Hiddink először volt mérges játékosaira (She)
Guus Hiddink, a Chelsea menedzsere a Liverpool elleni BL-negyeddöntő-visszavágó után elmondta, hogy a Chelsea játékosai miatt ezen a mérkőzésen jött ki először a sodrából, mióta a londoni csapatnál Luiz Felipe Scolari örökébe lépett.
ápr. 15
0:07
BL-negyeddöntő: Rafa Benítez csalódott, de büszke a játékosaira (She)
A Bajnokok Ligájától a negyeddöntőben búcsúzó Liverpool menedzsere, Rafa Benítez rendkívül büszke játékosaira a Chelsea elleni, 4–4-es eredménnyel záruló visszavágót követően. A Pool kétszer is egy gólra volt a továbbjutástól, végül mégis az első meccsen 3–1-re nyerő Chelsea jutott a legjobb négy közé.
ápr. 15
0:21
BL-negyeddöntő: Drogba tudja, hogy a Barca is kemény dió lesz (She)
Didier Drogba tisztában van vele, hogy a Liverpool elleni negyeddöntő után a Barcelona sem lesz könnyebb ellenfél a Chelsea számára a Bajnokok Ligájában.
ápr. 15
0:39
BL-negyeddöntő: Klinsmann szerint a világ legjobbjával voltak pariban (She)
Az első mérkőzésen elszenvedett 4–0-s vereséget követően a Münchenben játszott 1–1-es döntetlennel talán némileg visszanyerte renoméját a Bayern München. A csapat edzője, Jürgen Klinsmann szerint ezúttal egyenrangú ellenfelei voltak „a világ legjobbjának”, a Barcelonának.
ápr. 15
4:33
Hős vagy bűnbak? (Blikk)
Az első meccsen nagyot hibázó támadó ígéri, a Manchester kiharcolja a továbbjutást Portóban.
ápr. 15
4:37
Fasisztabotrány a Fradi-meccsen (Blikk)
A labdarúgó-szövetség vizsgálatot indít, az FTC vezetősége elhatárolódik.
ápr. 15
4:41
Jön a kis Benik! (Blikk)
Felesége fotósorozattal lepte meg a pilótát harmincadik születésnapjára.
ápr. 15
4:45
Az Inter figyeli Juhászt? (Blikk)
BRÜSSZEL — Tovább gyarapodik az egyik legértékesebb magyar futballista, Juhász Roland (25) kérőinek névsora, már az olasz bajnok Internazionale is szemet vetett a belga Anderlecht belső védőjére.
ápr. 15
6:57
NBA: Flip Saunders lesz a Washington Wizards vezetőedzője (She)
A hírek szerint Flip Saunders lesz az NBA-ben szereplő Washington Wizards vezetőedzője a következő idénytől. A hivatalos bejelentés a jövő hétre várható.
ápr. 15
6:59
Labdarúgás: torna a volt jugoszláviai háborús ellenfeleknek (She)
Tizennégy évvel a délszláv háború után a héten futballtornán találkoznak a korábban egymással harcoló katonák Belgrádban.
ápr. 15
7:15
NHL: az Islanders választhat először a következő drafton (She)
A New York Islanders nyerte meg az NHL draft sorsolását, így a Szigetlakók választhatnak először az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság következő játékosbörzéjén.
ápr. 15
7:17
Megyei II. osztály: Nyilas Elek vette át a Vácrátót irányítását (She)
Nyilas Elek vette át a Vácrátót KSE irányítását. A korábbi tizennégyszeres válogatott középpályás Hanusz Pétert váltja a Pest megyei II. osztály Vésnök Kft.-csoportjában szereplő labdarúgócsapatnál.
ápr. 15
7:19
Aston Villa: Laursen lassan gyógyul, vége az idényének (She)
Már nem léphet pályára a 2008–2009-es szezonban az Aston Villa dán védője, Martin Laursen.
ápr. 15
7:33
Tenisz: Gyementyjeva és Bartoli simán jutott a 3. fordulóba (She)
Az első helyen kiemelt Jelena Gyementyjeva és Marion Bartoli is simán nyerte meg 2. fordulóbeli mérkőzését a Charlestone-ban zajló női tenisztornán.
ápr. 15
7:35
Videó: Allent egy meccsre elmeszelték Varejao lekönyökléséért (She)
Egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Ray Allen, aki a Cleveland Cavaliers–Boston Celtics mérkőzésen a brazil Anderson Varejaót ágyékon könyökölte.
ápr. 15
7:51
UEFA-kupa: kérdéses Diego játéka az udinei visszavágón (She)
Aggódhatnak a Werder Bremen szurkolói, hiszen futballcsapatuk kulcsembere, Diego sérüléssel küzd az Udinese elleni UEFA-kupa-negyeddöntő visszavágója előtt.
ápr. 15
7:53
NBA: erődemonstráció a tavalyi döntő két résztvevőjétől (She)
Az NBA alapszakaszának 166. játéknapján a Boston és a Los Angeles is legyőzte leendő (előbbi esetében ez még nem biztos) rájátszásbeli ellenfelét. A Boston tartalékosan is nyert Philadelphiában, míg a Lakers a Utah ellen diadalmaskodott.
ápr. 15
8:27
Brazília: Scolari júliusban ismét munkába akar állni (She)
Júliustól ismét edzősködne Luiz Felipe Scolari, a Chelsea labdarúgócsapatának korábbi menedzsere. A rutinos tréner májusban már tárgyal „kérőivel”.
ápr. 15
8:27
Elmaradt a focicsoda (Blikk)
LONDON – Nehéz helyzetből várta a Liverpool a labdarúgó-Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóját, hiszen 3-1-re kikapott egy hete hazai pályán a Chelsea-től.
ápr. 15
8:29
Espanyol: nem játszhat a csapat kulcsjátékosa a Racing ellen (She)
Nehéz helyzetben van a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság sereghajtója, az Espanyol, hiszen a következő fordulóban nem játszhat a csapat alapembere, Ivan de la Pena.
ápr. 15
8:45
Jégkorong-vb: a címvédő oroszok megkezdték a felkészülést (She)
Nyílt nappal kezdte meg felkészülését a világbajnokságra a címvédő Oroszország. A szbornaja egyelőre a KHL-döntősök és az NHL-ben játszók nélkül készül, ráadásul utóbbiak speciális csoportját képezhetik azok, akik a rájátszás első fordulójában hamar kiesnek, mert ők még a start előtt csatlakozhatnak a válogatotthoz. Most azonban még nélkülük utazik a csapat Liberecbe, a Csehország, Finnország és…
ápr. 15
9:03
Férfi kosárlabda: Peter Stahl lett a főnök az Albacompnál (She)
Az utóbbi időben több váratlan vereséget elszenvedő Albacompnál Peter Stahlt nevezték ki szakmai igazgatónak, innentől ő tartja az edzéseket a székesfehérvári klubnál, és Szombathelyen szerdán már ő meccsel.
ápr. 15
9:21
Ülőröplabda: megalakult az első magyar női csapat (She)
Nagyszerű hír a parasport világából, megalakult Magyarország első női ülőröplabda-csapata.
ápr. 15
9:23
Játékvezetés: magyarok bíráskodnak a szaúdi Király-kupában (She)
A húsvétot követő első munkanapon megtisztelő felkérés érkezett Rijádból: a szaúdi szövetség arra kérte a magyart, hogy biztosítson játékvezetőket a Szaúd-Arábiában zajló torna, a Király-kupa két mérkőzésére.
ápr. 15
9:39
Jégkorong-vb: az Islanderst erősítő Mark Streit is szerepelhet (She)
Miután a New York Islanders lemaradt az NHL rájátszásáról, a tengerentúli csapat hazaengedte Mark Streitet, aki így pályára léphet Svájc válogatottjában a vb-n.
ápr. 15
9:39
Élőben látjuk a Milant! (Blikk)
BUDAPEST – A szurkolók már várják az AC Milan labdarúgócsapatának április 22-i mérkőzését a magyar ligaválogatott ellen. Tegnap a jegyirodákban is elkezdték árulni a Puskás Ferenc stadionba szóló belépőket. Az Oktogonnál található IBUSZ-irodába elsőként Hajdu Benjámin (12) és húga, Eszter (10) érkezett édesapjával.
ápr. 15
10:15
Kecskemét: megoldódnak a kapusgondok a csapatnál (She)
Kezd kilábalni a kapusokat sújtó sérüléshullámból a Kecskeméti TE-Ereco.
ápr. 15
10:33
Liverpoolban húszezren éneklik ma: "Soha nem fogsz egyedül járni" (Infostart)
Liverpool gyászol és emlékezik. Húsz éve, 1989. április 15-én az angol futball legnagyobb stadionkatasztrófájában 96-an meghaltak, 766-an megsebesültek. Steven Gerrard egyik unokatestvére is az áldozatok között volt.
ápr. 15
10:33
Osasuna: szerződést hosszabbított Vadócz csapattársa (She)
A Vadócz Krisztiánt is foglalkoztató Osasuna két évvel meghosszabbította a csapat spanyol középpályása, Patxi Punal Martínez idény végén lejáró szerződését.
ápr. 15
10:35
Bayern: a Barcánál keveset játszó Hleb érkezhet a nyáron (She)
A francia sportnapilap, a L’Équipe értesülései szerint könnyen meglehet, hogy a fehérorosz Alekszandr Hleb a német Bayern Münchenben folytatja pályafutását.
ápr. 15
10:51
Obama a FIFÁ-nál kampányol egy amerikai labdarúgó-vb-ért (Infostart)
Barack Obama amerikai elnök levelet írt Joseph Blatternek, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnökének, amelyben támogatja, hogy az Egyesült Államok 2018-ban vagy 2022-ben világbajnokságnak adjon otthont.
ápr. 15
10:51
Vb 2018: Obama amerikai rendezést szeretne, írt Blatternek (She)
Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke szeretné, ha az Egyesült Államok rendezné meg a 2018-as vagy a 2022-es világbajnokságot.
ápr. 15
10:53
Kézilabda: Richardson nem habozott, belevágott (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, tegnap este visszatért a pályára a korábbi francia válogatott kézilabdázó, a 39 éves Jackson Richardson. A klasszis szerint minden nagyon gyorsan történt, és tulajdonképpen kissé az ismeretlenbe vágott bele.
ápr. 15
11:09
Póker: Dwan és Antonius már 12 144 leosztáson van túl (She)
Az amerikai Tom „Durrrr” Dwan és a finn Patrik Antonius újabb csörtét zavart le kettejük párbajában, míg az amerikai Nick Rainey lassan világrekord-kísérletének végéhez ér.
ápr. 15
11:11
Hearts: a szélső szerint bajnokok lehetnek jövőre, ha László marad (She)
Andy Driver, a Hearts angol szélsője a Daily Recordnak elmondta, úgy véli, a következő idényben még a bajnoki címért is versenyben lehetnek, ha László Csaba marad az együttes menedzsere.
ápr. 15
11:27
A Brawn GP nyerte a diffúzorháborút (Infostart)
Szabályosnak nyilvánította a Toyota, a Williams és a Brawn GP Formula-1-es csapatok által használt hátsó légterelőket, azaz diffúzorokat a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Fellebbviteli Bírósága.
ápr. 15
11:27
Bajnokok Ligája: a Bayern 50 millió euróval zárta a szezont (She)
Bár a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében búcsúzott, így is 50 millió euró bevétellel zárja a nemzetközi idényt a Bayern München labdarúgóklub.
ápr. 15
11:29
Bajnokok Ligája: szerdai program, tv-műsorral (She)
Szerda este 20.45 órakor két visszavágót játszanak le a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében: az Arsenal a Villarrealt, a Porto a Manchester Unitedet fogadja. Mindkét összecsapásról élő, szöveges tudósítással jelentkezünk.
ápr. 15
11:45
Formula-1: megvan a döntés, szabályos a vitatott diffúzor (She)
Röviddel ezelőtt a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) fellebbviteli bizottsága bejelentette döntését a négy csapat által megóvott Ausztrál és Malajziai Nagydíjakkal kapcsolatban.
ápr. 15
12:03
Hiddink szíve majdnem kiugrott a drámai meccsen - videóval (Infostart)
A Liverpool ugyan megtette, amit tervezett: négy gólt szerzett a Chelsea otthonában, de négyet is kapott, így a londoni együttes jutott tovább. A fordulatos találkozó után Guus Hiddink, a Kékek menedzsere is elismerte, 180-as volt a pulzusa a meccs folyamán. A holland edző hozzátette: a félidőben alaposan kimérgelődték magukat, ennek köszönhetően állt fel a padlóról csapata. A liverpooliak a búcsú…
ápr. 15
12:03
NB II: edzőváltás Békéscsabán, Kiss helyett Belvon a kispadon (She)
A hétvégi, Ceglédtől elszenvedett 4–2-es vereség után az NB II Keleti csoportjában szereplő Békéscsaba 1912 Frühwald Előre SE vezetősége menesztette a csapat vezetőedzőjét, Kiss Jánost és segítőjét, Szarvas Jánost.
ápr. 15
12:05
Futsal: fennállása első kupasikerét aratta a Berettyóújfalu (She)
Gyöngyösön rendezték meg a futsal Magyar Kupa döntőjét, amelyben a bajnok MVFC-Berettyóújfalu és a címvédő Colorspectrum Aramis csapott össze.
ápr. 15
12:06
Szabályosak a diffúzorok (Metropol)
Szabályosnak ítélte a Forma-1-ben szereplő Brawn GP, Toyota és Williams csapatok által használt diffúzorokat a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) fellebbviteli bírósága, amely a keddi meghallgatások után szerdán hozta nyilvánosságra döntését.
ápr. 15
12:21
Cardiff: Gyepes szerint karrierje csúcsa lenne, ha feljutnának (She)
Gyepes Gábor, a Cardiff City magyar védője a Wales Online-nak elmondta, pályafutása csúcspontja lenne, ha sikerülne kiharcolnia csapatával a Premier League-be kerülést.
ápr. 15
12:39
Chelsea: kedd este visszatért Abramovics befektetési kedve (She)
Már úgy tűnt, hogy Roman Abramovics elvesztette érdeklődését a futball iránt (és esetleg megválik a Chelsea-től), ám a kedd esti, Liverpool elleni BL-negyeddöntő-visszavágó után visszatért a lelkesedése.
ápr. 15
13:15
Jégkorong-vb: a dán válogatott keretében is lesz NHL-játékos (She)
Miután a Wayne Gretzky edzette Phoenix Coyotes az idén sem tudta átlépni saját árnyékát, és sorozatban hatodszor is lemaradt a rájátszásról az észak-amerikai jégkorongligában (NHL), a csapat dán játékosa, Mikkel Bödker részt vehet az A-csoportos világbajnokságon.
ápr. 15
13:17
Inter: Júlio César valószínűleg pályára léphet a Juventus ellen (She)
Júlio César, az Inter sérült kapusának felépülése jól halad, és nagy valószínűséggel pályára léphet a Juventus elleni rangadón szombat este Torinóban.
ápr. 15
13:18
A vita tárgya: a diffúzor (Metropol)
A Brawn GP, a Toyota és a Williams csapatok által használt, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által szerdán szabályosnak ítélt diffúzor a Forma-1-es kocsik fontos aerodinamikai eleme.
ápr. 15
13:33
A manchesteriek a múltból merítenek erőt a "sárkány barlangjában" (Infostart)
Döntetlenről kezd a ma este pályára lépő két angol csapat, az Arsenal és a Manchester United a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján. A címvédő manchesteriek a Porto ellen a tíz évvel ezelőtti Juventus elleni csatából merítenek erőt, amikor idegenben sikerült kivívni a továbbjutást. Az Ágyúsok edzőjének, Arsene Wengernek a sok sérült miatt fájhat a feje a Villarreal elleni csata…
ápr. 15
13:33
Barcelona: Laporta tagadja, hogy csapata Ribéryt vagy Lahmot akarja (She)
Joan Laporta, a Barcelona elnöke csapata Bayern elleni, müncheni BL-meccse után elmondta, a spanyol klub nem akarja átigazolni Franck Ribéryt és Philipp Lahmot.

Keresés