2009. április 16. csütörtök

ápr. 16
0:03
BL: többel is nyerhettek volna, és az MU a világ legjobbja - Fabregas (She)
Cesc Fabregas, az Arsenal csapatkapitánya szerint még több góllal is legyőzhették volna a Villarrealt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, amelyen csapata 3–0-ra nyert.
ápr. 16
0:21
BL: Pellegrini nem kesereg a kiesés után, s már a bajnokságra gondol (She)
Manuel Pellegrini, a Villarreal vezetőedzője szerint nem kell elkeseredni az Arsenaltól elszenvedett 3–0-s vereséget követően. A csapat sokáig méltó ellenfele volt a kétségkívül erősebb londoniaknak.
ápr. 16
0:24
Három angol csapat a BL-elődöntőben (Metropol)
Az Arsenal és a Manchester United jutott a legjobb négy közé a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének szerdai visszavágói után.
ápr. 16
0:39
BL: Cristiano Ronaldo hiszi, hogy vége a gyenge formának (She)
Cristiano Ronaldo szerint a Porto otthonában aratott 1–0-s győzelem önbizalmat adhat a Manchester Unitednek a folytatáshoz, s az utóbbi hetek gyenge formáját követően ismét remekül futballozik majd a csapat. Az MU 3–2-es összesítéssel búcsúztatta a portugálokat.
ápr. 16
4:33
Mészöly nevét viseli a játéktér (Blikk)
BUDAPEST — A Vasas legendájáról, Mészöly Kálmánról (67) keresztelték el a klub egyik újonnan épített, villanyvilágításos, műfüves futballpályáját.
ápr. 16
4:37
Guus Hiddink: Majd kiugrott a szívem! (Blikk)
LONDON — Fantasztikus mérkőzésen jutott a négy közé a labdarúgó-Bajnokok Ligájában a Chelsea.
ápr. 16
4:41
Nem csalt a Brawn GP (Blikk)
PÁRIZS — Mindössze két futam után eldőlt a Forma–1-es világbajnokság?
ápr. 16
4:45
Huszti 443 millióért ül a kispadon (Blikk)
Dick Advocaat szerint nem vette fel a csapat ritmusát a magyar légiós.
ápr. 16
4:49
Izraeli kapitány lesz Matthäus? (Blikk)
TEL-AVIV — Lothar Matthäus (48) körül egy pillanatra sem áll a levegő.
ápr. 16
6:57
Úszás: nincs új szerződése Britta Steffen edzőjének (She)
A Német Úszószövetség (DSV) úgy döntött, hogy nem újítja meg az együttműködési szerződést a kétszeres olimpiai bajnok Britta Steffen edzőjével.
ápr. 16
7:15
NHL: a Rangers győzelemmel kezdte a playoffot Washingtonban (She)
A New York Rangers győzelemmel kezdte az NHL rájátszását a Capitals ellen Washingtonban. A New York-iak 4–3-ra verték meg a fővárosiakat magyar idő szerint csütörtök hajnalban.
ápr. 16
7:33
NBA: nem tudott nyerni a Bulls, így a címvédővel találkozik (She)
Magyar idő szerint csütörtök hajnalban a 167. játéknappal véget ért az NBA alapszakasza, így eldőlt, hogy mi lesz a rájátszás párosítása. A Bullsnak győzelem kellett volna – vagy az, hogy a Philadelphia 76ers kikapjon –, hogy elkerülje a címvédő Boston Celticst, ám a chicagóiak nem tudták megverni a Raptorst, míg a 76ers legyőzte az alapszakaszelső Cavalierst. A LeBron James nélkül játszó…
ápr. 16
8:27
Feröer: Potemkiné a szezon első magyar gólja - videó! (She)
Ahogy azt megszokhatták, a Nemzeti Sport Online rendszeresen beszámol a külföldön légióskodó magyar labdarúgók teljesítményéről, a legtöbb esetben mozgóképen is megmutatva legszebb megmozdulásaikat. Ezúttal egy igazi csemegét találtunk a messzi északon. Aki az alábbi videót megnézi, láthat egy magyar légiósgólt, de egyben képet kaphat a parányi „országban”, a Dánia autonóm területén, a Feröer…
ápr. 16
8:45
Tenisz: Wozniacki is továbbment, teljes a nyolcaddöntő mezőnye (She)
Kialakult a nyolcaddöntő mezőnye a Charlestonban rendezett salakpályás női tenisztornán, miután magyar idő szerint ma hajnalban az ötödik helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki simán legyőzte az orosz Alla Kudrjavcevát.
ápr. 16
8:47
NHL: edzőcsere Edmontonban, leváltották MacTavisht (She)
A csapat eredménytelensége miatt leváltotta a vezetőség Craig MacTavisht, az Edmonton Oilers vezetőedzőjét.
ápr. 16
8:49
Jégkorong-vb: lemondás, sérülés - kapusgondok a cseh válogatottnál (She)
Bár csapata, a Florida Panthers nem jutott be az NHL rájátszásába, Thomas Vokoun, a cseh válogatott 32 éves kapusa nem vállalja a szereplést a svájci jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 16
9:03
Real Madrid: Metzelder távozik, ha nem játszhat eleget (She)
Könnyen elképzelhető, hogy a nyári átigazolási szezonban távozik a Real Madridtól Christoph Metzelder, az együttes német labdarúgója.
ápr. 16
9:03
Az osztrák vezető a magyar játékosok megfélemlítésére játszik! (Behaviour)
Fölösleges hangulatkeltésnek, gyermeteg próbálkozásnak véli Sinka László az osztrák Hypo kezdeményezését, amely Görbicz Anita eltiltását szorgalmazza az Európai Kézilabda-szövetségnél. A főtitkár nem emlékszik olyasmire, hogy az EHF egy tv-felvétel alapján utólag eltiltott volna valakit, ám a szervezet már vizsgálódik.
ápr. 16
9:21
Libertadores-kupa: gondban a Palmeiras, a Gremio továbbjutott (She)
Gondban lehet a brazil Palmeiras a labdarúgó Liberatdores-kupa csoportkörében, mivel magyar idő szerint ma hajnalban csak 1–1-es döntetlent ért el hazai pályán a második félidőt végig emberhátrányban játszó Sport Recife ellen.
ápr. 16
9:21
Baresi: Sztárjainkkal jövünk (Blikk)
BUDAPEST – Évtizedekig a világ legjobb védőjének tartották Franco Baresit (48), az AC Milannal többek között három BEK/Bajnokok Ligája-serleget nyert olasz focista jelenleg a milánói klub elnöki nagyköveteként dolgozik, s az április 22-ei Magyar Ligaválogatott elleni gálameccs miatt jött el hozzánk.
ápr. 16
9:39
Sportlövészet: Sidinek a harmadik szám sem jött össze a koreai vk-n (She)
Harmadik számában sem jutott be a döntőbe Sidi Péter a dél-koreai Csangvonban zajló világkupa utolsó napján: a kisöbű sportpuskások összetett számában a 14. helyen végzett.
ápr. 16
9:41
Real Madrid: Salgado tízmillió euróért Katarba igazol a nyáron (She)
A spanyol As napilap értesülései szerint Michel Salgado, a Real Madrid spanyol védője az idény végén a katari al-Rayyanhoz igazol.
ápr. 16
9:57
Kaposvár: lopás az edzés alatt a stadion melletti parkolóból (She)
Miközben az élvonalbeli Gabona Transz Kaposvári Rákóczi FC játékosai edzettek, ismeretlen tettes vagy tettesek a stadion melletti parkolóban feltörték néhányuk autóját.
ápr. 16
10:15
UEFA-kupa: a teljes csütörtöki program, tévéműsorral (She)
Ma este rendezik a labdarúgó UEFA-kupa negyeddöntőjének visszavágóit, íme a második számú európai kupasorozat játéknapjának teljes programja!
ápr. 16
10:17
Női kosárlabda: Auriemma vezeti az amerikaiakat az olimpián (She)
A Connecticut női kosárlabdacsapatának edzője, Geno Auriemma lesz az amerikai válogatott szakvezetője a 2012-es londoni olimpián.
ápr. 16
10:33
Liverpool: a Lazio argentin csatárát szemelte ki Benítez? (She)
Lapértesülések szerint fiatal argentin támadóval erősítene a Liverpool, a „vörösök” állítólag Mauro Záratét csábítanák magukhoz a nyáron.
ápr. 16
10:51
Póker: Barcelona és Ciprus is a WPT állomásai között (She)
A World Poker Tour (WPT) idei sorozata újabb két állomással gazdagodott, a versenynaptárban egy barcelonai és egy ciprusi viadal kapott helyet.
ápr. 16
11:09
Oroszország: a Szpartak Moszkva megvált Michael Laudruptól (She)
Menesztette edzőjét, Michael Laudrupot az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Szpartak Moszkva vezetősége.
ápr. 16
11:09
Hamburgi fociláz (Blikk)
22 év után most van esélye a HSV-nek, hogy trófeát nyerjen
ápr. 16
11:11
Vízilabda LEN-kupa: már kaphatók a jegyek a döntőre Szegeden (She)
Szerdától a szegedi sportuszodában lehet megvásárolni a belépőket az április 22-én sorra kerülő Szeged–Panioniosz férfi vízilabda LEN-kupa-döntő visszavágójára.
ápr. 16
11:27
Serie A: az Udinese-védő szerint Diego jó lenne Olaszországban (She)
Az olasz labdarúgó bajnokságban szereplő Udinese brazil hátvédje, a 24 éves Felipe szerint az német Werder Bremen brazil karmestere, Diego megérett arra, hogy kipróbálja magát Olaszországban.
ápr. 16
11:45
Sinka: nem fogják Görbiczet megbüntetni (Blikk)
A Hypo–Győr (26-25) Bajnokok Ligája-elődöntő után az osztrákok eltiltatnák Görbicz Anitát (25), mert szerintük az ETO kézilabdázója szándékosan megütötte a hazaiak játékosát, Tóth Tímeát (28). Sinka Lászó, a Magyar Kézilabdaszövetség főtitkára szerint nem lesz az esetből büntetés.
ápr. 16
11:45
Juventus: Iaquinta szerint csapata támadósora a legjobb (She)
A Serie A rekordbajnoka, a torinói Juventus támadója, Vincenzo Iaquinta szerint csapatának van a legjobb támadósora mind az olasz bajnokságban, mind Európában.
ápr. 16
11:47
Győri ETO: műtét vár Tóth Mátéra, kiveszik a manduláját (She)
Műtét vár Tóth Mátéra, a Győri ETO FC 18 éves labdarúgójára.
ápr. 16
11:49
Női röplabda: megvan a női válogatott kerete a vb-selejtezőre (She)
Ludvig Zsolt, a magyar női válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a májusi vb-selejtezőre készülő keretét, amely nem változott a januári, Lendván továbbjutó csapathoz képest.
ápr. 16
11:51
Bayern München: Carlo Ancelotti tetszik a német csapatnak (She)
A Bayern München kispadján ülő Jürgen Klinsmann utódjaként emlegetik Olaszországban Carlo Ancelottit, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
ápr. 16
12:03
Nem tiltották el Görbiczet, pályára léphet vasárnap (Infostart)
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) nem marasztalja el Görbicz Anitát, a Győri Audi ETO KC irányítóját, így a válogatott játékos pályára léphet a Hypo NÖ ellen a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján - számolt be az EHF hivatalos honlapja.
ápr. 16
12:03
Világjátékok: aerobikcsoportunk is utazhat a tajvani seregszemlére (She)
Roik Zsolt után az aerobikosoknál a csoport is indulási jogot szerzett a tajvani Világjátékokra. Ez azt jelenti, hogy jelenleg 71 fős a magyar csapat, amely indul az olimpián kívüli sportágak világversenyén július 16. és 26. között Kaohsiungban. A magyarok az első számú tartalék csoportként zárták a kvalifikációt, és mivel a spanyolok visszaléptek, a mieink szereztek kvótát.
ápr. 16
12:05
Soproni Liga: Koeman megtekinti az MTK-Fehérvár meccset (She)
Az mlsz.hu tájékoztatása szerint Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a hét végén ismét Soproni Liga-mérkőzésekre látogat.
ápr. 16
12:07
Fegyelmi határozat: Nagy Róbertet két meccsre eltiltották (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a szerdai Budaörs–Pécs NB II-es meccsen kiállított Nagy Róbertet (Budaörs) 2 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltással büntette. Erről az mlsz.hu adott tájékoztatást.
ápr. 16
12:09
Női kézilabda BL: Görbicz Anita játszhat a Hypo ellen (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nem marasztalja el Görbicz Anitát, a Győri Audi ETO KC irányítóját, így a válogatott játékos pályára léphet a Hypo NÖ ellen a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Erről az EHF hivatalos honlapja számolt be.
ápr. 16
12:21
K and H Bank - Fodor, Huszár és Sors a díjazott (Behaviour)
A birkózó Fodor Zoltán, a rövidpályás gyorskorcsolyázó Huszár Erika és a paralimpiai bajnok úszó Sors Tamás kapta meg a K and H Bank kártyatámogatási programjának ötödik alkalommal odaítélt díját, így fejenként egymillió forinttal gazdagodtak.
ápr. 16
12:39
Videó: komolynak tűnnek az új futballközvetítési tervek! (She)
Klausmann Viktor, az Advertum Kft. szóvivője beszélt a magyar labdarúgás új rendszerű közvetítési terveiről. Mint ismert, az említett cég átvállalta a magyar klubok „ligahitelként” elhíresült tartozását, ezért cserébe megkapta a rádiós és internetes közvetítési jogokat, valamint néhány reklámfelületet a stadionokon belül. A szóvivőt a tervezett elképzelésekről kérdeztük.
ápr. 16
12:57
Formula-1: Ron Dennis visszavonul a száguldó cirkusztól (She)
A McLaren istálló megerősítette, hogy Ron Dennis teljesen visszavonul a Formula–1-től.
ápr. 16
12:59
Bajnokok Ligája: Touré szerint is a Mancheter United a favorit (She)
Csapatársa, Cesc Fabregas után Kolo Touré is úgy nyilatkozott, hogy a Manchester United a esélyesebb a Bajnokok Ligája megnyerésére, mint az Arsenal.
ápr. 16
13:01
Anglia: jó hír a Tottenham szurkolóinak, Defoe újra edz (She)
Teljes értékű edzésmunkát végezhet Jermain Defoe, a Tottenham csatára.
ápr. 16
13:33
Serie A: a fizetésükre várnak az olasz futballisták (She)
A gazdasági világválság miatt hónapokig, illetve az alsóbb osztályokban akár egy évet is várniuk kell fizetésükre az olasz futballistáknak.
ápr. 16
13:51
Atlétika: két Iszinbajeva-rekordot hitelesített az IAAF (She)
Csütörtökön a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) hitelesítette a kétszeres olimpiai bajnok orosz rúdugrónő, Jelena Iszinbajeva két fedett pályás világrekordját.
ápr. 16
14:09
Otthagyja a száguldó cirkuszt Ron Dennis (Infostart)
Negyvenhárom év után távozik a Formula-1-ből Ron Dennis, a McLaren-Mercedes korábbi csapatfőnöke; csütörtökön a még megmaradt feladatait is átadta Martin Whitmarshnak.
ápr. 16
14:09
Real Madrid: Jerzy Dudek visszatérhet a Premier League-be (She)
A Daily Mirror információi szerint a Real Madrid lengyel kapusa, Jerzy Dudek a következő szezonban visszatérhet Angliába.

Keresés