2009. április 11. szombat

ápr. 11
0:03
Kerékpár: Armstrong szerint nem engedik őt elindulni a Touron (She)
Lance Armstrong szerint kicsi a valószínűsége annak, hogy a Francia Doppingellenes Ügynökség (AFLD) engedi őt elindulni az idei Tour de France-on.
ápr. 11
3:03
Tornyi kalauzolta Talmát (Blikk)
LOSAIL – Kikapcsolódással töltötte a szabadedzéssel elkezdődött Katari Nagydíj (vasárnap, 20.15) előtti utolsó napjait Talmácsi Gábor (27). A gyorsasági motoros világbajnokság 250 köbcentis kategóriájában versenyző pilótát elkísérték az arab országba a szülei, István és Judit, valamint az öccse, Gergő is.
ápr. 11
3:07
Dunántúlon túrázik a Loki (Blikk)
BÜKFÜRDŐ – Kimaradtak az otthoni húsvéti készülődésből a bajnoki aranyéremért küzdő DVSC futballistái. A debreceni játékosok már kedden útra keltek, másnap NB I-es meccset játszottak Zalaegerszegen, aztán Bükfürdőre utaztak, ott fejezték be a felkészülést a mai (15 óra, Sport2), Haladás elleni bajnoki összecsapásra.
ápr. 11
3:11
Magyar BL-csata (Blikk)
MARIAENZERSDORF – Három honfitársunk kézilabdázik az ETO elleni elődöntőben a Hypo légiósaként.
ápr. 11
3:15
Lipcsei Péter: Visszatérek (Blikk)
BUDAPEST – Bekerült a Szolnokra utazó keretbe, ám minden valószínűség szerint csak kedden tér vissza az FTC labdarúgócsapatába Lipcsei Péter (37). A Ferencváros focistája tavaly augusztusban, a Békéscsaba elleni NB II-es találkozón sérült meg. Elszakadt a keresztszalagja, s a térdében levált egy porcdarab.
ápr. 11
3:19
Kemény Dénes büszke és csalódott (Blikk)
A magyar bajnok Vasas férfi vízilabdacsapata 11-8-ra kikapott az Euroliga-negyeddöntő első meccsén a magyar sztárokkal felálló Reccótól. A látottakról beszélt Kemény Dénes (54) szövetségi kapitány, aki kitért a Vasas futballcsapatában vállalt szerepére is.
ápr. 11
7:15
NHL: az Anaheim Ducks és a St. Louis Blues is továbbjutott (She)
A 178. játéknapot követően kialakult az NHL rájátszásának mezőnye, miután győzelmével az Anaheim Ducks és a St. Louis Blues is biztosította továbbjutását.
ápr. 11
7:17
Atlétika: Usain Bolt fellépési díja negyedmillió dollár (She)
A világ leggyorsabb emberének számító Usain Bolt negyedmillió dollárban szabta meg az árat, amennyiért hajlandó versenyezni Nigéria fővárosában május 5-én.
ápr. 11
7:51
NBA: a Cleveland győzött, a Lakers kikapott idegenben (She)
Az NBA alapszakaszának 162. játéknapján a Cleveland győzött Philadelphiában, míg a Lakers kikapott a Portland otthonában, így a Cavs tovább növelte előnyét a ligaelsőségért folytatott harcban.
ápr. 11
8:09
Roma: Totti játéka továbbra is bizonytalan a Lazio ellen (She)
Ha Francesco Totti, a Roma támadója gólt szerez szombaton a Lazio elleni bajnokin, helyet kap a Serie A tíz legeredményesebb labdarúgójának listáján, pontosabban a jelenleg egy találattal előtte járó, 174 gólos Amadeo Amadeijel osztozik a tizedik helyen. A kérdés csak az: játszik-e egyáltalán a sérüléssel bajlódó csapatkapitány a városi derbin.
ápr. 11
9:03
Vancouver 2010: curlingben kialakult a férfiak mezőnye (She)
A Nemzetközi Curlingszövetség (WFC) megnevezte azt a tíz férfiválogatottat, amely részt vehet a jövő évi vancouveri téli olimpián.
ápr. 11
9:21
A Manchester Cityn a milliomos tulajdonos sem tudott eddig sokat lendíteni (Behaviour)
Az UEFA Kupa negyeddöntőjének első mérkőzései után formálódik az ukrán–német finálé, ugyanis az egy ágon lévő alakulatok közül e két nemzet képviselői vitték a prímet. Biztosra persze nem mehet senki.
ápr. 11
9:24
Talmácsi volt a leggyorsabb az első szabadedzésen (Metropol)
Talmácsi Gábor volt a leggyorsabb a 250 kcm-es kategóriában a 17 futamos gyorsaságimotoros-világbajnokság első versenyének pénteki szabadedzésén, a katari Losailban. Most már biztos, hogy lesz televíziós közvetítés a katari futamról.
ápr. 11
9:39
Tenisz: egyesben búcsúztak a szlovákok Ponte Vedrától (She)
A floridai női tenisztornán egyesben a negyeddöntőben mindkét még versenyben lévő szlovák lány, Daniela Hantucová és Dominika Cibulková is vereséget szenvedett. Előbbit a dán Caroline Wozniacki, utóbbit az orosz Jelena Vesznyina búcsúztatta.
ápr. 11
9:57
A Clevland lett kelet legjobbja (Behaviour)
A pénteken Philadelphiában győztes Cleveland nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) keleti főcsoportját.
ápr. 11
10:15
Topligák: a teljes hétvégi program, tv-műsorral! (She)
Tekintse meg az angol, a német, az olasz és a spanyol élvonalbeli labdarúgóligák hétvégi programját!
ápr. 11
10:15
Iványi Dalma nem vállalja az Európa Bajnokságot (Behaviour)
Rátgéber László szövetségi kapitány kijelölte a júniusi, lettországi női kosárlabda Európa-bajnokságra készülő bő keretét, amelyből hiányzik a korábbi csapatkapitány Iványi Dalma mellett Fűrész Emőke és Béres Tímea is.
ápr. 11
10:17
Tenisz: Hewitt két szettben nyert, elődöntős Houstonban (She)
A houstoni salakpályás férfi tenisztornán az ausztrál Lleyton Hewitt két szettben nyert a spanyol García-Lopez ellen, és ezzel bejutott az elődöntőbe, ahol a Guillermo Canast búcsúztató orosz Jevgenyij Koroljov vár rá.
ápr. 11
10:33
Női kézilabda: a székesfehérvári Kamper Olívia edzésbe állt (She)
A bajnoki éremcsatákról meglepetésre lemaradó, a rájátszásban csak az 5–8. helyért küzdő Fehérép KC irányítójának, Kamper Olíviának februárban műtötték meg sérült térdét, hamarosan újra játszhat.
ápr. 11
10:51
MotoGP: az MTV élőben közvetíti Talmácsi versenyét (She)
A Magyar Televízió tájékoztatása szerint vasárnap az m1-es csatornán élőben közvetítik a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-s kategóriájának katari versenyét.
ápr. 11
11:09
Mégsem indul a Tour de France-on a legenda? (Behaviour)
Lance Armstrong, az amerikaiak hétszeres Tour de France-győztes kerékpárosa szerint a Francia Doppingellenes Ügynökség (AFLD) az együttműködés megtagadása miatt letilthatja őt az idei Tour de France-ról.
ápr. 11
11:45
Skócia: László Csabát dicséri a Hearts csapatkapitánya (She)
A skót Premier League-ben szereplő Hearts csapatkapitánya, Robbie Neilson úgy véli, hogy az együttes magyar menedzser hatalmas szerepet játszik abban, hogy a klub a bajnokság harmadik helyén áll, a két glasgow-i óriás, a Celtic és a Rangers mögött.
ápr. 11
11:47
Arsenal: Arsavin semmi pénzért sem hagyja el az „ágyúsokat” (She)
Igaz ugyan, hogy Andrej Arsavin alig három hónapja költözött Londonba, mégis úgy nyilatkozott, hogy nem fogja elhagyni az Arsenalt, akármekkora összeget is ajánlanának érte a kérők.
ápr. 11
12:03
Armstrong: letilthatnak a Tour de France-ról (Infostart)
Lance Armstrong, az amerikaiak hétszeres Tour de France-győztes kerékpárosa szerint a Francia Doppingellenes Ügynökség (AFLD) az együttműködés megtagadása miatt letilthatja őt az idei Tour de France-ról.
ápr. 11
12:21
Tenisz: Gödöllőn játszunk Moldova ellen a Davis-kupában (She)
A hazai szövetség döntése értelmében a Gödöllői Kiskastély SE teniszcentruma ad otthont a Magyarország– Moldova Davis-kupa-mérkőzésnek, amelyet az Euroafrikai zóna II. csoportjában maradásért játszanak.
ápr. 11
12:39
Jégkorong: Pat Cortina egy játékostól elköszönt, Kovács edzett (She)
Pat Cortina szövetségi kapitány elköszönt szombaton a fehérvári Jobb Dávidtól, így 27 hokis folytatja a felkészülést az április 24-én kezdődő svájci világbajnokságra.
ápr. 11
13:15
Steven Gerrard csodálatos felépülése (Infostart)
A római városi derbi kivételével szombaton nem rendeznek rangadót az európai topbajnokságokban. Ellenben a szokásosnál több találkozót játszanak: az olasz forduló nagy részét a Húsvét miatt már a hétvége első napján lejátsszák. A Bajnokok Ligájában érdekelt csapatok kivétel nélkül már szombaton letudják bajnoki kötelezettségüket.
ápr. 11
13:15
Kosárlabda: rekordbüntetés a verekedő kínai játékosoknak (She)
A Kínai Kosárlabda-szövetség eddig példátlan módon összesen 330 ezer jüanos (10.5 millió forint) büntetést szabott ki egy előző heti bajnokin történő tömegverekedés miatt.
ápr. 11
13:33
Férfi röplabda NB I: a Szolnok idegenben nyert a MAFC ellen (She)
A férfi röplabda NB I-ben a ligabajnokság középszakaszában a Szolnok idegenben győzte le 3:2-re a MAFC-Mapei gárdáját.
ápr. 11
13:51
Női vízilabda ob I: biztos Domino-győzelem a Szentes ellen (She)
A Domino Honvéd 13–5-re legyőzte a Szentes csapatát a Kőér utcában a női vízilabda-bajnokság 1–4. helyéért folyó rájátszásában. A tíz pontig tartó páros mérkőzés állása: 9–0 a Domino javára. A következő meccs április 18-án Szentesen lesz.
ápr. 11
14:09
Ökölvívás: Winky Wright és Paul Williams is simán mérlegelt (She)
Winky Wright és Paul Williams is könnyedén hozta a középsúlyú súlyhatárt, így már semmi sem akadályozhatja meg a két bunyós összecsapását Las Vegasban.
ápr. 11
14:11
NB II Keleti csoport: elkezdődött a Szolnok-Ferencváros meccs (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában elkezdődött a Szolnok–Ferencváros mérkőzés. Kövesse nyomon a találkozót élő tudósításunkban!
ápr. 11
14:27
Arsenal: Theo Walcott szívesen meghosszabbítaná szerződését (She)
Az Arsenal angol válogatott támadója, Theo Walcott angol újságíróknak elmondta, hajlandó lenne meghosszabbítani 2010-ben lejáró szerződését.
ápr. 11
14:27
10 millió forintba került a verekedés (Behaviour)
A Kínai Kosárlabda Szövetség eddig példátlan módon összesen 330 ezer jüanos (10,5 millió forint) büntetést szabott ki egy előző heti bajnokin történt tömegverekedés miatt.
ápr. 11
14:45
Súlyemelés: a nőknél Kasirina nyerte meg az Eb-t nehézsúlyban (She)
ápr. 11
14:47
Sportlövészet: Sidi Péter lemaradt a döntőről Dél-Koreában (She)
Nem kezdődött jól a 2009-es év első világkupaversenye Sidi Péter számára a dél-koreai Csangvonban.
ápr. 11
15:03
Oroszország: az FK Moszkva nyerte meg a városi rangadót (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-Liga) 4. fordulójában az FK Moszkva 3–1-re verte meg a városi rivális Szpartak Moszkvát. A Rubin Kazany is begyűjtötte a három pontot a Tyerek Groznij otthonában.
ápr. 11
15:03
Soproni kosaras játszhat a WNBA-ben (Behaviour)
Első számú külföldi játékosként szerezte meg Jelena Milovanovicnak, az MKB-Euroleasing Sopron szerb kosarasának a játékjogát az észak-amerikai női profiligában (WNBA) szereplő Washington Mystics.
ápr. 11
15:05
NB II, Keleti csoport: balhé a Fradi meccsén, állt a játék (She)
Verekedés szakította meg az NB II Keleti csoportjában rendezett Szolnok–Ferencváros bajnokit.
ápr. 11
15:07
Kosárlabda: soproni kosaras játszhat a WNBA-ben (She)
Első számú külföldi játékosként szerezte meg Jelena Milovanovics, az MKB-Euroleasing Sopron szerb kosarasa játékjogát az észak-amerikai női profiligában (WNBA) szereplő Washington Mystics.
ápr. 11
15:21
Soproni Liga: a Haladás-Loki meccs élőben az NSO-n (She)
A Soproni Liga 22. fordulójában a bajnoki címre hajtó Debrecen az ötödik helyezett Haladás otthonában vendégeskedik. A találkozóról élő szöveges közvetítést olvashatnak honlapunkon.
ápr. 11
15:39
Skócia: László Csabáék döntetleneztek a címvédő Celtickel (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában László Csaba csapata, a harmadik helyen álló Hearts hazai pályán játszott 1–1-es döntetlent a bajnoki címvédő és listavezető Celtickel. Az első percben kapituláló Balogh János a találkozó hátralévő részére lehúzta a rolót.
ápr. 11
15:57
Premier League: a Liverpool győzelmével ismét az élre állt (She)
A nagyok közül először a Liverpool lépett pályára az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában. Rafa Benítez tanítványai a Blackburn legyőzésével akarták feledtetni egyrészt a Chelsea-vel szembeni szerdai BL-fiaskót, másrészt így ismét nyomás alá helyezhették az utánuk pályára lépő Manchester Unitedet. Ennek megfelelően már az elején megszerezte a Liverpool a vezetést Fernando Torres révén, aki…
ápr. 11
16:15
Tenisz: Arn továbbjutott, Marosi kiesett Barcelonában (She)
Arn Gréta nyert, Marosi Katalin viszont kikapott a barcelonai tenisztorna selejtezőjének 1. fordulójában.
ápr. 11
16:15
Fölényes győzelmével élre állt a Liverpool (Behaviour)
A Blackburn felett aratott hazai sikerével a Liverpool ismét listavezető az angol labdarúgó Premier League-ben.
ápr. 11
16:17
NB II, Keleti csoport: sima Fradi-siker született Szolnokon (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában a listavezető Ferencváros a Szolnok otthonában aratott könnyed, 3–0-s győzelmet.
ápr. 11
16:54
Szolnokon is nyert a Fradi (Metropol)
Az éllovas Ferencváros magabiztos győzelmet aratott a Szolnok vendégeként a labdarúgó NB II 21. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
ápr. 11
17:09
Soproni Liga: nagy küzdelemben nyert Szombathelyen a Debrecen (She)
A labdarúgó Soproni Liga 22. fordulójának első szombati mérkőzésén a második helyen álló DVSC-TEVA látogatott az ötödik helyen álló Szombathelyi Haladáshoz, Czvitkovics Péter két góljára Kenesei Krisztián csak eggyel válaszolt, ezzel a Debrecen átvette a vezetést a később játszó Újpest előtt.
ápr. 11
17:11
Serie A: gólgazdag meccsen a Lazio nyerte meg a római derbit (She)
A Lazio remek találkozón 4–2-re győzött a városi rivális AS Roma ellen a Serie A 31. fordulójában. A listavezető Inter hiába vezetett már két góllal is hazai pályán a Palermo ellen, végül be kellett érnie a döntetlennel. A Milan Clarence Seedorf találatával hozta el a három pontot a Chievo otthonából, míg a Fiorentina balhátvédeinek köszönhetően nyert a Cagliari ellen.
ápr. 11
17:13
Női kosárlabda NB I: második sikerével elődöntős a Sopron (She)
A címvédő Sopron csütörtöki hazai sikerét követően szombaton vendégként is magabiztosan győzte le a Vasas-Csata együttesét, ezzel negyedikként bejutott az UNIQA női kosárlabda NB I elődöntőjébe. A Sopron ellenfele a SEAT Foton Győr lesz. A másik ágon a Szeviép-Szeged és a MiZo Pécs 2010 csatázik.

Keresés