2009. április 25. szombat

ápr. 25
0:03
Videó: nézze meg a magyar-szlovák vb-meccs góljait! (She)
Nem sokkal ezelőtt ért véget Zürichben a Magyarország–Szlovákia (3–4) világbajnoki jégkorongmérkőzés, amelyen a magyar válogatott csak egy 13 másodperccel a vége előtt kapott gól miatt nem tudott pontszerzéssel visszatérni 70 év szünet után a világ legjobbjai közé. Ez a gól is szerepel az alább megtekinthető videón!
ápr. 25
0:21
Bundesliga: a Hoffenheimtől hozta el a három pontot a Hertha (She)
Idegenben aratott egygólos győzelmet a Hertha a Hoffenheim otthonában a német első osztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 29. fordulójának nyitó mérkőzésén.
ápr. 25
0:25
Videó: nézze meg az esti Újpest-Honvéd összefoglalóját! (She)
Egy kihagyott tizenegyest, két kiállítást és három gólt hozott a Soproni Liga 24. fordulójának nyitó meccse, a Honvéd vendégjátéka az Újpest otthonában. A mozgalmas mérkőzésen az Újpest 3–0-ra győzni tudott, az eseményeket – többek között Hercegfalvi Zoltán nagyon csúnyán elrontott büntetőjét is – az alábbi videón megnézhetik.
ápr. 25
1:15
Jégkorong: Pat Cortina állítja, a csapat bizonyított (She)
Szenzációs mérkőzésen szenvedett drámai vereséget az A-csoportos jégkorong-világbajnokságon hetven év után szereplő magyar válogatott. A hat 2002-es világbajnokkal felálló szlovák válogatott a záró harmadban már 3–1-re vezetett, amikor a mieink előbb szépítettek, majd a szlovákiai születésű Sille Tamás góljával egyenlítettek is. A pontszerzés viszont nem jött össze, a szlovák csapatkapitány, Lubos…
ápr. 25
5:27
"Ez a 47. hoki-világbajnokságom, de a legkedvesebb! Hogy miért, azt hiszem, nem kell különösebben ecsetelnem" (Behaviour)
Tegnap este, első kiadásunk zárta után ismét A csoportos világbajnoki jégkorong-mérkőzésen lépett jégre a magyar válogatott. Efféle 25 640 napja, azaz 3662 hete, másként: 70 éve, 2 hónapja és 13 napja történt legutóbb. A várakozás elképesztő volt! A minket leginkább érdeklő csoportban a kanadaiak egyébiránt egy hatossal jelezték, ki az úr a kvartettban.
ápr. 25
5:45
Debreceni bosszúvágy (Blikk)
Az NB I-es aranyért küzdő DVSC focistái győzelmet ígérnek a kecskemétiek ellen.
ápr. 25
5:47
10 millióért bokszol Balzsay? (Blikk)
A magyar ökölvívó először védheti meg nagyközépsúlyú profi vb-övét a szamoai Masoe ellen.
ápr. 25
5:49
Ő Vettel titkolt szerelme (Blikk)
Vettel azt sem engedi Hannának, hogy a boxutcából nézze a Forma—1-es futamokat.
ápr. 25
5:51
10 titok a magyar jégkorong-válogatottról (Blikk)
Ez ám a nagy szám! Csapatunk hetven év után szerepel újra a világ legjobbjai között.
ápr. 25
5:53
Fizet az AC Milan Beckhamért (Blikk)
Tízmillió dollárjába (2,25 milliárd Ft) kerül Berlusconiéknak
ápr. 25
6:39
MotoGP: Talmácsi Gábor 13. lett a második szabadedzésen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíjának második szabadedzésén a 250 kcm-s kategóriában esős időben Talmácsi Gábor a 13. helyen zárt. A leggyorsabb a spanyol Héctor Faubel volt, míg Tóth Imre a 21. időt motorozta.
ápr. 25
6:57
NHL: a Washington otthon szépíteni tudott a New York ellen (She)
Az alapszakaszban a Keleti főcsoportot második helyen záró Washington Capitals a rájátszásban az ötödik meccsen hazai jégen 4–0-ra legyőzte a New York Rangerst, és így az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban 3–2-re feljött.
ápr. 25
7:15
NBA: a Cavs ismét nyert, vezet a Houston és a Philadelphia (She)
Az NBA rájátszásában három mérkőzést rendeztek magyar idő szerint ma hajnalban. A Cleveland idegenben is győzött a Detroit ellen, ezzel már 3–0-ra vezet, míg a Philadelphia és a Houston hazai pályán tudott győzni egy szoros meccsen, megszerezve ezzel összetettben is a vezetést.
ápr. 25
8:09
Ausztria: a Salzburg Bodnár nélkül simán kikapott a Riedtől (She)
Sima vereséget szenvedett a Ried vendégeként Bodnár László csapata, a Red Bull Salzburg az osztrák első osztályú labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában.
ápr. 25
8:11
Hollandia: Vermes nyolc perce a De Graafschap ellen (She)
Egyetlen mérkőzést játszottak péntek este a holland labdarúgó élvonalban, a Sparta Rotterdam a De Graafschapot fogadta, a találkozó gól nélküli döntetlennel zárult.
ápr. 25
8:13
Jégkorong-vb: szurkolói összecsapás a szlovák-magyar meccsen (She)
Kisebb szurkolói összecsapás árnyékolta be a péntek esti magyar–szlovák világbajnoki jégkorong-mérkőzést Zürichben.
ápr. 25
8:27
Topligák: a hétvégi program, tv-műsorral! (She)
Tekintse meg az angol, a német, az olasz és a spanyol élvonalbeli labdarúgóligák hétvégi programját!
ápr. 25
8:45
MKB Veszprém: Mirsad Terzic és Renato Sulic érkezhet a nyáron (She)
A magyar bajnok, s a minap a 18. Magyar Kupa-diadalát ünneplő MKB Veszprém játékosa lehet a következő évadtól a bosnyák balátlövő, Mirsad Terzic és a horvát világbajnok (2003) beálló, Renato Sulic.
ápr. 25
8:47
MotoGP: elmaradt az időmérő, Talmácsi a 7. helyről rajtol (She)
A hatalmas eső miatt mindhárom kategóriában elmaradt a Japán Nagydíj szombati időmérő edzése, a vasárnapi futamon a pénteki szabaedzésen elért idők alapján rajtolnak a versenyzők, Talmácsi Gábor a 7. helyről kezdheti a versenyt.
ápr. 25
9:03
Tévez a Liverpoolban köthet ki (Infostart)
A Liverpool menedzsere, Rafael Benítez megpróbálja megszerezni a nagy rivális Manchester Unitednél szereplő Carlos Tévezt. Az argentin csatár a napokban elismerte, nyáron elhagyja az Old Traffordot.
ápr. 25
9:03
Ligue 1: a Marseille megfigyelője is élőben látta Juhászt (She)
Komolynak tűnik a francia élvonalban szereplő Olympique Marseille érdeklődése Juhász Roland iránt.
ápr. 25
9:03
"A bírók ugyanis sok mindent elnéznek a nagyoknak" (Behaviour)
"Jól játszottunk, de a szlovákok jobbak, és a jégkorongban az is benne van, hogy nagyon a végén dől el egy mérkőzés" - mondta Pat Cortina, a svájci jégkorong-világbajnokság pénteki nyitányán a szlovákokkal szemben 4-3-ra alulmaradó magyar válogatott szövetségi kapitánya, utalva arra, hogy az ellenfél 13 másodperccel a vége előtt szerezte a győztes találatot.
ápr. 25
9:21
Belgium: az FC Bruges kikapott, leszakadt az élbolytól (She)
Meglepetés a belga első osztályú labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának nyitó mérkőzésén: a 12. helyezett Germinal Beerschot 2–0-re legyőzte a 3. helyezett FC Bruges-t.
ápr. 25
9:23
Argentin rali: az első nap után Dani Sordo áll az élen (She)
A spanyol Dani Sordo áll az élen az első versenynap után a rali-világbajnokság ötödik futamán, Argentínában.
ápr. 25
9:39
Jégkorong-vb: Borbás a Szuper Szurkolói Klubban drukkolt (She)
Korábbi és jelenlegi élsportolók szurkolták végig a Szuper Szurkolói Klub keretében a Magyarország–Szlovákia világbajnoki jégkorongmérkőzést (3–4).
ápr. 25
9:39
Japán Nagydíj - Elmaradt az időmérő (Behaviour)
A heves esőzés miatt a szervezők törölték a szombati időmérőket a gyorsaságimotoros-világbajnokság második versenyén, a japán Motegiben. A rajtsorrendek a pénteki szabadedzésen elért eredmények alapján alakultak ki.
ápr. 25
9:57
A hetedik helyről rajtol Talmácsi Japánban (Infostart)
A heves esőzés miatt a szervezők törölték a szombati időmérőket a gyorsaságimotoros-világbajnokság második versenyén, a japán Motegiben. A rajtsorrendek a pénteki szabadedzésen elért eredmények alapján alakultak ki.
ápr. 25
9:57
Kézilabda: a héten a pályára visszatérő edző játéka sem segített (She)
Nem sikerült jól az olimpiai, világ- és Európa-bajnok kézilabdázó Olivier Girault visszatérése.
ápr. 25
9:57
Jégkorong-vb - Drámai végjátékban vereség a szlovákoktól (Metropol)
A magyar válogatott 4-3-es vereséget szenvedett pénteken a szlovák csapattól a svájci jégkorong-világbajnokság nyitónapján. A találkozónak otthont adó csarnok előtt néhány magyar drukker megütött, illetve megrúgott egy szlovák szimpatizánst. Sérülés nem történt.
ápr. 25
10:15
Az el Clásico felvezetése: a legjobb négy spanyol egymás ellen (Infostart)
A Manchester United és a Tottenham mérkőzése mellett a legtöbb figyelmet ezen a hétvégén a Primera División érdemli: az első négy helyezett csapat egymás ellen játszik. A Barcelona óriási sorozatban van, a valencia elleni találkozó után a Chelsea-vel, a Real Madriddal, majd ismét a Chelsea-vel játszik. A Madridból legalább négy kulcsjátékos hiányzik majd Sevillában.
ápr. 25
10:15
Felnőtt válogatottakkal nyert a kínai középiskolás csapat (Metropol)
Bocsánatot kért a Középiskolai Labdarúgó Világbajnokságon első helyezett kínai középiskola vezetője, amiért engedte, hogy az intézmény lánycsapata csalással diadalmaskodjon a törökországi Antalyában rendezett Világkupán.
ápr. 25
10:33
F1, infografika: tudjon meg mindent a Bahreini Nagydíjról! (She)
A hét végén a negyedik futamot rendezik a Formula–1-es világbajnokság 2009-es szezonjában. A száguldó cirkusz jelenlegi állomása a Bahreini Nagydíj, amelyről összeállításunkban rengeteg érdekességet tudhat meg. Kik voltak az eddigi győztesek? Hol lehet leginkább előzni? Mekkora sebességgel veszik be a versenyzők a különböző kanyarokat? Infografikánkon ezekre és még sok más kérdésre választ kaphat.…
ápr. 25
10:33
Elmaradt az időmérő, Talmácsi a 7. helyről rajtol (Metropol)
A heves esőzés miatt a szervezők törölték a szombati időmérőket a gyorsaságimotoros-világbajnokság második versenyén, a japán Motegiben. A rajtsorrendek a pénteki szabadedzésen elért eredmények alapján alakultak ki.
ápr. 25
11:09
Spanyolország: súlyosan megsérült Mehmet Aurélio (She)
Négy hónapig nem futballozhat Mehmet Aurélio, a Betis brazil születésű, török válogatott játékosa.
ápr. 25
11:11
Francia olimpiai vitorláshét: Berecz a tizenkilencedik lett (She)
A legjobb magyar eredményt elérve Berecz Zsombor a 19. helyen végzett a Laser standard hajóosztályban a franciaországi Hyeres-ben megrendezett olimpiai vitorláshéten.
ápr. 25
11:13
F1: Timo Glock volt a leggyorsabb a mai szabadedzésen (She)
A Formula–1-es Bahreini Nagydíj szombati szabadedzésén a Toyota pilótája, a német Timo Glock volt a leggyorsabb, második helyen a brazil Felipe Massa végzett (Ferrari), a harmadik pedig a szintén német Nico Rosberg (Williams) lett.
ápr. 25
11:45
Jégkorong: megölt egy játékvezetőt a szlovák hokis (She)
A szlovák rendőrség letartóztatta Ladislav Scurkót, a bajnoki címvédő HC Kosice jégkorongozóját, akit emberöléssel gyanúsítanak.
ápr. 25
12:03
Glock a harmadik szabadedzés legjobbja (Behaviour)
A szombati szabadedzésen Timo Glock, a Toyota német pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Bahreini Nagydíjon, Szahírban.
ápr. 25
12:39
MOB: 40 év után újabb négyévi együttműködés az Adidasszal (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság és az Adidas újabb 4 évre szóló együttműködési szerződést írt alá, amely a köztük fennálló 40 évnyi megszakítatlan együttműködést hosszabbítja meg. A szerződés értelmében az Adidas 2012. december 31-ig lesz a Magyar Olimpiai Bizottság gyémánt fokozatú fő támogatója, így az elkövetkező 4 évben a téli és nyári olimpiai játékokon, valamint a téli és nyári ifjúsági olimpiai…
ápr. 25
12:41
Kerékpár: a kajakos Horváth Gábor is indul a Balaton Bike Festen (She)
Június 25. és 28. között kerül sor Balatonfüreden az első Balaton Bike Festre, amely nagyszabású, négynapos kerékpáros-fesztivál lesz. Az érdeklődők a kikapcsolódás mellett tizenkét versenyszámban tehetik próbára ügyességüket, s ha neveznek, ismert sportolókkal küzdhetnek együtt. A verseny egyik sztárvendége az olimpiai bajnok kajakos, Horváth Gábor lesz.
ápr. 25
12:57
Jégkorong-vb: a szlovák kapitány szívéről egy szikla esett le (She)
Megfogalmazása szerint nem kő, hanem szikla esett le Jan Filc szlovák szövetségi kapitány szívéről azután, hogy csapata drámai körülmények között nyert 4–3-ra a magyarok ellen a svájci jégkorong-világbajnokság pénteki nyitó fordulójában.
ápr. 25
12:57
MOB-tag lett a Magyar Paralimpiai Bizottság (Metropol)
Az idén 467 millió forinttal gazdálkodik a Magyar Olimpiai Bizottság, amely szombati közgyűlésén felvette tagjai közé a Magyar Paralimpiai Bizottságot.
ápr. 25
12:59
Kerékpár: Bodrogi László májusban tér vissza súlyos sérülése után (She)
A szeptember elején a Német körverseny utolsó szakaszán hatalmasat bukó, és kettős síp- és szárkapocscsonttörést szenvedő Bodrogi László várhatóan májusban versenyez újra a dunkerque-i négynapos viadalon.
ápr. 25
13:15
NBA: Jason Terry lett az alapszakasz legjobb hatodik embere (She)
A Dallas Mavericks játékosa, Jason Terry lett az NBA alapszakaszának legjobb csereembere.
ápr. 25
13:17
Serie A: Méxes és Matuzalem büntetését is csökkentették (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség enyhítette a Roma és a Lazio rangadója után eltiltott Philippe Mexes és Francelino Matuzalem büntetését.
ápr. 25
13:19
MOB: felvették tagnak a Magyar Paralimpiai Bizottságot (She)
Az idén 467 millió forinttal gazdálkodik a Magyar Olimpiai Bizottság, amely szombati közgyűlésén felvette tagjai közé a Magyar Paralimpiai Bizottságot.
ápr. 25
13:33
Cselgáncs Eb: bronzéremért mérkőzhet Ungvári és Mészáros (She)
Ungvári Attila (73 kg) és Mészáros Anett (70) a bronzéremért léphet tatamira a szombat délutáni programban, a Tbilisziben zajló cselgáncs Európa-bajnokságon.
ápr. 25
13:51
Hokikvíz: nyerje meg az 5 db magyar jégkorong-vb-mez egyikét! (She)
A Nemzeti Sport Online játékán most nem mindennapi nyereményt kínálunk a jégkorongsport szerelmeseinek. Az A-csoportos jégkorong-világbajnokság kezdete előtt jó két héttel mutatták be a magyar csapat hivatalos vb-mezét, amelyet a svájci meccseken viselnek majd játékosaink. Ön pedig megnyerhet most egyet ezek közül…
ápr. 25
14:09
MotoGP: Talmácsi tapasztalatlansága hátrány a vizes pályán (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a gyorsaságimotoros-világbajnokság negyedliteres kategóriájában Talmácsi Gábor a hetedik helyről rajtolhat a Japán Nagydíjon, miután a mai időmérő edzést eső miatt törölték. A 250 kcm-s kategóriában újoncnak számító magyar motoros szerint az esős verseny nem kedvezne neki tapasztalatlansága miatt.
ápr. 25
14:27
Trulli indulhat az élről Bahreinben (Infostart)
Jarno Trulli, a Toyota olasz pilótája nyerte a Formula-1-es Bahreini Nagydíj szombati időmérőjét, így vasárnap ő rajtolhat az élről.

Keresés