2009. április 22. szerda

ápr. 22
0:03
Liverpool-Arsavin 4-4 - videóval (Infostart)
A Liverpool 4-4-es döntetlent játszott az Arsenal ellen hazai pályán az angol labdarúgóbajnokság 33. fordulójában, így átvette a vezetést a tabellán. Andrej Arsavin, a vendégek orosz csatára 4 gólt szerzett.
ápr. 22
0:03
Videó: Pepe ámokfutása és Casillas kivédett büntetője (She)
A Getafe 11-eshez jutott a Real Madrid elleni találkozó 87. percében, ugyanis Pepe miután ellökte a könnyen eleső Casquerót, kétszer bele is rúgott a földön fekvő Getafe-játékosba. A büntetőt azonban a sértett könnyelműen végezte el, és Iker Casillas hárította. A találkozót végül a Real Madrid 3–2-re megnyerte.
ápr. 22
0:21
Francia Kupa: 38 év után jutott ismét döntőbe a Rennes (She)
A Rennes idegenben 1–0-ra győzött Moussa Sow góljával a Grenoble ellen, ezzel 38 évet követően jutott be ismét a sorozat döntőjébe.
ápr. 22
0:25
Videó: nézze meg a Real Madrid-Getafe találkozó góljait! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Real Madrid hazai pályán fantasztikus hajrát követően 3–2-re győzte le a Getafét a spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
ápr. 22
0:39
Tenisz: Szafin öt játékot nyert a barcelonai tornán (She)
Marat Szafin már az első fordulóban elbúcsúzott a barcelonai tornától, miután az argentin Juan Monaco 6:4, 6:1-re megverte őt.
ápr. 22
1:51
Videó: az új-zélandi jégkorong-válogatott harci tánca (She)
Ahogy arról már összefoglaló cikkünkben beszámoltunk, az új-zélandi jégkorong-válogatott hazai pályán megnyerte a divízió 3-as világbajnokságot. Az óceániai alakulat az összes mérkőzése előtt bemutatta a hagyományos új-zélandi harci táncot, a hakát. Nézze meg az Írország elleni találkozó előtti előadást!
ápr. 22
5:09
Orosz dollármilliomosok ellen lép jégre hokiválogatottunk (Infostart)
A Milan futballistáinak budapesti vendégjátéka mellett még egy sportágban találkoznak magyarok a legszűkebb világelit képviselőivel szerda este. Az orosz válogatott este negyed nyolckor a svájci Sierre-ben játszik a magyar csapattal.
ápr. 22
6:03
Grosics hazament (Blikk)
A kórházat elhagyó focilegenda túl van három szívinfarktuson és öt tüdőműtéten.
ápr. 22
6:05
Pszichológus segít Talmácsinak (Blikk)
Sportpszichológus is segített a magyar motorosnak felkészülni a Japán Nagydíjra.
ápr. 22
6:07
Balzsay harcra kész (Blikk)
A magyar ökölvívó a szamoai Masoe ellen ismét bizonyíthatja, ő a legjobb a világon.
ápr. 22
6:09
Fociünnep Kakáékkal (Blikk)
A középpályás öt év után ismét a brazil csillag ellen szerepelhet
ápr. 22
6:21
Már 47 ezer jegy elkelt Klicsko júniusi meccsére (Behaviour)
Már 47 ezer jegy elkelt arra a június 20-i címmérkőzésre, amelyen Vlagyimir Klicsko, a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú világbajnoka védheti meg övét az angol David Haye ellen Gelsenkirchenben.
ápr. 22
6:39
Jégkorong-vb: az amerikaiak kikaptak a Svájc elleni főpróbán (She)
A svájci Klotenben a hazai és az amerikai válogatott lejátszotta a pénteken kezdődő A-csoportos világbajnokság utolsó előtti felkészülési mérkőzését, amely mindkét együttes számára a főpróba volt a torna előtt.
ápr. 22
6:39
Igazi futballünnep ma a Puskás-stadionban (Behaviour)
Ma este igazi futballünnepre számítanak a szervezők és persze a szurkolók, hiszen a világ egyik legnagyobb, és legsikeresebb labdarúgócsapata, az AC Milan lép pályára a Puskás Ferenc-stadionban a Magyar Ligaválogatott ellen. Az erőviszonyok alapján nem lehet kétséges a meccs kimenetele, ám a találkozó barátságos jellege, no meg a vendégek klasszisainak jelenléte miatt azonban ez keveseket érdekel…
ápr. 22
6:57
Profi ökölvívás: már 47 ezer jegy elkelt Klicsko júniusi meccsére (She)
Már 47 ezer jegy elkelt arra a június 20-i címmérkőzésre, amelyen Vlagyimir Klicsko, a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú világbajnoka védheti meg övét az angol David Haye ellen Gelsenkirchenben.
ápr. 22
6:59
NBA: 18 éves spanyol tinisztár is jelentkezik a börzére (She)
A spanyol kosárlabda legnagyobb ígéretének tartott Ricky Rubio is jelentkezik az észak-amerikai profi bajnokság (NBA) nyári amatőrbörzéjére.
ápr. 22
7:15
NHL: a Vancouver kisöpörte a St. Louis Bluest a rájátszásból (She)
A Vancouver Canucks biztosította elsőként a helyét az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásának második körében, miután a St. Louis Blues elleni összecsapás negyedik mérkőzését is megnyerte. A kanadai csapat ezúttal hosszabbításban győzött 3–2-re.
ápr. 22
7:17
Belgium: a Mechelen bírta az idegek harcát, készülhet a döntőre (She)
A KV Mechelen jutott be a Belga Kupa döntőjébe, miután az elődöntő visszavágóján büntetőkkel kiejtette a szintén élvonalbeli Cercle Bruges-t.
ápr. 22
7:51
Kosárlabda: előny a Jekatyerinburgnál Rátgéberék ellen (She)
Az orosz kosárlabda-bajnokság női döntőjének első meccsét 61–59-re nyerte meg a Jekatyerinburg a Rátgéber László által irányított Szpartak Moszkva ellen.
ápr. 22
8:09
NBA: a Lakers és a Cavs már 2-0-ra vezet az első körben (She)
A Los Angeles Lakers és a Cleveland Cavaliers is 2–0-ra vezet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első körében, az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban. Az előbbi a Utah Jazz, míg utóbbi a Detroit Pistons ellen nyert a legutóbbi játéknapon. A Portland Trail Blazers egyenlített Houston Rockets ellen.
ápr. 22
8:45
Evezés: vasárnap évadnyitó emlékverseny a Margitszigeten (She)
A Danubius Nemzeti Hajósegylet, a Magyar és a Budapesti Evezős Szövetség, illetve a Budapesti Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség immár 19. alkalommal rendezi meg évadnyitóját, a gróf Széchenyi István-emlékversenyt és sportnapot vasárnap a Margitszigeten.
ápr. 22
8:47
Franciaország: eltiltották az elnököt, Henri Legardát (She)
A szövetség egy hónapra eltiltotta Henri Legardát, a francia élvonalban szereplő Le Mans elnökét.
ápr. 22
9:03
MotoGP: élőben Talma futama, a másik két kategória felvételről (She)
A Magyar Televízió élőben közvetíti vasárnap 6 óra 15 perctől a gyorsasági motoros-világbajnokság Japán Nagydíjának 250 kcm-es futamát. A kora reggeli verseny ismétlését és a „király kategória” versenyét délután láthatják az m1 nézői.
ápr. 22
9:05
Sportlövészet: már csak Sidi Péterben bízhatnak a mieink (She)
Eiselt Judit befejezte a versenyzést a Pekingben zajló világkupán, miután a légpisztolyosok között sem jutott döntőbe – 24. lett az alapversenyben.
ápr. 22
9:07
Profi ökölvívás: Marquez szerint lesz Mayweather-meccs (She)
A végéhez közelednek az egyeztetések a július18-ra tervezett Floyd Mayweather–Juan Manuel Marquez mérkőzéssel kapcsolatosan.
ápr. 22
9:39
Vasas: Lázok János nélkül fejezi be a szezont a csapat (She)
Eldőlt, hogy ebben a szezonban nem léphet pályára Lázok János, a Vasas támadója.
ápr. 22
10:15
Kosárlabda: másodfokú döntés június 9-re halasztva (She)
A Fővárosi Ítélőtábla június 9-re halasztotta a másodfokú döntést a 2007. március 9-i közgyűlés érvényességének tárgyában a Pekosi Sportegyesület kontra Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége ügyben.
ápr. 22
10:17
Vancouver 2010: hajókon is laknak majd a biztonságiak (She)
Óceánjárókon szállásolják el a jövő évi, vancouveri téli olimpia biztonsági személyzetének egyharmadát.
ápr. 22
10:33
Bayern München: Michael Rensing ideje lassan lejár (She)
Egyre inkább úgy tűnik, Michael Rensing ideje végképp lejárt a Bayern Münchennél. Jürgen Klinsmann vezetőedző az idény végéig Hans-Jörg Buttot jelölte első számú kapusnak, a vezérkar pedig már nézelődik a piacon.
ápr. 22
10:33
Overdose majdnem tönkrement - titkokról nyilatkozik a munkalovas (Infostart)
Budinszki Barbaránál jobban senki sem ismeri Dózit. A munkalovas szinte a teljes napot Overdose társaságában tölti. Ismeri a rigolyáit, tudja, hogy a csodaló tulajdonképpen egy "hisztis és érzékeny kisfiú". Megvan például a titka, hogy miként kell utaztatni, hogy "ne menjen tönkre". És ha Dózival nem bánnak megfelelően, hát "kirúgja a kovácsot a boxból". Az Overdoseonline.hu interjújából mindent…
ápr. 22
10:51
Póker: milliókért küzdhet az egyetlen magyar San Remóban (She)
A szombat óta zajló San Remó-i EPT-n Jerney Katalin Eszter beverekedte magát a legjobb harminckettő közé.
ápr. 22
10:53
Dinamo Kijev: Alijev 2011-ig meghosszabbította szerződését (She)
Olekszandr Alijev 2011-ig meghosszabbította szerződését az ukrán Dinamo Kijevvel.
ápr. 22
11:09
Portsmouth: Nwankwo Kanu új szerződést szeretne kötni (She)
Nwankwo Kanu, a Portsmouth támadója szeretné meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését a Premier League-ben szereplő klubbal.
ápr. 22
11:11
Jégkorong-vb: „vegyes” csapattal a csehek, sérültek a franciáknál (She)
„Minőségi” kapus nélkül, ugyanakkor a hátvéd- és csatársorban kiváló játékosokkal vág neki a pénteken kezdődő svájci jégkorong-világbajnokságnak a cseh válogatott, míg a franciáknál – akik a magyarok ellenfelei lehetnek majd a kiesés elkerüléséért zajló harcban – hárman is megsérültek az utolsó napokban.
ápr. 22
11:13
Curling: az ötödik győzelem is megvan a vegyespáros-vb-n (She)
A curlingezők Olaszországban zajló 3. vegyespáros-világbajnokságán a magyar duóa sokkal előrébb rangsorolt norvég kettős ellen nyert 9–3-ra.
ápr. 22
11:27
Olaszország: Maldini a Dél-Korea elleni vb-meccset játszaná újra (She)
Paolo Maldini, a Milan veterán védője elmondta: ha tehetné, nem csapata Liverpool ellen elveszített 2005-ös Bajnokok Ligája-döntőjét játszaná újra, hanem az olasz válogatott Dél-Korea elleni vesztes meccsét a 2002-es világbajnokságon.
ápr. 22
11:45
Profi ökölvívás: telt ház várja Hattont és Pacquiaót Las Vegasban (She)
Az előzetes várakozásoknak megfelelően minden jegy elkelt Ricky Hatton és Manny Pacqiao kisváltósúlyú profi ökölvívó világbajnoki címmérkőzésére, melyet a Las Vegas-i MGM Grandben rendeznek jövő szombaton.
ápr. 22
12:03
Az Inter kirúgta Adrianót (Infostart)
Az olasz bajnoki címvédő Inter szerződést bontott a brazil Adrianóval, mivel a futballista önkényesen szabadságra ment.
ápr. 22
12:03
Juventus: a részletek pontosítása után jöhet Fabio Cannavaro (She)
Giovanni Cobolli Gigli, a Juventus elnöke szerint már csak néhány apró részlet pontosítására van szükség, és megszületik a megállapodás, amely szerint Fabio Cannavaro a Real Madridból visszatér a torinói csapathoz.
ápr. 22
12:21
A ligaválogatott szórakoztató játékra törekszik a Milan ellen (Infostart)
A Milan labdarúgó-csapata szerda este 7 órától a magyar ligaválogatott ellen lép pályára a Puskás Ferenc Stadionban. Mészöly Géza, a magyar együttes szakvezetője az InfoRádiónak azt mondta: a magyar futballisták bizonyítani szeretnék, hogy ők is tudnak szórakoztató játékot bemutatni.
ápr. 22
12:21
Inter: a klub még ma felbontja Adriano szerződését (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint még a mai napon felbontja Adriano szerződését az Inter.
ápr. 22
12:39
Az Internazionale felbontotta Adriano szerződését (Metropol)
Az olasz bajnoki címvédő Internazionale szerződést bontott a brazil Adrianóval, mivel a futballista önkényesen szabadságra ment.
ápr. 22
12:57
Férfi kosárlabda NB I: egész csapatát meneszti az Univer (She)
Meglepő hír látott napvilágot a kosarinfo.com internetes oldalon szerda délelőtt: az értesülések szerint az Univer-Kecskemét vezetősége egy nappal az alsóházi rájátszás kezdete előtt az egész csapatot meneszti, beleértve Zsoldos András edzőt is.
ápr. 22
12:57
Pepére hosszú eltiltás vár (Behaviour)
Akár 10 mérkőzésre szóló eltiltást is kaphat Pepe, a Real Madrid futballcsapatának hátvédje, akit sorozatban elkövetett és különlegesen durva megmozdulásaiért kiállított a bíró a Getafe elleni, kedd esti, hazai bajnoki mérkőzés hajrájában.
ápr. 22
12:59
Jégkorong: töltse le szurkolói szoftverünket a világbajnoksághoz! (She)
A Nemzeti Sport Online elkészítette a 2009-es svájci A-csoportos jégkorong-világbajnokság szurkolói szoftverét. Töltse le táblázatunkat, és vezesse saját „füzetében” a magyar válogatott, valamint a torna összes csapatának mérkőzéseit.
ápr. 22
13:15
Jégkorong: töltse le szurkolói szoftverünket a vb-hez! (She)
A Nemzeti Sport Online elkészítette a 2009-es svájci A-csoportos jégkorong-világbajnokság szurkolói szoftverét. Töltse le táblázatunkat, és vezesse saját „füzetében” a magyar válogatott, valamint a torna összes mérkőzésének eredményét! Kattintson a képre!
ápr. 22
13:15
Pepére hosszú eltiltás vár (Metropol)
Akár 10 mérkőzésre szóló eltiltást is kaphat Pepe, a Real Madrid futballcsapatának hátvédje, akit sorozatban elkövetett és különlegesen durva megmozdulásaiért kiállított a bíró a Getafe elleni, kedd esti, hazai bajnoki mérkőzés hajrájában.
ápr. 22
13:33
Real Madrid: hosszú eltiltást kér Pepére a Getafe elnöke (She)
A tegnap esti Real Madrid–Getafe mérkőzés hajrájában Carlos Delgado Ferreiro játékvezető kiállította Pepét, mert ellökte a vendégek támadóját, Javier Casquerót, majd kétszer is belerúgott a földön fekvő futballistába. A portugál válogatott labdarúgót csapattársai alig tudták letuszkolni a pályáról, ráadásul megütötte a vendégek egy másik játékosát, Juan Albínt, és még a negyedik játékvezetőnek is…
ápr. 22
13:35
Real Madrid: Robben kihagyja a Barca elleni csúcsrangadót (She)
Arjen Robben, a Real Madrid holland futballistája nem léphet pályára a Barcelona elleni rangadón, miután tegnap a Getafe ellen 3–2-re megnyert találkozón megsérült a jobb térde.
ápr. 22
13:51
Fogadkoznak a hokisok: "Nem fogunk feltett kézzel kimenni a pályára" (Infostart)
A svájci világbajnokságot pénteken kezdő magyar jégkorong-válogatott szerda este utolsó barátságos mérkőzésén az orosz együttes ellen lép pályára. Énekes Lajos, a nemzeti csapat másodedzője az InfoRádiónak azt mondta: ha a válogatott a saját játékát tudja játszani, akkor jó eredményeket érhet el.

Keresés