2009. április 14. kedd

ápr. 14
3:03
Edzőtáborba repültek a hokisok (Blikk)
BUDAPEST – Már csak 27 magyar jégkorongozó készül arra, hogy részt vehessen a svájci A csoportos világbajnokságon, amelynek küzdelmei április 24-én kezdődnek. A válogatott tagjai tegnap Münchenbe utaztak, ott fejezik be a felkészülést Pat Cortina (44) szövetségi kapitány irányításával.
ápr. 14
3:07
Megbuktatták Révészt? (Blikk)
NYÍREGYHÁZA – Örömtelibb jubileumra számított Révész Attila (36), a Nyíregyháza élvonalbeli focicsapatának klubmenedzsere. Szombat este a szakember ötvenedik NB I-es meccsén együttese 1-0-ra kikapott a Kaposvártól, a szurkolók pedig őt okolták, amiért 13. az együttes.
ápr. 14
3:11
Csodát vár a Bayern (Blikk)
Bár papíron kevés az esélyük a továbbjutásra, még bíznak a csodában a Bayern München labdarúgói, akik öt gólt ígérnek a Barca elleni BL-meccsen.
ápr. 14
4:33
Ma a formalitás, holnap a kiélezett küzdelem jegyében zajlik a hirig (Behaviour)
Úgy alakult a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének múlt heti első felvonása, hogy a mai meccsek voltaképpen formálisak, a holnapiak ellenben kegyetlenül kiélezettek. Ami a keddi programot illeti: a Chelsea biztosnak tetsző előnyét hazai pályán igyekszik őrizni a Hillsborough tragédia 20 éves évfordulója végett fölöttébb felfokozott hangulatú Liverpollal szemben, míg a Barcelona Münchenben a Bayern…
ápr. 14
6:57
Manchester United: ötéves szerződés lehet Macheda jutalma (She)
Amint augusztusban nagykorú lesz, várhatóan ötéves szerződést kap Federico Macheda, a Manchester United olasz labdarúgója.
ápr. 14
7:33
NBA: győzelmével a Cavaliersnél a pályaelőny a playoffban (She)
A Cleveland Cavaliers ismét győzött: az Indiana Pacerst verte meg 117–109-re, és ezzel biztosan élvezheti a hazai pálya előnyét a rájátszásban. A clevelandieket ezúttal is LeBron James vezette, aki 37 pontot szerzett a találkozón.
ápr. 14
7:33
Lányok, lepjétek meg Kakát! (Blikk)
BUDAPEST – Vegyetek részt a Blikk játékán, s felköszönthetitek a Milan-sztárt a születésnapján!
ápr. 14
7:54
Czink Melinda győzött Charlestonban (Metropol)
Czink Melinda két szettben győzött a hazai közönség előtt szereplő amerikai Jill Craybas ellen az egymillió dollár összdíjazású charlestoni salakpályás női tenisztorna első fordulójában.
ápr. 14
8:09
Chelsea: Guus Hiddink nem marad, Mourinho nem tér vissza (She)
Nem marad a következő idényre Guus Hiddink, a Chelsea labdarúgócsapatának ideiglenes menedzsere.
ápr. 14
8:27
Ezeket a BL-meccseket izgulhatja végig a tv-ben (Infostart)
Kedden és szerdán rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóit. Összeállításunkból megtudhatja, hogy melyik találkozót hol és milyen módon nézheti meg.
ápr. 14
9:03
Megismételheti-e az isztambuli csodát a Liverpool? (Infostart)
Sokak szerint már szinte teljesen lefutott a Chelsea és a Liverpool párharca a labdarúgó Bajnokok Ligájában, miután a múlt heti első meccsen a londoniak idegenben 3-1-re nyertek. A Vörösök a 2005-ös isztambuli BL-döntőből merítenek erőt, amikor egyszer már sikerült a padlóról felállni. Fernando Torreséknek három góllal, vagy négyet rúgva kettővel kellene nyerniük.
ápr. 14
9:03
Formula-1: Sutil szerint a bőrszíne miatt büntetik Hamiltont (She)
A Force India Formula–1-es pilótája, Adrian Sutil nem érti, hogy az FIA (Nemzetközi Automobil-szövetség) miért bünteti meg olyan gyakran Lewis Hamiltont, a McLaren-Mercedes versenyzőjét.
ápr. 14
9:05
Németország: Louis van Gaal szívesen dolgozna a Bayernnél (She)
Louis van Gaal, az AZ Alkmaar vezetőedzője nem kívánja meghosszabbítani 2010-ben lejáró szerződését, és a jövőben szívesen dolgozna nagyobb klubnál.
ápr. 14
9:21
Olaszország: az Inter és a Genoa elnöke átigazolásokról tárgyal (She)
Olasz lapértesülések szerint Massimo Moratti, az Inter elnöke felvette a kapcsolatot Enrico Preziosival, a Genoa elnökével, hogy a két együttes közötti lehetséges átigazolási ügyletekről beszéljen vele.
ápr. 14
10:15
BL: Henry belázasodott, kihagyhatja a Bayern elleni meccset (She)
Thierry Henry, a Barcelona támadója belázasodott, így kérdésessé vált a játéka a Bayern München elleni BL-negyeddöntő visszavágóján ma este.
ápr. 14
10:17
Jégkorong: csoportellenfelünk, Kanada kihirdette a vb-keretét (She)
Több neves NHL-játékos, mint például Dany Heatley, Martin St. Louis vagy Jason Spezza is helyet kapott az április 24-én kezdődő svájci jégkorong-világbajnokságra készülő, a vb-n a magyarokkal azonos csoportban szereplő kanadai válogatott keretében.
ápr. 14
10:19
Bajnokok Ligája: keddi program, tv-műsorral (She)
Kedd este 20.45 órakor két visszavágót játszanak le a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében: a Bayern München a Barcelonát, a Chelsea a Liverpoolt fogadja. Mindkét összecsapásról élő, szöveges tudósítással jelentkezünk.
ápr. 14
10:33
Rögbi: botrányba fulladt román rangadó, 81 meccses összeltiltás (She)
Botrányba fulladt a Dinamo Bucuresti–Farul Constanta mérkőzés a román élvonalbeli rögbibajnokságban, miután a hatodik percben, 3–0-s hazai vezetésnél a vendégek egyik játékosa meglehetősen keményen szerelte ellenfelét.
ápr. 14
10:35
Formula-1: az FIA a BBC felvételeit kéri a McLaren-ügyhöz (She)
Az FIA levelet küldött a BBC-nek, melyben másolatot kér a rádióadónak az Ausztrál Nagydíj után Martin Whitmarsh-sal készített interjújáról.
ápr. 14
10:51
BL: Messi szerint bajba kerülhetnek Münchenben, ha nem támadnak (She)
A Barcelona Bayern München elleni BL-negyeddöntőjének visszavágóján valószínűleg pihenő Lionel Messi még nem írta le az első meccsen négygólos hátrányba kerülő német csapatot.
ápr. 14
11:12
Egy ezüst- és két bronzérem a szlovén vitorlás regattán (Metropol)
A magyar szövetség keddi tájékoztatása szerint a 420-as hajóosztályban a Földesi Péter, Borsos Dániel páros a második, a 470-esek között Szigethi Botond és Joó Kristóf, valamint a Karácsony Zita-Loidl Nóra kettős harmadik lett.
ápr. 14
11:27
MTK: Pintér ma már játszhat a Győr ellen, Urbán még nem (She)
Az MTK ma 18 órától a Győri ETO FC vendégeként szerepel a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében. Garami József már kihirdette a várható kezdőcsapatot; a sérült játékosok közül Pintér Ádám csereként már pályára léphet, Urbán Gábor viszont még nem játszhat.
ápr. 14
11:29
Vitorlázás: három magyar érem született a szlovéniai regattán (She)
Egy ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyar vitorlázók a szlovéniai tavaszi nemzetközi regattán.
ápr. 14
11:45
Honvéd: Abraham és Filó is jubilálhat szerdán a Siófok ellen (She)
A Budapest Honvéd szerdán a Siófok ellen lép pályára a Magyar Kupa elődöntőjében. A fővárosiaknál az elefántcsontparti Abraham a 75., míg Filó Attila az 50. tétmeccsére készül a Honvéd mezében.
ápr. 14
12:03
Robinho ki akarja rúgatni magát - de kinek kell? (Infostart)
Kezd elege lenni a játékostársaknak és Mark Hughes menedzsernek is Robinhóból. A brazil szupersztár úgy viselkedik, mint aki ki akarja provokálni, hogy az idény végén elengedjék. De nagyon sokat kell fizetni érte.
ápr. 14
12:03
Lósport: Overdose húszezer ember előtt futhat vasárnap (She)
Nincs veszélyben Overdose indulása a vasárnapi OTP-Hungária Nagydíjon, és a magyar csodaló ott lesz a Kincsem Parkban, ahová közel húszezer ember várnak a szervezők.
ápr. 14
12:03
Először a játékost, majd a bírót is megverte az edző (Blikk)
A dél-amerikaiak heves vérmérsékletéről tett tanúbizonyságot egy brazil edző vasárnap. A tréner a csapat dirigálása helyett előbb az ellenfél egyik játékosát, majd a bírót „dorgálta meg”.
ápr. 14
12:05
Jégkorong: a vb-re készülő csehek kapusgondokkal küzdenek (She)
Kapusproblémákkal küzd a cseh jégkorong-válogatott az április 24-én kezdődő svájci világbajnokság előtt.
ápr. 14
12:21
Overdose ott lesz a Kincsem Parkban (Behaviour)
Nincs veszélyben Overdose indulása a vasárnapi OTP-Hungária Nagydíj előtt, így a magyar csodaló ott lesz a Kincsem Parkban.
ápr. 14
12:24
Nincs veszélyben a magyar csodaló indulása (Metropol)
Az eddigi 11 galoppfutamán veretlen négyéves csődör a legutóbbi patkolását követően az első két lábára érzékeny volt, ám egy hét kényszerpihenő után már edzeni tudott, így semmi akadálya sincs annak, hogy Overdose rajthoz álljon a vasárnapi OTP-Hungária Nagydíjon a Kincsem Parkban.
ápr. 14
12:26
BL Mission: impossible (Metropol)
Ma este két negyeddöntős párharc visszavágóját rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Amíg csak különleges bravúrral léphet a legjobb négy közé az FC Liverpool, addig jobb híján a szép elköszönés maradt feladatul a Bayern Münchennek. Eközben megszellőztették, hogy Ribéry talán Barcelonába tart, míg Hiddink utolsó szezonjára készül a Chelsea-vel.
ápr. 14
12:39
BL: a mai lesz Guardiola ötvenedik meccse a Barca kispadján (She)
A Barcelona vezetőedzője, Josep Guardiola a mai, Bayern München ellen BL-negyeddöntő-visszavágón ötvenedik alkalommal ül majd tétmérkőzésen a katalán csapat kispadján.
ápr. 14
12:41
Serie A: Adriano ügynöke az Interrel a szerződésbontásról tárgyal (She)
A Tuttosport olasz sportnapilap értesülései szerint a jelenleg Brazíliában pihenő, és pályafutását átmenetileg szüneteltető Adriano ügynöke a brazil támadó szerződésének felbontásáról tárgyal Milánóban az Internazionale vezetőivel.
ápr. 14
12:43
Olaszország: sajtóértesülések szerint az Inter Juhászt is figyeli (She)
A firenzeviola.it olasz portál értesülései szerint a korábban a Fiorentinával is hírbe hozott Juhász Roland nemcsak a lila-fehérek, hanem az Inter nyári kívánságlistáján is szerepel.
ápr. 14
13:15
Serie A: Mihajlovicsot kirúgták, Papadopulo az edző Bolognában (She)
Ahogy tegnap már jeleztük, az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bologna vezetősége a csapat gyenge szereplése miatt válságértekezletet hívott össze, amelyre a szerb vezetőedzőt, Szinisa Mihajlovicsot is meghívták.
ápr. 14
13:51
Ökölvívás: májusban lesz a Valujev-Csagajev visszavágó (She)
A Sauerland-istálló rendezheti meg a Ruszlan Csagajev és Nyikolaj Valujev között kiírt profi nehézsúlyú visszavágót május 30-án, miután a berlini bokszklub közel 600 ezer dollárral kínálta túl hamburgi vetélytársát a spanyolországi Vitoriában megtartott versenytárgyaláson.
ápr. 14
13:53
Formula-1: a Ferrari csapatfőnöke kihagyja a Kínai Nagydíjat (She)
Nem lesz ott a hétvégi Kínai Nagydíjon Luca Baldisseri, a Ferrari sportigazgatója, mert az istálló autójának fejlesztésén dolgozik Maranellóban – számolt be róla több F1-es szaklap is.
ápr. 14
13:54
Csagajev-Valujev visszavágó májusban (Metropol)
Május 30-án kerül sor a Boksz Világszövetség (WBA) két nehézsúlyú világbajnokának, az üzbég Ruszlan Csagajevnek és az orosz Nyikolaj Valujevnek a régóta várt mérkőzésére, mely egyben kettejük 2007-es meccsének a visszavágója is egyben.
ápr. 14
13:55
Alpesi sí: Lara Gutnak új edzőt kell keresnie a jövőben (She)
Új edző után kell néznie a svájci Lara Gutnak, a Val d’Isere-ben rendezett idei alpesisí-világbajnokságon két ezüstérmet szerző fiatal tehetségnek.
ápr. 14
14:09
Felkészülési mérkőzés: a Fradi egy góllal kikapott a REAC-tól (She)
A 100%Fradi beszámolója szerint a Ferencváros 1–0-s vereséget szenvedett a REAC-tól felkészülési mérkőzésen az Albert-stadionban.
ápr. 14
14:27
Real Madrid: Sergio Ramos bocsánatot kért a bikaviadal miatt (She)
Mint beszámoltunk róla, Sergio Ramos – aki eltiltása miatt nem játszhatott a Real Madridban a Valladolid ellen – nem nézte végig a Bernabéu-stadionban csapata meccsét, mivel bikaviadalra ment.
ápr. 14
14:27
Menesztették a Bologna edzőjét (Behaviour)
Menesztették posztjáról Sinisa Mihajlovicot, a Bologna labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
ápr. 14
14:45
Bulgária: életet mentett a bolgár partjelző a bajnokin (She)
Plamen Georgiev vonalbíró hétfőn megmentette Georgi Iliev, a Cserno More Várna labdarúgójának életét a Lokomotiv Plovdiv elleni hazai bolgár bajnoki mérkőzésen, miután a középpályás egy ütközés során elvesztette az eszméletét.
ápr. 14
14:47
Póker: kész a WSOPE menetrendje, négy karkötő vár gazdára (She)
A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő WSOPE-n, vagyis a Las Vegas-i világbajnokság európai versenysorozatán négy számban mérhetik össze tudásukat a játékosok.
ápr. 14
14:49
Videó: saját térfeléről lőtt gólt a Göteborg hátvédje (She)
Óriási vereségbe szaladt bele a Djugarden az IFK Göteborg otthonában. A 6–0-ra végződő svéd bajnoki találkozón az ötödik gólt Ragnar Sigurdsson, az IFK Göteborg hátvédje a félpályán túlról lőtte. Íme a találat videón!
ápr. 14
14:51
Románia: újabb korrupciós botrány, őrizetbe vették a bírók fönőkét (She)
A román rendőrség vesztegetés vádjával letartóztatta a román labdarúgás játékvezetői testületének vezetőjét, Gheorghe Constantint, valamint az élvonalban szereplő Arges Pitesti elnökét, Cornel Penescut.
ápr. 14
14:53
Spanyolország: Van Nistelrooy a következő idény elejére rendbe jön (She)
Rendben halad Ruud van Nistelrooy sérült térdének rehabilitációja, így a Real Madrid holland támadója előreláthatóan a következő idény elejére egészséges lesz.
ápr. 14
15:21
Kézilabda: beállógondok Veszprémben, vége Gál idényének (She)
A kezi.hu portál információi szerint véget ért a szezon Gál Gyula, a bajnoki címvédő MKB Veszprém válogatott beállója számára, miután keresztszalag-szakadása van.
ápr. 14
15:23
Videó: botrányba fulladt a Galatasaray-Fenerbahce rangadó (She)
A Galatasaray–Fenerbahce török labdarúgó-bajnoki rangadó hajrájában egész egyszerűen nem bírták kordában tartani indulataikat a csúcsgárdák játékosai és egymásnak estek. A gól nélküli döntetlenre végződő meccsen a játékvezető négy piros lapot is kiosztott az utolsó percekben, amikor a vendég Fener játékosa, Diego Lugano Emre Asikot „kínálta meg”, majd pillanatokon belül szinte mindenki megpróbálta…
ápr. 14
15:39
Bundesliga: Hajnal Tamás bekerült a forduló válogatottjába (She)
Szombaton mutatós kapásgóllal vette ki a részét a Köln legyőzéséből Hajnal Tamás, a Borussia Dortmund játékosa, akit érdemei elismeréseképpen az idény során negyedik alkalommal választottak be a forduló válogatottjába.

Keresés