2009. április 18. szombat

ápr. 18
0:03
Tenisz: Lisicki és Wozniacki is elődöntős Charlestonban (She)
A dán Caroline Wozniacki és a német Sabine Lisicki is bejutott a Charlestonban zajló női tenisztorna elődöntőjébe, ahol már csak egy hely kiadó. Az utolsó negyeddöntőben Czink Melinda és Marion Bartoli küzd meg egymással, ennek a párharcnak a győztese Lisickivel találkozik majd a négy között.
ápr. 18
0:07
Románia: majdnem lezuhant a Dinamo Bucuresti repülőgépe (She)
Kis híján lezuhant a Politehnica Iasi elleni bajnoki mérkőzésére utazó Dinamo Bucuresti labdarúgócsapatának repülőgépe, miután egy csapat gólyába ütközött leszállás közben.
ápr. 18
4:33
Button triplázni akar (Blikk)
Öt éve nem fordult elő az F1-ben, hogy valaki három győzelemmel rajtoljon.
ápr. 18
4:37
Isteni Diego (Blikk)
A focista összesen négy gólt szerzett a UEFA-kupa-meccseken
ápr. 18
4:41
Zsarko Sesum még fél az ütközésektől (Blikk)
Több mint két hónapos kihagyás után a ma kezdődő Magyar Kupa négyes döntőjében láthatjuk újra játszani Zsarko Sesumot (22), aki a Marian Cozma (†26) halálát okozó február 8-i késelésben szenvedett súlyos szem és arccsontsérülést.
ápr. 18
4:45
Rajczi visszatér (Blikk)
Győzelemmel ünnepelné a focista, hogy letelt az eltiltása.
ápr. 18
4:49
Meglestük a Milant (Blikk)
MILÁNÓ — Egyre közeleg a nagy nap, hiszen az AC Milan április 22-én érkezik hazánkba, hogy a Puskás Ferenc stadionban megmérkőzzön a Magyar Ligaválogatottal.
ápr. 18
5:27
Button csak egy álló kilóméterkő? (Behaviour)
Nyugodtan kijelenthetjük, az idei harmadik futamon is folytatódik a már szokásos tendencia: élen a Brawn GP és a Williams autói, míg a Ferrari és a Renault a legjobb tíz közelébe sem tudott kerülni. Lewis Hamilton viszont megtáltosodott, és általános meglepetésre képes volt megnyerni az első szabadedzést. Flavio Briatorénál viszont elszakadhatott valami, ugyanis nagyon durván nekitámadt Jenson…
ápr. 18
6:57
F1: Rosberg volt a leggyorsabb a szombati szabadedzésen (She)
A Williams-istálló pilótája, Nico Rosberg volt a leggyorsabb a Formula–1-es Kínai Nagydíj 3. szabadedzésén. A második helyen Jarno Trulli (Toyota) végzett, a harmadik Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) lett. A negyedik időt Jenson Button (Brawn GP) autózta. Az időmérő edzést magyar idő szerint ma 8 órától rendezik.
ápr. 18
6:59
Tenisz: Czink Melinda kikapott Bartolitól Charlestonban (She)
Czink Melinda három kiváló meccs és három győzelem után a negyeddöntőben már verességet szenvedett a charlestoni torna negyeddöntőjében. A magyar lány a 6. kiemelt francia Marion Bartolitól kapott ki két szettben.
ápr. 18
7:15
NHL: egyenlített a Carolina, hosszabbításban nyert a Penguins (She)
Az NHL rájátszásában megkezdődtek a negyeddöntők második párharcai. A Pittsburgh hosszabbítás után ugyan, de ismét győzött a Philadelphia ellen, míg a Vancouver a St. Louis ellen tudott újra nyerni. A New Jersey viszont a második meccsen hosszabbítás után kikapott a Carolinától.
ápr. 18
8:09
Anglia: Gianfranco Zola hamarosan hosszabbíthat a West Hamnél (She)
Gianfranco Zola állítja, heteken belül meghosszabbíthatja szerződését a West Hammel.
ápr. 18
9:03
Jégkorong-vb: Stanley-kupa-győztes a svájci keretben (She)
A 2006-ban Stanley-kupát nyerő Martin Gerber is tagja lesz a házigazda svájci válogatottnak a pénteken kezdődő jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 18
9:21
A zseniális Vettel indulhat az élről Sanghajban (Infostart)
A Red Bull-Renault német versenyzője, Sebastian Vettel rajtolhat az élről a Formula-1-es Kínai Nagydíjon. A második helyről a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso (Renault) és az ausztrál Mark Webber (Red Bull-Renault) vághat neki a sanghaji futamnak.
ápr. 18
9:21
F1: Sebastian Vettel indulhat az élről a Kínai Nagydíjon (She)
A Kínai Nagydíj időmérő edzésének legnagyobb meglepetését a lengyel Robert Kubica kiesése jelentette már az első szakaszban. Az edzést a német Sebastian Vettel nyerte meg, a spanyol Fernando Alonso lett a második, az ausztrál Mark Webber a harmadik.
ápr. 18
9:21
Forma-1: Vettel rajtol az élről (Behaviour)
Sebastian Vettel, a Red Bull-Renault német pilótája nyerte a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérőjét, így vasárnap ő rajtolhat az élről.
ápr. 18
9:39
Vettel rajtol az élről (Metropol)
Sebastian Vettel, a Red Bull-Renault német pilótája nyerte a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérőjét, így vasárnap ő rajtolhat az élről.
ápr. 18
9:57
Ökölvívás: megszerezte karrierje első vb-övét a kubai Gamboa (She)
Megszerezte profi karrierje első világbajnoki címét Yuriorkis Gamboa. A kubai szupertehetség a 10. menetben ütötte ki Jose Rojast a WBA pehelysúlyú bajnoki mérkőzésén.
ápr. 18
9:59
Anglia: Sir Alex Ferguson arrogánsnak nevezte Benítezt (She)
Sir Alex Ferguson arrogánsnak nevezte a Liverpoolt irányító Rafa Benítezt, amiért „kis klubnak” nevezte az Evertont.
ápr. 18
10:33
Inter: Nelson Rivas ebben az idényben már nem játszhat (She)
Edzés közben szenvedett térdsérülést Nelson Rivas, az Inter védője, aki már nem léphet pályára az idényben.
ápr. 18
11:09
Kosárlabda: megsérült a válogatott center, Lóránt Péter (She)
Lóránt Péter, a spanyol Burgos válogatott játékosa megsérült csapata csütörtök esti mérkőzésén, miután egyik ellenfele rálépett a lábára.
ápr. 18
11:11
Női kézilabda: új főszponzort kell keresni Nyíradonyban (She)
A női NB I-ben az 5–8. helyért küzdő Tajtavill-Nyíradony névadó főszponzora súlyos anyagi gondjaira hivatkozva visszalép a kézilabdacsapat támogatásától.
ápr. 18
11:27
Az olasz bajnoki fordulóban a Juve mottója: Most, vagy soha! (Infostart)
Angliában az FA-kupa mérkőzései jelentik a hétvége futballéletének slágereit. Olaszországban a tavasz legfontosabb mérkőzését játsszák: a Juventus, ha nem nyer, az Inter már szinte bajnoknak tekinthető. Spanyolországban a Barcelona nehéz madridi mérkőzéssel indítja nagy sorozatát, a Real Madrid Huelvában játszik, ahol az utóbbi két szezonban négy gólt kapott, igaz, hatot lőtt. Németországban a…
ápr. 18
11:45
Női röplabda: magyar származású másodedző az amerikaiaknál (She)
A magyar származású Charles „Karch” Kiraly lett a pekingi olimpián ezüstérmet szerző amerikai női válogatott másodedzője.
ápr. 18
12:57
Női kézilabda: Sopronyi és Király aláírt Hódmezővásárhelyre (She)
A következő szezontól a női kézilabda NB I góllövőlistájának élén álló Sopronyi Anett és Király Annamária kapus (mindkettő Nyíradony) is Hódmezővásárhelyen folytatja pályafutását – adta hírül a Csongrád megyei klub.
ápr. 18
12:59
MLSZ: Czibor Zoltánról elnevezett alapítványt hoztak létre (She)
A labdarúgás utánpótlásának támogatása céljából alapítványt hoztak létre Komárom-Esztergom megyében, amelyet az Aranycsapat egykori balszélsőjéről, Czibor Zoltánról neveztek el – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapján, az mlsz.hu-n.
ápr. 18
13:15
Franciaország: Frey szeretne ott lenni a 2010-es vb-n (She)
Sébastien Frey szeretne részt venni a 2010-es labdarúgó-bajnokságon.
ápr. 18
13:17
Műkorcsolya: az Egyesült Államoké a legjobb csapat (She)
Az Egyesült Államok válogatottja diadalmaskodott a műkorcsolyázók számára első alkalommal kiírt, s nem hivatalos csapat-világbajnokságnak tekinthető háromnapos World Team Trophyn, Tokióban.
ápr. 18
13:33
Barcelona: a korábbi elnök Florentino Pérez ellen kampányol (She)
Joan Gaspart, a Barcelona korábbi klubelnöke petícióban tiltakozik az ellen, hogy Florentino Pérez legyen újra a Real Madrid első embere.
ápr. 18
14:09
Liverpool: Itandje ezerszer megbánta szerdai viselkedését (She)
Amint arról tegnap beszámoltunk, a Liverpool a nyáron szeretne megválni a tartalékcsapat kapusától, Charles Itandjétól, amiért a kameruni születésű, francia U21-es válogatott játékos szerdán illetlenül viselkedett a Hillsborough-tragédia áldozatainak emlékére rendezett szerdai gyászszertartáson. A játékos bocsánatot kért tettéért, de játékjogát felfüggesztették.
ápr. 18
14:45
Olaszország: Mexes eladása ellen tüntetnek a Roma-szurkolók (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy az AS Románál a nyáron több változás is várható a játékoskeretben, és többek között a francia Philippe Mexestől is szeretnének megválni a vezetők. A szurkolók viszont jelezték: nem értenek egyet az elöljárók terveivel.
ápr. 18
14:47
Sakk: a Nagykanizsa Viswanathan Anand nélkül is bajnok lett (She)
Bár az utolsó forduló még ebben a pillanatban is zajlik, már biztos, hogy az Aquaprofit Nagykanizsa TSK győzelmével érnek véget a magyar nemzeti csapatbajnokság első osztályának küzdelmei.
ápr. 18
14:49
Női vízilabda: a Dunaújváros tíz góllal győzött Egerben (She)
A Dunaújváros 14–4-re győzött az Eger ellen a női vízilabda ob I elődöntőjének második meccsén, ezzel bejutott a döntőbe.
ápr. 18
15:03
Kézilabda: MK-döntőbe jutott a Veszprém a Fradi ellen (She)
Az MKB Veszprém 35–23-ra legyőzte az FTC-Cityline együttesét a férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében, ezzel döntőbe jutott, amelyben a Gyöngyös–Pick-Szeged mérkőzés győztesével találkozik.
ápr. 18
15:21
Soproni Liga: Kaposvár-Újpest FC élőben az NSO-n! (She)
Kövesse figyelemmel a labdarúgó Soproni Liga 23. fordulójában, a listavezető Újpest kaposvári vendégjátékát a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 18
15:23
NB II, Keleti csoport: FTC-Vác élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Ferencváros–Vác összecsapás, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában a 22. forduló nyitó mérkőzése, amelyről oldalunkon élő, szöveges tudósítással jelentkezünk.
ápr. 18
15:25
Premjer-liga: Németh Norbert nélkül nyert a Tom Tomszk (She)
A Tom Tomszk hazai pályán 1–0-ra nyert a Szpartak Nalcsik ellen az orosz labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában. A győztes csapatban Németh Norbert nem volt nevezve.
ápr. 18
15:39
Orbán Viktor almával segíti Overdose felkészülését - videó (Infostart)
Overdose sporttörténelmet ír - nyilatkozza az OV TV legújabb filmjében a híres ló tulajdonosa, Mikóczy Zoltán. Orbán Viktor is felkereste Dunakeszin Overdose-t, és mint mondta: óriási élmény a ló közelében lenni. Overdose vasárnap indul először hazai pályán, a Kincsem Parkban.
ápr. 18
15:39
Bundesliga 2: Torghelle megsérült, vége a szezonjának (She)
Nem léphet már pályára a 2008–2009-es szezonban Torghelle Sándor, az FC Augsburg és a magyar válogatott csatára, aki a bajor csapat Osnabrück elleni (3–0) bajnokiján szenvedett súlyosnak tűnő térdsérülést, amelyben a porc is károsodott.
ápr. 18
15:41
Formula-1: Alonso indul a versenyen a legkönnyebb autóval (She)
A nyilvánosságra hozott adatok alapján a második helyről rajtoló Fernando Alonso vág neki a legkönnyebb autóval a Formula–1-es világbajnokság Kínai Nagydíja vasárnapi futamának.
ápr. 18
15:57
Bundesliga: Lehmann jogosítványát négy hétre bevonták (She)
Négy hétre eltiltották a vezetéstől Jens Lehmannt, aki 102 km/órás sebességgel hajtott Münchenben egy olyan útszakaszon, ahol csak 60-nal lehetett volna haladni.
ápr. 18
15:59
Jégkorong-vb: Sofron István az egyik kimaradó a magyar keretből (She)
Sofron István az egyik kimaradó, így ő nem utazhat a pénteken kezdődő svájci jégkorong-világbajnokságra a magyar válogatottal. Még egy kérdőjel maradt, Pat Cortina szövetségi kapitány vasárnap dönt, ki kerül ki utolsóként a keretből.
ápr. 18
16:01
Női kézilabda BL: volt esélye a Valceának, ám döntős a Viborg (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének második mérkőzésén a Viborg 21–21-es döntetlent játszott hazai pályán a román Oltchim Valceával, így a dán csapat 55–49-es összesítéssel jutott a döntőbe, ahol a Győri Audi ETO KC–Hypo NÖ párharc győztesével találkozik.
ápr. 18
16:15
Barcelona: Kirilenko és Suárez Navarro játszhat a döntőért (She)
Marija Kirilenko és Carla Suárez Navarro is győzött a barcelonai tenisztorna negyeddöntőjében, és a két játékos egymás ellen játszik majd a fináléba jutásért.
ápr. 18
16:15
Súlyosan megsérült a magyar labdarúgó-válogatott gólvágója (Infostart)
Véget ért a szezon Torghelle Sándor, a német másodosztályú FC Augsburg és a magyar labdarúgó-válogatott csatára számára. Súlyos térdsérülése miatt Torghelle ebben az idényben már biztosan nem léphet pályára.
ápr. 18
16:15
Torghelle súlyos sérülése (Metropol)
Véget ért a szezon Torghelle Sándor, a német másodosztályú FC Augsburg és a magyar labdarúgó-válogatott csatára számára.
ápr. 18
16:15
Iványi Dalma kórházba került! (Behaviour)
Néhány napos kórházi kezelésre szorul Iványi Dalma, a MiZo Pécs 2010 csapatkapitánya, aki pénteken este sérült meg a Szeviép-Szeged elleni női kosárlabda bajnoki elődöntő harmadik, mindent eldöntő pécsi mérkőzésén.
ápr. 18
16:17
Torna: Kállai Zoltán bronzérmet szerzett a maribori vk-versenyen (She)
Kállai Zoltán az orosz Andrej Porovoznyikovval holtversenyben a harmadik helyen végzett a maribori világkupaverseny lólengésfináléjában.
ápr. 18
16:19
Ferencváros: Dragónert mentővel szállították kórházba (She)
Mentővel kellett kórházba szállítani a Ferencváros–Vác másodosztályú labdarúgó-mérkőzésen Dragóner Attilát, a zöld-fehérek rutinos középhátvédjét.
ápr. 18
16:21
Női kosárlabda: Iványi Dalma kórházban, vége az idényének (She)
Néhány napos kórházi kezelésre szorul Iványi Dalma, a MiZo Pécs 2010 csapatkapitánya, aki péntek este sérült meg a Szeviép-Szeged elleni női kosárlabda-bajnoki elődöntő harmadik, mindent eldöntő pécsi mérkőzésén.

Keresés