2009. április 24. péntek

ápr. 24
0:03
Primera División: kiütötte a Racing Santander az Atléticót (She)
A spanyol bajnoki mérkőzés előtt a hetedik helyen álló Atlético Madridtól várhatták a szurkolók, hogy simán begyűjti a három pontot a spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának mérkőzésén, mégis a Santanderről szólt a csütörtök este: a Racing 5–1-re győzött, és valósággal lejátszotta a pályáról fővárosi ellenfelét.
ápr. 24
0:21
Jégkorong-vb: elkészült a letölthető szurkolói szoftver (She)
A Nemzeti Sport Online elkészítette a 2009-es svájci A-csoportos jégkorong-világbajnokság szurkolói szoftverét. Töltse le táblázatunkat, és vezesse saját „füzetében” a magyar válogatott, valamint a torna összes mérkőzésének eredményét! Kattintson a képre!
ápr. 24
6:03
Ajándék volt ez a Milan-meccs (Blikk)
Az aranylabdás Kaká, Ronaldinho és Sevcsenko áradozott a magyar szurkolókról.
ápr. 24
6:05
A szegedi pólósok nyerték a LEN-kupát (Blikk)
Hajnalig ünnepelték a vízilabdázók a nagy sikert.
ápr. 24
6:07
Balzsay Károly csókja (Blikk)
A hónap fotója lett a világhírű bokszmagazinban
ápr. 24
6:09
Ocskayért harcolnak (Blikk)
A vb-n mindig kint lesz a magyar öltöző falán az elhunyt hokis fotója.
ápr. 24
6:57
Cseh Kupa: a Slavia Praha a negyedik elődöntős (She)
Nem okozott gondot az elődöntőbe jutás a Slavia Prahának a labdarúgó Cseh Kupában, miután az idegenben elért gól nélküli döntetlen után tegnap este hazai pályán 3–0-ra győzte le a Zlínt.
ápr. 24
6:59
Spanyolország: Del Bosque megy, ha nem hosszabbítanak vele (She)
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön bejelentette, hogy ha a jövő évi világbajnokság után nem hosszabbítják meg a szerződését, visszavonul a profi futballtól.
ápr. 24
7:15
MotoGP: Iannone volt a leggyorsabb a 125 kcm-es kategóriában (She)
Andrea Iannone lett az első a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíjának első szabadedzésén a 125 kcm-es kategóriájában.
ápr. 24
7:17
NBA: a Sacramento Kings menesztette a csapat vezetőedzőjét (She)
Az NBA-ben szereplő Sacramento Kings elküldte ideiglenes vezetőedzőjét, Kenny Nattet és négy segítőjét.
ápr. 24
7:33
Inter: Mourinho Spanyolországban tevékenykedne 2011-től (She)
Portugáliai, angliai, illetve olaszországi kalandja után máshol is kipróbálná magát José Mourinho, az Internazionale edzője.
ápr. 24
7:51
Úszás: augusztusban visszatérhet a verekedős ausztrál (She)
A helyi szövetség döntése értelmében augusztus harmadikától már nemzetközi úszóversenyeken is elindulhat az ausztrál Nick D’Arcy, akit ideiglenesen kizártak a válogatottból, mert tavaly márciusban súlyos sérüléseket okozott egyik társának.
ápr. 24
7:53
NHL: söpréssel jutott a következő körbe a Detroit Red Wings (She)
A Detroit Red Wings a negyedik mérkőzést is megnyerte a Columbus Blue Jackets ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásának első körében, így továbbjutott a Nyugati főcsoport elődöntőjébe. Az autógyáriak ezúttal gólgazdag mérkőzésen, 6–5-re diadalmaskodtak.
ápr. 24
7:55
NBA: megvan a Jazz első győzelme a Lakers ellen a playoffban (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első körében a Utah Jazz hazai pályán verte meg a nyugati alapszakaszelső Los Angeles Lakerst, s ezzel 2–1-re szépített az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban. A Dallas Mavericks hazai pályán nyert simán a San Antonio Spurs ellen, míg a bajnok Boston Celtics a Chicago otthonában vette vissza pályaelőnyét.
ápr. 24
8:09
Bayern München: Luca Toni is kampányol Franck Ribéry mellett (She)
Luca Toni, a Bayern München olasz csatára szerint is meg kell tartani Franck Ribéryt, ha a csapat sikeres akar lenni a Bajnokok Ligája következő kiírásában.
ápr. 24
8:09
Nyáron újabb európai topegyüttes léphet pályára hazánkban (Behaviour)
Tegnap Beckham és Győzike virított az egyik bulvárlap címlapján, Beckham és egy újságíró a másikén. Az RTL Klub arra vetemedett, hogy legnézettebb és egyik legbugyutább műsorán csúsztasson, s mindezt egy sportesemény miatt. Tiszta képtelenség! Budapesten járt a Milan.
ápr. 24
8:45
MotoGP: Rossi a szabadedzés legjobbja a királykategóriában (She)
Valentino Rossi sikerét hozta a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíjának első szabadedzése a királykategóriában.
ápr. 24
9:03
MotoGP: Talmácsi a 7., Simoncelli a legjobb a szabadedzésen (She)
Marco Simoncelli volt a leggyorsabb a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíjának első 250 kcm-es szabadedzésén. Aojama Hirosi motorozta a második, míg Álvaro Bautista a harmadik legjobb időt. Talmácsi Gábor 1:54.594-es idővel a heteik helyen végzett.
ápr. 24
9:03
A bennmaradás a tét (Metropol)
Története egyik legfontosabb és legizgalmasabb szakmai kihívása vár a magyar felnőtt jégkorong-válogatottra. A csapat ma Szlovákia ellen megkezdi világbajnoki szereplését – hét évtizednyi szünet után a világelit tagjaként.
ápr. 24
9:21
Libertadores-kupa: idegenben kapott ki a Boca és a River (She)
Mindkét argentin nagycsapat, a Boca Juniors és a River Plate is vereséggel távozott idegenbeli mérkőzéséről a Libertadores-kupa legutóbbi játéknapján. A Boca az ecuadori Deportivo Cuenca otthonában szenvedett vereséget egy hajrában bekapott góllal, míg a River Plate pedig a paraguayi Noacionaltól kapott ki 4–2-re.
ápr. 24
10:15
Chelsea: már biztos, hogy Carvalho nem játszhat a Barca ellen (She)
Ricardo Carvalho nem lehet ott csapata, a Chelsea FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-találkozóján.
ápr. 24
10:33
Talmácsi hetedik az első szabadedzésen (Metropol)
A leggyorsabbnak a vb-címvédő olasz Marco Simoncelli (1:53.093 p) bizonyult, mögötte a japán Aojama Hirosi lett a második, a spanyol Alvaro Bautista pedig a harmadik.
ápr. 24
10:51
Hamilton kezdett a legjobban Bahreinben (Infostart)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton bizonyult a leggyorsabbnak a Formula-1-es Bahreini Nagydíj első szabadedzésén. Button ötödik, Vettel tizenkettedik lett.
ápr. 24
10:51
Sportműsor: a hét végi események programja! (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
ápr. 24
10:53
Formula-1: egyelőre Hamilton a leggyorsabb Bahreinben (She)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton autózta a legjobb időt a Bahreini Nagydíj első szabadedzésén. A McLaren pilótája 1:33.647 perc alatt teljesítette a pályát, rajta kívül még a második és harmadik legjobb időeredménnyel záró Nick Heidfeld és Robert Kubica, a BMW két pilótája került 1:34 alá.
ápr. 24
11:09
Mire tartják Overdose-t a fogadóirodák a világ leghíresebb versenye előtt? (Infostart)
Lezárult a nevezési időszak a legendás Royal Ascot sprintfutamaira, megindult a lovak esélyeinek felmérése. Egy mértékadó brit fogadóirodánál a toronymagas esélyes Overdose. Dózi két futamon indul, és arra is nagy esélye van, hogy mindkettőt megnyeri. Legnagyobb riválisa a francia Marchand d'Or, amelyet tavaly legyőzött volna a rossz emlékű párizsi futamon.
ápr. 24
11:27
Női kosárlabda NB I: ingyen tekinthetik meg a bronzmérkőzést (She)
A szombat délután 16 órakor megrendezésre kerülő SEAT Foton Győr–MiZo–Pécs 2010 női bajnoki kosárlabda bronzmérkőzésre a belépés díjtalan – adta hírül az eto.hu.
ápr. 24
11:27
Bízhatunk-e újabb hokicsodában? (Infostart)
Megismételhető-e a szapporói csoda Svájcban? Ez a kérdés foglalkoztatja a magyar sportszerető közvéleményt a ma kezdődő A-csoportos jégkorong-világbajnokság előtt. Pat Cortina szövetségi kapitány együttese Szlovákia, Kanada és Fehéroroszország ellen léphet jégre, majd vélhetően a bent maradásért kell küzdeni.
ápr. 24
11:45
Ferencváros: az MLSZ elutasította az időpontváltoztatásokat (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának listavezetője, a Ferencváros tárgyalásokat kezdeményezett a Makóval, illetve a Vecséssel arról, hogy az eredeti időpont helyett korábban játsszák le a mérkőzésüket. A Vecséssel már meg is állapodtak, ám az MLSZ az időpontváltozásokhoz nem járult hozzá – tudatta a 100% Fradi.
ápr. 24
11:47
MLS: 10 millió dollárt kapnak Beckham további maradásáért (She)
Az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságát irányító szervezet, a Major League Soccer (MLS) is jól jár, amiért hozzájárult David Beckham további milánói kölcsönadásához. Ugyanis az MLS esetében a szervezet birtokolja a játékosok jogait, és nem az egyes klubok. A legfrissebb információk szerint 10 millió dollárt kasszíroznak Beckham meghosszabbított kölcsönadása után.
ápr. 24
11:49
Asztalitenisz: hat helyett csak négy magyar a jokohamai vb-n (She)
Az eredetileg tervezett hat helyett csak négy játékos képviseli Magyarországot a jövő kedden rajtoló jokohamai egyéni asztalitenisz-világbajnokságon, különböző okból Nagy Krisztián és Zwickl Dániel is itthon marad.
ápr. 24
12:03
Talmácsi hetedik az első edzésen (Infostart)
Talmácsi Gábor hetedik lett a 250 kcm-es kategória első szabadedzésén a 17 futamos gyorsaságimotoros-világbajnokság második versenyén, a japán Motegiben. Tóth Imre a 20. időt motorozta.
ápr. 24
12:39
Jégkorong-vb: Szuper Levente és Budai Krisztián a két kapus (She)
A szlovákok elleni esti mérkőzésre Szuper Leventét és Budai Krisztiánt nevezi a két kapusposztra Pat Cortina szövetségi kapitány a svájci jégkorong-világbajnokságon. A kimaradó Hetényi Zoltán is a csapattal marad, ő bármikor, már a vasárnapi, Kanada elleni meccsen bevethető. A szapporói divízió 1-es vb-n Budait kiszorító fiatal kapus a felkészülés során nem okozott csalódást, az oroszok ellen…
ápr. 24
12:57
Cselgáncs Eb: Ungvári és Csernoviczki elődöntős Tbilisziben (She)
Ungvári Miklós (66 kg) és Csernoviczki Éva (48) is bejutott az elődöntőbe, Karakas Hedvig (57) pedig a bronzéremért csatázhat pénteken, a Tbilisziben zajló cselgáncs Európa-bajnokság nyitó napján.
ápr. 24
12:59
Premier League: Danny Murphy szerint Vidics az év játékosa (She)
A Fulham csapatkapitánya, Danny Murphy szerint Nemanja Vidics, a Manchester United védője érdemelné meg az Év játékosa-címet Angliában.
ápr. 24
13:15
Overdose lesz a befutó? (Behaviour)
A veretlen magyar csodaló, Overdose számít a legnagyobb favoritnak mindkét ascoti galoppversenyen, amelyen indul.
ápr. 24
13:33
Kerékpár: csökkentették a Frigo-házaspár büntetését (She)
A chambery-i fellebbviteli bíróság hatról három hónaposra csökkentette a felfüggesztett börtönbüntetését Dario Frigo visszavonult olasz kerékpárosnak és feleségének, akiket tavaly szeptemberben doppingszerek birtoklása miatt ítéltek el Franciaországban.
ápr. 24
13:51
Jégkorong-vb: túl van utolsó edzésén a válogatott (She)
Az utolsó átmozgató edzésen sem történt semmi rendkívüli, így már csak egy ebéd és a csendes pihenő választja el a magyar jégkorong-válogatottat attól, hogy hetven év után ismét A-csoportos vb-meccset játsszon. A sorösszetétel egyelőre nincs meg, Pat Cortina a szokásosnál is koncentráltabb.
ápr. 24
13:53
AC Milan: a Chelsea-hez távozhat Carlo Ancelotti vezetőedző (She)
A Daily Mail információi szerint Carlo Ancelotti veszi át az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Chelsea szakmai munkáját.
ápr. 24
13:55
NFL: Tony Gonzalez az Atlantáé, Jake Delhomme hosszabbított (She)
Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) előző szezonbeli két rájátszást is megjáró csapata, az Atlanta Falcons és a Carolina Panthers is aktív volt az elmúlt napon, előbbi csere keretében megszerezte a Kansas City Chiefstől klasszis tight end-jét, Tony Gonzalezt egy 2010-es második körös draftjogért, míg a Panthers hosszabbított irányítójával, Jake Delhomme-mal.
ápr. 24
13:57
Cselgáncs Eb: Ungvári és Csernoviczki már a döntőben (She)
Ungvári Miklós (66 kg) és Csernoviczki Éva (48) is bejutott a döntőbe pénteken a Tbilisziben zajló cselgáncs Európa-bajnokság nyitó napján.
ápr. 24
14:09
Jégkorong-vb: jó hír a magyaroknak, Kosztyicinék nem jönnek (She)
A magyarok csoportellenfelénél, a fehéroroszoknál mégsem játszhat a svájci jégkorong-világbajnokságon Andrej és Szergej Kosztyicin, mivel tengerentúli klubjuk, a Montreal Canadiens ehhez nem járult hozzá.
ápr. 24
14:27
Angola: Luiz Felipe Scolari újra szövetségi kapitány lehet (She)
A brazil válogatottat 2002-ben vb-címig vezető Luiz Felipe Scolari ismételten nemzeti csapatot irányíthat, ám ezúttal Afrikában. Portugál hírforrások szerint pénzügyi kérdésekben már sikerült is megegyeznie az angolai szövetségnek a februárig a Chelsea-t irányító brazil edzővel, Scolari azonban csak azután dönt véglegesen, miután saját szemével is felmérte a helyi viszonyokat.
ápr. 24
14:29
Belgium: Louis van Gaalt akarják szövetségi kapitánynak (She)
Flamand források szerint a belga labdarúgó szövetség az AZ Alkmaarral ebben a szezonban holland bajnoki címet szerző Louis van Gaallal szeretni kitölteni a Rene Vandereycken menesztése után kialakult űrt a szövetségi kapitányi poszton.
ápr. 24
14:45
Rosberg a leggyorsabb, a BMW, a McLaren és a Ferrari a leglassabb (Infostart)
A Williams-es Nico Rosberg volt a leggyorsabb a Bahreini Nagydíj második szabadedzésén. Az utolsó helyeket a BMW, a Mclaren és a Ferrari pilótái foglalhatták el.
ápr. 24
14:45
Formula-1: Nico Rosberg autózta a nap leggyorsabb körét (She)
A Bahreini Nagydíj második szabadedzésén a Williams-Toyotával versenyző Nico Rosberg lett az első 1:33.339 perces köridővel, amely a legjobb a két szabadedzést összesítve. A második helyre a Reanult pilótája, Fernando Alonso, a harmadikra a toyotás Jarno Trulli futott be.
ápr. 24
15:21
MotoGP: Talmácsi bizakodó az első szabadedzés után (She)
Mint beszámoltunk róla, Talmácsi Gábor 1:54.594-es idővel a hetedik helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíjának első szabadedzésén a 250 kcm-es kategóriában. A magyar versenyző az edzés után beszámolt tapasztalatairól és a várható kilátásokról.
ápr. 24
15:23
Tenisz: Nyikolaj Davigyenko a második elődöntős Barcelonában (She)
A Barcelonában zajló nemzetközi férfi tenisztorna negyeddöntőjében a harmadik helyen kiemelt orosz Nyikolaj Davigyenko három szettben győzte le a kilencedik helyen kiemelt cseh Radek Stepáneket, így ő lesz a spanyol Rafael Nadal ellenfele az elődöntőben.
ápr. 24
15:39
Argentin-rali: Sébastien Loeb érte el a legjobb időt a nyitányon (She)
Az ötszörös világbajnok francia Sébastien Loeb érte el a legjobb időt a rali-világbajnokság ötödik futamának első, szuperspeciális szakaszán, Argentínában.
ápr. 24
15:39
Csernoviczki Éva ezüstérmes (Behaviour)
A 48 kg-os Csernoviczki Éva ezüstérmet nyert pénteken a Tbilisziben zajló cselgáncs Európa-bajnokságon.

Keresés