2009. április 20. hétfő

ápr. 20
0:03
Portugália: könnyed Porto-, még könnyedebb Benfica-siker (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnapi mérkőzésein könnyedén vették az akadályt a nagyok: az éllovas Porto 3–0-ra, a harmadik helyen álló Benfica pedig 4–0-ra győzött aktuális ellenfele otthonában.
ápr. 20
0:21
Portugália: könnyed Porto-, még könnyedebb Benfica-siker (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnapi mérkőzésein könnyedén vették az akadályt a nagyok: az éllovas Porto 3–0-ra, a harmadik helyen álló Benfica pedig 4–0-ra győzött aktuális ellenfele otthonában.
ápr. 20
0:57
NHL: sima sikerével szépített a Philadelphia a Pittsburgh ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) rájátszásában a hazai pályán játszó Philadelphia Flyers 6–3-ra legyőzte a Pittsburgh Penguinst, és ezzel a sikerrel szépített az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban.
ápr. 20
1:01
Videó: bajban a Lyon - kikapott a Bordeaux elleni rangadón (She)
Idegenben szenvedett 1–0-s vereséget a francia bajnoki címvédő Lyon a Bordeaux otthonában, így meglehetősen nehéz helyzetbe került az aranyéremért folytatott harcban. A mérkőzést eldöntő gólt Alou Diarra szerezte, nézze meg a találatot!
ápr. 20
4:33
Luxus a Milannak (Blikk)
BUDAPEST — Két nap múlva érkezik az AC Milan Budapestre.
ápr. 20
4:37
Futóverseny bajnokokkal (Blikk)
BUDAPEST — Nemcsak szeretik, de népszerűsítik is a sportot olimpiai és világbajnok sztárjaink.
ápr. 20
4:41
150-es Tököli (Blikk)
A támadó sajnálja, hogy nem győzött a csapata
ápr. 20
4:45
Vettel nyerte a Kínai Nagydíjat (Blikk)
Megint csuromvizes pályán lett első a 21 éves Forma–1-es pilóta
ápr. 20
4:49
Döntős a Győr (Blikk)
Az osztrák Hypo elleni sikerrel először jutott fináléba a Bajnokok Ligájában a csapat.
ápr. 20
6:21
Sneijder egy hónapig nem játszhat (Behaviour)
Lábsérülés miatt egy hónapig nem játszhat Wesley Sneijder, a Real Madrid holland középpályása.
ápr. 20
6:39
Kerékpár: adócsalásért ítélték el a korábbi olasz klasszist (She)
Adócsalásért 22 hónapos börtönbüntetésre ítélték hazájában Mario Cipollinit, az olaszok immár visszavonult országúti kerékpárosát.
ápr. 20
6:57
NBA: Orlandóban nyert a 76ers, a Miami csődöt mondott Atlantában (She)
Az NBA rájátszásában a Philadelphia 76ers idegenben győzte le 100–98-ra az alapszakaszt a Keleti főcsoport harmadik helyén záró Orlando Magicet, ezzel egyből elvéve tőle a pályaelőnyt 1–0-ra vezet. Az Atlanta ellenben élt a hazai pálya előnyével, és magabiztos győzelmet aratott a támadásban teljesen csődöt mondó Miami ellen (90–64).
ápr. 20
7:15
NHL: az Anaheim másodszor is győzni tudott San Joséban (She)
Az alapszakaszt megnyerő San Jose a rájátszás első körében másodszor is kikapott hazai pályán az Anaheimtől, így már 2–0-s hátrányban van az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban. A Phialdelphia szépített a Pittsburgh ellen, a New Jersey 2–1-re vezet a Carolina ellen, míg a Vancouvernek már csak egyszer kell legyőznie a St. Louist.
ápr. 20
7:51
NHL: eltávolították a 23 éves bostoni hátvéd lépét (She)
El kellett távolítani a lépét Matt Hunwicknek, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Boston Bruins hátvédjének.
ápr. 20
8:09
NBA: a Denver simán nyerte első meccsét a New Orleans ellen (She)
A Denver Nuggets hazai pályán 113–84-re nyert a New Orleans ellen, ezzel 1–0-ra vezet az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban az NBA rájátszásának első körében, a Nyugati főcsoportban.
ápr. 20
8:11
Alpesi sí: a svédek klasszisa 2010-ben visszavonul (She)
A 2009–10-es alpesisí-szezon végén visszavonul a versenyzéstől a svédek klasszisa, Anja Pärson.
ápr. 20
8:45
Autókrossz: Kárai harmadik lett az Eb idénynyitó versenyén (She)
Kárai Tamás harmadikként végzett az autókrossz Európa-bajnokság idénynyitó viadalán Portugáliában.
ápr. 20
8:47
Haladás: Balassa szerint feszültség van a csapaton belül (She)
Balassa Péter, a Szombathelyi Haladás csapatkapitánya a klub honlapjának elmondta, szerinte feszültség van a csapaton belül, ez pedig kihat a teljesítményre is.
ápr. 20
9:03
Blog: Szuper Levente is naplót vezet a fanzone.hu-n (She)
Újabb kapussal bővült a blogolóink névsora. A labdarúgó Fülöp Márton után a magyar jégkorong-válogatott kapusa, Szuper Levente is naplót vezet a fanzone.hu oldalon. A svájci A-csoportos világbajnokságra utazó sportoló még indulás előtt írt a szurkolóknak.
ápr. 20
9:05
Ferencváros: várhatóan hétfőn műtik meg Dragóner Attilát (She)
A 100% Fradi információi szerint elhalasztották Dragóner Attila előzetesen hétvégére tervezett műtétjét, így a védőt vélhetően ma reggel operálják meg a Szájsebészeti Klinikán. Dragóner arca a jelek szerint három helyen tört el, emellett agyrázkódása is volt.
ápr. 20
9:21
Tenisz: Czink 13 helyet javított, Szávay visszacsúszott (She)
A charlestoni tornán negyeddöntős Czink Melinda tizenhárom helyet javítva 69. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
ápr. 20
9:23
Tenisz: Nadal tovább növelte az előnyét a világranglista élén (She)
A monte-carlói tornát sorozatban ötödször megnyerő Rafael Nadal már majdnem ötezer ponttal vezet a férfi teniszezők világranglistáján a második helyen álló Roger Federer előtt.
ápr. 20
9:39
Anglia: megnyitják a 20 évvel ezelőtti tragédia aktáit (She)
Állampolgári kérésre az eredetileg tervezett 30 év helyett már hónapokon belül elérhetővé tehetik a Hillsborough-tragédiával kapcsolatos titkos dokumentumokat.
ápr. 20
9:39
Nadal már csaknem ötezer ponttal vezet (Metropol)
A múlt heti álláshoz képest annyi változás történt a férfi teniszezők világranglistájának élmezőnyében, hogy a vasárnap Monte-Carlóban sorozatban ötödször diadalmaskodó spanyol Rafael Nadal már csaknem ötezer ponttal vezet a svájci Roger Federer előtt.
ápr. 20
9:57
Vettel bebizonyította, hogy tényleg ő az új esőkirály az F–1-ben (Behaviour)
Miközben Flavio Briatore tovább támadja – no nem a pályán a Renault-val, csupán szavakkal – a Brawn GP-t, a Kínai Nagydíj leintését követően az olasz csapatvezetőnek arra is rá kellett döbbennie: a Red Bull legalább olyan jó, mint az első két futamon győztes istálló. Az energiaitalos gárda elképesztően sima kettős győzelmet aratott, Sebastian Vettel pedig végképp kiérdemelte az esőmenő titulust.…
ápr. 20
10:15
Philadelphiai bravúr Orlandóban (Metropol)
A Philadelphia meglepetésre nyert Orlandóban, míg a nyugati első Los Angeles Lakers legyőzte a vendég Utah-t az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának négy sikerig tartó főcsoport-negyeddöntőjében.
ápr. 20
10:33
Portsmouth: Kanu továbbra is bizonytalan a jövőjét illetően (She)
Nwankwo Kanu továbbra sem tudja, marad-e a Portsmouth csapatánál a következő bajnokságban is.
ápr. 20
10:51
Szabadidősport: minden eddiginél nagyobb mezőny a Vivicittán (She)
Csodálatos, szinte nyári időjárás köszöntötte azt a 11 900 embert, aki úgy gondolta, részt vesz az április 19-i 24. T-Home Vivicittá Városvédő Futáson a Margitszigeten. A budapesti Vivicitták mintegy negyed évszázados történetében soha ennyien nem vettek még részt egyszerre az eseményen. A sportolni vágyók négy táv közül választhattak: indulhattak a 12 kilométeres Vivicittán, a 6.5 kilométeres…
ápr. 20
10:53
Olimpia 2016: Tokióban közel lennének egymáshoz a helyszínek (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szemlebizottságát "lenyűgözte" a 2016-os játékok megrendezésére benyújtott tokiói pályázat koncepciója és az elképzelések magas színvonalú bemutatása.
ápr. 20
11:09
Női kézilabda: Pecqueux-Rolland tizenhat év után visszavonul (She)
Tizenhat éves karrierrel a háta mögött 36 esztendős korában visszavonult Véronique Pecqueux-Rolland. A francia női kézilabda-válogatottban 289-szer pályára lépő beálló vasárnap, a Dijon–Besancon bajnoki után tette a bejelentést.
ápr. 20
11:11
Argentína: otthon aludt a meccsre kirendelt játékvezető (She)
Elmaradt vasárnap egy argentin harmadosztályú bajnoki mérkőzés, mivel a labdarúgó-szövetség illetékesei elfelejtettek szólni a kirendelt játékvezetőnek.
ápr. 20
11:13
Lovaspóló: Floridában 14 állat pusztult el egy meccs előtt (She)
Állatorvosok próbálnak rájönni, mi okozhatta annak a 14 lónak a halálát, amelyek egy floridai lovaspóló-mérkőzés előtt pusztultak el.
ápr. 20
11:27
Overdose Kincsem és Imperiál nyomában (Infostart)
Kincsem 54 győzelmet szerzett pályafutása során, a listán mögötte holtversenyben a második helyen álló Eclipse és Karayel (a Nemzeti Sportban publikált statisztika alapján) 18 győzelemig jutott.
ápr. 20
11:45
Inter: Moratti a rasszista Juve-szurkolókat korholja (She)
Massimo Moratti félbeszakította volna a Juventus–Inter rangadót (1–1), ha a helyszínen lett volna.
ápr. 20
12:03
Úszás: a holland Veldhuis 50 gyorson is világcsúcsot úszott (She)
Az 50 m pillangó után gyorsúszásban is világcsúcsot ért el ezen a távon Marleen Veldhuis a hétvégi, amszterdami viadalon.
ápr. 20
12:05
Brazília: Dunga még bízik benne, hogy Adriano visszatér (She)
Dunga, a brazil válogatott szövetségi kapitánya elmondta, reménykedik abban, hogy Adriano újra futballozik majd, de a júniusi Konföderációs Kupán nem számol vele a selecaónál.
ápr. 20
12:39
Arsenal: Manuel Almunia a Middlesbrough ellen térhet vissza (She)
Kedden a Liverpool elleni bajnokin még biztosan nem lesz a kezdő tizenegy tagja Manuel Almunia, az Arsenal első számú kapusa, de a hétvégi, Middlesbrough elleni találkozón már ő szeretné megállítani a támadók lövéseit.
ápr. 20
12:57
Magyar Kupa: egy órával előbb kezdődik az MTK-Győr meccs (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség döntése alapján a korábban kiírtnál egy órával hamarabb kezdődik az MTK–Győr összecsapás. A Magyar Kupa elődöntőjének visszavágója szerdán 17 órakor veszi kezdetét a Hidegkuti-stadionban.
ápr. 20
12:57
Rasszista bekiabálások az olasz szuperrangadón (Metropol)
Nyomozást indított a milánói rendőrség a hétvégi Internazionale-Juventus olasz labdarúgó bajnoki mérkőzésen történt rasszista bekiabálások miatt.
ápr. 20
12:59
Portsmouth: Kanu reméli a jövő szezont is a csapattal kezdheti (She)
Kanu győztes gólt szerzett a Bolton ellen a Portsmouth színeiben az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) hétvégi fordulójában, és reméli, ezzel a találatal is hozzájárult év végén lejáró szerződése meghosszabbításához.
ápr. 20
13:15
Videó: félpályáról szerzett gólt a Salernitana játékosa (She)
A Serie B 36. fordulójában rendezett Salernitana–Albinoleffe találkozó (4–2) igazi gólparádét és egy álomgólt is hozott. Roberto Merino a félpálya közeléből emelt a vendégek kapujába, megadva a kegyelemdöfést a látogatóknak. Tekintse meg a remekbe szabott emelést!
ápr. 20
13:17
Férfi kosárlabda NB I: a héten ítélkeznek a kaposvári incidensben (She)
Napokon belül állást foglal a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) verseny- és fegyelmi bizottsága a dombóvári Ben Adams ügyében, aki szombaton Kaposváron összeverekedett néhány helyi szurkolóval.
ápr. 20
13:33
Labdarúgás: Konrad Plautz vezeti a Ligaválogatott-Milan meccset (She)
A szerdán 19 órakor a Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő Magyar Ligaválogatott–AC Milan mérkőzést az osztrák Konrad Plautz vezeti. A 45 esztendős bíró a tavalyi Európa-bajnokságon a Spanyolország–Oroszország és a Svájc–Portugália csoportmeccseken működött közre.
ápr. 20
13:51
Barcelona: Xavi szerint a Realnak önvizsgálatot kellene tartania (She)
A Barcelona spanyol válogatott középpályása beszélt a rivális Real Madridról, s elmondta, a fővárosiaknak önvizsgálatot kellene tartaniuk és nem mindenféle teóriákat gyártani.
ápr. 20
13:51
A héten ítélkeznek a kaposvári kosárbotrány ügyében (Metropol)
Napokon belül állást foglal a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) verseny- és fegyelmi bizottsága a dombóvári Ben Adams ügyében, aki szombaton összeverekedett néhány helyi szurkolóval Kaposváron.
ápr. 20
13:53
Aston Villa: Sztilian Petrov még három évig maradna (She)
Angol sajtóértesülések szerint a bolgár válogatott és az Aston Villa középpályása, Sztilian Petrov további három évvel szeretné meghosszabbítaná a szerződését a klubnál.
ápr. 20
14:09
Videó: Overdose csodálatos futása a Kincsem parkban (She)
A magyar csodaló, Overdose nyolc lóhosszal győzött az 1000 méteres futamban a Kincsem parkban rendezett OTP-Hungária Nagydíjon. Tekintse meg a futamot videón!
ápr. 20
14:27
THW Kiel: Karabatic szerint sötét fellegek vannak a csapat fölött (She)
Nikola Karabatic, a német kézilabda-bajnokságban éllovas THW Kiel klasszisa elmondta, az utóbbi idők vádjai nem tettek jót csapata megítélésének. Persze ezek az ügyek lassan már az egész kézilabdát áthatják, és mint Karabatic fogalmazott, itt is a „profit az elsődleges”.
ápr. 20
14:29
Anglia: három év eltiltás a Gyepesék meccsén dobáló szurkolónak (She)
David Roberts, egy 24 éves dél-walesi fiatalember három évig nem látogathat el egyetlen futballmeccsre sem, miután a bíróság labdarúgó-mérkőzésen megvalósított lövedékdobálás bűntett elkövetésében bűnösnek találta.
ápr. 20
14:45
Lovaspóló: újabb hét ló távozott az örök vadászmezőkre (She)
Tovább szedi áldozatait a titokzatos betegség (?), melynek következtében vasárnap 14 lova pusztult el a floridai mérkőzésére készülő venezuelai lovaspólócsapatnak: az éjjel hét másik állat is kimúlt.

Keresés