2009. március 22. vasárnap

márc. 22
5:18
Kabát új tetoválással szárnyal (Blikk)
BUDAPEST – Új szezon, új tetoválás – ez volt a jelszó Kabát Péter (31) számára a tavaszi idény előtt. Az Újpest támadója korábban varratott mintát a jobb felkarjára, most azonban egészen a csuklójáig bővítette a tetkót, akárcsak az angolok és az AC Milan sztárja, David Beckham (33).
márc. 22
5:20
91 milliárdot elfüstöltek (Blikk)
PÁRIZS – Szigorú takarékosságot vár el a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) a Forma–1-es csapatoktól, ám a jelek szerint a legtöbben fütyülnek a spórolásra. Az idei világbajnokság tíz résztvevője ugyanúgy szórta a pénzt a szezon előtt, mint ahogy eddig.
márc. 22
5:22
Gera, a Manchester-ölő! (Blikk)
Bombatalálatával padlóra küldte a Manchestert a Fulham
márc. 22
7:06
NHL: 2006-os bajnoki diadala óta legjobb szériájában van a ’Canes (She)
A Stanley Kupát hozó 2005–2006-os szezon óta legjobb győzelmi szériájában van a Carolina Hurricanes, amely sorozatban nyolcadszor nyert otthon, ezúttal a Washington Capitals volt az „áldozat”. Szintén remekel hazai jégen az Ottawa, szétlövésben nyert az Atlanta, a Montreal–Toronto kanadai rangadót pedig a Maple Leafs nyerte meg.
márc. 22
9:12
Klicsko kiütötte barátját (Infostart)
Megvédte címét Vitalij Klicsko, a Boksz Világtanács nehézsúlyú világbajnoka. A 37 éves ukrán ökölvívó a 9. menetben kiütéssel győzött barátja és volt klubtársa, a kubai Juan Carlos Gómez ellen a stuttgarti profi gálán.
márc. 22
9:42
Nadal és Murray vívja a döntőt Indian Wells-ben (Metropol)
A spanyol világelső Rafael Nadal és a viadalon negyedik helyen kiemelt brit Andy Murray játssza a férfitorna egyesének döntőjét a 9 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán.
márc. 22
13:24
Brazília: Pelé drogozással vádolta meg Ronaldót és Robinhót (She)
Alighanem vihart kavar Pelé egy brazil rádióállomásnak adott nyilatkozata az országban: a labdarúgólegenda honfitársait, Ronaldót és Robinhót vádolta meg drogozással.
márc. 22
14:00
Brazília: rózsaszín női topban futott büntetésből a játékos (She)
Meglehetősen sajátos pedagógiai módszer Brazíliából: a Figueirense labdarúgócsapatának edzője, Roberto Fernandes rossz teljesítménye miatt büntetésből rózsaszín női topban futtatta játékosát, Jairót.
márc. 22
14:54
Pelé szerint Robinho és Ronaldo jelentős drogproblémákkal küzd (She)
Alighanem jelentős vihart kavar Pelé egy brazil rádióállomásnak adott nyilatkozata az országban: a Fekete Gyöngyszem honfitársait, Ronaldót és Robinhót vádolta meg drogozással, ráadásul Diego Maradonának is nekiment.
márc. 22
15:30
Férfi röplabda NB I: sima szolnoki siker a Veszprém ellen (She)
A Szolnok hazai pályán 3:0-ra nyert a Veszprém ellen a férfi röplabda NB I 5–9. helyért zajló középszakaszában.
márc. 22
16:06
Bundesliga 2.: Lőwék kikaptak, Szabicsék döntetleneztek (She)
Lőw Zsolt együttese, a Mainz hazai pályán szenvedett 4–1-es vereséget az Aachentől a Bundesliga 2 25. fordulójában, a magyar hátvéd végigjátszotta a mérkőzést. A Torghelle Sándorral és Szabics Imrével felálló Augsburg idegenben ért el 1–1-es döntetlent a St. Pauli otthonában. Szabics 83 percet töltött a pályán, Torghelle végig a pályán volt.
márc. 22
17:36
Soproni Liga: DVTK-Vasas mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Diósgyőr–Vasas labdarúgó-mérkőzés a Soproni Liga 20. fordulójából. A találkozót élőben követhetik a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 22
17:54
Jeges buli (Blikk)
SZÉKESFEHÉRVÁR – Pezsgőben fürödtek az Alba Volán jégkorongozói szombat este. A székesfehérváriak ugyanis 4-0-ra legyőzték az Újpestet, s összesítésben 4-1-re megnyerték a bajnoki döntőt.
márc. 22
18:30
Dopping: EPO nyomaira bukkantak egy orosz sífutó szervezetében (She)
Fennakadt a doppingvizsgálaton Natalja Matvejeva orosz sífutó. Az első teszt alapján a szervezetében eritropoetint (EPO) találtak.
márc. 22
19:06
Primera División: a Real Madrid simán nyert az Almería ellen (She)
A Real Madrid hazai pályán 3–0-ra nyert az Almería ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. A Vadócz Krisztiánt nélkülöző Osasuna a 92. percben szerezte a győztes gólt, míg a Valencia emberhátrányban vívta ki a győzelmet a Santander otthonában.
márc. 22
19:08
Premier League: kiütötte a Liverpool az Aston Villát (She)
Nem sokáig volt kérdés az angol élvonal 30. fordulójának záró meccsén a győztes kiléte: a Liverpool a triplázó Steven Gerrard vezetésével saját közönsége előtt rendezett gólfesztivált, amelynek kárvallottja az Aston Villa lett. A találkozón a Villa kapusa, Brad Friedel piros lapot kapott, ezzel eldőlt, hogy a jövő héten véget ér a sorozata: zsinórban 182 bajnoki mérkőzés után marad ki aktuális…
márc. 22
19:24
Soproni Liga: a DVTK Honma góljával nyert a Vasas ellen (She)
A Diósgyőr hazai pályán 1–0-ra győzött a Vasas ellen a Soproni Liga 20. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. A győztes gólt a japán Honma Kazuo szerezte a 88. percben.
márc. 22
19:54
Kikapott a Bőcs, már a "Kis Loki" üldözi a Ferencvárost (Metropol)
A Bőcs egygólos vereséget szenvedett a vendég Vác-Újbuda csapatától vasárnap a labdarúgó NB II 18. fordulójában.
márc. 22
20:00
Videó: nézze meg Gerrard és a Liverpool Villa elleni ötösét! (She)
Az utóbbi hónapban teljesen padlóra került Aston Villát intézte el a csúcsformában játszó Liverpool, csapatkapitánya, Steven Gerrard vezérletével. A Vörösök hazai pályán 5-0-ra verték a birminghamieket sorrendben Kuyt, Riera találataival és Gerro triplájával! A "cséká" két gólt büntetőből, míg a középsőt okosan elvégzett szabadrúgásból szerezte. Nézze meg a Pool öt gólját!
márc. 22
20:00
Diósgyőri győzelem az NB I-ben (Infostart)
A házigazda Diósgyőr egy hajrában szerzett találattal otthon tartotta a három pontot az immár három bajnoki óta gólképtelen Vasas ellenében a labdarúgó NB I 20. fordulójának záró mérkőzésén.
márc. 22
20:02
Ligue 1: a Lyon visszaelőzte a Marseille-t a tabella élén (She)
Az Olympique Lyon 2–0-ra legyőzte a Sochaux-t a francia bajnokság, a Ligue 1 29. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, így a bajnokcsapat visszavette a vezetést a pontvadászat élén.
márc. 22
20:36
Szlovákia: Regedei gólja csak szépségtapasznak volt jó (She)
A DAC 1904 5–1-es vereséget szenvedett a szlovák 1. Liga 22. fordulójában a bajnoki címre is esélyes Zilina ellen. A dunaszerdahelyiek korábbi győri játékosa, Regedei Csaba a 69. percben, 4–0-s hazai előnynél szerezte akkor már emberhátrányban játszó csapata szépítő találatát. Regedei végigjátszotta a találkozót.
márc. 22
20:54
Primera División: a Barca hat gólt vágott a Málagának (She)
A Barcelona esélyt sem adott a Málagának a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában, a katalánok 6–0-ra győztek a vasárnapi esti mérkőzésen.
márc. 22
23:00
MLS: Donovan-duplával és döntetlennel rajtolt a Galaxy (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján a Los Angeles Galaxy (a Milannak kölcsönadott David Beckham egyesült államokbeli klubja) 2–2-es döntetlent játszott a DC Uniteddel.
márc. 22
23:02
Norvégia: Kovács Péterék megszerezték első győzelmüket (She)
A Kovács Pétert végig a soraiban tudó Odd Grenland hazai pályán 2–0-ra nyert a Sandefjord ellen a norvég labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
márc. 22
23:36
Arsenal: Theo Walcottnak nem kell sokat kihagynia (She)
Mégsem olyan súlyos Theo Walcott sérülése, mint azt először gondolták. Az Arsenal játékosa nem rég kezdte újra az edzéseket súlyos vállsérülése után, de nem sokkal ezt követően térdsérülést szenvedett.
márc. 22
23:54
Manchester City: Hughes meghosszabbíthatja szerződését (She)
Angliából származó információk szerint Mark Hughes, a Manchester City menedzsere tárgyalásokat folytat a klub tulajdonosaival szerződése meghosszabbításáról.

Keresés