2009. március 13. péntek

márc. 13
0:03
Férfi kosárlabda, Euroliga: kialakult a negyeddöntő párosítása (She)
Lejátszották a férfi kosárlabda Euroliga középszakaszának utolsó mérkőzéseit is, ami után kialakult a negyeddöntő párosítása.
márc. 13
0:21
Videó: nézze meg a csütörtöki UEFA-kupa-játéknap góljait! (She)
Az UEFA-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésein 12 gól született, vagyis mindössze 1,5-es gólátlagot produkáltok a csapatok. Tekintse meg az összes találatot videón!
márc. 13
0:39
Brazília: Amauri nélküli brazil keret a világbajnoki selejtezőkre (She)
Kijelölte a soron következő két világbajnoki selejtezőre készülő keretet a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Dunga. Az első összecsapásnak Ecuador ad otthont március 29-én, majd Brazília fogadja Perut április 1-jén.
márc. 13
1:15
Tenisz: Hewitt győzött, F. López kiesett Indian Wellsben (She)
Lleyton Hewitt két játszmában megverte a cseh Jan Hernychet, a spanyol Feliciano López viszont kikapott a francia Michael Llodrától az Indian Wells-i tenisztorna férfi egyesének első fordulójában.
márc. 13
5:51
Új modellekkel hódít tovább sokak kedvence, a Mini (Behaviour)
Nem véletlenül várták már "körmöt rágva" a Mini-rajongók a legújabb modellt. A Genfben bemutatott One Clubman minden várakozást felülmúlt, a típus ugyanis az utak igazi egyéniségévé váltak az elkövetkező időszakban.
márc. 13
6:03
Fradi-lázban égnek a szurkolók (Blikk)
Több mint tízezer nézőt várnak a Bőcs elleni rangadóra
márc. 13
6:05
Armstrong már a Giróra készül (Blikk)
Először indul az olasz körversenyen az amerikai legenda
márc. 13
6:07
Mocsai túl az életveszélyen (Blikk)
LEMGO – Legalább hat hétig nem számíthat magyar válogatott kézilabdázója, Mocsai Tamás játékára a német Bundesligában szereplő TBV Lemgo csapata. Agyrázkódása miatt még zenét sem hallgathat a kézis.
márc. 13
6:09
A Fradinak nem kellett, ma világsztár (Blikk)
A Manchester United védőjének értékét 9,5 milliárd forintra becsülik
márc. 13
6:57
Atlétika: Haile Gebrselassie utcai futása Manchesterben (She)
Rajthoz áll a májusi 10 km-es manchesteri utcai futóversenyen a kétszeres olimpiai bajnok etióp Haile Gebrselassie.
márc. 13
7:15
NBA: a San Antonióban nyerő a Lakers bejutott a rájátszásba (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság 129. játéknapján a Los Angeles Lakers idegenben verte meg 102–95-re a San Antonio Spurs csapatát. A másik mérkőzésen szintén vendég siker született: a Cleveland Cavaliers a Phoenix Suns otthonában nyert 119–111-re.
márc. 13
7:17
Tenisz: a román Ilie Nastase a Becsületrend lovagja lett (She)
A francia Becsületrend Lovagja-címmel tüntették ki Ilie Nastasét, a románok legendás teniszezőjét.
márc. 13
7:33
NBA: a San Antonióban nyerő Lakers bejutott a rájátszásba (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság 129. játéknapján a Los Angeles Lakers idegenben verte meg 102–95-re a San Antonio Spurs csapatát. A másik mérkőzésen szintén vendég siker született: a Cleveland Cavaliers a Phoenix Suns otthonában nyert 119–111-re.
márc. 13
7:35
Maldív-szigetek: Urbányi István elfogadta az ajánlatot, kapitány lesz (She)
Urbányi István elfogadta a Maldív Labdarúgó-szövetség ajánlatát, és két évig a szigetország válogatottjának szövetségi kapitánya lesz.
márc. 13
7:39
Gebrselassie utcai futása (Metropol)
Rajthoz áll a májusi 10 km-es manchesteri utcai futóversenyen a kétszeres olimpiai bajnok etióp Haile Gebrselassie.
márc. 13
7:57
Husztiék veresége az UEFA-ban (Metropol)
A Huszti Szabolccsal felálló címvédő Zenit 2-0-ás vereséget szenvedett az Udinese otthonában a labdarúgó UEFA Kupa nyolcaddöntőjének első, csütörtöki mérkőzésén.
márc. 13
8:09
Nem bírta a hajrát a Zenit (Infostart)
Huszti Szabolcs csapata, a címvédő Zenit Szentpétervár 2-0-ra kikapott az Udinese vendégeként a labdarúgó UEFA-kupa nyolcaddöntőjének első meccsén. A magyar válogatott középpályás kezdőként a 62. percig volt a pályán.
márc. 13
8:09
FC Fehérvár: elkerülhetetlen műtét vár Sitku Illésre (She)
Lágyéksérvműtétre szorul Sitku Illés, az FC Fehérvár 31 esztendős támadója.
márc. 13
8:45
Tenisz: Lapentti és Ljubicic is továbbjutott Indian Wellsben (She)
Az Indian Wells-i tenisztorna férfi egyesének első fordulójában a magyar idő szerint péntek hajnalban lejátszott, és még nem közölt mérkőzéseken nem születetett különösebb meglepetés. Az ecuadori Nicolas Lapentti három szettben legyőzte a kolumbiai Santiago Giraldót a dél-amerikai rangadón, míg a horvát Ivan Ljubicic két szettben nyert a jpán Kei Nishikori ellen. A hölgyeknél az amerikai Mattek-…
márc. 13
8:51
Overdose-t a világ legjobb zsokéja lovagolja idén (Metropol)
A világ legjobbnak tartott zsokéja, a belga Christophe Soumillon lovagolja idén Overdose-t, amely eddigi 11 galoppfutamán veretlen maradt.
márc. 13
8:53
A világ legjobbjai Pécsett (Metropol)
Március 17-én nyit meg Pécsett hivatalosan is az új tollaslabdacsarnok. A belépés a gálára ingyenes. Ez Magyarország első ilyen létesítménye. Az 1500 négyzetméteres küzdőtéren 9 pálya van.
márc. 13
9:03
Inter: a klub tagadja, hogy Mourinho pofozkodott volna (She)
Az Internazionale közleményt adott ki, amelyben cáfolja, hogy a csapat vezetőedzője, José Mourinho megütött egy szurkolót a Manchester United ellni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóját követően.
márc. 13
9:05
Pápa: újra edzésbe állt a térdműtéten áteső Szabó Zsolt (She)
Elkezdhette az edzéseket Szabó Zsolt, a Lombard Pápa Termál FC csatára.
márc. 13
9:39
Chelsea: Guus Hiddink Van der Vaart szerződtetését ajánlja (She)
Bár szinte biztos, hogy nem marad a Chelsea menedzsere Guus Hiddink, a következő szezonbeli játékoskeret kialakításába jelentős beleszólása lesz, így jöhet képbe Rafael van der Vaart szerződtetése.
márc. 13
9:41
Argentína: menesztették az Estudiantes trénerét, Astradát (She)
Megvan a közelmúltban induló szezon következő edzőáldozata: az ecuadori Deportivo Quitótól a Libertadores-kupában elszenvedett 1–0-s vereség után elküldték Leonardo Rubén Astradát, az Estudiantes trénerét.
márc. 13
9:57
Gyorskorcsolya-vb: Davis és Groenewold aranyérmet szerzett (She)
A férfiak 1500 méteres versenyében az amerikai Shani Davis, míg a nők 3000 méteres távján a holland Renate Groenewold győzött a kanadai Richmondban zajló távonkénti gyorskorcsolya-világbajnokságon.
márc. 13
10:15
Ökölvívás: Don King szerint Marco Antonio Barrera kiüti Khant (She)
A 76 éves promóter, Don King is tiszteletét teszi a profi ökölvívás hétvégi slágermérkőzésen, melyen Amir Khan készül letenni a névjegyét a bokszvilágban a legendás Marco Antonio Barrera ellen.
márc. 13
10:33
Senki sem tudja, mi a "csámpás" Overdose titka (Infostart)
Overdose-t a világ harmadik legjobb sprintelőjeként tartják számon - mondta az InfoRádiónak a ló tulajdonosa. Mikóczy Zoltán maga sem tudja, hogy mi lehet a veretlen csodaló titka. Overdose az idei évben sem pihenhet, számos nemzetközi versenyen, köztük Ascotban kell helyt állnia.
márc. 13
10:33
Póker: megkezdődött a regisztráció az idei WSOP versenyeire (She)
Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, elkezdődött a mozgolódás a 2009-es WSOP háza táján. A szervezők szerdán megnyitották az előregisztrációt a játékosok számára a www.worldseriesofpoker.com weboldalon, vagy személyesen a Rio All-Suite Casino főtermében.
márc. 13
10:51
Mesés prémium várhat a manchesteri sztárokra (Infostart)
Akár 9 millió font (2,9 milliárd forint) prémiumot is kaphatnak fejenként a Manchester United sztárjai, ha az együttes idén mind az öt sorozatban diadalmaskodik.
márc. 13
11:09
ZTE: az önkormányzat támogatja a labdarúgó-akadémia tervét (She)
Zalaegerszeg város közgyűlése elfogadta a ZTE Labdarúgó-akadémia önkormányzati intézményrendszeren belül megvalósuló tervét – jelentette be a ZTE FC hivatalos honlapján az önkormányzat képviselője, Balaicz Zoltán.
márc. 13
11:33
Nem kér a balhéból az UEFA (Metropol)
Fokozott rendőri jelenlétet vár el a rendezőktől az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a májusi, Rómában sorra kerülő Bajnokok Ligája-döntő idejére.
márc. 13
12:03
WNBA: Tina Thompsonnal erősített a Los Angeles Sparks (She)
Az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokságban (WNBA) szereplő Los Angeles Sparks szerződtette a jelenleg klub nélküli kétszeres olimpiai bajnok Tina Thompsont.
márc. 13
12:05
Hearts: a klub tulajdonosából akár litván elnök is lehet (She)
A László Csabát is foglalkoztató skót klub, a Hearts első emberéből, Vladimir Romanovból könnyen Litvánia elnöke is válhat. A családja Oroszországból költözött át a balti államba, amikor még kilencéves volt. A környezetében dolgozók szerint megvannak a szükséges vezetői képességei a poszthoz, és ha valamit a fejébe vesz, akkor azt általában el is éri.
márc. 13
12:07
Jégtánc: Hoffmann elhagyta a kórházat, de a vb-indulás kérdéses (She)
Hoffmann Nóra már elhagyta a kórházat, ugyanakkor arról még nem született döntés, hogy a jégtáncos párjával, Makszim Zavozinnal indulhat-e a március 23-án kezdődő Los Angeles-i műkorcsolya-világbajnokságon.
márc. 13
12:21
Vb 2010: külön ünnepelnék a válogatott rekorder Beckhamet (She)
Különleges ünnepséget rendeznének David Beckham tiszteletére a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság szervezői, amennyiben a játékosnak éppen a tornán sikerülne megdöntenie az angol válogatottsági rekordot.
márc. 13
12:23
Blog: Ocskay Gábor írása bajnoki döntőről, fiatalokról, BL-ről (She)
Újabb írással jelentkezett fanzone.hu-n olvasható blogjában Ocskay Gábor jégkorongozó, aki ezúttal az Újpest elleni bajnoki döntőről, a fiatalok hozzáállásáról, valamint a labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőről is kifejti véleményét.
márc. 13
12:25
Jégtánc: a címvédő kettős nem lesz ott a Los Angeles-i vb-n (She)
A címvédő francia kettős nélkül rendezik meg a jégtánc versenyszámot a március 23-án, Los Angelesben kezdődő műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságán.
márc. 13
13:15
Jégtánc: Hoffmann elhagyta a kórházat, de vb-indulása kérdéses (She)
Hoffmann Nóra már elhagyta a kórházat, ugyanakkor arról még nem született döntés, hogy a jégtáncos párjával, Maxim Zavozinnal indulhat-e a március 23-án kezdődő Los Angeles-i műkorcsolya-világbajnokságon.
márc. 13
13:17
Tekintse meg a hétvége sportműsorát, hogy hova érdemes menni! (She)
Összeállításunkban egy helyre összegyűjtöttük a Magyarországon megrendezésre kerülő kisebb vagy nagyobb sporteseményeket. Kilátogathat a Soproni Liga mérkőzéseire, vagy éppen egy alsóbb osztályú találkozóra, de akár kosár-, vagy kézilabda-mérkőzést is megtekinthet a helyszínen!
márc. 13
13:19
Alpesisí-vk: Sandrine Aubert nyerte meg női műlesiklást (She)
Női műlesiklásban a francia Sandrine Aubert végzett az élen az alpesi sízők világkupadöntőjében a svédországi Arében. A második helyen a német Fanny Chmelar, a harmadikon a cseh Sarka Zahrobská és a svéd Therese Borssen zárt.
márc. 13
13:33
Újabb díjat kapott Mincza-Nébald Ildikó (Infostart)
A magyar sajtó napja alkalmából átadták a Magyar Olimpiai Bizottság Média-díjait.
márc. 13
13:51
Formula-1: Haug szerint nem versenyképes az idei McLaren (She)
Norbert Haug, a Mercedes Motorsport igazgatója elmondta: jelenleg nem elég gyorsak ahhoz, hogy a futamgyőzelmekért küzdhessenek. Az egyéni vb-címet tavaly begyűjtő brit Lewis Hamilton csapata, a McLaren-Mercedes így nagy bajban van, hiszen az eddigi tesztek alapján még egyáltalán nem állt össze az ez évi versenygépük.
márc. 13
13:53
Alpesi sí: Didier Cuche nyerte az óriás-műlesikló világkupát (She)
Bár csak harmadik lett Aréban, Didier Cuche nyerte el a szakági győzteseknek járó kis kristálygömböt óriás-műlesiklásban. A svájci klasszist Benjamin Raich és Ted Ligety előzte meg a svéd városban megrendezett döntőben.
márc. 13
14:09
Úszás: tévéinterjúban beszél Michael Phelps a pipázásról (She)
Az NBC amerikai tévécsatorna péntek estére tűzte műsorára a Michael Phelpsszel készített interjút, amelyben a pekingi olimpia nyolcszoros úszóbajnok-rekordere újfent nyilatkozott a drogügyéről.
márc. 13
14:11
Ferencváros: nem kellett a Fradinak Nemanja Vidics (She)
A Blikk információi szerint 2002-ben a Ferencváros nem tartott igényt az akkor még csak 21 éves Nemanja Vidics szolgálataira.
márc. 13
15:03
Jégkorong: teltházas mérkőzések várhatók a finnek ellen (She)
Történelmi mérkőzéssel kezdi meg világbajnoki felkészülését a magyar jégkorong-válogatott. Április 2-án a Papp László Budapest Sportarénában, illetve április 3-án a Miskolci Jégcsarnokban az olimpiai ezüstérmes finn válogatott lesz a magyar csapat ellenfele. A két ország nemzeti együttese története során a Pannon Hoki Gálán játszik először egymás ellen. A mérkőzéseken teltház várható.
márc. 13
15:21
Jégkorong: telt házas mérkőzések várhatók a finnek ellen (She)
Történelmi mérkőzéssel kezdi meg világbajnoki felkészülését a magyar jégkorong-válogatott. Április 2-án a Papp László Budapest Sportarénában, illetve április 3-án a Miskolci Jégcsarnokban az olimpiai ezüstérmes finn válogatott lesz a magyar csapat ellenfele. A két ország nemzeti együttese története során a Pannon Hokigálán játszik először egymás ellen. A mérkőzéseken telt ház várható.
márc. 13
15:23
Balatonring: júniusban el kell kezdődnie az építkezéseknek (She)
Legkésőbb júliusban el kell kezdődnie Sávolyon az érdemi munkának ahhoz, hogy a 2010 májusában megrendezendő motoros világbajnoki futamra biztosan elkészüljön a pálya – mondta Gyenesi István sporttért is felelős önkormányzati miniszter pénteken Sávolyon, ahol egyeztetést tartott a beruházásról, és megtekintette a lelendő pálya helyszínét.
márc. 13
15:27
Mocsai keze szilánkosra tört (Behaviour)
A vártnál súlyosabb Mocsai Tamás sérülése a Lemgo magyar kézilabdázója az orvosi jelentések szerint hat hétig nem állhat csapata rendelkezésére.

Keresés